portretul barbatului roman

De la: Achmed, la data 2010-11-01 10:46:14Mey eu_geminy, du imbiedigam gam dez de Achmed, nespa? Umblam bre, ji be alde garari, ga sa nu galgam la badaduri

Gzena, dar un barbad muzlim, la tine nu doream? Ga Achmed aveam muldzi vradzi zdadutzi de la Al-Qaueda..
]

mai Achmedusa, eu hassanel.

iujemin lasat mine sa sicrie bentru tine.

tu dejaba subarat la mine qa fetisa rumana be baet ruman.

daka ai brublem cu batatur, bretena mea cu baru blund e batroana la bedicura may.

o sa va insalejes intre voi fetisele, bentru ca ea shitie ca tu furbeste bazdaca tursheasca, nu ahraba rumana...

yalla, cum sa nu incabe de tine mai.
si daqa erai barbat, tot incabeam de tine...;)

marhaba :P
:))
eu_geminy
Postat pe 1 Noiembrie 2010 12:46
De la: garbo171289, la data 2010-10-31 23:00:47un barbat adevarat nu are tupeul sa loveasca o femeie

SI O FEMEIE ADEVARATA NU JICNESTE NICIODATA
KNIGHT_31
Postat pe 1 Noiembrie 2010 12:47
De la: aly_raz, la data 2010-11-01 11:24:37
De la: ancutaelena25, la data 2010-11-01 11:21:11greu e totul
am ajuns sa ma cert rau de tot cu el pentru ca ripostez cand tipa la mine si ma face proasta sau la o palma data
tot degeaba
am o luna de cand m-am maritat cu el
il accept asa pt ca il iubesc
eu sant vinovata
pana o sa fac un copil consider ca nu am facut nimica in viata
nu doresc la nimeni viata mea

scuza-ma ca te intreb, copilasul cu cine vrei sa-l faci, cu el?

Draga mea, du-te cat vezi cu ochii, nu merita toata dragostea din lume sa stai sa te bata si sa urle la tine. Nu cred ca asta iti doresti de la viata. Sunt barbati destui pe lumea asta. Fi tare si ai curajul sa o iei de la capat pana nu va fi prea tarziu. Un copil nu va schimba situatia. Vrei sa creasca intr-o familie cu certuri?
pinkypink
Postat pe 1 Noiembrie 2010 12:57
de fapt, sa lovesti pe cineva MAI SLAB este josnic indiferent daca esti femeie sau barbat. Nu iti demonstreaza decit inferioritatea ta. Lovesti pe cineva care nu poate sa se apere.
quasaria
Postat pe 1 Noiembrie 2010 13:09
am ajuns sa ma cert rau de tot cu el pentru ca ripostez cand tipa la mine si ma face proasta sau la o palma data
tot degeaba
eu sant vinovata
Pai draga eu zic sa pleci si sa il lasi....Eu cred ca vrea sa iti aplice acelasi tratament,,care aplica si alti barbati femeilor lor....Eu zic sa iti impui punctul de vedere,,daca nu ai cu cine,,pleca si mai bine stai singura decat cu un asemenea animal de barbat....Ii spui ca nu rezisti sa fii jignita...Dar ai grija sa nu te lase gravida,,animalul ca chiar te legi de el pe viata...Mai bine fugi,,pana apare vreun copil....Poate se schimba animalul daca vede ca nu ii merge cu comportamentul ala de dobitoc
xenaprintesarazboinica
Postat pe 1 Noiembrie 2010 13:38
tot degeaba
eu sant vinovata

femeie ai innebunit inca mai stai cu el si mai vrei si un copil cu el?
cine dreaq te-a pus sa te mariti cu el?
tusi_Oli
Postat pe 1 Noiembrie 2010 13:40
"Mai bine fugi,,pana apare vreun copil...."

irinooka... si daca copilu' ala nu mai apare, pana cand tre sa fuga???...:O
eu_geminy
Postat pe 1 Noiembrie 2010 13:40
si de ce te consideri vinovata
pt faptul ca el este un dobitoc sau pt faptul ca da in tine

bon jour la toata lumea
tusi_Oli
Postat pe 1 Noiembrie 2010 13:42
De la: tusi_Oli, la data 2010-11-01 13:40:44
tot degeaba
eu sant vinovata

femeie ai innebunit inca mai stai cu el si mai vrei si un copil cu el?
cine dreaq te-a pus sa te mariti cu el?

bonjeur si tie

ai raspuns tu Oli dreaq
tymbark
Postat pe 1 Noiembrie 2010 13:43
mai, important e ca il iubeste si ca vor un copil
restul sunt detalii

ah, si abia s-au casatorit de o luna!
mi-e rau!
zambila
Postat pe 1 Noiembrie 2010 13:46
sindromu' stockholm, de-ala...
michelle_
Postat pe 1 Noiembrie 2010 13:47
dap!
zambila
Postat pe 1 Noiembrie 2010 13:49
normal ca am raspuns ce dreaq ai fi vrut......... ca mi-a sarit in ochi chestia ca-l iubeste si sta cu el sa o ia in freza al naibii masochista
tusi_Oli
Postat pe 1 Noiembrie 2010 13:49
ce lume nebuna

trebuie sa vina sa discute pe forum cand poate f simplu sa-si ia bagajul si sa plece de langa tembelul acela
tymbark
Postat pe 1 Noiembrie 2010 13:53
la tatzi ni-i greu
michelle_
Postat pe 1 Noiembrie 2010 13:56
nu poate ca-l iubeste si este proaspat maritata
stai s-o vezi mai incolo
tusi_Oli
Postat pe 1 Noiembrie 2010 13:56
De la: tymbark, la data 2010-11-01 13:53:53ce lume nebuna

trebuie sa vina sa discute pe forum cand poate f simplu sa-si ia bagajul si sa plece de langa tembelul acela

dureri grele, mey tym-ule...
nimic nou, sunt n-spe topice cu aceeasi tema si aceleasi solutii "diversificate"... da' cine stie, poate Doamna asteapta vreo inovatie in domeniu...:P
eu_geminy
Postat pe 1 Noiembrie 2010 13:58

nu ge ea a scris pe acest topic ca sa ne dam seama despre cum este barbatul roman
tusi_Oli
Postat pe 1 Noiembrie 2010 13:59
iote ca acu il vad pe soldatu' lu' dumnezeu, injineru, dohhh...reinventeaza limba romana...ori o "jicneste", he, he, he...
michelle_
Postat pe 1 Noiembrie 2010 14:00
pai da bre gemy...vine si spune ca o bate...si? noi ce sa facem? sa-l matrasim pe ghiolban?

aici este punctul Oli ne strica imaginea de berbanti romani

tymbark
Postat pe 1 Noiembrie 2010 14:11
De la: tusi_Oli, la data 2010-11-01 13:59:26
nu ge ea a scris pe acest topic ca sa ne dam seama despre cum este barbatul roman

asa o fi, mey tusi...
da' eu parca nu prea seaman cu barbatu' ala asa de "roman"... nu-sh ce sa zic.
insa de la o vreme, e drept ca ma tot uit in oglinda, daca tot aflu in fiecare zi numai lucruri noi si "minunate" despre mine, ca barbat "roman":P
eu_geminy
Postat pe 1 Noiembrie 2010 14:21
De la: tymbark, la data 2010-11-01 14:11:04pai da bre gemy...vine si spune ca o bate...si? noi ce sa facem? sa-l matrasim pe ghiolban?

aici este punctul Oli ne strica imaginea de berbanti romani

nu, mey tymule...

eu cred a scopu' e sa ne determine ca, ca pentru o carutza de ghiolbani pe care si i-a(u) ales ca si consorti "iubiti", sa ne tragem zilnic acelasi numar de pumni in bot... sau daca nu putem sa o facem singuri, sa ne tragem pumni, unii la altii... he he...

ete cucu... (si pupEza).:PP
:)))
eu_geminy
Postat pe 1 Noiembrie 2010 14:28
mea culpa nu am vrut sa va bag in aceeasi oala cu ce are duduia acasa sa si-l pastreze
dau o barbatilor de pe acest forum
voi sunteti ok
tusi_Oli
Postat pe 1 Noiembrie 2010 14:45
mda.. imi place ca femeia isi vede de planurile ei... sa se marite, sa stea cu fericitu' ginerica, sa faca un copil... na, pina nu le-a facut pe astea n-a facut nimic in viata.

Ce conteaza ca ginerica intre timp o bate de-o snopeste.
Unii oameni sint asa de ... inocentzi, ca sa nu zic altfel, ca nu pricep ca e ceva gresit in paradis nici daca se trezesc spanzurati de la etaj... in continuare trebe sa ne vedem de ale noastre: sa calcam, sa spalam, sa gatim, sa facem kupii....
quasaria
Postat pe 1 Noiembrie 2010 14:55
De la: tusi_Oli, la data 2010-11-01 14:45:15mea culpa nu am vrut sa va bag in aceeasi oala cu ce are duduia acasa sa si-l pastreze
dau o barbatilor de pe acest forum
voi sunteti ok

tusi, iarta-ma, dar eu n-am inteles ca ai fi spus asa ceva, relativ la mine....

cata importanta crezi ca ar putea avea pentru mine parerea unei persoane care nu ma cunoaste?... n-are decat sa dea capete in peretii forumului, sau ai camerei din care scrie cu atata elan muncitoresc: tot aia e, pentru mine...

din partea mea pot sa ma faca "nenorocit" 1000 de astfel de persoane.

eu singur stiu insa daca fac intr-adevar parte din acea "oala", sau nu.

la fel de bine cum stie si "victima" care e langa mine de vreo 20 de ani, si care a ales sa ma "suporte" pe perioada nedeterminata....:P

:)
eu_geminy
Postat pe 1 Noiembrie 2010 15:06
bre Achmed, iti zic io ca ie grele astea cu femeile si cu gramatica. da' nu la voi bre, ca acolo le puneti sacu'n cap si ati rezolvat broblema.

asta e un topic despre barbatul roman, adica din Roma, imperiul roman, deci nu ne priveste pe noi, mioritici sau arabi. asa ca "tu insati" dragu' meu nu tre' sa te simti vizat.

femeia romana l-a lasat pe barbatu' roman si s-a dus pe centura din Roma. ce alteceva ai putea face cu un luzar?
oli_le_mechant
Postat pe 1 Noiembrie 2010 15:22
si unde sa ma duc
nimeni nu a vrut sa stau cu el
am luptat mult si el la fel
ma iubeste(si asa ma iubeste el)
in afara de nebunii nu am ce ii reprosa
chiar nimica
am trecut prin multe impreuna
fiecare are si bune si rele
credeti ca eu sant perfecta

ancutaelena25
Postat pe 1 Noiembrie 2010 15:25
De la: ancutaelena25, la data 2010-11-01 15:25:52si unde sa ma duc
nimeni nu a vrut sa stau cu el
am luptat mult si el la fel
ma iubeste(si asa ma iubeste el)
in afara de nebunii nu am ce ii reprosa
chiar nimica
am trecut prin multe impreuna
fiecare are si bune si rele
credeti ca eu sant perfecta

pai pur si simplu ii arati la barbat ca te poti descuca si fara el...pt ca te manipuleaza...barbatul incearca,,daca vede ca femeia ii slaba,,o joaca cum vrea el..Si inca asta nu este totul,,stai sa vezi mai tarziu .....Toti oamenii incearca,,pt ca sunt rai,,dar trebuie sa ai demnitate..Chiar daca iti este greu,,,si nu stii unde sa o apuci ...ca o sa iti fie greu....nu trebuie sa arati asta,,pt ca astfel vei fii doar folosita in viata...In viata trebuie sa inveti sa nu depinzi de nimeni,,si sa fii mereu pregatita pt lovituri si sa o iei de la capat..Daca el te iubeste,,,va veni dupa tine si se va schimba....Dar daca ii vei permite prea multe,,,o sa ai o viata grea.....Nu trebuie sa arati ca esti slaba....Rogate la Dumnezeu sa iti lumineze mintea si sa te ajute sa ai putere si demnitate...
xenaprintesarazboinica
Postat pe 1 Noiembrie 2010 15:46
Viata este o lege a jungliii..Castiga cei puternici....Cei slabi sunt mancati si folositi,,apoi aruncati.....Oamenii au calitati de animale,,,in loc de calitati umane..Dar asta este...Trebuie sa luptam si sa nu ne lasam doborati chiar daca este greu..Repetitia este mama invataturiii
xenaprintesarazboinica
Postat pe 1 Noiembrie 2010 15:49
ancuto, asa te iubeste el, zici...mai o palma, mai o jignire, he, he, he...io zic ca iti meriti soarta

am 46 de ani si nu am primit o palma, si viata nu a fost tocmai roz intotdeauna

da' tu lupta in continuare, pisi...
michelle_
Postat pe 1 Noiembrie 2010 15:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce sa faci si ce sa nu faci cand esti inselata??? 9 De la: reyya 9 Decembrie 2009 02:00
Mai presus de dragoste exista principii si prejudecati? 15 De la: kitty_cross 31 Ianuarie 2010 11:04
cum slabesti in 2 zile 21 kg? 8 De la: tutankhamon 27 Iunie 2010 17:12
Se spune ca majoritatea copiilor au copiat mintea tatalui,pt ca barbatul este liderul familiei? 75 De la: eu_geminy 25 Octombrie 2010 14:06
diferenta de varsta mai mare cu 38 de ani 153 De la: garbo_14223 17 Iunie 2015 21:12
Setari Cookie-uri