Intr-un cuplu normal, nimeni nu-si impune punctul de vedere ca nu e nici o batalie..daca ptr unii- care in opinia mea sunt masochisti- unul din ei trebuie sa fie mai "tare" si asa se face, ala nu e cuplu..2 oameni nu stau impreuna sa se haraie zilnic care e mai tare , stau impreuna ptr ca au gasit armonie unul in celalalt, afectiune, etc..nush cum inteleg unii ideea de cuplu dar e bizar.. | ||
rebelfire Postat pe 28 Septembrie 2010 10:41 |
||
---|---|---|
Rai si profitori..se FOLOSESC nu s efoloseste..invata sa scri inaintai ca..nu te ia niciunu hi hi | ||
rebelfire Postat pe 28 Septembrie 2010 10:47 |
||
dar tu cand inveti sa scrii romaneste, mai "patriotule"?...:)))) :P |
||
|
||
eu_geminy Postat pe 28 Septembrie 2010 10:55 |
||
De la: rebelfire, la data 2010-09-28 10:41:56Intr-un cuplu normal, nimeni nu-si impune punctul de vedere ca nu e nici o batalie..daca ptr unii- care in opinia mea sunt masochisti- unul din ei trebuie sa fie mai "tare" si asa se face, ala nu e cuplu..2 oameni nu stau impreuna sa se haraie zilnic care e mai tare , stau impreuna ptr ca au gasit armonie unul in celalalt, afectiune, etc..nush cum inteleg unii ideea de cuplu dar e bizar..Pai ca femeia sa poata trai in armonie cu barbatul,mai intai trebuie sa il educe..Ca sa o ajute in treburile casnice,,ca sa nu iasa noptile singur prin oras,,,din moment ce ai o relatie,,esti casatorit tot aia...Nu este corect sa inseli. |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 28 Septembrie 2010 11:40 |
||
Eee,ce sti tu irinuco... | ||
chanty Postat pe 28 Septembrie 2010 12:19 |
||
mai da mai trebe din cand in cand si din astea ca-ti mai vine sa dai si cu el de pamant | ||
tusi_Oli Postat pe 28 Septembrie 2010 12:21 |
||
garbo074997 Postat pe 28 Septembrie 2010 12:43 |
||
floris ce faci ? bagi un ochi pe garbo asa intre un borcan de zacusca si unul de castarveti pusi la murat |
||
tusi_Oli Postat pe 28 Septembrie 2010 12:45 |
||
mai fatuca an primul rand daca e barbatul tau ,e bijuteria ta cu care te afirmi an viata ta de cuplu,daca pot sa spun asa si nu dupa toti barbati (.sa le faci menajul) | ||
mizileanudaniel Postat pe 3 Octombrie 2010 12:18 |
||
da ce sa zic ai si tu dreptatea ta | ||
mizileanudaniel Postat pe 3 Octombrie 2010 12:23 |
||
corect | ||
mizileanudaniel Postat pe 3 Octombrie 2010 12:27 |
||
Barbatilor nu le plac femeile batoase si hotarate ci le e frica de eleeee! Le e frica si de femeile inteligente! | ||
Luna_in_capricorn Postat pe 3 Octombrie 2010 19:41 |
||
aia s-o crezi numa' matale... ete ca nu mi-e frica de ele!...ca n-am auzit sa fie canibale (la propriu).:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 3 Octombrie 2010 19:47 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-10-03 19:47:19aia s-o crezi numa' matale... ete ca nu mi-e frica de ele!...ca n-am auzit sa fie canibale (la propriu).:P Pai nu la propriu sunt canibale... La propriu e clar ca nu ti-e frica! Cu figuratul, deh, e mai complicat...poate pentru tine nu, pentru multi barbati cam da...Nu se descurca in hatishul feminin, cu adevarat feminin zic. |
||
Luna_in_capricorn Postat pe 3 Octombrie 2010 20:14 |
||
pai... ai zis "barbatii"... e o generalizare cam periculoasa pentru cine sustine asta, nu crezi?:D :) |
||
eu_geminy Postat pe 3 Octombrie 2010 20:17 |
||
irino, mai traiesti? am intrat sa te salut si sa te rog sa nu ma calci pe coada, pentru ca m-am intors mai bitch decat am plecat | ||
michelle_ Postat pe 3 Octombrie 2010 20:24 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
relatii parinte - copii ! | 25 | De la: garbo078762 16 Februarie 2013 11:27 |
de ce toata lumea se gandeste doar la agatat si la casatorie? Mi se pare o tampenie..probabil ca este chestie de inteligenta,pt ca atata ii duce capul | 23 | De la: ingerasulluptator 18 Noiembrie 2012 20:52 |
Stranger te enerveaza? | 88 | De la: Thor_again 16 Septembrie 2010 21:07 |
|
||
ce sa faci, cand stii ca..... iubesti fara speranta? | 18 | De la: garbo168736 20 Septembrie 2010 12:36 |
Ciocnesc un pahar de vin cu voi...Si va doresc sanatate fericire,si sa ajungeti toti bage si mosnegi sanatosi si intelepti...Craciun fericit..Va iubesc | 30 | De la: ingerasulluptator 28 Decembrie 2011 22:30 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn