"disparea"=dispare | ||
caleidoscop Postat pe 1 Octombrie 2010 16:04 |
||
---|---|---|
de aia ai plecat ???????????????ca mureai de foame????????? | ||
jeanette40 Postat pe 1 Octombrie 2010 17:03 |
||
De la: zambila, la data 2010-09-30 19:39:14cavalere, uite ca io prefer animalele, si ghici ce!? pot sa le tin in casa INSEAMNA CA AI CASA MARE SI DEPARAZITEZI DES[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl3.glitter-graphics.net/pub/275/275983z3hg595ih6.gif[/img][/url] |
||
|
||
KNIGHT_31 Postat pe 1 Octombrie 2010 20:44 |
||
Papusa Caleidoscop, si cum e in America aia? se traieste bine? Ai tot ce-ti trebuie si pe deasupra? E America asta un fel de pamint al fagaduintei unde doar you roll your eyes and all your wishes become true ? I'm just asking because the birth rate in USA is down for white people and up for other races. So, are you happy? Are you having kids because you are in living in the land of opportunities? Do you wish for more? |
||
Ciresica Postat pe 1 Octombrie 2010 20:59 |
||
ce zici tu acolea,cuscry? nimic n-am inteles... decat partea aia cu wish 4 more... allways si de fiecare data,mami! |
||
preci Postat pe 1 Octombrie 2010 21:05 |
||
Cuscry, m-a calcat marfarul pe labutza si nu mai stiu ce spun So, more and more every day, huh? |
||
Ciresica Postat pe 1 Octombrie 2010 21:08 |
||
poi daca tot vine apocalipsa aia,macar sa stii o treaba,nu? | ||
preci Postat pe 1 Octombrie 2010 21:11 |
||
Auzu cuscry, prin '78 cind eram eu...nu spun in ce clasa... se tot izmenea lumea de bonma atomica si razboilu care o sa inceapa si cum fetele tinere saracele nu or sa mai apuce sa vada... Si doua colege de clasa au renuntat la scoala si s-au casatorit din cauza asta. Intr-un fel au facut bine ca uite, acum sunt bunici si pot sa moara fericite ca le-au facut pe toate. |
||
Ciresica Postat pe 1 Octombrie 2010 21:15 |
||
Romania este o tara fara viitor !!!......Romania este o tara saraca cu oameni saraci...spiritual, ma refer.....material nu pot spune acest lucru, deoarece bogatia romanilor se masoara in covoare persane, mult aur atarnat de gat, mobila de lux, excentricitati de tot felul, etc, etc. fratilor desteptati-va !...luati ceva cu voi in mormant?....asta avere se lasa urmasilor vostri?!....sunt multe de spus dar ma abtin deoarece starnesc animozitati de tot felul si comentarii pertinente sau mai putin pertinente. e parerea mea si atat, si continui sa o sustin cu ardoare. | ||
caleidoscop Postat pe 1 Octombrie 2010 22:32 |
||
De la: caleidoscop, la data 2010-10-01 16:03:06barfa si invidia din Romania nu va disparea niciodata ! oamenii , insa da, unii pleaca in state, in germania, italia, etc......dar bineinteles ca acei care pleaca, pleaca pt. o lume mai buna, pt. un trai mai bun....nu ca sa fie judecati de altii intr-un fel sau altul....fara nici un drept, comment?????imi pareti ca va pare rau ce soarta rea aveti acolo unde sunteti...ce-si face omul cu mana lui e sfant !!!...ambitia mea a fost sa ajung sa traiesc in America, si nu oricum ci la superlativ...in Romania se moare de foame la ora actuala !!! scumpi , mai insisti inca??? Ambitia ta pt multi dintre noi valoreaza multimea vida. Apropos , ce drakului cauti pe un forum romanesc ???? sau inca nu ti-ai insusit limba engleza indeajuns de bine sa porti discutii pe un forum strain ?? Traieste in ,,STATE" dar nu ne obosi pe noi cei prezenti cu ineptiile tale . |
||
reyya Postat pe 1 Octombrie 2010 22:34 |
||
care este viitorul copiilor vostri in Romania?....puteti sa-mi spuneti, mai ales cele ce mi-ati comentat negativ argumentarile mele, astept raspunsuri concrete.... | ||
caleidoscop Postat pe 1 Octombrie 2010 22:38 |
||
De la: reyya, la data 2010-10-01 22:34:26...mi-as pune mintea cu tine nitel dar eu merit mai mult, asa ca renunt.De la: caleidoscop, la data 2010-10-01 16:03:06barfa si invidia din Romania nu va disparea niciodata ! oamenii , insa da, unii pleaca in state, in germania, italia, etc......dar bineinteles ca acei care pleaca, pleaca pt. o lume mai buna, pt. un trai mai bun....nu ca sa fie judecati de altii intr-un fel sau altul....fara nici un drept, comment?????imi pareti ca va pare rau ce soarta rea aveti acolo unde sunteti...ce-si face omul cu mana lui e sfant !!!...ambitia mea a fost sa ajung sa traiesc in America, si nu oricum ci la superlativ...in Romania se moare de foame la ora actuala !!! |
||
caleidoscop Postat pe 1 Octombrie 2010 22:43 |
||
caleidoscop honey , cele 8 clase absolvite in tren nu-ti permit mai mult , atata poti ..eu nu traiesc in Ro , traiesc in Germania dar niciodata nu am sa uit locurile dragi , prietenii , parintii aflati ...daa...in Romania . Cum spuneam ,cand intalnesc personaje ca tine , nici nu le vorbesc in limba romana , pt ca nu merita,pun pariu ca toata viata ta consta in faptul ca ai facut unuia un plod, ,,plodul ancora" desigur, odata ce ai ajuns pe taramul descoperit de Columb.Plodul ancora in America iti da dreptul de a-ti obtine mai rapid cetatenia si drepturile aferente. Cunoastem ,,idile" de gen . | ||
reyya Postat pe 1 Octombrie 2010 22:44 |
||
De la: caleidoscop, la data 2010-10-01 22:32:04Romania este o tara fara viitor !!!......Romania este o tara saraca cu oameni saraci...spiritual, ma refer.....material nu pot spune acest lucru, deoarece bogatia romanilor se masoara in covoare persane, mult aur atarnat de gat, mobila de lux, excentricitati de tot felul, etc, etc. fratilor desteptati-va !...luati ceva cu voi in mormant?....asta avere se lasa urmasilor vostri?!....sunt multe de spus dar ma abtin deoarece starnesc animozitati de tot felul si comentarii pertinente sau mai putin pertinente. e parerea mea si atat, si continui sa o sustin cu ardoare. Caleidoscop, nu e ok deloc postarea ta .. insulti pretty much pe toata lumea! De cand esti tu in US?? Asa .. de curiozitate. |
||
cat_13 Postat pe 1 Octombrie 2010 22:50 |
||
De la: caleidoscop, la data 2010-10-01 22:38:00care este viitorul copiilor vostri in Romania?....puteti sa-mi spuneti, mai ales cele ce mi-ati comentat negativ argumentarile mele, astept raspunsuri concrete.... Lasa-ne! Mai bine ca ai plecat si asta pt ca Romania chiar de oameni ca tine nu are nevoie. Ti-as zice si de ce, dar n-are rost. |
||
Rha Postat pe 1 Octombrie 2010 22:51 |
||
chiar tu nu esti in stare sa te ridici la nivelul asteptarilor mele !!!....asta se vede din postarile tale!......ironice si cu mult venin la adresa mea. | ||
caleidoscop Postat pe 1 Octombrie 2010 22:55 |
||
hey, dar voi chiar o credeti?!... din cati oameni stiu plecati in SUA, temporar sau definitiv, niciunul nu foloseste expresia "stau in STATE"... asta e o expresie de neam prost a cuiva care vrea sa epateze aici, la nivel de trotuar...:P :)) ah, si sa nu uit... nu stiu care-s alea "4 facultati absolvite", dar daca le avea, nu se exprima astfel. |
||
eu_geminy Postat pe 1 Octombrie 2010 22:55 |
||
dap, cam banuim cine ar fi ... | ||
reyya Postat pe 1 Octombrie 2010 23:02 |
||
vaaaiiiii :-((( trist,foarte trist.. | ||
chanty Postat pe 1 Octombrie 2010 23:05 |
||
,,fratilor "?????? cu cine esti sora?Cu noi romanii??? Vorbesti de parca ar fi meritul tau ca in state se traieste mai bine .... Gata!Ma doare capul |
||
chanty Postat pe 1 Octombrie 2010 23:09 |
||
si nu inteleg deloc infatuarea asta... ce are a face locul unde stai, cu gradul de inteligenta?! romani prosti si nesimtiti (si nu numai romani) sunt cu duiumul si in SUA, si in Germania, si in Australia, etc... la fel cum sunt atatia si atatia oameni destepti cu adevarat, sau care cel putin au bun simtz. chestia asta cu "stau in STATE, deci sunt dastept", mi se pare un snobism ieftin si o mega-idiotzenie. | ||
eu_geminy Postat pe 1 Octombrie 2010 23:12 |
||
...la tv intr-o seara...la o emisiune-concurs cu intrebari ,,din lumea intreaga"...o tipa ,,fara radacini",din state,este intrebata unde se afla Budapesta....Ghiciti ce raspunde? | ||
chanty Postat pe 1 Octombrie 2010 23:17 |
||
caleidoscop,cu gradul asta de infatuare combinata cu prostie..ma intreb ce sanse reale de succes ai avea in orice colt din lumea asta??? NICIUNA,GARANTAT. Sa-ti spun o chestie , nimeni , fie comunitate de romani , nemti , americani , englezi , spanioli , mexicani si ce mai vrei tu..nimeni nu ar suporta asemenea personaje langa ei...dar in dincolo de monitorul din fata ta..totul devine posibil | ||
reyya Postat pe 1 Octombrie 2010 23:19 |
||
reyya, stii ce cred eu?... ca unii isi imagineaza ca, daca isi schimba ID-ul pe-aici, automat isi schimba si zona unde locuiesc...:P PS: a propos, s-a dat drumul Sagetii Albastre intre Brasov si Sibiu?... parca nu, fiindca linia e tot rupta...:P |
||
eu_geminy Postat pe 1 Octombrie 2010 23:21 |
||
caleidoscop =Alexandra, Sophia , Vuvuzela... Iulius Caesar( apropos..sa lasam America..ti-a nascut nevasta???? ) | ||
reyya Postat pe 1 Octombrie 2010 23:22 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-10-01 23:21:50reyya, stii ce cred eu?... ca unii isi imagineaza ca, daca isi schimba ID-ul pe-aici, automat isi schimba si zona unde locuiesc...:P Geminy,dincolo de monitor totul devine posibil pt unii ..devin savanti , cercetatori , psihologi , studiaza fenomene seismice , apocalipsa, hipnoza ericksoniana..., desi habar nu au nimik despre macar, un domeniu,e o lume in care granitele dispar :-) |
||
reyya Postat pe 1 Octombrie 2010 23:25 |
||
Pana aflam de ce ar trebui sau ... n-ar trebui sa avem copii, pana ne edificam cum e cu amantii/amantele, ma gandesc ca ar merge un topic despre adevaratele VALORI ... | ||
cat_13 Postat pe 1 Octombrie 2010 23:25 |
||
aaaa... da, a nascut, acum mai bine de 16 ani...:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 1 Octombrie 2010 23:25 |
||
De la: cat_13, la data 2010-10-01 23:25:30Pana aflam de ce ar trebui sau ... n-ar trebui sa avem copii, pana ne edificam cum e cu amantii/amantele, ma gandesc ca ar merge un topic despre adevaratele VALORI ... sau despre NON-VALORI, cat... ca avem ce spune...:)) |
||
eu_geminy Postat pe 1 Octombrie 2010 23:26 |
||
da' chiar, cat... noi ne stim de niste ani buni, si te apreciez din suflet. oare de ce nu te-oi fi auzit niciodata facand caz de locul unde te afli si de ceea ce faci?... e o intrebare retorica, desigur. |
||
eu_geminy Postat pe 1 Octombrie 2010 23:34 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna fetelor | 1 | De la: garbo115311 26 Octombrie 2010 19:36 |
preparate din carne calitate superioara | 1 | De la: garbo109083 25 Martie 2010 11:05 |
procedura de azil politic | 2 | De la: quasaria 27 Iunie 2010 15:57 |
|
||
Sexualitate si spiritualitate | 6 | De la: zaraza26 14 Octombrie 2011 08:17 |
De ce?? | 51 | De la: me_reloaded 21 Martie 2011 15:40 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri