De la: Doara, la data 2010-10-31 17:23:44Buna Googuleasco. Buna asta! Imi evoca imaginea unei pietzarese, cu mainile in sholduri, rastindu-se la vecinu' de taraba ca nu da mai tare casetofonu' la care urla alde gutza |
||
Thor_again Postat pe 31 Octombrie 2010 17:34 |
||
---|---|---|
Ok, iar a venit vuvuzela. | ||
garbo000046 Postat pe 31 Octombrie 2010 17:45 |
||
pai eu pina acum nu am intervenit in discutiiam citit atit dar nu barbati sunt de vina in mare part de ce ? pai sa incepem de mici mamele (o seama) le inoculeaza idei gresite ca ei sunt stilpul casei ca fara barbati etc dar si noi fetele venim acasa si incepem cu desfiitarea colegelor mai ales dacaE DIVORTATA si ne mai miram ca nu au femeile curaj sa se desparta de barbatii loa violenti sau cum or mai fi ei de perfecti asta e parerea mea poate nu efoarte corcta da face parte din problema |
||
|
||
garbo049666 Postat pe 31 Octombrie 2010 19:32 |
||
daca mai puneai ceva virgule, poate ca mai si intelegeam ce spui, da' asa... | ||
michelle_ Postat pe 31 Octombrie 2010 20:16 |
||
Ipocrizia masculina...bat-o vina si prejudecatile astea...de n-ar fi | ||
garbo173484 Postat pe 31 Octombrie 2010 20:43 |
||
De la: garbo049666, la data 2010-10-31 19:32:32(...) parerea mea poate nu efoarte corcta da face parte din problema asta am retinut, fiindca am putut citi. suna interesant!...:)) |
||
eu_geminy Postat pe 31 Octombrie 2010 20:48 |
||
Sunteti niste femei ratate daca stati sa dea barbatul in voi... daca a dat odata va da mereu ....haoi;eu..mai ales daca erai insarcinata...fatooo fiugiii...nu mkai sta. aaeducatia vine din familie, asa cum zice acineva pe acilea ...in Romanica nu prea mai gaesti educatie. Unde va credeti fetelor! Daca baiatul nu este pus la treaba de mic si este protejat sa nu va asteptati de la prea multe...succesuri... |
||
garbo058891 Postat pe 31 Octombrie 2010 20:53 |
||
deci? un portret complet? portret robot? hai, mai, ca vreau sa invat si eu ceva si nu mai am mult timp... | ||
sora_ilsi Postat pe 31 Octombrie 2010 20:54 |
||
Am avut si eu un sot,timp de 10 ani.....La 2 ani de la casatorie fericita,s-a nascut fetita noastra,copil dorit si binecuvantat de bunul Dumnezeu.Dumnealui,de necaz ca nu-i baiat,a inceput sa mai lipseasca de acasa,dar,bineinteles cu treburi, prin strainatate.Apoi a venit,din ce in ce mai rar...si gasea mereu un ''alt loc''in care sa munceasca,chipurile sa o ducem mai bine.Dar nu era deloc asa.Cand si-a gasit ''amanta perfecta'' nu a mai considerat necesar sa se ascunda de nimeni,pentru ca acum avea o scuza foarte buna sa nu se mai ocupe de copilul nostru iar ''obligatiile casnice''ii devenisera termeni straini,imposibil de inteles pe limba lui.Cand am indraznit sa imi exprim nemultumirile si sa cer o explicatie,mi-a zis:''Ce nu e bine,fato?Nu te-am batut,nu te-am violat,ce nu-ti convine?'' Asa ca,un ''marlan''de acest gen,iti poate frange aripile si fara a-ti atinge un fir de par. Mai vreti ''portretul barbatului roman''?Nu exista asa ceva,oamenii sunt de toate felurile.Dar e adevarat cam tot ce ati spus voi mai sus.Totul tine de educatie,de cultura,de anturaj...Ceea ce iti vine mai greu sa crezi,e ca acesti oameni se lupta totusi sa obtina o femeie , sa o convinga ca e ''femeia visurilor lui''si sustin sus si tare ca ei s-au insurat ''din dragoste''.Apoi se bat cu pumnii in piept si spun:''asa-i ca am fost baiat destept,ce femeie mi-am luat?'' In cazul meu,greseala lui a fost sa creada ca ''totul e vesnic''. Oricum,mesajul meu,pentru toate femeile care cred ca trebuie sa ramana intr-o relatie care nu merge,e:''NU VA TEMETI DOAMNELOR,PLECATI CAT MAI REPEDE,PENTRU CA NU AVETI DOUA VIETI!'' |
||
garbo168421 Postat pe 31 Octombrie 2010 22:18 |
||
un barbat adevarat nu are tupeul sa loveasca o femeie | ||
garbo171289 Postat pe 31 Octombrie 2010 23:00 |
||
dar crezi ca pentru asa ceva e nevoie de curaj, sau de tupeu? e nevoie doar de marlanie... |
||
eu_geminy Postat pe 31 Octombrie 2010 23:08 |
||
Da bordred la barbat muzlim gare vream faceam? Ga za va zalvez, bot eu sa va zbun ga Achmed estem vrumoz, biril, ji romandig, bre.. |
||
achmed Postat pe 1 Noiembrie 2010 00:40 |
||
may achmedutz, daqa nu esht gajiu, dejeaba esht firil, be cuvant... :P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 1 Noiembrie 2010 00:48 |
||
buna ! imi cer scz ca intervin si eu dar ca o biata neputincioasa ce sunt iti spun ca sunt intr_o situatie similara ca a ta si nu am curaj sa ma rup de prea multa frica ce mi_a inoculat in creier acest ;;tata al copiilor " ca doar atat mai inseamna si uneori nici macar atat dupa felul comunist in care se poarta cu copii:sper sa imi transmiti si mie din curajul tau poate intr-o buna zii reusesc sa evadez din temnita "casatoriei" iti doresc numai bine | ||
garbo004776 Postat pe 1 Noiembrie 2010 10:00 |
||
776 curajul vine din interiorul tau si doar atunci cand te trezesti si nu mai vrei sa fii victima as putea sa fiu aci da si sa spun sa deschizi ochii bine si sa nu faci aceeiasi greseala si a doua oara sa ingadui in viata ta o asa persoana | ||
floare_cu_colti Postat pe 1 Noiembrie 2010 10:21 |
||
TREZITI-VAAA si nu mai ingaduiti sa fiti victime | ||
floare_cu_colti Postat pe 1 Noiembrie 2010 10:22 |
||
Fetelor, am citit ce ati scris toate. Parerea mea este ca nu trebuie sa le permiteti asa ceva, trebuie sa va impuneti in fata lor, sa le dati si lor sarcini sa nu se plictiseasca. Sarcinile trebuie impartite, astfel incat timpul fiecaruia sa fie ocupat cu lucruri diverse, fie faceti treburile casnice impreuna, fie timpul liber il petreceti impreuna. Conteaza foarte mult si educatia primita de la parinti, dar in acelasi timp si "educatia de la noi fetele". Vreau sa va spun ca barbatul meu ma respecta, ma ajuta si impartim toate sarcinile, ba cateodata ma si protejeaza de probleme. In casa la noi avem o vorba: "Impreuna am facut, impreuna desfacem". Totul pleaca de la cat le permiteti. Incercati sa va apropiati mai mult de ei, sa le dati de lucru. Ex: azi am venit de la munca sunt f obosita, te rog nu pregatesti tu cina si intre timp, verifica si temele la copiil. A doua zi: scuze nu am avut cand sa iti pregatesc hainele de mers la munca, te rog calcati-le tu. Nu am timp sa trec pe la piata te rog mergi tu inainte sa ajungi acasa. Si inca ceva, dupa fiecare fapta buna facuta de el laudati-l: Bravooo. Esti cel mai bun barbat. Ce familie fericita suntem, cred ca daca le-as spune prietenelor mele, mi te-ar fura, m-ar invidia. Chestii dintrastea. Faceti-l sa se simta util. Eu folosesc toate aceste lucruri minore, dar de fapt sunt de o mare importanta. Pot sa va zic ca de cand suntem impreuna si nu ne-am certat odata, nici nu a ridicat tonul macar la mine. Bafta fetelor si daca va pot ajuta cu ceva nu ezitati sa ma intrebati. |
||
pinkypink Postat pe 1 Noiembrie 2010 10:23 |
||
dati-le de lucru ca sa nu se plictiseasca? haaam daca este un barbat destept nu se va lasa pacalit ca un scolarel............in famili treburile se fac intradevar in doi si amandoi trebuie sa-si asume responsabilitatile si fetelor si ei au nevoie de sustinere si de protectie .......faceti cu randul faza cu sprijinitul si familia va fi bine. | ||
floare_cu_colti Postat pe 1 Noiembrie 2010 10:30 |
||
De la: garbo058891, la data 2010-10-31 20:53:24Sunteti niste femei ratate daca stati sa dea barbatul in voi... daca a dat odata va da mereu ....haoi;eu..mai ales daca erai insarcinata...fatooo fiugiii...nu mkai sta.PAI da femeia,,,a oferit totul pe tava barbatului....Mama a facut toate dea gata la baiat ei..De asta este si o vorba..Daca esti prea bun esti luat de prost..Uite asa femeia este luata de fraiera de barbat,,pt ca femeia i-a oferit toate pe tava..Si uite ca de asta barbatul nu are respect pt femeie si o considera proasta si fraiera si nu o respecta..Daca maicasa l-ar fii educat sa il puna la munca si sa nu ii faca toate dea gata,,poate ca barbatii ar fii avut mai mult respect pt femei si nu lear mai fii considerat fraiere....Dar uite ca si tatal influenteaza educatia copiiilor...Baietii copiaza comportamentul tatalui in familie.....Este bine ca femeia sa nu mai joace asa cum vrea barbatul.Pt ca daca esti prea buna,,esti considerata proasta.....Si femeile sa isi impuna punctul de vedere de la inceput..Si sa aiba ideile ei..Sa nu il lase pe barbat sa ii spele creierul cu minciunile lui si smecheriile lui |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 1 Noiembrie 2010 10:32 |
||
] PAI da femeia,,,a oferit totul pe tava barbatului....Mama a facut toate dea gata la baiat ei..De asta este si o vorba..Daca esti prea bun esti luat de prost..Uite asa femeia este luata de fraiera de barbat,,pt ca femeia i-a oferit toate pe tava..Si uite ca de asta barbatul nu are respect pt femeie si o considera proasta si fraiera si nu o respecta..Daca maicasa l-ar fii educat sa il puna la munca si sa nu ii faca toate dea gata,,poate ca barbatii ar fii avut mai mult respect pt femei si nu lear mai fii considerat fraiere....Dar uite ca si tatal influenteaza educatia copiiilor...Baietii copiaza comportamentul tatalui in familie.....Este bine ca femeia sa nu mai joace asa cum vrea barbatul.Pt ca daca esti prea buna,,esti considerata proasta.....Si femeile sa isi impuna punctul de vedere de la inceput..Si sa aiba ideile ei..Sa nu il lase pe barbat sa ii spele creierul cu minciunile lui si smecheriile lui | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 1 Noiembrie 2010 10:34 |
||
'mneatza lupty |
||
LILO Postat pe 1 Noiembrie 2010 10:35 |
||
De la: ianna05, la data 2010-10-31 04:05:26PAI DA...sa stii ca poate pe barbat fiind copil l-a afectat atitudinea tatalui lui..Apoi si el face la el....pt ca si altii l-au facut pe el sa sufere..Si nu a fost destul de curajos ca sa riposteze si sa se apere si uite ca s-a umplut de uraDe la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-10-20 10:16:32 De obicei daca vrei sa cunosti un barbat,,trebuie sa te uiti cum se comporta tatal lui cu mama lui..Ce comportament are tatal barbatului in familie..Pt ca deobicei barbatul copie pe parintii..Dar nu mereu.mai sunt si barbati cu caracter,,,care gandesc individual,dar sunt putini....De obicei barbatilor nu le place sa se implice sentimental...pt ei sexul si manacarea buna conteaza si sa nu aiba o femeie care sa il bata la cap...Dar asta conteaza daca parintii nu l-au invatat pe barbat sa fie un responsabil in viata...dar este greu,,pt ca majoritatea parintilor nu au invatat nimic din loviturile vietii,,sa devina mai buni si mai intelepti..Majoritatea parintilor au devenit doar batrani...nu au fost un exemplu pt familie,si copiii au luat-o pe cai gresite...anumite aspecte negative luate de la parinti,,altele de la alte persoane..Pt ca daca un copil a crescut intr-un cadru negativ,,nu stiu cum poate el sa gandeasca pozitiv si sa isi aleaga anturaje pozitive si inteligente...Pt ca daca esti au fost obisnuiti asa,,ei se cred inteligenti |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 1 Noiembrie 2010 10:40 |
||
De la: LILO, la data 2010-11-01 10:35:39Buna Dimineaza...sa cresti mare |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 1 Noiembrie 2010 10:42 |
||
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-11-01 10:40:47Dar nu toti oamenii sunt asa..Asta consta de caracterul barbatului,de nivelul de inteligenta..mai sunt si exceptii..copiii care nu fac ceea ce parintii lor fac..Dar acei barbati sau femei cu caracter sunt putiniDe la: ianna05, la data 2010-10-31 04:05:26PAI DA...sa stii ca poate pe barbat fiind copil l-a afectat atitudinea tatalui lui..Apoi si el face la el....pt ca si altii l-au facut pe el sa sufere..Si nu a fost destul de curajos ca sa riposteze si sa se apere si uite ca s-a umplut de uraDe la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-10-20 10:16:32 De obicei daca vrei sa cunosti un barbat,,trebuie sa te uiti cum se comporta tatal lui cu mama lui..Ce comportament are tatal barbatului in familie..Pt ca deobicei barbatul copie pe parintii..Dar nu mereu.mai sunt si barbati cu caracter,,,care gandesc individual,dar sunt putini....De obicei barbatilor nu le place sa se implice sentimental...pt ei sexul si manacarea buna conteaza si sa nu aiba o femeie care sa il bata la cap...Dar asta conteaza daca parintii nu l-au invatat pe barbat sa fie un responsabil in viata...dar este greu,,pt ca majoritatea parintilor nu au invatat nimic din loviturile vietii,,sa devina mai buni si mai intelepti..Majoritatea parintilor au devenit doar batrani...nu au fost un exemplu pt familie,si copiii au luat-o pe cai gresite...anumite aspecte negative luate de la parinti,,altele de la alte persoane..Pt ca daca un copil a crescut intr-un cadru negativ,,nu stiu cum poate el sa gandeasca pozitiv si sa isi aleaga anturaje pozitive si inteligente...Pt ca daca esti au fost obisnuiti asa,,ei se cred inteligenti |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 1 Noiembrie 2010 10:45 |
||
Mey eu_geminy, du imbiedigam gam dez de Achmed, nespa? Umblam bre, ji be alde garari, ga sa nu galgam la badaduri Gzena, dar un barbad muzlim, la tine nu doream? Ga Achmed aveam muldzi vradzi zdadutzi de la Al-Qaueda.. |
||
achmed Postat pe 1 Noiembrie 2010 10:46 |
||
neeeeeeeeeee!!!! tu nu poti fii real |
||
persidadamian Postat pe 1 Noiembrie 2010 10:53 |
||
greu e totul am ajuns sa ma cert rau de tot cu el pentru ca ripostez cand tipa la mine si ma face proasta sau la o palma data tot degeaba am o luna de cand m-am maritat cu el il accept asa pt ca il iubesc eu sant vinovata pana o sa fac un copil consider ca nu am facut nimica in viata nu doresc la nimeni viata mea |
||
ancutaelena25 Postat pe 1 Noiembrie 2010 11:21 |
||
De la: ancutaelena25, la data 2010-11-01 11:21:11greu e totul scuza-ma ca te intreb, copilasul cu cine vrei sa-l faci, cu el? |
||
aly_raz Postat pe 1 Noiembrie 2010 11:24 |
||
daca da in tine ....pleaca ........ce mai astepti ????????sa mai faci si un copil ?????? tocmai .........pleaca nu se va scimba niciodata .........va fi din ce in ce mai greu...... |
||
jeanette40 Postat pe 1 Noiembrie 2010 11:26 |
||
Esti cruda cu tine insuti, sper ca stii ca meriti mult mai mult decat un barbat care te trateaza ca pe un animal. | ||
persidadamian Postat pe 1 Noiembrie 2010 11:28 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce simt???I | 59 | De la: garbo088708 3 Mai 2013 10:03 |
Introducere | 6 | De la: Dor_marunt 20 Decembrie 2009 08:55 |
lapte praf | 6 | De la: kidz008208 20 August 2010 12:23 |
|
||
SOLICIT UN SFAT URGENT, DE LA ADEVARATE DOAMNE | 78 | De la: 9 Iulie 2012 22:56 |
ciorba de perisoare | 9 | De la: Doara 25 Decembrie 2010 09:10 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural