Hai mai ca-i greu. Zi tu care-i diferenta: http://www.google.ro/images?um=1&hl=ro&biw=1680&bih=847&tbs=isch%3A1&sa=1&q=clementine&aq=f&aqi=g2&aql=&oq=&gs_rfai= http://www.google.ro/images?hl=ro&q=mandarine&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1680&bih=847 Daca n-ar scrie pe eticheta la magazin n-as sti care-i una, care-i alta. |
||
Doara Postat pe 26 Septembrie 2010 14:24 |
||
---|---|---|
�mpuyy mey, ati facut topicu' aprozar...=)) | ||
eu_geminy Postat pe 26 Septembrie 2010 14:27 |
||
pai nu-i varza ? ioi, ce luminatie e la mine in profil |
||
|
||
Freya_ Postat pe 26 Septembrie 2010 14:28 |
||
Bine mai Geminy, raspunde tu on topic. | ||
Doara Postat pe 26 Septembrie 2010 14:29 |
||
Doara, nu-i repros, e o remarca... desigur, raspund, daca am la ce...:P Shefa de topic (Luna) m-a provocat, ma plictiseam, asa ca i-am raspuns (ca doar n-oi scrie despre eclozarea oualor de strutz, ori... de barbat:P)... Acuma shefa e in pauza, dar cine stie, poate mai apare cineva care sa ma provoace... :)) |
||
eu_geminy Postat pe 26 Septembrie 2010 14:33 |
||
bre, da' acu o vazui si p-asta explicati-i doctei urmatoarele: "limitat" nu are grade de comparatie. E adevarat. Cu o singura exceptie: atunci cand e folosit cu sens figurat (adica atunci cand e folosit referitor la persoane). Un om poate fi mai limitat in gandire decat un altul, dupa cum o persoana poate fi mai limitata in gandire decat a dat impresia initial. Si asta pentru ca "limitat", cu referire la persoane, este cvasisinonim cu "prost" Asta nu o spun eu, ci altii, un pic mai destepti decat mine. Un Graur, un Pruteanu... oameni care au stabilit reguli gramaticale unanim acceptate si adoptate de Academia Romana. Dar asa e cand toate sursele de informare ti se reduc la site-uri, gogu si telenovele |
||
Thor_again Postat pe 26 Septembrie 2010 14:36 |
||
saracu' Pruteanu... ce-mi placea mie de omu' ala pe vremea cand o avea p'aia cu "doar o vorba sa-ti mai spun"... pacat ca si-a folosit elocventa intr-o maniera atat de..extremista,as putea spune,daca ne gandim ca s-a inhaitat cu Vadim si-ai lui epigoni... |
||
preci Postat pe 26 Septembrie 2010 14:44 |
||
Doaro, tu chiar vorbisi serios cu clementinele si mandarinele? Distinctia e mai greu de facut. Mandarinele sunt mai mici decat portocalele, asta e clar. Si mai dulci. Clementinele sunt un hibrid intre mandarine si portocale, de fapt sunt din familia mandarinelor dar, teoretic, sunt un pic mai mari si au coaja mai rosiatica. | ||
Thor_again Postat pe 26 Septembrie 2010 14:46 |
||
Precio, vezi ca te musc de nas! Emisiunea se numea "Doar o vorba SAT-I mai spun" si, bineinteles, titlul scris intentionat gresit din punct de vedere ortografic, era o parodie. Nu si emisiunea in cauza | ||
Thor_again Postat pe 26 Septembrie 2010 14:47 |
||
Da bre. Nu e o rusine sa spui ca nu stii. Mai rusinos ar fi sa zic ca stiu si sa ma trimiti sa-ti cumpar clementine si sa ma intorc cu mandarine. | ||
Doara Postat pe 26 Septembrie 2010 14:48 |
||
m-a luat valul,thorele...iartam-a... da' si emisiunea era (pe alocuri) o parodie,nu zice ca nu! |
||
preci Postat pe 26 Septembrie 2010 14:50 |
||
De la: preci, la data 2010-09-26 14:44:25saracu' Pruteanu... da, recent am vazut un interviu cu el, luat cu putin timp inainte de a muri... era naiv de sincer, eu nu l-am condamnat pentru acea aliantza nefasta... iar de cand reusesc sa-l vad pe Vadim drept unul dintre marii comici ai ecranului romanesc, mi-au trecut dracii si pe el... fatza de ceea ce avem acum la putere si consecintzele acestei guvernari, pot spune ca Vadim e mic copil. |
||
eu_geminy Postat pe 26 Septembrie 2010 14:56 |
||
Ge, ma duc la cules de toamna, pauza de provocare! Thorus, plec sa culeg castane si frunze pentru palaria de toamna! Tu calareste in continuare! Esti in forma pentru varsta ta! Bravos! E drept ca nu-ti citesc comentariile...scuze... Zi buna in continuare, garbatelor si garbatilor! |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 26 Septembrie 2010 15:14 |
||
Doaro, io ma rog sa nu ajung vreodata sa te trimit pe tine dupa clementine... nu de alta, da' inca nu mi-e prea cald cu dintii in gura! Si nici nu am nevoie de ceva cucuie in plus |
||
Thor_again Postat pe 26 Septembrie 2010 15:15 |
||
Lunache... pleacaaaa Vezi, poate cauti ceva si pentru palaria de la vara... ceva ce se va coace prin iunie, dar tu cauta de acum, nu te opri si mai ales nu te impiedica de amanunte d-astea minore Hai, cauta, cauta! Aport! Pardon, "aport" mai tarziu, mai pe la vara... |
||
Thor_again Postat pe 26 Septembrie 2010 15:17 |
||
pan la urma cum ramane? macar v-ati apucat de facut ceva puradei o ba'? | ||
Laura_M Postat pe 26 Septembrie 2010 15:31 |
||
Buna seara lume Mi-a fost tareeeee dor de voi!!!! deci in legatura cu topicul lunei... eu una niciodata nu m-am gandit ca voi avea copil, nu pentru ca nu imi doream, pentru ca practic am o viata mobila si copilul nu intra in ecuatie. Ma inchipuiam cu copilul nou nascut in spinare si plecand de colo colo...habar nu aveam ca-s gravida, imi venise ciclul peste... greturi nixt pofte nixt slaba batz... .......... si aveam o nenorocita de masina Volvo la care nu-i intra marsalierul.Tot timpul ma rugam sa nu parcheze nimeni in fata mea ca de parcheaza cineva si ma blocheaza iar imping de imi sar capacele ehhh daca ati sti voi de cate ori am impins masina aia cu bb in burta ehehehe dar acum cand ma uit la bestiolina asta creatza imi vine sa mut muntii din loc si de multe ori imi zic: ma da boua am fost ca nu am facut-o mai devreme |
||
ameno Postat pe 26 Septembrie 2010 15:31 |
||
Mi-ar fi placut sa fi citit acest subiect , dar nu se vad dacat comentariile. |
||
garbo158681 Postat pe 26 Septembrie 2010 15:37 |
||
la tine-i seara,popo?! si nu,nu ne-am apuca de facut puradei.. 'cea gemu' ca n-are polenu' la el... |
||
preci Postat pe 26 Septembrie 2010 15:37 |
||
atunci sa cante la alta masa | ||
Laura_M Postat pe 26 Septembrie 2010 15:39 |
||
De la: preci, la data 2010-09-26 15:37:59la tine-i seara,popo?! auzi... da' de unde stii tu ca n-am io polenu' la mine?!:O:O:O :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 26 Septembrie 2010 15:41 |
||
ihi la mine e seara am avut doua zile lungi si doar patul il vad in fata probabil cum simt asa si scriu...la mine e seara ma contrazice careva | ||
ameno Postat pe 26 Septembrie 2010 15:41 |
||
poi daca-l aveai eram gravida pana acuma.... | ||
preci Postat pe 26 Septembrie 2010 15:43 |
||
da' unde stai, in Kazahstan? ca pe-aici aici e 16 fara...P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 26 Septembrie 2010 15:44 |
||
va polenizati???/ | ||
ameno Postat pe 26 Septembrie 2010 15:45 |
||
De la: preci, la data 2010-09-26 15:43:58poi daca-l aveai eram gravida pana acuma.... foarte interesant... ia sa ma gandesc cum oi fi facut transferu' cu pricina...:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 26 Septembrie 2010 15:45 |
||
au, preci... acu ma prinsei... creca mi-ai julit polenu'!!!!=))=)) | ||
eu_geminy Postat pe 26 Septembrie 2010 15:46 |
||
corect, preci! la cate raspunsuri ti-a dat geminy pana acum... sigur ramaneai gravida! | ||
Thor_again Postat pe 26 Septembrie 2010 15:47 |
||
tzuca-l mama de minteosh de thorel... | ||
preci Postat pe 26 Septembrie 2010 15:48 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-09-26 15:44:45da' unde stai, in Kazahstan? ca pe-aici aici e 16 fara...P nu ma tot in Ro stau Dar daca ai soacra plus cumnata (doua gaite) pe cap timp de doua zile tu nu ai pierde notiunea timpului plus polenul cu care te tot falesti pe aici Au plecat in sfarsit dau bere la greu |
||
ameno Postat pe 26 Septembrie 2010 15:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Citat din Biblie | 12 | De la: eu_geminy 27 Decembrie 2010 00:19 |
Creatii Handmade! | 1 | De la: onixshop 12 Mai 2010 16:10 |
ENIGRO | 2 | De la: yanyacharberet 5 Noiembrie 2009 11:00 |
|
||
iubesc un barbat insurat... | 3 | De la: cricat 6 Mai 2011 08:42 |
Ati stat vreodata despartiti de persoana draga mai mult de 4 lunii | 42 | De la: garbo173858 31 Mai 2011 11:06 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri