Nu credeam k un barbat la 31 d ani mai poate fi influentat atat d tare d "mamica" cea draga.am avut pana sapt trecuta o relatie d 4 ani cu respectivu din care ultimii 2 casatoriti si din care a rezultat un copilas d 2 ani.toate au fost bune si frumoase o perioada destul d lunga.el nu are nici un loc d munk si am locuit la ai mei,la el aks fiind mai mukte pers,ai mei fiind plekti din tara.totul a inceput in luna august cand au venit ai mei aks si au vazut restante la asociatie,la net,cablu si normal k s-au dus si le-au prezentat si alor lui situatia.ai mei trimiteau in fiekre luna bani pt fratele meu,in jur d 3sute d euro,acesta avand 17ani.cand "mamik" a auzit reprosurile facute la adresa baietelului a inceput sa-i spuna acestuia sa se duk aks la ea sa stea.totul a culminat sapt trecuta cand si-a facut bagajelu si a plkt,k doar nikieri nu o sa-i fie mai bn decat acolo.d atunci si-a vazut d 3ori copilu iar cu mn nici makr nu mai vb!plekrea lui m-a convins d cat d importanti suntem pt el si cata prioritate are "mamik".p zi ce trece ma conving k nu mai avem nici un viitor impreuna si vreau sa divortez iar copilu sa ramana la mn! | ||
bebe_andrusca Postat pe 21 Septembrie 2010 22:08 |
||
---|---|---|
daca "mamica" isi iubeste feciorasul asa de tare, de ce nu l-a ajutat cat ati stat impreuna? a gresit ca l-a primit inapoi acasa fara voi, sotia si copilul. sau se astepta ca parintii tai sa plateasca pentru intretinerea lui? | ||
oanaotylyk Postat pe 26 Septembrie 2010 00:48 |
||
Bine ca s-a dus! Daca nici munca nu-i placea, nici responsabilitatile de tata si sot...la ce ti-ar mai fi bun? Sa-ti tina de urat?! De astia sunt destui pe planeta... Stiu ca e greu sa accepti realitatea, dar daca ii ai pe ai tai langa tine, linisteste-te, aduna-te si priveste in fatza cu speranta! Poate vei gasi pe cineva care te va merita, te va iubi cu adevarat, iti va iubi si copilasul si vei fi fericita! Nu-l primi inapoi, e un parazit si n-are nici caracter! Pana la urma e mai greu cu un puturos langa tine! Lasa sa -l tina ma-sa, daca asa l-a crescut, lenes si prost! Succes si ai grija de tine! Si tu esti importanta, sa ai iubire si respect! Divorteaza si creste-ti copilul cu dragoste si vei avea numai de castigat! |
||
|
||
calla Postat pe 26 Septembrie 2010 09:08 |
||
daca bebe ar fi scris romaneste, poate as fi inteles si eu ce vrea sa zica.vad ca voi ati inteles. inseamna ca eu nu stiu sa citesc | ||
si_totusi Postat pe 26 Septembrie 2010 09:15 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-09-26 09:15:22daca bebe ar fi scris romaneste, poate as fi inteles si eu ce vrea sa zica.vad ca voi ati inteles. inseamna ca eu nu stiu sa citesc fara suparare, dar asta e si parerea mea, unele ar trebui sa nu uite ca aici sunt pe un site specializat in comunicare nu pe mess, bebeeeeee, te vom putea sfatui cand vei invata sa scrii corect romaneste, dar daca si in casnicie ai avut aceleasi lacune ca aici adevarul e undeva la mijloc |
||
casperphantom Postat pe 26 Septembrie 2010 09:38 |
||
ca de obicei sinteti rautacioase si fiindca nu sinteti in stare sa sfatuiti pe cineva va legati de greselile lui de scris.ce sa spunem ca un om este sfatuit si consolat doar daca scrie strict ca la ora de caligrafie.inseamna ca voi nu ati avut niciodata probleme,nu stiti ce inseamna sa fii suparat ,sa ai ceva pe suflet ,sa vrei sa-ti impartasesti durerea cuiva (sperind ca o sa gasestipe cineva sa te inteleaga} si scriind in graba si nervos nu-ti mai arde sa verifici cum scrii.VAI SINTEM UN SAIT DE BLABLABLA..................................DACA NU SCRII CORECT NU MERITI SA FII COMPATIMIT SAU AJUTAT CU VREUN SFAT. RELELOR SA VA FIE RUSINE | ||
garbo077616 Postat pe 26 Septembrie 2010 12:40 |
||
De la: casperphantom, la data 2010-09-26 09:38:39De la: si_totusi, la data 2010-09-26 09:15:22daca bebe ar fi scris romaneste, poate as fi inteles si eu ce vrea sa zica.vad ca voi ati inteles. inseamna ca eu nu stiu sa citesc |
||
pufymary Postat pe 26 Septembrie 2010 12:54 |
||
pacat de copil ,.....el nu are nici o vina ca s-a nascut.........amandoi sunteti vinovati....fiecare isi are partea lui.....incearca sa gandesti, e un lucru benefic inaintea unei actiuni..... | ||
doar Postat pe 26 Septembrie 2010 13:02 |
||
garbo16, ca sa poti raspunde la o intrebare, trebuie sa si poti citi ce intreaba duduia. cand nu te stradui a scrie,i cat de cat inteligibil, e cel putin lipsa de respect fata de cei carora le ceri parerea. nu e vorba de caligrafie ( auzi, scris caligrafic inseamna sa scrii corect literele, nicidecum a te exprima coerent) intelegi ?asa ca, nu mai arata cu degetelul! nimeni nu a alergat cucoana pe site sa se grabeasca in halul aista. nu cauta motivatii acolo unde e clar, lipsa de educatie |
||
si_totusi Postat pe 26 Septembrie 2010 13:03 |
||
ei, ash! ce "motivatii" a cautat 77616? la mintea ei, e cam pretentios termenul asta Altcineva? Pufi? Ai si tu ceva de spus, sau doar esti la stadiul in care nu te pricepi (inca) decat la desene si poze? |
||
Thor_again Postat pe 26 Septembrie 2010 13:06 |
||
bebe.. mai pune mana pe romana de clasa a 5-a, macar... ca e jale ce vad:D :)) |
||
eu_geminy Postat pe 26 Septembrie 2010 13:09 |
||
De la: pufymary, la data 2010-09-26 12:54:32De la: casperphantom, la data 2010-09-26 09:38:39 Eu cunosc unul de 40 si ceva de ani care o pupa-n c*** pe ma-a si-acum ! Si de astia sunt destui, care n-au scapat de cordonul ombilical ! Baieteii mamei...lua-i-ar draq ! |
||
garbo108904 Postat pe 26 Septembrie 2010 16:36 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-09-26 13:03:33garbo16, ca sa poti raspunde la o intrebare, trebuie sa si poti citi ce intreaba duduia. cand nu te stradui a scrie,i cat de cat inteligibil, e cel putin lipsa de respect fata de cei carora le ceri parerea. nu e vorba de caligrafie ( auzi, scris caligrafic inseamna sa scrii corect literele, nicidecum a te exprima coerent) Si eu am o problema cu cei care nu respecta ortografia limbii romane...si de multe ori sunt considerata cu nasu' pe sus din cauza asta... Chiar deunazi am primit un mail de la unu' care se dadea expert in relatii cu oamenii, respectiv angajari pentru joburi in strainatate, care mi-a scris tot asa cu niste greseli...iar eu, acra ca de obicei i-am atras atentia... Ia ghici ce mi-a raspuns: "CE MAMA DRACULUI MAI VRETI SI VOI..." No comment. |
||
garbo108904 Postat pe 26 Septembrie 2010 16:48 |
||
corect, 904! "ce mama dreaq?!..." iote , de unul ca asta depind destine... si nu numai din pozitia unuia de mare "recruiter" | ||
Thor_again Postat pe 26 Septembrie 2010 17:08 |
||
De la: Thor_again, la data 2010-09-26 17:08:46corect, 904! "ce mama dreaq?!..." iote , de unul ca asta depind destine... si nu numai din pozitia unuia de mare "recruiter" thanks for understanding |
||
garbo108904 Postat pe 27 Septembrie 2010 18:22 |
||
Si ei am avt cam aceea�i experien�a..ne-am cunoscut acum 5ani,am fost fericiti pana anul acesta..el nu a muncit niciodat� doar eu...insa ptl �l iubeam si �nc� �l iubesc am renun�at la tot pt el..am muncit ca in rob si el era acas�..sunt �ns�rcinat� dar noi neam desp�r�it ..el nu �tie de Bebe iar dac� ia-s spune nu ar crede..at�t de mult doare sa las 5ani si sa uit ca el exista...el m� l�sat f�r� motiv..cum sa fac sa trec peste durerea din inima??cum sa �l aduc �napoi de dragul anilor si bebelusului??? Cum?? Ajutatima va rog | ||
Bibysor Postat pe 29 Septembrie 2010 04:10 |
||
De la: garbo108904, la data 2010-09-26 16:36:45De la: pufymary, la data 2010-09-26 12:54:32De la: casperphantom, la data 2010-09-26 09:38:39 bravo 904, esti o adevarata vizionara, o comoara nationala, ar trebui sa te tinem in Banca Romaniei, la capitolul tezaur folcloric |
||
casperphantom Postat pe 29 Septembrie 2010 09:03 |
||
Bibisor.............de dragul bebelusului........are trebui sa-l lasi darq pe dobitoc decat sa muncesti si sa-l ti pe el acasa.............mai bine muncesti pentru copilul tau...... | ||
jeanette40 Postat pe 29 Septembrie 2010 09:16 |
||
Jeane, las-o intai sa isi termine scoala | ||
anakin Postat pe 29 Septembrie 2010 09:22 |
||
bravo 904, esti o adevarata vizionara, o comoara nationala, ar trebui sa te tinem in Banca Romaniei, la capitolul tezaur folcloric[/quote] ete na |
||
garbo108904 Postat pe 29 Septembrie 2010 21:25 |
||
astia sunt d'aia care nu au cordonul ombilical taiat la nastere ma refer la barbatii care fug de fiecare data la mamica vedeti-va fetelor de viata voastra |
||
tusi_Oli Postat pe 29 Septembrie 2010 21:41 |
||
al meu a plecat la mamica de doi ani si am ramas cu doi fetite superbe de 7 si de 2 ani ,iar acum vrea acasa ,stii ce nu sant de iertat cand e greu mint sau inseala se ascund in fustele mamii si cand e bine si frumos vin acasa ,ce sa/ti spun nu exista sfaturi pentru o relatie de genul asta eu am opt ani de casnicie si de doi sant singura si decisa sa nu/l m/ai primesc inapoi am nevoie sa stiu ca traiesc si copii de stabilitate emotionala ,el a ales deja ,m/ai tarziu va culege............multa bafta si sincer imi pare rau stiu prin ce treci | ||
garbo042716 Postat pe 30 Septembrie 2010 09:17 |
||
pai...daca esti asha de hotarata cine poate sa te opreasca???....nu pot sa ii tin partea trantorului...asha ca iti dau dreptate....deshi...pledez pentru ca un copil sa aibe ambii parinti alaturi....ca eu imi cam cresc copilul singura si nu mi.e usor...e adevarat ca si tuatia mea e alta..decat a ta...nu stiu dar ca sa nu ai mustrari de constiinta mai tarziu cand va fi prea tarziu....insista acum....mai da.i o sansa si incearca sa il determini sa isi gaseasca un loc de munca...nu conteaza ce ...orice ...numai sa produca si el niste bani...ca acolo unde e un copil mic.....multe cheltuieli sunt....si nu ai cum face fata singura...parintii tai nu or sa te sprijine pana cand copilul va ajunge om matur....nu pentru ca nu vor...ci pentru ca au o varsta ..ei imbatranesc nu intineresc si nu se stie viata cum va fi peste un timp... | ||
garbo171675 Postat pe 11 Octombrie 2010 17:41 |
||
De la: si_totusi, la data 2010-09-26 09:15:22daca bebe ar fi scris romaneste, poate as fi inteles si eu ce vrea sa zica.vad ca voi ati inteles. inseamna ca eu nu stiu sa citesc esti fenomenala, decate ori i-ti citesc postarile imi smulgi cate un zambet larg. sa ai o zi minunata. |
||
Nicool Postat pe 12 Octombrie 2010 02:28 |
||
si_totusi ....... sunt de acord 100% cu tine | ||
cornelia_leia Postat pe 12 Octombrie 2010 04:36 |
||
hai ca astazi nu-i ca ieri,numa' laude peste tot.. brava.. |
||
iasomia Postat pe 12 Octombrie 2010 09:55 |
||
garbo074997 Postat pe 12 Octombrie 2010 09:58 |
||
iaso, stai sa vezi mai pe seara io imi rezerv un loc in primu' rand, sa vad cum sare sangele |
||
michelle_ Postat pe 12 Octombrie 2010 10:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Silicoane | 3 | De la: b727ana 19 Iulie 2012 17:42 |
comportament dupa dizvirginare..... | 122 | De la: DaMarkus09 28 Martie 2011 12:40 |
ce nume de caine va place ? sa fie nume de baiat | 85 | De la: Flory70 4 August 2013 14:11 |
|
||
topicul vecinei...sau al caprei vecinului | 142 | De la: garbo166116maryeta 7 Octombrie 2010 14:54 |
DACA TI-AS OFERI....... | 906 | De la: Rotty 23 Mai 2020 10:29 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară