Buna.am si eu o intrebare .este posibil sa ti se dea de catre medicul de familie concediu medical pt 1 zi?este prevazut in vreun act normativ detaliul asta.ma intereseaza pt ca am lipsit de la munca 1 zi deoarce practic nu ma putem ridica din pat.chiar am nevoie de un raspuns.multumesc. | ||
Alle13 Postat pe 30 Septembrie 2010 13:29 |
||
---|---|---|
buna, din cate stiu eu concediul medical se poate da pt. minim 3 zile calendaristice ( asta include sambata si duminica) ... altfel nu se plateste. | ||
monik_m Postat pe 21 Octombrie 2010 08:48 |
||
Buna..Concediu medical nu se da pentru o singura zi,dar medicul de familie iti poate elibera o adeverinta conform careia sa dovedesti ca nu ai putut sa te prezinti la munca.Nu este platita ziua dar te scuteste de eventuale suspiciuni aceasta adevarinta. |
||
|
||
garbo000907 Postat pe 21 Octombrie 2010 11:43 |
||
Acum un an se putea ,acum nu stiu ce s-a mai schimbat.Puteai sa ai concediu medical si pt o zi doar cu boala obisnuita(01) ,care se platea parca jumatate .Doar ca se elibereaza cu o zi inainte sau in data respectiva..poate s-a schimbat,asta nu mai stiu | ||
lysa_diana2007 Postat pe 21 Octombrie 2010 11:54 |
||
nu, nu exista boala pt care se elibereaza concediu medical care sa se poata vindeca intr-ozi, o zi de concediu , de fapt un formular cu o zi se elib . la sfarsit de luna, exemplu: concediu medical pt 3 zile, intre 31 iulie-2 august: se elibereaza 2 formulare, unul pt luna iulie, de o zi-31 si altul pt luna august-1si2, de doua zile. | ||
Adina_Ana Postat pe 21 Octombrie 2010 22:41 |
||
Ba exista! E criza de matreata |
||
Thor_again Postat pe 21 Octombrie 2010 22:43 |
||
prea complicat pt neuronu' meu... n-am inteles nimic si nici nu ma pot concentra...:D da' zic ca suna bine, pt minti perspicace...:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 21 Octombrie 2010 22:47 |
||
O varianat de concediu medical pt o zi de la centre de donare de sange dupa o donare. | ||
mariussibiu Postat pe 25 Octombrie 2010 14:23 |
||
Se poate da concediu medical pentru o singura zi. | ||
CAMNICO Postat pe 28 Octombrie 2010 16:04 |
||
Cu cativa ani in urma inainte de 8 Martie m-am dus la seful meu de atunci si l-am rugat sa-mi dea din contul concediului o zi-ziua de 8 Martie, la care el m-a intrebat-si ce vrei sa faci in aceasta zi ? Eu, nefiind obisnuita sa mint i-am raspuns-vreau sa ma ... f.... simt bine ! A facut ochii mari, mi-a dat liber in ziua respectiva, dar stiu sigur ca nu i-a placut raspunsul meu... Legile si regulile de obicei le face seful direct, stiu ca exista tari in care poti sa-ti suni seful dimineata si sa-i spui ca vrei sa-ti iei liber fara nici o problema, exista si in Romania firme care accepta sa-ti faci treaba de acasa daca aceasta implica munca la calculator. Retroactiv concediu medical nu-ti da nimeni ! Daca esti bolnav-chemi salvarea, te duci la medicul de familie, daca nu ai starea generala si emotionala sa te duci la munca-vorbesti cu seful tau direct-dar vezi si tu ca daca nu stii sa minti si-i spui adevarul... |
||
anisoaraf Postat pe 4 Noiembrie 2010 09:17 |
||
io in general il instiintez daca imi iau liber, nu ii cer permisiunea daca nu-i convine, sa ma dea afara! pana acum nu m-a dat, si cred ca nici nu intentioneaza! ah, sau ii las cererea de concediu pe birou, fara a astepta semnatura...o semneaza el pana ma intorc din concediu! |
||
zambila Postat pe 4 Noiembrie 2010 09:26 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
TURKY SI SEXI BRAILEANCA : VEDETE CE SUNT PROMOVATE DE TV | 3 | De la: dafffne 2 Ianuarie 2009 17:20 |
De ce intrii pe forum? | 5 | De la: europroiect2007 21 Decembrie 2010 20:07 |
Ajutor in alegerea meseriei... | 1 | De la: aime 10 Octombrie 2009 17:20 |
|
||
Recomandare medic hematologie bun în Timisoara | 2 | De la: garbo_481100 16 Februarie 2018 18:41 |
Este sanatos sa bem juice de portocale dimineata? | 2 | De la: Ciresica 18 Mai 2011 20:58 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn