da' nu la tatz la fel...:P =)) |
||
eu_geminy Postat pe 7 Octombrie 2010 21:52 |
||
---|---|---|
hi hi hi! Ge, o mai crapat un drac! | ||
Thor_again Postat pe 7 Octombrie 2010 21:54 |
||
De la: Thor_again, la data 2010-10-07 21:52:18da' nu la tati la fel DECI ACOLO STAI TU TOATA ZIUA BABALICULE? TI-AM GASIT SI PERECHEA: [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl10.glitter-graphics.net/pub/2320/2320910iub8ctq6j5.gif[/img][/url] |
||
|
||
KNIGHT_31 Postat pe 7 Octombrie 2010 21:58 |
||
CAVALERUL LABEI TRISTE IN FIGURI, PANA SI EU, CU FATZA ASTA A MEA DE PROST, PARCA SANT MAI DESTEPT DECAT TINE! | ||
KNIGHT3_1 Postat pe 7 Octombrie 2010 22:09 |
||
Iar v-ati clonat, bre? Tu esti greierele din Pinocchio, asa-i? Ala pe post de constiinta a lu' vacaleru' |
||
Thor_again Postat pe 7 Octombrie 2010 22:16 |
||
NUUU, EL E POPA PROSTU NU CLONA MEA | ||
KNIGHT3_1 Postat pe 7 Octombrie 2010 22:20 |
||
Ma bag si eu ca musca in lapte dar raspund strict fetei care a deschis topicul: eu nu am vazut in viata mea o astfel de femeie care sa nu isi doreasca copii,cel putin nu declarat oficial. Si ca sa nu spui ca te mint total ,am auzit o fosta colega de scoala generala ca ea nu a putut sa faca vreunul ,insa se vedea foarte clar si se simtea ca a suferit de pe urma acestui fapt, ca nu are; la indemnul meu de a incerca tot posibilul a raspuns ceva de genul :de ce pentru ce sa fac ? sau nu stiu exact ce ingaima ... dar m-a luat ameteala i-a spus ca nu e tarziu , ca sunt femei care pot sa nasca la varste f inaintate, sa mearga la doctor si asa mai departe,lucru de care imi este rusine; nu poti sa dai astfel de safturi unei persoane cu care nu te-ai vazut demult sau sa o contrazici ca pe vremurile astea este bine sa dai nastere la puradei. Eu i-am explicat ca iubesc enorm copiii ei vin pe lume oricum pentru ca D-zeu ii creeaza prin noi iar noi nu trebuie sa ne impotrivim acestei vointe a lui D-zeu caci se va mania groaznic pe noi pacatosii. suntem amandoua credincioase dar nu am avut argumente in acele clipe. I se pare cam tarziu pentru o dragoste adevarata asta am inteles in mare insa nu se poate ever despre ea ca nu si-a dorit sau nu isi doreste... exclus,deci un astfel de portret nu exista... Acea femeie care nu si-a dorit al nu stiu catelea copil sunt poate eu care nu a s fi avut cum sa il cresc si nici un alt sprijin sa mi-l creasca . am unul singur ata mi-a data D-zeu si imi pare rau ca nu am 10 copii sa ii pot creste cu multa dragoste... Exista undeva in noi un pacat priginar pentru care noi platim ,platim prin faptul ca nu puteam avea o viata imbelsugata si casa plina de copii multi ,trebuie sa ne oprim la unul sau doi...Acesta ar fi portretul posibil al femeiii care nu isi mai doreste inca unul si nu care nu si-ar dori deloc acea femeie NU exista sau NU ar trebui sa existe vreodata . |
||
marilena71 Postat pe 8 Octombrie 2010 13:04 |
||
Eu sunt femeie si nu-mi doresc copii. Niciodata nu mi-au placut copiii, dar intotdeauna m-am gandit ca singurii copii care o sa-mi placa sau pe care ii voi indragi vor fi copiii mei. N-am avut niciodata dorinta asta de a intemeia o familie si probabil ca daca o voi face, o voi face pentru ca asa trebuie, nu pentru ca asta simt... Nu stiu de ce simt asa, nu am avut niciun fel de traume sau intamplari nefericite in copilaria mea sau in viata mea pana acum;; nu cred ca sunt egoista sau rea sau mai stiu eu cum pentru ca nu-mi doresc copii...nu cred ca asta ma defineste ca om sau ca femeie... Nu inteleg de ce sunt blamate femeile care nu-si doresc copii. Eu ma pot simti intreaga si fara un copil, ma pot simti femeie si fara un copil si imi pot imagina viata fara copii... Pe de alta parte empatizez cu femeile care nu pot face copii din cauze medicale, cand isi doresc asta mai mult ca orice.; ma emotioneaza nasterea unui copil sau botezul lui, dar.... nu ma pot imagina in postura unei mame.. | ||
Just_a_girl Postat pe 8 Octombrie 2010 16:41 |
||
nu-ti doresti, nu-ti doresti problemu tau. Dar nu mai zii la nimeni ca nu-ti plac copii, mai ales ca nu-i ai. |
||
persidadamian Postat pe 8 Octombrie 2010 19:20 |
||
Si daca chiar nu-i plac? | ||
Doara Postat pe 8 Octombrie 2010 19:21 |
||
Atunci sa nu mai zica ca nu e egoista, daca copii nu-i plac, cu siguranta nici pe oamenii din jurul ei nu pune pret. Eu asa percep, sorry. | ||
persidadamian Postat pe 8 Octombrie 2010 19:26 |
||
girl, o sa vina cu timpul dorinta asta, si daca nu vine, asta este...macar realizezi ca nu ar fii o chestie buna sa aduci pe lume un copil stai linistita, nimeni nu te blameaza pentru asta ma rog, o fac cativa, da' asta este... personal, nu-mi inchipui viata fara copii, nu din considerente religioase, asa cum se vehiculeaza pe aici. pur si simplu pentru ca mi se par cel mai bun lucru care i se poate intampla cuiva dar asta e doar opinia mea, desigur... |
||
michelle_ Postat pe 8 Octombrie 2010 19:45 |
||
"..nu am avut niciun fel de traume sau intamplari nefericite in copilaria mea sau in viata mea pana acum;; nu cred ca sunt egoista.." intrebandu-mi baietelul daca isi mai doreste un fratior sau o surioara,mi-a raspuns sec..NU.. evident, a venit si arhicunoscuta intrebare DE CE..? raspunsul..,CRED CA SUNT CAM EGOIST.. so..,daca un copil de 10 ani constientizeaza asta..,mi-e greu sa cred ca tu nu o faci.. nu-i o nenorocire sa recunosti ca esti egoist..,parerea mea.. |
||
roby_cado Postat pe 8 Octombrie 2010 20:46 |
||
roby, corect egoismu' e bun si el la ceva...am aflat asta pe propria piele |
||
michelle_ Postat pe 8 Octombrie 2010 20:58 |
||
si eu am aflat..,dar ce folos..? vezi tu..,trebuie sa si poti sa fi asa.. |
||
roby_cado Postat pe 8 Octombrie 2010 21:05 |
||
sigur ca poti, roby...trebuie doar sa te dezmeticesti |
||
michelle_ Postat pe 8 Octombrie 2010 21:11 |
||
Girl, esti demna de respect pentru simplu fapt ca stii care iti sunt limitele. Altele care se uita doar la conveniente sociale fac copii si pe urma ii "arunca" la bunici/ baby sittere prieteni, cunostinte dar se bat cu caramida ca au facut copiii. Ala e egoism nu faptul ca esti constient ca nu poti avea grija de unul. |
||
Ciresica Postat pe 8 Octombrie 2010 21:13 |
||
ciresico, tu ti-o mai aduci aminte pe garbo aia, nush ce numar...care se tot lamenta pe aici de fetita ei? si care spunea ca abia asteapta sa faca fata 18 ani ca sa fie si ea libera? pentru ca se suimtea ratata si neimplinita si alte bulshituri de-astea... | ||
michelle_ Postat pe 8 Octombrie 2010 21:16 |
||
Ehei Michelle, si aia e doar una dintr-un milion de alte femei cu copii care nu iubesc copiii. Dar ii fac doar asa, fie ca e la moda, fie ca vor o pensie alimentara, fie ca vor sa "prinda" un barbat, fie ca vor admiratie...cine stie ce motiv obscur ascunde fiecare dintre ele. |
||
Ciresica Postat pe 8 Octombrie 2010 21:22 |
||
nu stiu mami, eu cred ca decat sa faci un copil si sa nu fii capabil sa-l iubesti, mai bine nu-l faci. copii presupun renuntari, sacrificii, altruism, devotament, si important! ii faci pentru ei, nu pentru tine, ca sa aiba cine-ti da o cana cu apa la batranete. cum am zis, unii isi cunosc limitele si nu vor sa aiba copii. si asta e mai bine decat sa-i faca si pe urma sa ii priveasca ca pe o povara serios, mie pe fata aia imi venea sa o strang de gat. tu stii ce mult mi-am mai dorit eu inca un copil si nu l-am putut avea. si ea se vaita de fetita aia nevinovata... |
||
michelle_ Postat pe 8 Octombrie 2010 21:28 |
||
cind faci un copil habar n-ai daca il vei putea iubi sau nu. Pina la urma, "a iubi" nu tine de vointa. Tine de infirmitatea sufleteasca - pe care o constientizezi probabil ulterior.Sentimentele fata de copil nu se compara cu nici un alt tip iubire, ca sa poti face comparatii si presupuneri. Pe de alta parte, il poti iubi pina la cer si inapoi si totusi sa te porti cu el intr-un mod care ii face rau. Aia cu "mama stie cel mai bine"e bullshit. Cind te trezesti cu nou nascutul in brate realizezi ca nu stii nimic. Habar n-ai ce urmeaza si ce sa faci. Si cam toate problemele majore de dezvoltare deriva din diverse greseli "inofensive"ale parintilor... Si ce e mai trist e ca multi chiar erau parinti care isi iubeau copiii. |
||
quasaria Postat pe 8 Octombrie 2010 22:07 |
||
Q, ai si tu dreptate. Pina la urma eu vorbesc din punctul de vedere al cuiva care nu poate face copii dar are pentru ca AM STIUT EXACT ca vreau si stiu sa cresc un copil. Cind inconstient devii mama...mda...lucrurile sunt diferite. |
||
Ciresica Postat pe 8 Octombrie 2010 22:25 |
||
De la: quasaria, la data 2010-10-08 22:07:55cind faci un copil habar n-ai daca il vei putea iubi sau nu. n-o fac eu prea des..,dar..,SUBSCRIU.. |
||
roby_cado Postat pe 8 Octombrie 2010 22:30 |
||
De la: Thor_again, la data 2010-10-07 22:16:30 [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl5.glitter-graphics.net/pub/660/660385cm8m5o1fkl.jpg[/img][/url] |
||
KNIGHT_31 Postat pe 8 Octombrie 2010 22:37 |
||
bre, sofica asta nu-i pe dunga ei, parol... | ||
michelle_ Postat pe 8 Octombrie 2010 22:50 |
||
Buna.Nu exista persoane care sa imi impuna mie sa fac copii.Eu am 23 ani si nu suport copiii nici in poze,cand vad o femeie gravida pe strada intorc capul.ptr ca nu imi plac.Eu si iubitul meu avem 3 ani de relatie si este mai mare ca mine si am ajuns in pctul sa vb de copil si i-am zis ca el nu ma poate obliga sa fac un lucru si pe urma sa il urasc din tot sufletul.Si i-am zis ca daca in asta consta relatia noastra eu sunt de acord sa ne despartim.viata unei femei nu consta in a se marita si a face copil........NUUUUUUUUUUUUUU .Viata are si alte prioritati . | ||
ana_ingeras18 Postat pe 9 Octombrie 2010 16:29 |
||
deci ii sofica estee?? banuiam euuu |
||
fleurdelis Postat pe 9 Octombrie 2010 17:31 |
||
ana si INGERAS???? sanatoasa "filozofie de viatza "ai ce mai??? dar TU??? si de tine sa fi fost respinsi cei ce ti au dat viata??? ioaii....de viatza mea... mare ii gradina si mai multi or sarit gardu... |
||
LILO Postat pe 9 Octombrie 2010 17:34 |
||
si, ingeras, care sint prioritatile alea? |
||
quasaria Postat pe 9 Octombrie 2010 17:35 |
||
knight... stinge lumina...daca tot ii intuneric... ce viziune deformata ai... nu o mai transmite si altora please... fiecare cu cosmarul sau o sa devii un fel de cosmar al garboletei daca nu cumva chiar esti |
||
LILO Postat pe 9 Octombrie 2010 17:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
DUO TOPIC | 923 | De la: garbo_499154 8 Aprilie 2019 13:17 |
cum sa pot castiga ceva bani de buzunar | 0 | De la: 30 Noiembrie 2010 16:34 |
Relatia dintre un barbat varsator si o femeie scorpion ar merge? | 18 | De la: eladaela 27 Octombrie 2009 09:56 |
|
||
Exista dragoste adevarata | 45 | De la: AGAPI_MOU 24 August 2009 23:02 |
De ce oare s-au facut razboi din cauza religiei? Oare cine sunt principalii vinovati? Oare de ce oamenii nu se accepta unii pe altii pt ca au un cult diferit de a lor? Cu toate ca poate nici ceilalti nu ar fii crestini adevarati? | 29 | De la: sunsset 31 Octombrie 2011 23:54 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară