portretul barbatului roman

De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-11-01 15:49:48 Viata este o lege a jungliii..Castiga cei puternici....Cei slabi sunt mancati si folositi,,apoi aruncati.....Oamenii au calitati de animale,,,in loc de calitati umane..Dar asta este...Trebuie sa luptam si sa nu ne lasam doborati chiar daca este greu..Repetitia este mama invataturiii
colega, in cele enumerate de tine s-au strecurat cateva inadvertente fata de realitate....in primul rand trebuie sa accepti ca si oamenii sunt tot animale, chiar daca sunt putin mai evoluate, in al 2-lea rand trebuie sa stii clar ce inseamna UN OM PUTERNIC , mai departe de asta, REPETITIA NU ESTE MAMA INVATATURII, fiindca ce te faci daca repeti o greseala la nesfarsit ? este clar ca nu ai invatat nimic....si ar mai fi multe de spus pe tema asta, crede-ma!
TF_
Postat pe 1 Noiembrie 2010 16:22
"nebunii" inseamna sa te pocneasca? In afara de faptul ca te bate nu ai ce sa ii reprosezi?
Asa te iubeste el?

Ia incearca sa il iubesti si tu la fel. Convinge niste baieti sa ii arunce un sac in cap cind intra in scara si sa il iubeasca un pic pina ajunge la urgenta. Si acolo du-te si smulge-i si tu vreo trei unghii. Ca e legat la perfuzii si n-are cum sa riposteze. Ca sa i demonstrezi reciprocitatea sentimentelor. Daca va iubiti, macar iubiti-va in parte....
Nu cred ca ar avea ce sa iti reproseze.....
quasaria
Postat pe 1 Noiembrie 2010 16:25
nimeni nu e perfect ancuto, nu inteleg de ce te mai plangi atunci?

dac vrei sa pleci iti gasesti undeva sa stai, nu astepta sa faceti un copil, nu ti-e sila, scarba? ce simti acum, n-o sa mai simti peste mult timp, scade in ochii tai toate clipele alea frumoase care zici ca le-ati avut impreuna, esti tanara, VEZI-TI DE DRUM!!!!

daca ti-a dat una, o sa-ti mai dea, a vazut ca porasta de tine sta, o sa mai incerce, sa ne spui peste 1 an (ceea ce e mult) cum a fost, daca de o luna face asa, gandeste-te ce te paste mai incolo, cu rusinea mori de foame, mai gandeste-te si la tine
Laura_M
Postat pe 1 Noiembrie 2010 16:32
De la: quasaria, la data 2010-11-01 16:25:57"nebunii" inseamna sa te pocneasca? In afara de faptul ca te bate nu ai ce sa ii reprosezi?
Asa te iubeste el?

Ia incearca sa il iubesti si tu la fel. Convinge niste baieti sa ii arunce un sac in cap cind intra in scara si sa il iubeasca un pic pina ajunge la urgenta. Si acolo du-te si smulge-i si tu vreo trei unghii. Ca e legat la perfuzii si n-are cum sa riposteze. Ca sa i demonstrezi reciprocitatea sentimentelor. Daca va iubiti, macar iubiti-va in parte....
Nu cred ca ar avea ce sa iti reproseze.....

frate, am ajuns sa imi fie frica de tara aia, pe bune. stau si ma intreb cum poate gandi cineva in felul asta.

you're sick people. si nici macar nu va dati seama.
oli_le_mechant
Postat pe 1 Noiembrie 2010 17:02
De la: TF_, la data 2010-11-01 16:22:49
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-11-01 15:49:48 Viata este o lege a jungliii..Castiga cei puternici....Cei slabi sunt mancati si folositi,,apoi aruncati.....Oamenii au calitati de animale,,,in loc de calitati umane..Dar asta este...Trebuie sa luptam si sa nu ne lasam doborati chiar daca este greu..Repetitia este mama invataturiii
colega, in cele enumerate de tine s-au strecurat cateva inadvertente fata de realitate....in primul rand trebuie sa accepti ca si oamenii sunt tot animale, chiar daca sunt putin mai evoluate, in al 2-lea rand trebuie sa stii clar ce inseamna UN OM PUTERNIC , mai departe de asta, REPETITIA NU ESTE MAMA INVATATURII, fiindca ce te faci daca repeti o greseala la nesfarsit ? este clar ca nu ai invatat nimic....si ar mai fi multe de spus pe tema asta, crede-ma!
repetitia este mama invataturii....tot repetand omul devine cat mai expermentat,,primeste experienta...dar acum depinde ce tot repeti,,si ce tot insisti
xenaprintesarazboinica
Postat pe 1 Noiembrie 2010 17:22
De la: TF_, la data 2010-11-01 16:22:49
pai sa nu insisti in greseli....sa insisti in lucruri pozitive si morale....
xenaprintesarazboinica
Postat pe 1 Noiembrie 2010 17:25
De la: oli_le_mechant, la data 2010-11-01 17:02:26frate, am ajuns sa imi fie frica de tara aia, pe bune. stau si ma intreb cum poate gandi cineva in felul asta.

you're sick people. si nici macar nu va dati seama.

oli, sick e tanti asta care sustine ca e normal, firesc si frumos sa fie batuta - din dragoste. Si toate celelalte care, in sinea lor, cred acelasi lucru. Pentru ca asa au fost crescute - cu umilinta din aia de la caine catre stapin.
Si, da, asa e tara asta. Plina de sentimente nobile si devotament cind iti trozneste cineva o palma.
In general, nu numai in familie...
Daca am fi avut cojones, noi, ca si tara, probabil nu ajungeam sa pupam... multe lucruri.
Ca sa fiu sincera, mie frica nu imi e in tara asta. Chiar n-ar avea de ce. .
Doar sila. Mare. Citeodata.

quasaria
Postat pe 1 Noiembrie 2010 18:58
eu nu i-as permite sa dea in mine nu ma crescut el
garbo171289
Postat pe 1 Noiembrie 2010 19:31
nu i-as permite nici daca m-ar fi crescut el.
Iar daca i-ar trece prin cap sa incerce... ... ia sa incerce.
quasaria
Postat pe 1 Noiembrie 2010 19:45
Buna seara Doamnele mele.
Ma numesc Geo, si am trecut in revista toata situatiile prezentate de dumneavoastra,
consider ca am citit parerea numai anumitor doamne, cred ca nu toate femeiile sunt in aceasta
situatie, traiesc asemenea drame. De ce nu acceptati ca se poate si invers. O sa spuneti
ca sunt mai putine cazuri, nu cred. Sa stiti ca si barbatii sunt in situatii similare. De ce?
Si aici o sa va spun un lucru, intr-un cuplu ambii parteneri trebuie sa aiba incredere unul in
celalalt, odata ce acest lucru dispare apar luari de pozitii, din partea barbatului sau din partea femeii functii de caracterul cel mai predominant. De ce spun aceasta pentru ca vad la mine in familie, am oferit sotiei tot sprijinul (banii adusi de barbat sunt ai casei, banii adusi de femeie sunt numai ai ei, da!; femeia trebuie sa dramuiasca banul familiei cum spun parintii fetei; ea are probleme intime, pe care barbatii nu le cunosc; si multe altele). Acum vin eu si va intreb dragi doamne, cat de bine trebuie sa te comporti cu o femeie ca si ea sa-ti ofere si tie putin din ceea cei oferi tu ca barbat?
Eu ma descurc, am invatat sa vad femeia alt fel decat se crede ea ca se impune in fata unui barbat, dar sa stiti ca nici cand ii spui femeii in fata nu va recunoaste cu usurinta ca ea detine
controlul.
Va inteleg oful drage doamne, dar credeti-ma ca situatia in care va aflati depinde in cea mai
mare parte de dumneavoastra insiva. Noi ca persoane (ma refer la noi ca oameni nu ca genuri) in special cei cu un caracter mai puternic il va slefui pe celalalt pe parcursul timpului dupa bunul lui plac, daca nu cumva partenerul nu-l opreste din cand in cand din elan, nu credeti?
Deci, de ce sa cautam sa dam vina numai pe celalalt, ca sigur ca si noi purtam o vina la fel de mare, sau poate chiar mai mare. Eu cred ca daca am trece in revista, foarte obiectiv, acesti ani petrecuti impreuna, vom constata ca avem destule de revizuit din comportamentul nostru si nu trebuie sa ne consideram ca fiind noi cei corecti.
Am incercat sa fiu cat mai cu putinta impartial si raman la parerea mea ca ambii parteneri intr-o relatie au sau port vina cel putin 50% / 50%. Adoptand o tema optimista.
Va multumesc pentru faptul ca mi-ati ingadit sa-mi expun si eu punctul de vedere.
O seara buna in continuare tuturor femeilor. Sunt si voi ramane un admirator al vostru.
zahariag
Postat pe 1 Noiembrie 2010 19:49
Cand v-am spus ca exista femei care daca nu primesc cate o palma inseamna pentru ele ca nu mai sunt iubite? Asta e. Nu suntem toate la fel. Trebuie sa existe si tute de astea macar pentru comparatie.
Doara
Postat pe 1 Noiembrie 2010 20:07
subscriu
tusi_Oli
Postat pe 1 Noiembrie 2010 20:11
Zaharelule..,mi-ai intrat la corason frate..

doaro.."(..Nu suntem toate la fel. Trebuie sa existe si tute de astea macar pentru comparatie.."),nu sunteti la fel..,nu ca nu permiteti..,ci ca nu vi se intampla..,capisci..?
iar cand nu vi se intampla,intervine plictisealaaa...,monotoniaaaa...,s.a.m.d...
intelegi matale..?

roby_cado
Postat pe 1 Noiembrie 2010 20:16
Ce ar trebui sa aleaga femeia zilelor noastre... dintre iubirea unui "fat frumos" sarac , ori siguranta ,banii, decenta ..." zmeului fioros"?!!! Ileana mea Cosanzeana e intr-un impas ...si are nevoie de ajutorul meu ... al lui " fat frumos"... Si eu ,fat frumos ,nu pot sa o ajut oricat m-as da peste cap ... Asta inseamna ca de fapt nu sunt fat frumosul adevarat...Nu?!! Situatia actuala cotidiana mi-a reprimat si albina cu aripa ei fermecata... si regina furnicior ...nici macar pasarea maiastra cu picatura ei de apa vie nu a mai ramas... As intelege-o perfect daca ar alege altfel...pt ca mi se rupe inima sa o vad in halul asta. Mi-ar mai ramane varianta sa ma transform intr-un zmeu... dar pt asta trebuie sa ai veleitati ,pe care eu nu le am...
pursisimplu
Postat pe 1 Noiembrie 2010 20:38
roby, sa nu permiti inseamna sa ti se intample cel mult odata,in viata fiind ...
bluelight
Postat pe 1 Noiembrie 2010 20:44

pur si simplu..IO pot sa imprumut "covorasul meu fermecat"...dar am nevoie de o liana
LILO
Postat pe 1 Noiembrie 2010 20:47
dar nu ar fi mai simplu si mai pur...doar sa iubim cu toata forta?!?!
fara prejudecati!!
fara spaima zilei de maine
si fara desertaciunea trecatoarei clipe???
doar sa IUBIM!!!
LILO
Postat pe 1 Noiembrie 2010 20:49
Geo - da, perfect adevarata treaba cu caracterul dominant... (apropo, in haitele de lupi de obicei femela este alpha...) - DAR aici discutam despre bataie.
Bataia nu este un argument prin care iti impui punctul de vedere. Indiferent cit de frustrat te simti de presiunile celuilalt, NU ai dreptul sa pocnesti. E dovada ca nu iti poti controla furia: si in cazul asta ai ce cauta sau la ospiciu, sau la zdup.
Nu e vorba numai de barbati: ci de cel care pocneste primul. Poate fi si femeia. Am vazut destule cazuri...
quasaria
Postat pe 1 Noiembrie 2010 20:59
...Asta se intampla !!! Insa nu imi scoate iubita din impas... O sprijina moral...si atat... Ori eu nu pot sa o vad cum sufera!! Mi se rupe sufletul... Multumesc de ajutor!
pursisimplu
Postat pe 1 Noiembrie 2010 20:59
nu prea vad unde e impasul. Ma rog.
quasaria
Postat pe 1 Noiembrie 2010 22:10
e el in impas bre..
s-o pocneasca sau nu..
so..,vrei monotonie..?..,n-o pocni..
roby_cado
Postat pe 1 Noiembrie 2010 22:14
De la: bluelight, la data 2010-11-01 20:44:18roby, sa nu permiti inseamna sa ti se intample cel mult odata,in viata fiind ...

sora_ilsi
Postat pe 2 Noiembrie 2010 01:13
Q, mie imaginile evocate in postarea ta din care am citat mi se par extrem de violente. Poate din perspeciva ta ai dreptate, nu stiu, insa cred ca violenta naste violenta. Da, politicieni incapabili au adus tara in faliment de fapt, pentru ca de drept nu este inca si sper nici sa nu ajunga vreodata.

Pe bune, din verdeata asta

http://anticenzura.blogspot.com/2010/11/gourmet-si-transilvania-din-aye.html

- macar ca acum e toamna - agitatia din Ro se vede tare trist. mi-as dori ca romanii sa fie mai relaxati,mai optimisti si mai buni unii cu altii.
oli_le_mechant
Postat pe 2 Noiembrie 2010 01:17
romanii pe care ii cunosc eu chiar sunt asa...
sora_ilsi
Postat pe 2 Noiembrie 2010 01:27
De la: LILO, la data 2010-11-01 20:49:33dar nu ar fi mai simplu si mai pur...doar sa iubim cu toata forta?!?!
fara prejudecati!!
fara spaima zilei de maine
si fara desertaciunea trecatoarei clipe???
doar sa IUBIM!!!

teoretic..ar fi ideal...practica insa ne omoara.....
rapsody33
Postat pe 2 Noiembrie 2010 01:40
De la: roby_cado, la data 2010-11-01 20:16:00Zaharelule..,mi-ai intrat la corason frate..

doaro.."(..Nu suntem toate la fel. Trebuie sa existe si tute de astea macar pentru comparatie.."),nu sunteti la fel..,nu ca nu permiteti..,ci ca nu vi se intampla..,capisci..?
iar cand nu vi se intampla,intervine plictisealaaa...,monotoniaaaa...,s.a.m.d...
intelegi matale..?

Ca de obicei vorbesti doar ca sa te afli in treaba. Stii tu ce mi s-a intamplat si ce nu? Cata vreme nu stii din ce experiente vorbesc vezi poate ai treaba prin alta parte.
Doara
Postat pe 2 Noiembrie 2010 06:31
De la: me_reloaded, la data 2010-11-01 15:54:05ancuto, asa te iubeste el, zici...mai o palma, mai o jignire, he, he, he...io zic ca iti meriti soarta

am 46 de ani si nu am primit o palma, si viata nu a fost tocmai roz intotdeauna

da' tu lupta in continuare, pisi...

sa lupte? pai nu auzi ca ea incaseaza, nu lupta
tymbark
Postat pe 2 Noiembrie 2010 08:52
ey nah mey tym... se cheama ca e mardeiasa incasatoare.
asta e termenul consacrat.:D:))
eu_geminy
Postat pe 2 Noiembrie 2010 09:39
Daca femeia nu ar accepta un astfel de comportament ,atunci barbatul ,probabil, s-ar schimba . Acceptand acest comportamnet nefiresc nu facem altceva decat sa-i incurajam .
Si cam cum crezi tu, ca o femeie ar putea sa il potoleasca pe un barbat violent,sa isi ia muschi cu ea?Sa ii dea si ea cu ceva in cap?Sa faca reclamatie la politie?
garbo035697
Postat pe 2 Noiembrie 2010 10:01
De la: garbo035697, la data 2010-11-02 10:01:18 Daca femeia nu ar accepta un astfel de comportament ,atunci barbatul ,probabil, s-ar schimba . Acceptand acest comportamnet nefiresc nu facem altceva decat sa-i incurajam .
Si cam cum crezi tu, ca o femeie ar putea sa il potoleasca pe un barbat violent,sa isi ia muschi cu ea?Sa ii dea si ea cu ceva in cap?Sa faca reclamatie la politie?
Pai sa vorbeasca hotarat..Fara sa jigneasca....Fara sa se certe,,,sa fie hotarata si severa.....Fara sa dea explicatii...vrei asa si gata.....ca daca stai sa te certi cu barbatii,,,nu o scoti deloc la capat cu ei,pt ca sunt tembeli....Si iti fac creierii varza...Spui ca vrei asa si gata,,,ca daca nu pleci...daca ai o voce si o privire hotarata ,,si esti si hotarata,,,esti impenetrabila......daca vezi ca o tine tot pe a lui....pleci si gata si ii spui ca te caute atunci cand isi revine si invata sa se comporte cu o femeie....Si asta fara ca jignesti,,fara sa fii violenta....Sa fii hotarata si sa nu arati ca esti slaba.....pt ca ATUNCI de asta te domina....o sa fie greu la inceput pana se invata cu noua atitudine a femeilor..dar se vor obisnui trebuie insistenta,,,,ca sa devii maiestra la dominat barbatii si sa ii pui in banca lor de sarlatani
xenaprintesarazboinica
Postat pe 2 Noiembrie 2010 10:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Mi-ar placea sa lucrez intr-un orfelinat de copiii si nu stiu cum sa fac 350 De la: eu_geminy 19 Ianuarie 2012 15:57
cum sa faci bani multi repede 0 De la: 29 Decembrie 2010 22:45
Fabula moderna-Boul si vaca -doua dobitoace 94 De la: quasaria 6 Iulie 2012 20:18
De la lume adunate si cu drag la Garbo date... 69 De la: office_salinasusesi_ro 15 Septembrie 2010 23:07
:( 7 De la: elisabeta_boia 19 Ianuarie 2012 21:08
Setari Cookie-uri