Dar eu cred ca difera de gandirea omului...Pt ca omul cum gandeste asa si actioneaza..Probabil oamenii care fac lucruri rele asa cnsidera ei ca este bine.pt ca au o gandire proasta si nu ii ajuta Dumnezeu sa vada adevarul pt ca sunt rai...si diavolul vrea ca oamenii sa se chinuiei unuii pe altii..Diavolul nu vrea ca oamenii a traiasca in pace unii cu altii...Eu cred ca pe ei nu ii ajuta Dumnezeu pt ca nu au credinta,,fac rele..Pt ca sa poti avea o gandire curata trebuie sa duci o viata curata...sa nu faci rau nimenui,,ca si pe tine Dumnezeu sa te ajute sa te feresti de oameni rai care vor sa te chinuie |
xenaprintesarazboinica Postat pe 25 Septembrie 2010 10:45 |
---|
De la: xenaprintesarazboinica, la data 2010-09-25 10:45:17Dar eu cred ca difera de gandirea omului...Pt ca omul cum gandeste asa si actioneaza..Probabil oamenii care fac lucruri rele asa cnsidera ei ca este bine.pt ca au o gandire proasta si nu ii ajuta Dumnezeu sa vada adevarul pt ca sunt rai...si diavolul vrea ca oamenii sa se chinuiei unuii pe altii..Diavolul nu vrea ca oamenii a traiasca in pace unii cu altii...Eu cred ca pe ei nu ii ajuta Dumnezeu pt ca nu au credinta,,fac rele..Pt ca sa poti avea o gandire curata trebuie sa duci o viata curata...sa nu faci rau nimenui,,ca si pe tine Dumnezeu sa te ajute sa te feresti de oameni rai care vor sa te chinuie |
ingerasulluptator Postat pe 29 Ianuarie 2012 16:54 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
In spatele unor cuvinte sunt sentimente, in spatele acelor sentimente, este o inima, in spatele inimii este o persoana, iar in spatele acelei inimi suntem noi, doar noi cei cu handicap.! | 1 | De la: garbo085400 25 Noiembrie 2012 10:41 |
Paste cu liqurizia | 1 | De la: LuxuryBoutique 11 Iunie 2012 16:01 |
preotii ortodoxi si sectantii | 5 | De la: dancris 21 Iunie 2010 17:18 |
|
||
Putin din fiecare??? | 2 | De la: garbo026388 14 Iulie 2009 19:42 |
Cantarul | 3 | De la: Isa_Bella93 13 Iunie 2015 12:12 |
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9