mey LILO, cre'ca alex asta a vrut sa transmita un mesaj cifrat, de neinteles pentru fraieri ca noi...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:19 |
||
---|---|---|
dap...ii foarte criptat dar oare alex nu face bine sa ne traduca??? |
||
LILO Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:21 |
||
De la: me_reloaded, la data 2010-11-02 23:18:45mdea... sau incurca materiile... |
||
|
||
sora_ilsi Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:22 |
||
NUMARUL 11 = UN NUMAR FATIDIC, TOATE EVENIMENTELE DEOSEBIE IN RAU, SUNT PROVOCATE PE DATA DE 11. DECI DESPARTIREA SAU DIVORTUL, INCLUDE NUMARUL 11, FATIDIC (RAU). FATIDICA = FAT - I - DICA = FIU - IUDA -DACA IUDA = FIUL DACCA (PUMNAL ) IUDA = IADU = AIUD =AUDI =AUDI-O (AUDI-T) = UDAI =(DAUI =DAOI = DACCA = PUMNAL(latina) |
||
alexandru_revnic_yahoo_com Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:22 |
||
aici apare ca ar fi postat iar, dar cand dau click... creca a scris cu cerneala simpatica...:P :))))) |
||
eu_geminy Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:23 |
||
mey alex, am vazut ca ai bagat una cu STEAUA... daca mai bagi una cu DINAMO si una cu RAPID, din punctul meu de vedere ti-ai facut lucrarea. (chiar daca nu-s deloc microbist)...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:26 |
||
gata, shushaua...ma duc sa bag o cafa tzapana inainte de culcare si sa ma pun la un muvi...maine am o intalnire de gradu' zero cu nenea doctoru', deci tre' sa fiu fresh... sa va jucati frumos cu cuvintele astea incrucisate, sau sudoku, ce dreaq or fi ele... |
||
michelle_ Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:35 |
||
e adanc... | ||
sora_ilsi Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:36 |
||
alex ne o incriptat si mai mult cu nr 11 asta o fi explicatiunea ce i am cerut-o??? |
||
LILO Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:38 |
||
people...e dip dip insaid la prima strigare l-am confuzat cu nea vieru ala |
||
michelle_ Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:39 |
||
nu fiti fatidice, va rog...ca va mananca IADU de la AIUD, cu pumnalul... | ||
sora_ilsi Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:41 |
||
ilsi,,,si tu?? ne dai criptari din de astea???? |
||
LILO Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:42 |
||
cand vor reizbucni in fortza reSbelurile pe forum, tre' sa-l curtam pe alex pentru decriptarea mesajelor inamice...:PP :))) |
||
eu_geminy Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:43 |
||
mai, voua nu va e dor de irina? ca parca lipseste de multisor | ||
michelle_ Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:45 |
||
da ce? de mini cine o intrebat cat am lipsit?? ori m ati confuzat cu oarecine?? |
||
LILO Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:47 |
||
hai, mai, lilo, ca o fi intrebat cineva, dar n-ai observat tu... | ||
sora_ilsi Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:54 |
||
mda?? o intrebat?? pe tine te cred ilsiuca da spune-mi la ureche cine??? |
||
LILO Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:57 |
||
serviciile secrete...da' sa nu mai spui la nime...acu' ca-ti spusei si la ureche | ||
sora_ilsi Postat pe 3 Noiembrie 2010 00:01 |
||
...servicii secrete pe truda da nu mai spun |
||
LILO Postat pe 3 Noiembrie 2010 00:05 |
||
am incredere... | ||
sora_ilsi Postat pe 3 Noiembrie 2010 00:07 |
||
C�s�toria nu e un simplu contract, ci, �n primul r�nd este un sacrament �i un leg�m�nt sacru f�cut �n fa�a lui Dumnezeu �i a Bisericii, �i este indisolubil� (de nedesf�cut). Divor�ul este o mare dezordine �i o v�t�mare a c�s�toriei. Domnul Isus Cristos, Fiul lui Dumnezeu �ntrupat, interzice divor�ul �i rec�s�torirea dup� divor�: �De aceea b�rbatul va l�sa pe tat�l s�u �i pe mama sa �i se va uni cu so�ia sa. �i cei doi vor fi un singur trup. A�a c� nu mai sunt doi, ci sunt un singur trup. Deci, ce a unit Dumnezeu, omul s� nu despart�. �n cas�, ucenicii L-au �ntrebat iar�i despre aceasta. �i El le-a zis: �ORICINE I�I VA L�SA SO�IA �I SE VA C�S�TORI CU ALTA, COMITE ADULTER �MPOTRIVA EI ; �I DAC� O FEMEIE I�I LAS� SO�UL �I SE C�S�TORE�TE CU UN ALTUL, COMITE ADULTER.�� (Marcu, 10,7-12). �n prima scrisoare a Sf�ntului Apostol Pavel catre Corinteni, citim: �Celor c�s�tori�i nu eu le poruncesc, ci Domnul, ca so�ia s� nu se despart� de so�. Dac� este desp�r�it�, s� r�m�n� nec�s�torit� sau s� se �mpace cu so�ul ei. �i nici so�ul s� nu-�i lase so�ia.� (1Cor. 7,10-11). Iar �n scrisoarea c�tre Romani citim: �C�ci femeia m�ritat� este legat� prin lege de so�ul ei c�t timp tr�ie�te el; dar dac�-i moare so�ul, este dezlegat� de legea so�ului ei. Dac�, deci, c�nd �i tr�ie�te so�ul, ea este a altuia, se va numi adulter�; dar dac�-i moare so�ul, este dezlegat� de lege, a�a c� nu mai este adulter�, dac� este a altuia (dac� se c�s�tore�te cu altul � n. n.).� (Rom. 7, 2-3). Deci, refuzul rec�s�toririi dup� divor� c�t timp traie�te so�ul / so�ia, nu este un capriciu al Bisericii Catolice, ci, dup� cum am exemplificat, este bazat pe Cuv�ntul lui Dumnezeu. Pentru cazuri grave, Biserica Catolic� poate �ng�dui celor c�s�toriti s� tr�iasc� desp�r�i�i (o a�a numit� �separare de la pat �i mas�), dar ei r�m�n tot c�s�tori�i �i nici unul dintre ei nu se poate c�s�tori din nou c�t� vreme traie�te cel�lalt so� (numai dup� trecerea so�ului / so�iei la cele ve�nice). Nici Biserica Ortodox� nu consider� a doua oar� ca fiind c�s�torie, ci un fel de "pogor�m�nt", adic� un fel de �ng�duin��, un compromis, cu alte cuvinte tot �n dezordine sunt cei care fac aceste "pogor�minte", crez�nd �n mod gre�it c� prin acestea ar fi �n ordine. Dezordinea provocat� de divor� aduce dup� sine prejudicii grave: pentru cel�lalt so�, care se vede p�r�sit �i pentru copii, traumatiza�i de desp�r�irea p�rin�ilor �i adesea tra�i de ambele p�r�i. Este �i un refren al unui c�ntec: �Sunt copii neferici�i, / Inima �i doare/ C�-s p�rin�ii desp�r�i�i / N-au �n cas� soare.� Pute�i citi pe internet �i un articol foarte interesant despre indisolubilitatea c�s�toriei: http://lumea.catholica.ro/2009/05/pentru-o-pastoratie-a-casatoriei-indisolubile/ Mai multe pute�i citi �i vedea pe un blog foarte interesant, acces�nd urm�toarea adres� : http://www.cezar-iasi.blogspot.com/ Blogul con�ine: �nregistr�ri video cu miracole, videoclipuri, leg�turi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele con�in �i posturi de radio �i TV on line), c�r�i care pot fi citite direct pe internet (f�r� a necesita desc�rcare �n calculator), articole foarte interesante, etc. V� rog intra�i pe blog �i trimite�i-l mai departe ca s� foloseasc� �i altora. Blogul nu are scop comercial, ci de informare. |
||
vieru_cezar_iasi Postat pe 3 Noiembrie 2010 16:08 |
||
vierule, ce faci, tati, inca nu te-ai retras in munti? tot mai combati, tot?De la: vieru_cezar_iasi, la data 2010-11-03 16:08:29C�s�toria nu e un simplu contract, ci, �n primul r�nd este un sacrament �i un leg�m�nt sacru f�cut �n fa�a lui Dumnezeu �i a Bisericii, �i este indisolubil� (de nedesf�cut). Ei, pe dreaq! |
||
Thor_again Postat pe 3 Noiembrie 2010 16:22 |
||
,,legatura indisolubila" ..haideti mey!!! se rezolva ..o facem solubila intr-o clipa :-))) si lasam si pe D-zeu sa priveasca :-)) | ||
reyya Postat pe 3 Noiembrie 2010 16:29 |
||
o dizolvam intr-o baie de vin, p-orma o sublimam cu un concentrat de pruna a-ntaia si, la urma, o bagam intr-o reactie de cracare (nu radeati bre, ruralilor, nu am zis cracanare! ) de sa vezi cum vei zice ca nici n-a fost! | ||
Thor_again Postat pe 3 Noiembrie 2010 16:38 |
||
DIVORTUL? Problema este ca trebui sa treci prin el , ca sa poti intelege ce este si ce se intampla, parerea mea ......!!!! este a doua fata si nevazuta a celui de langa tine , fata pe care nu o cunosti si nu o vei cunoaste pana la DIVORT! | ||
garbo067336 Postat pe 3 Noiembrie 2010 17:20 |
||
Atat timp cat casnicia respectiva devine un calvar, nu vad nici un motiv ca sa stai si sa suporti o casnicie chinuita, viata si asa e prea scurta. | ||
kalypso Postat pe 3 Noiembrie 2010 18:41 |
||
De la: Thor_again, la data 2010-11-03 16:38:23o dizolvam intr-o baie de vin, p-orma o sublimam cu un concentrat de pruna a-ntaia si, la urma, o bagam intr-o reactie de cracare (nu radeati bre, ruralilor, nu am zis cracanare! ) de sa vezi cum vei zice ca nici n-a fost! baie de vin cu sublimare de palinca de pruna.... cam rustic Thor!! |
||
reyya Postat pe 3 Noiembrie 2010 23:46 |
||
Ti-ai raspuns singura la intrebare. Nu divorta. Nu esti hotarata sa faci pasul asta. Rabdare...mai bine rabdare care sa conduca la o decizie finala si buna decat sa iti reprosezi mai apoi ca te-ai grabit si ca nu ai mai dat o sansa casniciei. Apropos...copiii sunt nefericiti intre doi nefericiti reci...decat cu unul singur mai putin stresat si mai detensionat. Bafta! | ||
BondarelBzz Postat pe 4 Noiembrie 2010 17:26 |
||
reyo,mamy... a nu se lua horinca de pruna in deshert,ca vine daniil si matura cu noi podelele pe motiv ca ne batem joc de aghiazma... |
||
preci Postat pe 4 Noiembrie 2010 20:24 |
||
si ramanem fara sfantu` mir | ||
Freya_ Postat pe 4 Noiembrie 2010 20:30 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
pt femei de la un barbat | 30 | De la: garbo_8352 19 Aprilie 2013 15:26 |
E O GRESALA SA IUBESTI SI SA AI INCREDERE IN BARBATI? | 81 | De la: pissy79 22 Noiembrie 2009 12:15 |
Doctor | 3 | De la: garbo_462924 10 Martie 2017 13:12 |
|
||
vreau sa fiu libera | 205 | De la: delada 10 Ianuarie 2016 18:31 |
OARE MAI ARE ROST...? | 17 | De la: tutankhamon 29 Decembrie 2009 00:24 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară