portretul barbatului roman

he he he... daca vrei o parere personala, poti avea mai mare incredere in militzieni si procurori decat in avocati.
extrem de rar vei intalni avocati care sa-si faca treaba pentru sumele pe care le cer. de fiecare data iti vor spune cat de "greu" este si ce "eforturi" depun pentru tine, fara sa se sinchiseasca macar de tine...
te intalnesti a zecea oara (platita) cu ei, si ei inca habar nu au pentru ce i-ai angajat. :)))
fereasca Dzeu sa ai nevoie de ei.:D
eu_geminy
Postat pe 2 Noiembrie 2010 21:39
De la: preci, la data 2010-11-02 21:20:37patriot pana-n maduva oaselor,oli?

ooo, daaaa! hai Romania! iubesc romancele!

barbatu' roman iubeste femeia romanca, dar uneori face exces de zel, ce e asa greu de priceput?
oli_le_mechant
Postat pe 2 Noiembrie 2010 22:01
mai...sper ca s-a inteles ca postul meu era o parodie...

sau???...
michelle_
Postat pe 2 Noiembrie 2010 22:06
cine-a vrut sa inteleaga, a inteles...
zambila
Postat pe 2 Noiembrie 2010 22:10
pisi, maine ajung la cimisoara, te sun...

oaliooo, ma dispera shelly...se joaca cu firele de-s bagate in unitate

matza asta nu-i pe dunga ei...
michelle_
Postat pe 2 Noiembrie 2010 22:11
sa ma suni!
si sa-i faci poze, ca ii e dor fetii de ea

daca vrei sa scapi de problema, da firele cu niste lamaie
zambila
Postat pe 2 Noiembrie 2010 22:15
De la: me_reloaded, la data 2010-11-02 22:06:32mai...sper ca s-a inteles ca postul meu era o parodie...

sau???...

ce, ti se pare ca am incercat sa te contrazic? LOL

yo inteleg ca din perspectiva feminina barbatii ie porci si bagabonti, chestiune de emisfere cerebrale pana la urma si chiar de gene si hormoni.

acu' parecum ontopic:

in mitul platonic androgin, zeii, gelosi pe perfectiunea omului, l-au taiat in doua, devenind astfel femeie si barbat, astfel ca de atunci, zicea Platon, fiecare isi cauta jumatatea.

uite, poate o sa va mire, da' io am avut o data o prietena care imii tot cerea sa o bat, macar in gluma. iubire intre noi rau de tot, cu scantei, da' yo mai pacifist ii ziceam: "nu pot mai sa ma nici macar sa ma prefac ca dau in tine, pentru ca pur si simplu nu mi-a trecut vreodata prin cap sa lovesc o femeie si nu mi se pare deloc funny". si chestia asta era oarecum recurenta. si nu, nu era o compensare ptr lipsa de altea lea, va asigur.

de atunci am inceput sa fiu mai atent la familia in care a crescut o persoana, atunci cand se presupune ca as putea ajunge sa am o relatie mai apropiata cu aceasta. am incercat sa explic putin pe blogul meu - de fapt am inceput doar - jocul de forte care se realizeaza prin transferul proiectiv de tip anima- animus intre 2 parteneri de sex opus. ca sa intelegeti ce vreau sa spun, ganditi-va la cuplajul sado-maso, unde desi amandoi au nevoie de vindecare, se simt totusi bine impreuna.

va voi mai spune ceva: daca vom incerca sa inervenim in relatia (de cuplu) unei persoane - in general feminine - care e plange, fie si pe bloguri, de relatia dezastruasa cu partenerul/ partenera, este posibil ca la un moment dat sa avem surpriza neplacuta de a fi acuzati ca nu intelegem nimic si ca vrem sa ii distrugem bunatate de relatie.

afectul nu este deloc rational, chiar daca uneori el ordoneaza sfere ale realitatii externe, totusi cel mai adesea le dezordoneaza :D

so, io as zice sa ramanem la barbatul roman, din imperiul roman.
oli_le_mechant
Postat pe 2 Noiembrie 2010 22:58
corect!
daca ele "e" fericite asa, si il iubesc pe duomnu, de ce sa le stricam noi fericirea?
zambila
Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:04
oli, in niciun caz nu m-am gandit ca ai incercat sa ma contrazici. replica mea a fost doar o contrareplica pentru roby

cat priveste plansul pe blog...ce sa zic...depinde de perceptie. ce unuia i se pare o lamentare stupida si o bajbaiala ametita printre stari contradictorii, pentru altul e doar o forma de a descarca prea plinul cinismului, parerea mea...
michelle_
Postat pe 2 Noiembrie 2010 23:09
nu, nu cred ca e o lamentare stupida, doar ca suntem schimbatori si condusi mai curand de afect decat de ratiune. omu' cand se apuca sa se planga, nu o face de amorul artei, chiar are o problema (bine, aici pe garbo avem topicuri la plesneala, ca sa ne mai stimuleze sa ne dam cu parearea :D).

nici ca ne bagam in vorba nu e rau, ca e si barfa buna la ceva. vreau doar sa spun ca ar fi bine sa ne masuram cuvintele atunci cand ne referim la problema insasi, nu la aspectele ei colaterale sau la mistocarelile inerente (fara de care forumu' asta ar deveni anost).

ati observat ca unii nu doar ca scriu la modul serios, dar - in plus - chiar iau de bune cele ce se zic pe aici, fiindu-le mai greu sa diferentieze intre tonul serios si cel glumet.
oli_le_mechant
Postat pe 3 Noiembrie 2010 01:08
de unde stii tu?
sora_ilsi
Postat pe 3 Noiembrie 2010 01:13
tu cam ce-ai vrea, da iti expun o metodologie? probabil ca ar fi si greu de observat ca unii se iau atat pe ei cat si pe altii foarte in serios, iar altii o tin intr-o bascalie continua...

insa, aspect important, eu nu fac afirmatii cu caracter aboslut, ci emit ipoteze care pot fi validate au ba. nu m-ar deranja sa fi gresit in presupunerea asta, n-as castiga si n-as pierde dintr-atat. important e ca gandesc.
oli_le_mechant
Postat pe 3 Noiembrie 2010 01:23
as vrea sa nu mai fii asa de rau, crezi ca se poate?
sora_ilsi
Postat pe 3 Noiembrie 2010 01:28
chiar imi pare rau daca am ofensat pe cineva, povestea cu nickul e mai lunga nsi nu are de-a face cu modul in care as vrea sa fiu perceput de altii :)

uite, uneori sunt poate prea agresiv, fara a realiza ca ii pot leza pe altii.

aiu in serios remarca ta si voi incerca sa imi ameliorez atitudinea. inca o data, scuze dk te-am suparat, nu a fost cu intentie :)
oli_le_mechant
Postat pe 3 Noiembrie 2010 01:36
mda...
michelle_
Postat pe 3 Noiembrie 2010 01:58
De la: quasaria, la data 2010-11-02 19:11:56violenta naste violenta, pe de alta parte eu n-am vazut inca alt mod (eficient) de a raspunde la ea.... Si sint extrem de sigura ca daca toate femeile care isi iau vreo palma AR RIPOSTA in loc sa se tirasca in vreun colt, s-ar estompa imaginea asta a vulnerabilitatii si impulsul de a mai domina prin forta bruta.
Si aici ma gindesc in special la barbatul care isi calca nevasta in picioare, dar lesina la dentist...
Poate ar trebui sa vada cum e sa i se intimple LUI.
Nu poate - sigur...
In general - cum se simte batut, inselat, tratat ca o sluga, cum e sa nu mai gasesti nici in propria casa adapost, cind altul nu ai.... Sint convinsa ca orice femeie poate intoarce roata, daca are suficient curaj pentru asta: daca nu se complace cu ideea ca na, s-a nascut femeie, si asta e soarta.... Nu e asta soarta. Si barbatii au aceeasi capacitate de a suferi. SInt la fel de umani ca si noi - daca ii faci sa constate asta.

"Si aici ma gindesc in special la barbatul care isi calca nevasta in picioare, dar lesina la dentist... "
dar daca ar naste? cred ca asa ar merita "zmeii" astia care au doar palme si pumni
tymbark
Postat pe 3 Noiembrie 2010 10:30
O lectie data de un medic unui barbat....
In salonul de spital in care eram dupa ce am nascut, aveam o colega de camera care nascuse la randul ei o fetita. Dulcica, frumoasa si santoasa. Femeia mai avea trei fete acasa. Vine sotu in vizita. Furios, nevoie mare... mai sa dea in biata femeie pe motiv ca nu "ii facuse" baiat. Intamplarea a facut ca in acel moment sa treaca pe hol medicul de garda... care a intrat in salon si s-a uitat stupefiat la barbatul care facea un scandal monstru.
Mi-l ia de o aripa si il duce direct in cabinetul lui, unde il leaga si ii face o injectie de dilatatie. Asta ca sa simta si el cate ceva... infim... bineinteles ... din durerile facerii. Nu va pot spune cum facea cand a simtit durerile aferente. Vreau sa spun ca din acel moment s-a lecuit instantaneu, de a mai ridica pretentii fata de soata lui si de a se mai manifesta in vre-un fel.
Intamplarea respectiva o voi tine minte toata viata. Si asta pentru ca un alt barbat a inteles o femeie... Medic e adevarat, dar si in cazul asta e destul de rar. Si apoi a fost o lectie binemeritata!
picaturaderoua
Postat pe 3 Noiembrie 2010 10:43
Asta inseamna ca nu erati compatibili.
Portretul barbatului roman este portretul barbatului la modul general indiferent de zona geografica, tot barbat il cheama.; dar fiecare este unic in felul lui. Unii buni , altii rai.....si uite asa.
Nirvana
Postat pe 3 Noiembrie 2010 10:50
De la: picaturaderoua, la data 2010-11-03 10:43:05O lectie data de un medic unui barbat....
In salonul de spital in care eram dupa ce am nascut, aveam o colega de camera care nascuse la randul ei o fetita. Dulcica, frumoasa si santoasa. Femeia mai avea trei fete acasa. Vine sotu in vizita. Furios, nevoie mare... mai sa dea in biata femeie pe motiv ca nu "ii facuse" baiat. Intamplarea a facut ca in acel moment sa treaca pe hol medicul de garda... care a intrat in salon si s-a uitat stupefiat la barbatul care facea un scandal monstru.
Mi-l ia de o aripa si il duce direct in cabinetul lui, unde il leaga si ii face o injectie de dilatatie. Asta ca sa simta si el cate ceva... infim... bineinteles ... din durerile facerii. Nu va pot spune cum facea cand a simtit durerile aferente. Vreau sa spun ca din acel moment s-a lecuit instantaneu, de a mai ridica pretentii fata de soata lui si de a se mai manifesta in vre-un fel.
Intamplarea respectiva o voi tine minte toata viata. Si asta pentru ca un alt barbat a inteles o femeie... Medic e adevarat, dar si in cazul asta e destul de rar. Si apoi a fost o lectie binemeritata!

EXTRAORDINAR
Nirvana
Postat pe 3 Noiembrie 2010 10:52
mey, una peste alta, important e ca femeile sunt niste fiintze minunate, frumoase, care in general reusesc sa ne aduca si sa ne mentina pe calea cea dreapta... de cand e lumea a fost asa. unii cu joaca, altii cu judecata. diviziunea sociala a muncii.:P
:))
eu_geminy
Postat pe 3 Noiembrie 2010 10:56
una sadica:

" - Draga mea, zice Bula, ce pot sa fac ca sa ma ierti ca te-am inselat?
- Infarct!!!! :D:D:D"

:)))
eu_geminy
Postat pe 3 Noiembrie 2010 11:00
De la: picaturaderoua, la data 2010-11-03 10:43:05O lectie data de un medic unui barbat....

stii unde s-a intamplat asa ceva? la mine in oras iar medicul ginecolog in cauza, se numeste Dr. Ioan nu mint, asa este
tymbark
Postat pe 3 Noiembrie 2010 11:03
acuma esti rau

picatura, ce injectie de dilatatie?? cianura nu avea??
i-o serveam pe tava, la prima cina, daca eram in locul doamnei cu pricina!
ah, si il si priveam duios cum se sufoca
zambila
Postat pe 3 Noiembrie 2010 11:03
cand te gandesti ca la arabi chestia asta e uzuala.
nu cu cianura (:D), ci cu dobitoci isterici ca nu le-a facut soatza baietzi.
noi ne-am dorit si o fetitza, dar nu ne-a dat Dzeu. a pierdut sarcina si apoi n-a mai fost sa fie. asta e.
eu_geminy
Postat pe 3 Noiembrie 2010 11:07
da Ge.... trebuie sa fin protejate si iubite.
si daca facea femeia 10 fete.... care era problema.... era vina ei?
cricat
Postat pe 3 Noiembrie 2010 11:08
Niciodata nu este prea tarziu Ge.
cricat
Postat pe 3 Noiembrie 2010 11:10
cri, eu ma straduiesc de mult sa inteleg astfel de" fenomene", dar mintea mea ingusta, cu un singur neuron nu poate pricepe cum vine asta
cred ca este peste puterea mea de intelegere!
zambila
Postat pe 3 Noiembrie 2010 11:11
cri, putea femeia aia sa faca 20 de fete! ele nu erau si carne din carnea lui? un cretin egoist si orgolios, deoarece vede situatia numai cu ochii spermatozoizilor.

PS: la noi e gata, nu mai e cum. trebuie sa multumim lui Dzeu ca avem ceea ce avem.
eu_geminy
Postat pe 3 Noiembrie 2010 11:13
am mai auzit de situatii din astea pe la tara, prin toate zonele noastre etno-folclorice. pentru baiat, noul tatic se sparge in figuri cu betzii in care face cinste la toata lumea, iar pentru fetitza iar se imbata, de suparare. face chiar depresie... baga-s-ar dracu in capul lor de prosti. dar si fumeile pe masura lor, ca i-au luat si-i mai tin de barbati.:D
:)))
e plina lumea de idioti.
eu_geminy
Postat pe 3 Noiembrie 2010 11:19
Zambilut, si eu ma stradui sa inteleg..... cum sunt unii oameni.... care se apropie mai mult de regnul animal.

Ge .... sa fiti fericiti asa..... altii nu au nici macar unul.

cricat
Postat pe 3 Noiembrie 2010 11:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Te-ai casatori cu un barbat cu copil dintr-o alta relatie? 133 De la: garbo_385448 9 Iulie 2016 09:47
In relatie cu un barbat aventurier si nestatornic 21 De la: garbo_7980 16 Noiembrie 2012 12:10
varza murata! 12 De la: garbo_5594 23 Noiembrie 2012 00:32
Carol al II-lea - da sau nu 22 De la: garbo225715 2 Octombrie 2013 15:47
Integrarea pocaitilor in societate ,,,fara ca sa fie luati la misto sau sa rada cineva de ei 329 De la: sora_ilsi 27 Ianuarie 2011 02:09
Setari Cookie-uri