Am citit aici si parerea cuiva care na indemna pe toti.........la facut copii ca asa a zis Dumnezeu...Cred ca exista o putere extraordinara dar am mers la biserica si vazind cum birfeau niste babute si ce inghesuiala s-a facut la sfirsitul slujbei ca sa primesti binecuvintarea preotului am zis NU SE POATE, ASA NU VREAU si nu pot intelege cum daca esti asa de credincios, nu-ti respecti aproapele nu mai zic de iubit..........Asa este si cu aceasta dorinta, sau ne..dorinta a unei femei de a face copii .II faci pentru ca ti-l doresti si nu exista nimic pe lume mai important decit el sau daca si sotul este de aceasi parere nu-l faci si te scutesti si pe tine si pe el (pe copil) ,de calvarul invinuirilor.Dar ,prima clipa atunci dupa ce-l aduci pe lume si te uiti la el nu se compara cu nimic ,simti asa o caldura care-ti cuprinde inima si o iubire nemarginita cum iti cuprinde intreaga fiinta.Din acel moment stii ca esti in stare pentru el de orice sacrificiu . NUMAI BINE !!!!!!!!!!!I | ||
fengari Postat pe 9 Octombrie 2010 18:08 |
||
---|---|---|
De la: quasaria, la data 2010-10-09 17:35:29 ehh..,care.. tanar vreau mereu sa fiu.. sa traiesc asa cum stiu.. etc.. numai ca peste ceva vreme,va avea o surpriza maaaare.. |
||
roby_cado Postat pe 9 Octombrie 2010 18:14 |
||
:)))) | ||
|
||
eu_geminy Postat pe 9 Octombrie 2010 18:17 |
||
aha. De genul ce cauti mamaie la discoteca? Bine, eu o sa am un pretext: o caut pe fie-mea. Acum, fara gluma: sa ai copii te intinereste, nu te imbatrineste: fara sa vrei treci din nou prin toate preocuparile virstei lor: de la pampersi, gradi, scoala, iubiri adolescentine, etc. Adica peste vreo 10 ani o sa sufar impreuna cu odrasla dupa vreun papa lapte. |
||
quasaria Postat pe 9 Octombrie 2010 18:34 |
||
ahaaaa... acuma inteleg de ce venea bunica-mea(fie iertata!) dupa mine, pe vremea cand eram in liceu, in usa discotecii!!!...:))) | ||
eu_geminy Postat pe 9 Octombrie 2010 18:37 |
||
pai doar nu crezi ca dupa tine venea, nu? Ce drak... asta credeam atunci, cind aveam 15 ani. |
||
quasaria Postat pe 9 Octombrie 2010 18:39 |
||
pai io asa credeam!... si o tineam saraca, ii ziceam sa ma astepte, ca mai stau putin... dar imi dau acum seama ca seama ca poate se bucura, in sinea ei...:)) | ||
eu_geminy Postat pe 9 Octombrie 2010 18:41 |
||
nu mai zic ca ii stia pe baietii de la intrare... venea direct la ei si ii intreba daca-s inauntru...:P:)) | ||
eu_geminy Postat pe 9 Octombrie 2010 18:42 |
||
Q esti fenomenala domne! cum...si peste 10 tu mai ai de gand inca sa suferi? |
||
fleurdelis Postat pe 9 Octombrie 2010 18:45 |
||
Q esti fenomenala domne! cum...si peste 10 tu mai ai de gand inca sa suferi? |
||
fleurdelis Postat pe 9 Octombrie 2010 18:45 |
||
adevarul e ca si mie mi-a placut zilele trecute la gradi, exceptind faptul a stateam pe un scaun mic, cu genunchii la gura. Si ma holbam la piticii lu'Alba ca Zapada din fereastra, ca n-am retinut niciodata cum ii cheama pe toti.... | ||
quasaria Postat pe 9 Octombrie 2010 18:46 |
||
Stai ca vine Craciunul, atunci sa vezi emotii si poiezii spuse-n graba. |
||
AMELYY Postat pe 9 Octombrie 2010 18:49 |
||
si mie mi-e cam dor de zilele cand il duceam pe fii-miu la gradi... acuma, daca as vrea sa-l carpesc, ar trebui sa ma urc pe scaun. sigur, daca mai apuc.:DD :)) |
||
eu_geminy Postat pe 9 Octombrie 2010 18:49 |
||
Ai nevoie de ajutor? Oricum, la capitolul carpeala inca mai stam binisor. Nu demult, am asistat la o sosoteala intre copii: "mai sa fim cuminti, ca aici ( in Romania) au voie sa ne bata". |
||
AMELYY Postat pe 9 Octombrie 2010 18:57 |
||
cuum, vine craciunul?? cred ca va trebui sa'mprumut unu mic |
||
fleurdelis Postat pe 9 Octombrie 2010 19:01 |
||
De la: AMELYY, la data 2010-10-09 18:57:28 :)))) e tare, pui sunt la curent cu legislatia!...:P glumeam, la mine nu a fost cazul... a fost bun si mic, ne-a lasat sa dormim, mofturi nimic... asa e si acuma... as crede ca nu-i al meu, dar are cam tot de la mine, in afara de naravuri si de ochi...:))):P |
||
eu_geminy Postat pe 9 Octombrie 2010 19:08 |
||
fleur, ti-o imprumut eu pe fie-mea. Da'ia-ti concediu de refacere vreo doua luni dupa aia. De 10 ori am dat toate globurile jos din brad si toate sclipiciurile de prin casa "sa le aranjeze mai frumos"... Iar la cite cutii si cutiute, reni, si alte rahaturi, am tirit pina acasa in saptamina aia, deja simteam cum imi cresc urechi de magarus. |
||
quasaria Postat pe 9 Octombrie 2010 19:10 |
||
AMELYY - scuze: pui=puii * | ||
eu_geminy Postat pe 9 Octombrie 2010 19:10 |
||
hahaaa pai pentru asta imi iau concediu bucuros |
||
fleurdelis Postat pe 9 Octombrie 2010 19:19 |
||
lasati copii sa vina la mine.... ...ca-i trimit cu fii-mea la colinat de Craciun! garantz o gripa strasnica,cu tot tacamul de nopti nedormite si febre aferente dupa... |
||
preci Postat pe 9 Octombrie 2010 19:22 |
||
pai noi de ce om fi amindoua acasa in wkend? 40j de grade febra. Deci, chestiile astea le-am fumat.... . |
||
quasaria Postat pe 9 Octombrie 2010 19:36 |
||
ehe...si cate-o sa mai fumezi,Q... tot ce ai fumat pana acum e vax pe langa ce urmeaza... |
||
preci Postat pe 9 Octombrie 2010 19:42 |
||
da...ihmi...ia haideti sa desfiintam femeia care nu vrea copii!!!....de fapt ce nu vrea femeia respectiva???..nu vrea urlete in miez de noapte ...nu vrea sa isi cheltuie salariul pe care poate il munceste din greu pe scutece si lapte praf....nu vrea sa dispere cand face febra copilul....alergand intr/un suflet la doctor...nu vrea sa riste de a ramane singura responsabila de o noua viata...timp de minim 18 ani....ca poate Doamne fereste....sotul ori trece in lumea celor drepti....ori altele....cine stie ce se intampla cu el....si toate vor ramane in spinarea ei...etc....mai tre sa adug ceva????...io cred ca asta e suficient cat sa faca pe oricine sa se gandeasca de 2 ori inainte de a lua decizia....io n/am gandit si acum le trag..... .....dar nu mai pot schimna nimic.....m/am bagat sluga pentru 18 ani....au trecut de abia 9 nu mai eu stiu cum....si Dumnezeu de sus....si nu vad luminita de la capatul tunelului pentru urmatorii 9 ani!! |
||
garbo171675 Postat pe 11 Octombrie 2010 19:47 |
||
675... zau ca mi se pare ca vorbim de specii diferite. Si cred ca specia diferita sintem eu si tu, nu copiii nostri. E drept ca eu eram foarte singura cind am facut-o pe fie-mea. Mai exact, ma simteam foarte singura. Probabil de aia am perceput lucrurile exact pe dos fata de tine: copilul a fost liantul meu cu normalitatea, de multe ori. Si singurul lucru bun din o serie lunga de zile cenusii. Nu stiu in ce masura o ajut eu pe ea sa creasca frumos,dar ea ma face pe mine sa traiesc mult mai frumos in mod sigur. N-am nici o alta persoana mai apropiata. De la asta pina la a considera ca m-am bagat sluga si a regreta banii de pampersi.. e cale cam lunga. |
||
quasaria Postat pe 11 Octombrie 2010 19:59 |
||
Io chiar nu stiam ca e un portret anume @quasaria - |
||
hot_coffee Postat pe 11 Octombrie 2010 20:09 |
||
normal ..asha e toata lumea vb frumos de copii....dar pentru mine nu e valabil adevarul altora....io asha percep....a avea copil...ca pe o corvoada nu ca pe o binecuvantare....si n/.are decat sa ma invinovateasca cine o vrea...pentru ca am curajul sa spun ce simt de fapt cu adevarat....imi pare rau ca am copil ...e bine???...mie nu mi s/a schimbat viata in mod pozitiv de cand sunt mama...ci intr/unul negativ...si asta e adevarul pentru mine chiar daca sunt o raritate... | ||
garbo171675 Postat pe 11 Octombrie 2010 20:34 |
||
nu cred ca esti o raritate. E ok ca iti spui deschis punctul de vedere, si imi pare sincer rau pentru tine.... Asa cum spuneam pe la incpeutul subiectului, nu poti sa stii daca te implineste intr-adevar un copil pina nu il ai: pentru simplul fapt ca pina nu il ai nu intelegi ce inseamna. Eu am fost un caz norocos (in privinta asta), tu unul mai putin norocos. Nu e nimic de blamat, e pur si simplu ce simti. |
||
quasaria Postat pe 11 Octombrie 2010 20:37 |
||
Vezi 675, tu esti genul de persoana de care vorbeam eu acum ceva vreme in urma: cel care nu isi stie limitele si din prostie/inconstienta/dorinta de a fi in rindul lumii face un copil care mai fericit era daca nu-l faceai.In final nu el te-a rugat sa-l nasti ci tu ai ales sa o faci doar pentru a da nefericirii din viata ta un nume: copilul care mi-a distrus copilaria. Nu era mai bine sa te gindesti inainte si sa-ti dai seama daca esti sau nu in stare sa cresti un copil? Zic si eu. |
||
Ciresica Postat pe 12 Octombrie 2010 05:56 |
||
pai daca e sa o luam asha...si eu poate eram mai fericita daca mama nu imi dadea viata...ce am rugat.o eu sa ma faca??..i/am zis oricum ca mai bine nu ma facea....ca in viata asta doar ma chinui....si s/a suparat...ce astepta sa ii multumesc ca m/a facut??...de ce m/a facut ??..ca sa ma chinuie?... | ||
garbo171675 Postat pe 12 Octombrie 2010 06:34 |
||
Vedeti voi...ceva nu-i corect in problematica asta legata de de dorinta de a avea sau nu copii...Vorbiti aici de femeia ce poate...doreste si-i are pe copii.....de femeia ce poate...dar nu-i doreste....Eu intotdeauna mi-am dorit...imi doresc un copil....dar nu pot...Asta mi se pare incorect...Ca nu pretuiti darul ce v-a fost oferit...darul ce mie...mi-a fost refuzat...Ma intristeaza ca poti sa-ti privesti propriul copil ca pe-o corvoada... | ||
rodyk Postat pe 12 Octombrie 2010 08:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Salut, natiune! | 23 | De la: marianamirela 27 Februarie 2011 01:11 |
Cat cunoasteti despre fotoepilare cu tehnologia SPL? | 2 | De la: AdrianaR 23 Februarie 2010 17:10 |
Sa continui sau nu? | 46 | De la: Fluffy6 30 Aprilie 2015 10:36 |
|
||
Cine vrea sa castige niste bani in plus?!! | 1 | De la: minna 1 Februarie 2010 11:10 |
un sfat..va rog!! | 7 | De la: silfida 29 Mai 2010 17:12 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară