Portetul femeii ce nu-si doreste copii...

De la: eu_geminy, la data 2010-10-01 23:34:31da' chiar, cat... noi ne stim de niste ani buni, si te apreciez din suflet.
oare de ce nu te-oi fi auzit niciodata facand caz de locul unde te afli si de ceea ce faci?... e o intrebare retorica, desigur. [/quote

:)
Gem, as fi vrut sa-i spun fetei asteia cat de vie imi e in minte aminterea vacantelor petrecute undeva intr-un sat de tara ... despre cat de adevarate erau imbratisarile bunicilor (romani de alffel ... si fara covoare persane), despre caise dulci mancate direct din copac (romanesc si el, ca deh) ...:)
cat_13
Postat pe 1 Octombrie 2010 23:45
eu cred ca nu conetaza de unde venim ...in orice colt din lumea asta..nu-mi amintesc sa ma fi intrebat cineva ce nationalitate am...m-au intrebat doar cu titlu de curiozitate , esti intrebat doar ce stii sa faci , ulterior urmeaza sa o dovedesti..in rest...daca pleci de aici cu un bagaj ok , vei fi ok si acolo , daca pleci doar pt ca ai ambitia snoaba de a trai in alt loc decat Ro si nu ai acumulat nimik in Ro...nu vei performa niciunde, caleidoscop.
reyya
Postat pe 1 Octombrie 2010 23:45
De la: cat_13, la data 2010-10-01 23:45:36
De la: eu_geminy, la data 2010-10-01 23:34:31da' chiar, cat... noi ne stim de niste ani buni, si te apreciez din suflet.
oare de ce nu te-oi fi auzit niciodata facand caz de locul unde te afli si de ceea ce faci?... e o intrebare retorica, desigur. [/quote

Gem, as fi vrut sa-i spun fetei asteia cat de vie imi e in minte aminterea vacantelor petrecute undeva intr-un sat de tara ... despre cat de adevarate erau imbratisarile bunicilor (romani de alffel ... si fara covoare persane), despre caise dulci mancate direct din copac (romanesc si el, ca deh) ...:)

*amintirea, da' ai inteles tu.
cat_13
Postat pe 1 Octombrie 2010 23:47

imi permit sa mai adaug, cat : mirosul painii calde facute la cuptor, mirosul ierbii proaspat cosite intr-un frumos satuc ardelenesc unde bunicii nu stiau cum sa ma mai bucure,tot romani si ai mei sau ma rog , pe jumatate si sasi , mirosul cireselor pe care abia asteptam sa le mananc direct din copac , si bunica ma certa ca le mancam nespalate, muntii , apele , oamenii , calmitatea lor ..frumusetea din toate lucrurile astea.
reyya
Postat pe 1 Octombrie 2010 23:49

uite, de aia esti unul dintre oamenii adevarati, pe care am onoarea sa-i iubesc...:)
eu_geminy
Postat pe 1 Octombrie 2010 23:54
reyya, cred ca semanam un pic... si eu sunt o bucata de neamtz(dupa mama),care sta in Romania, insa...:)
eu_geminy
Postat pe 1 Octombrie 2010 23:55
De la: caleidoscop, la data 2010-10-01 22:43:00
De la: reyya, la data 2010-10-01 22:34:26
De la: caleidoscop, la data 2010-10-01 16:03:06barfa si invidia din Romania nu va disparea niciodata ! oamenii , insa da, unii pleaca in state, in germania, italia, etc......dar bineinteles ca acei care pleaca, pleaca pt. o lume mai buna, pt. un trai mai bun....nu ca sa fie judecati de altii intr-un fel sau altul....fara nici un drept, comment?????imi pareti ca va pare rau ce soarta rea aveti acolo unde sunteti...ce-si face omul cu mana lui e sfant !!!...ambitia mea a fost sa ajung sa traiesc in America, si nu oricum ci la superlativ...in Romania se moare de foame la ora actuala !!!

scumpi , mai insisti inca??? Ambitia ta pt multi dintre noi valoreaza multimea vida. Apropos , ce drakului cauti pe un forum romanesc ???? sau inca nu ti-ai insusit limba engleza indeajuns de bine sa porti discutii pe un forum strain ?? Traieste in ,,STATE" dar nu ne obosi pe noi cei prezenti cu ineptiile tale .
...mi-as pune mintea cu tine nitel dar eu merit mai mult, asa ca renunt.

ceea ce cauta si alti romani dintre voi ,plecati in alte tari!!!lasa fata in pace.este parerea ei si nu o poti obliga,sa-si insuseasca parerile altora.ca orice user isi spune parerea in mod civilizat,spre deosebire de altii .asa ca nu te mai lua de noii useri.incearca sa atragi atentia asupra vocabularului folosit de unii care injura ca la usa cortului,iar voi va complaceti,altfel ati atentiona persoana mizera.poti sa zici ce vrei mai departe,stii ca nu ma cobor la asemenea nivel de discutie,precum injuraturile unui unineuronal.caci daca avea 2 neuroni se bateau intre ei .dar asa este in Romanica,unora el place sa se balaceasca in noroi,pt afii jucaria altora.
vuvuzela
Postat pe 2 Octombrie 2010 00:02
vuvuzeaua...cum mai stai cu hipnoza eriksoniana ??
reyya
Postat pe 2 Octombrie 2010 00:03
De la: eu_geminy, la data 2010-10-01 23:55:55reyya, cred ca semanam un pic... si eu sunt o bucata de neamtz(dupa mama),care sta in Romania, insa...:)

idem :-)
reyya
Postat pe 2 Octombrie 2010 00:05
De la: Rha, la data 2010-10-01 22:51:57
De la: caleidoscop, la data 2010-10-01 22:38:00care este viitorul copiilor vostri in Romania?....puteti sa-mi spuneti, mai ales cele ce mi-ati comentat negativ argumentarile mele, astept raspunsuri concrete....

Lasa-ne! Mai bine ca ai plecat si asta pt ca Romania chiar de oameni ca tine nu are nevoie. Ti-as zice si de ce, dar n-are rost.

lasati fata in pace ca iar chem pe proprietarul site-ului.nu aveti voie sa goniti pe nimeni ,trebuie sa respectati toti userii,indiferent cat de noi sunt.vi s-a vb civilizat.comportati-va si voi civilizat.nimeni nu este obligat sa va suporte toanele de vechi useri.
vuvuzela
Postat pe 2 Octombrie 2010 00:12
De la: reyya, la data 2010-10-02 00:03:59vuvuzeaua...cum mai stai cu hipnoza eriksoniana ??

tu cum te simti in aceasta postura?intelegi bine ce spun.
vuvuzela
Postat pe 2 Octombrie 2010 00:13
De la: vuvuzela, la data 2010-10-02 00:13:59
De la: reyya, la data 2010-10-02 00:03:59vuvuzeaua...cum mai stai cu hipnoza eriksoniana ??

tu cum te simti in aceasta postura?intelegi bine ce spun.

inteleg ca esti un zero barat in real life si aici ai nevoie de putina atentie...cat despre hipnoza eriksoniana , las-o moarta , macane
reyya
Postat pe 2 Octombrie 2010 00:29
reyya... da' di ce-ti faci de lucru?...:))
eu_geminy
Postat pe 2 Octombrie 2010 00:40
bausem niste Sangria !! maine nu mai fac , promit!!
reyya
Postat pe 2 Octombrie 2010 00:43
De la: reyya, la data 2010-10-02 00:43:18bausem niste Sangria !! maine nu mai fac , promit!!

CE GUST AVEA ?
KNIGHT_31
Postat pe 2 Octombrie 2010 00:46
De la: reyya, la data 2010-10-02 00:43:18bausem niste Sangria !! maine nu mai fac , promit!!

ei nah, glumesc... faci cum iti pica bine, pe moment...:)
nu stii vorba aia, "iubeste si fa ce vrei!"... ?
Preafericitul Augustin a spus-o!...:))
eu_geminy
Postat pe 2 Octombrie 2010 00:49
De la: KNIGHT_31, la data 2010-10-02 00:46:23

CE GUST AVEA ?

diabolic...
reyya
Postat pe 2 Octombrie 2010 00:49
De la: reyya, la data 2010-10-02 00:43:18bausem niste Sangria !! maine nu mai fac , promit!! [/quote

scrisa de reyya;
"inteleg ca esti un zero barat in real life si aici ai nevoie de putina atentie...cat despre hipnoza eriksoniana , las-o moarta , macane''-asta face bautura din om.
vuvuzela
Postat pe 2 Octombrie 2010 00:51
vuvuzeaua , honey ,ti-a spus-o si Anakin la un moment dat si o repet si eu ...unii se mai trezesc din betie(desi nu e cazul ) dar tu din prostie , niciodata .. , esti atat de neinstruita incat habar nu ai ca Sangria este un vin spaniol slab alcoolizat care se prepara cu multe fructe exotice , calculand matematic te asigur ca ar trebui sa beau ceva pana sa ajung in starea de tine mentionata
reyya
Postat pe 2 Octombrie 2010 00:57
De la: Marcu_cel_cu_Arcu, la data 2010-10-02 00:54:57fai trompeto
oamenii din betie,se trezesc!

Asa-i Marcule , SUBSCRIU!!!! :-) Insa ma tem ca Sangria nu ajuta atunci cand citesc postarile vuvuzelei Iti moare tot , chiar si pofta de Sangria
reyya
Postat pe 2 Octombrie 2010 00:59
De la: vuvuzela, la data 2010-10-02 00:51:51
De la: reyya, la data 2010-10-02 00:43:18bausem niste Sangria !! maine nu mai fac , promit!! [/quote

scrisa de reyya;
"inteleg ca esti un zero barat in real life si aici ai nevoie de putina atentie...cat despre hipnoza eriksoniana , las-o moarta , macane''-asta face bautura din om.

nu-mi modifici postarea ...ma citezi daca doresti , nu scrii peste postarea cuiva !
reyya
Postat pe 2 Octombrie 2010 01:07
Reyya,esti multumita de modul tau de comportament si conversatie?in general esti multumita de tine ca te numesti femeie?acum ti-ai dat arama pe fata,bautura. nu ma intereseaza astfel de specimene.nu incerca sa mai scrii nimic referitor la mine.nu ma intereseaza.ignore
vuvuzela
Postat pe 2 Octombrie 2010 01:09
reyya... trebuie sa recunosti ca te afli intr-un mare impas....:PPPP
=))=))=))
eu_geminy
Postat pe 2 Octombrie 2010 01:12
De la: vuvuzela, la data 2010-10-02 01:09:32Reyya,esti multumita de modul tau de comportament si conversatie?in general esti multumita de tine ca te numesti femeie?acum ti-ai dat arama pe fata,bautura. nu ma intereseaza astfel de specimene.nu incerca sa mai scrii nimic referitor la mine.nu ma intereseaza.ignore

ma doare pe mine in cour de ignor-ul tau, o sa plang maine dimineata dupa o noapte de nesomn si suferinta pt ignor-ul tau bai vuvuzeaua , dar ce personale sunt relatiile cu userii de pe aici! cesarica nu vrei tu sa ne lasi pe cei prezenti in pace cu ineptiile tale?? Incearca sa nu mai agresezi ochiul cititorului !
reyya
Postat pe 2 Octombrie 2010 01:17
De la: eu_geminy, la data 2010-10-02 01:12:52reyya... trebuie sa recunosti ca te afli intr-un mare impas....:PPPP
=))=))=))

plang, am umplut 2 pahare deja... de lacrimi...uitasem sa precizez
reyya
Postat pe 2 Octombrie 2010 01:18
De la: reyya, la data 2010-10-02 01:17:28
ma doare pe mine in cour de ignor-ul tau, o sa plang maine dimineata dupa o noapte de nesomn si suferinta pt ignor-ul tau bai vuvuzeaua , dar ce personale sunt relatiile cu userii de pe aici! cesarica nu vrei tu sa ne lasi pe cei prezenti in pace cu ineptiile tale?? Incearca sa nu mai agresezi ochiul cititorului !

citisem intai "ochiul clitorisului"... nu mai pot de ras...:)))))))))
eu_geminy
Postat pe 2 Octombrie 2010 01:20
geminy !! fiecare citeste si vede doar ce-i place asta este un exemplu clar de ,,act ratat" ..simbolistica actelor ratate e vasta , sa nu uitam faptul ca actul ratat este cel mai transparent dintre fenomenele prin intermediul caruia se manifesta inconstientul :-)
reyya
Postat pe 2 Octombrie 2010 01:27
mi se pare corect, sunt un mare admirator al lui Sigmund Freud... fiecare cu ce-l doare, deh...:P
:))))))
eu_geminy
Postat pe 2 Octombrie 2010 01:29
da' sa stii ca si Karl Gustav Jung imi place... ete cum imi facui de lucru la ceas de noapte...:P
:))
eu_geminy
Postat pe 2 Octombrie 2010 01:34
Freud ...daaaa, mare pisicher
reyya
Postat pe 2 Octombrie 2010 01:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
o poveste trista dar adevarata 50 De la: anca70 26 Mai 2011 10:05
dragostea de-o vara 1 De la: dulcedeea97_yahoo_com 30 Iunie 2009 14:40
DIFERENTA VARSTA CONTEAZA? 2 De la: Dor_marunt 10 Mai 2010 19:34
manifest pentru dragoste 49 De la: zuzu63 14 Octombrie 2012 12:56
Ce sunt visele,va place sa visati ,si cand ati avut cel mai frumos vis??? 10 De la: LoveVelvet 5 Octombrie 2012 15:08
Setari Cookie-uri