subiecte din domenii diferite in pagina Vuvuzelei

Cabana plapumioara?! Sunt prima!
AMELYY
Postat pe 1 Octombrie 2010 14:29
vuvuzeaua , daca vrei sa aprofundezi hipnoza ericksoniana inscrie-te la un master al profesorului Dafinoiu , citeste , studiaza, nu te mai da balena pe aici cu un topic atat de pompos, da-l in sange ..aia care au ceva in cap nu tin sa dovedeasca altora..ba da tin , dar doar pe bani grei ...nu serios acuma..tu chiar nu realizezi ridicolul??
reyya
Postat pe 1 Octombrie 2010 14:30
vuvule, nu mai strica atmosfera cu prostii d-astea... noi vorbim lucruri serioase aici!

Daaaa... io ma bag!

Tylly
Postat pe 1 Octombrie 2010 14:30
ok, va trimit oferta!

alexa!!! cum adica e un motiv absurd faptul ca o ramas pisica singura acasa?
zambila
Postat pe 1 Octombrie 2010 14:33
De la: jeanette40, la data 2010-10-01 14:17:57 Celeste.........mersi , pentru grija.....
astea cu" trucuri pentru o viata zen"............ale , Vuvuzelei...........le-am mai citit undeva.........
nimic nou , la ea........

ce este asa greu sa intelegi ca stiinta nu eu am descoperit-o.eu doar am studiat-o si o studiez.si cand vb despre acest aspect nu fac speculatii,nu povestesc,stiinta este un studiu exact.de aceea redeau intre ghilimele sau cu autor,ce mi se pare mai interesant.insa cand intru in diferite topice,comentarile sunt personale.daca ma superi,te manipulez mental.asa voi face si experimentul mai interesant.
vuvuzela
Postat pe 1 Octombrie 2010 14:36
vuvule, nu poti, fetita... esti tu insati un experiment...

Tylly
Postat pe 1 Octombrie 2010 14:40
Deci, cum spuneam, mergem la munteee!!!

Tylly
Postat pe 1 Octombrie 2010 15:00
De la: zambila, la data 2010-10-01 14:33:59ok, va trimit oferta!

sincer nu inteleg la ce te referi.nu este exprimarea mea",ca pisica a ramas singura acasa".ia vezi ,cauta exact cine a scris acest lucru.fii atenta la comentarii suprapuse.ce treaba am eu pisoi cu ce vb voi?voi cu ale voastre ,eu cu ale mele.
vuvuzela
Postat pe 1 Octombrie 2010 15:02
te pomenesti ca din cauza ta nu merge Garbo...........
jeanette40
Postat pe 1 Octombrie 2010 15:06
De la: Celleste_, la data 2010-10-01 14:40:23vuvule, nu poti, fetita... esti tu insati un experiment...

vezi ca incepi sa depasesti masura.eu ti-am vb frumos.ok?fara jigniri ca imediat fac ce trebuie.sunt un om civilizat doresc,acelasi lucru.
vuvuzela
Postat pe 1 Octombrie 2010 15:19
De la: Celleste_, la data 2010-10-01 15:00:56Deci, cum spuneam, mergem la munteee!!!

pa si distractie placuta.
vuvuzela
Postat pe 1 Octombrie 2010 15:21
De la: jeanette40, la data 2010-10-01 15:06:40te pomenesti ca din cauza ta nu merge Garbo...........

nu scumpo,eu insa am cerut sa se curete de virusi acest site.
vuvuzela
Postat pe 1 Octombrie 2010 15:23
de atata hipnoza ai inceput sa vorbesti singura...........
jeanette40
Postat pe 1 Octombrie 2010 15:28
De la: jeanette40, la data 2010-10-01 15:28:39 de atata hipnoza ai inceput sa vorbesti singura...........

care e problema ta?eu imi scriu subiectele.tu?fugi ca iti da ciorba in foc,scumpo.pa.
vuvuzela
Postat pe 1 Octombrie 2010 15:39
De la: reyya, la data 2010-10-01 14:30:03vuvuzeaua , daca vrei sa aprofundezi hipnoza ericksoniana inscrie-te la un master al profesorului Dafinoiu , citeste , studiaza, nu te mai da balena pe aici cu un topic atat de pompos, da-l in sange ..aia care au ceva in cap nu tin sa dovedeasca altora..ba da tin , dar doar pe bani grei ...nu serios acuma..tu chiar nu realizezi ridicolul??

nu primesc nimic de la nimeni,nu dau nimic la nimeni.
vuvuzela
Postat pe 1 Octombrie 2010 15:42
ce glumeata esti.............
jeanette40
Postat pe 1 Octombrie 2010 15:46
De la: zambila, la data 2010-10-01 14:33:59ok, va trimit oferta!

scumpo am gasit povestea cu absurdul.este exprimarea celor care explica hipnoza ,dand exemple.
vuvuzela
Postat pe 1 Octombrie 2010 15:54
vuvuzdica,
dupa ce esti o impostoare agramata de cea mai joasa speta, mai si tupeu sa ameninti pe aici, ba pe unul ba pe altul.
dar cine dracu te crezi, fa?
daca mai erau indoieli, hai sa/ti explic eu: ii sufli de praf pe toti.
esti infantila daca iti imaginezi ca poti face cuiva ceva.
esti de nici doi bani.
si cu suptul, ramane cum am vorbit.
(ia spune tu drept, de cand n/ai mai supt o pooola? asa, numai de control.)
Marcu_cel_cu_Arcu
Postat pe 1 Octombrie 2010 16:19
asa,stai ca mai am sa/ti zic.
Marcu_cel_cu_Arcu
Postat pe 1 Octombrie 2010 17:51
inca ceva, vuvuzdela.
poti sa/ti bagi in cour si contul "ca-ca-leidoscop".
esti un caleidoscop de prostie si aroganta stradala.
de cand moash/ta pe gheata faci ordine aici? cine pana mea te crezi,fai inghesuito?
auzi la ea,cica politista lui peste prajit.
hai bashti de tamponata mintal ce esti!
Marcu_cel_cu_Arcu
Postat pe 1 Octombrie 2010 17:52
iti mai pui si poze de vedete,doar/doar o sari vreunu pe tine,hai?
daca nu ti-e rusine cu moaca ta, pune-o in vitrina,sa te vada toata lumea ce "frumoasa si tanara" esti!
fac pariu ca la asta n-ai curaj,da/te dreacu de hoashca nesuferita!
Marcu_cel_cu_Arcu
Postat pe 1 Octombrie 2010 17:56
hai ca ti/am tras o hipnoza parkinsoniana!
Marcu_cel_cu_Arcu
Postat pe 1 Octombrie 2010 17:59
Doara
Postat pe 1 Octombrie 2010 18:49
aooooleeooooooo!!!!!!!!!
persidadamian
Postat pe 1 Octombrie 2010 19:15
hai vacaboanto,unde esti?nu apari sa ma ameninti si pe mine?
Marcu_cel_cu_Arcu
Postat pe 1 Octombrie 2010 20:12
Jesus!
Rha
Postat pe 1 Octombrie 2010 20:44
in atentia unineuronalilor-orgoliul isi are ciudateniile lui,ca si celelalte pasiuni;va e rusine sa recunoasteti ca sunteti gelosi....vanitatea va impinge sa faceti multe lucruri pe gustul vostru decat ratiunea.....intotdeauna,invidia voastra tine mai mult decat nepasarea celor pe care ii invidiati....poti safii cateodata prost cu duhul,dar niciodata prost cu judecata......nu exista prosti mai suparati,decat cei care nu au duh.

orgoliul vostru sporeste adesea cu cat va micsorati celelalte defecte....incercati sa va faceti cinste din defectele pe care nu vreti sa le indepartati....oamenii marginiti se simt prea jigniti de lucruri mici,oamenii mari le vad pe toate,si nu se simt jigniti de ele.....uneori e mai folositor sa studiem oamenii decat cartile,pt a vedea cata propstie este in jurul nostru...

amorul propriu.. este cel mai mare dintre toti lingusitorii...te falesti adesea cu pasiunile cele mai josnice,dar prostia nu cutezi sa ti-o marturisesti?(maxime si reflectii-L.R)

vuvuzela
Postat pe 1 Octombrie 2010 23:38
De la: vuvuzela, la data 2010-10-01 23:38:32 in atentia unineuronalilor-orgoliul isi are ciudateniile lui,ca si celelalte pasiuni;va e rusine sa recunoasteti ca sunteti gelosi....vanitatea va impinge sa faceti multe lucruri pe gustul vostru decat ratiunea.....intotdeauna,invidia voastra tine mai mult decat nepasarea celor pe care ii invidiati....poti safii cateodata prost cu duhul,dar niciodata prost cu judecata......nu exista prosti mai suparati,decat cei care nu au duh.

orgoliul vostru sporeste adesea cu cat va micsorati celelalte defecte....incercati sa va faceti cinste din defectele pe care nu vreti sa le indepartati....oamenii marginiti se simt prea jigniti de lucruri mici,oamenii mari le vad pe toate,si nu se simt jigniti de ele.....uneori e mai folositor sa studiem oamenii decat cartile,pt a vedea cata propstie este in jurul nostru...

amorul propriu.. este cel mai mare dintre toti lingusitorii...te falesti adesea cu pasiunile cele mai josnice,dar prostia nu cutezi sa ti-o marturisesti?(maxime si reflectii-L.R)

vuvuzela
Postat pe 2 Octombrie 2010 00:21
De la: vuvuzela, la data 2010-10-02 00:21:44
De la: vuvuzela, la data 2010-10-01 23:38:32 in atentia unineuronalilor-orgoliul isi are ciudateniile lui,ca si celelalte pasiuni;va e rusine sa recunoasteti ca sunteti gelosi....vanitatea va impinge sa faceti multe lucruri pe gustul vostru decat ratiunea.....intotdeauna,invidia voastra tine mai mult decat nepasarea celor pe care ii invidiati....poti safii cateodata prost cu duhul,dar niciodata prost cu judecata......nu exista prosti mai suparati,decat cei care nu au duh.

vuvuzela
Postat pe 2 Octombrie 2010 00:36
ti/am spus ca ma rogi dejeaba.
sau ti s/a agatat neuronul de discul zgariat,ai?
vezi ca scot pliciul,panarama si n/o sa/ti convina.
Marcu_cel_cu_Arcu
Postat pe 2 Octombrie 2010 00:39

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Hahaha! 4 De la: garbo_471131 4 Septembrie 2017 21:33
perelinaj 98 De la: DANAPAULA 17 Februarie 2010 12:17
Negru sau Alb? 1250 De la: cely 13 Aprilie 2013 20:31
bonaaa 6 De la: Ciresica 18 Aprilie 2010 19:43
DESPRE BARBATI 4 De la: alfheim 28 Iunie 2011 13:51
Setari Cookie-uri