portretul barbatului roman

cri... puneti mana pe o ruleta, un subler, un compas... si luati masuri...:P
:))
eu_geminy
Postat pe 3 Noiembrie 2010 11:20
regnul animal?
nici pe departe!!!
nici oamenii n-au instinctul de protejare asa dezvoltat cum il au animalele! sunt uimitoare, in general!
zambila
Postat pe 3 Noiembrie 2010 11:22
da... imediat Ge..... si pe cheie franceza ... nu?

zambilut.... sunt unele specii care se omoara intre ei, sau isi omoara puii, dar din alte considerente.

Dar sa revenim, era vorba de un medic barbat, ca toti medicii ginecologi barbati sunt foarte sufletisti. Poate ca el .... chiar daca nu a simtit pe pielea lui ce simte o femeie la nastere, vede mai mult. Vede durerea pe chipurile tuturor femeilor pe care le asista. Evident .... si fericirea...
cricat
Postat pe 3 Noiembrie 2010 11:29
zambi... la oameni, instinctul despre care vorbesti poate fi atenuat de neuronii defecti. animalele nu-s "dotate"cu astfel de neuroni.
eu_geminy
Postat pe 3 Noiembrie 2010 11:30
Cri ..........intr-adevar .....barbatii ginecologi sunt mult mai sufletisti decat femeile din bransa........
jeanette40
Postat pe 3 Noiembrie 2010 11:34
jeanette, nu stiu daca intamplator, si aici barbatii ginecologi sunt preferati. fumeile medic cica sunt mult mai dure, ca sa nu le spun rele. ceva gen "lasa draga, ca nu mori, ti-a trebuit barbat, asta e!". de parca era necesar sa-i trebuiasca... ce?...:D
:))
eu_geminy
Postat pe 3 Noiembrie 2010 11:38
Jeanette .......sa auzi cum vorbesc unele doctorite la noi..... la Ploiesti.....
dupa ce nu sti ce sa mai faci... si esti pusa in fata unor probleme .... sa mai vina cineva sa/ti vorbeasca ca la usa cortului... chipurile sa/ti treaca stresul.....
cricat
Postat pe 3 Noiembrie 2010 11:39
mda!
si cica animalele nu pot fi educate...io am anumite indoieli
da' ma rog, e doar un punct de vedere, n-am pretentia ca ar fi si adevarat

animalele renunta sa mai ingrijeasca puiul pe care il simt slab, in sensul de bolnav, tocmai pt a se ocupa de cei care au o sansa reala la viata!
la ele leagea junglei chiar se aplica, noi in schimb, suntem niste asistati social
zambila
Postat pe 3 Noiembrie 2010 11:41
am modificat -- doctoritele... dar nu a mers...
cricat
Postat pe 3 Noiembrie 2010 11:43
zambi, animalele nu trebuie educate, deoarece sunt programate genetic. instinctele functioneaza in forma lor pura, nealterate de orgolii, de educatia primita, de mediul in care se formeaza. si omul ar actiona dupa aceasta programare genetica, daca nu ar gandi. defectuos, adesea.:D
eu_geminy
Postat pe 3 Noiembrie 2010 11:45
eu ma fost la Bucuresti ..........la Parhon.la o doctorita foarte priceputa as putea spune......mi-a vorbit foarte frumos .......45 de minute la un consult de' rutina'..........totusi , am simtit-o fara implicare in ce facea......
este singurul ginecolog femeie .....care mi-a fcaut o impresie acceptabila
jeanette40
Postat pe 3 Noiembrie 2010 11:48
aaa. deci problema asta nu este numai la Ploiesti...... este mai extinsa....

sunt si medici femei care se poarta frumos..... nu zic nu

trebuie sa le cauti
cricat
Postat pe 3 Noiembrie 2010 11:53
da, eu...dar le poti invata sa faca lucruri noi, nu vorbeam acum despre ce fac ele din instinct, si fac f bine!
si nu doar conditionat :)
zambila
Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:04
Din propria experienta... barbatii sunt mai "umani". Mai interesati... Nu stiu care este explicatia. Dar intr-adevar femeile au dat dovada intotdeauna de rautate in primul rand si apoi de lipsa respect. Cel putin in cazul meu.
picaturaderoua
Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:06
ma rog, zambi... oamenii nu seamana intre ei. oricat de mult ai vrea, fiecare merge pe judecata si pe constiintza lui...:)
eu_geminy
Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:07
poti fi dur, poti fi sarcastic, asta e natura ta, poate... dar nu-ti poti bate joc de o persoana aflata in suferintza... dar ce stiu eu, poate ca-s mai defect de felul meu, ca asa vad lucrurile.
eu_geminy
Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:09
Ge,
Sunt perfect de acord cu tine. Si apoi... daca nu-ti place ce faci... si o faci cu sila...Treci la altceva! Ca nimeni nu ajunge de placere pe acolo!
In afara de disconfortul fizic mai ajungi sa pleci de acolo si plina de nervi!
picaturaderoua
Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:13
Puii mei! Am modificat mesajul anterior si nu imi ia.
picaturaderoua
Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:17
oricum ai un disconfort cand te duci la un consult ginecologic...........nu cred ca este femeie care sa o faca de placere
jeanette40
Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:20
o sa ti-l ia mai tarziu

eu, asa e, dar un astfel de comportament din partea oamenilor, care se presupune ca gandesc, nu ar trebui tolerat!
zambila
Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:21
L-a luat Zambi!
Nici nu tolerez. Schimb medicul!
picaturaderoua
Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:24
De la: jeanette40, la data 2010-11-03 12:20:33oricum ai un disconfort cand te duci la un consult ginecologic...........nu cred ca este femeie care sa o faca de placere

eu aproape ca o duceam pe soatza cu fortza... cand era zi de ginecolog, mai bine o duceam la abator decat la proasta aia care era singura pe sectie o perioada...:D
ulterior am auzit ca si tragea la masea, ca barbatu-sau, un chirurg adevarat, isi gasise o asistenta mai cumsecade, in turele de garda...:P
da'ce legatura are viata personala cu profesia (de medic, si nu numai)?? daca nu mai esti in stare sa o practici, apoi te duci naibii... nu te joci cu viatza omului.
eu_geminy
Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:27
si faza cea mai tare...
cand a pierdut sarcina cu fetitza, dobitoaca ii spune sotziei ca nu a putut tine sarcina deoarece "are uter infantil". cu un baiat nascut inainte, he he...
eu_geminy
Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:30
De la: jeanette40, la data 2010-11-03 12:20:33oricum ai un disconfort cand te duci la un consult ginecologic...........nu cred ca este femeie care sa o faca de placere

jeanette...iti spun din proprie experienta : cand ai o problema si te apasa...si risca sa devina pe zi ce trece tot mai grava...chiar nu te mai intereseaza sexul medicului...te intereseaza doar daca e indeajuns de bun in profesia pe care o are. si ca sa -ti dau un exemplu ..in urma cu ceva timp o distina domna profesor universitar, medic ginecolog..dorea sa-mi scoata un ovar...asta in RO , am intrebat-o daca chiar arenevoie de ovarul meu , si daca chiar nu risca vreun proces de Malpraxis , mi-a ,,zambit "spunandu-mi ca ea e medicul , iar eu iar zambit spunandu-i ca e chiar ovarul meu :-)) cand am ajuns intr-un alt spital, nu din Ro , problemele nu au mai stat la fel si au fost foarte firesc si uror rezolvabile ..conteaza doar calitatea de medic si nu sexul . dar calitatea aceea chiar trebuie sa existe .
reyya
Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:35
De la: eu_geminy, la data 2010-11-03 12:30:29si faza cea mai tare...
cand a pierdut sarcina cu fetitza, dobitoaca ii spune sotziei ca nu a putut tine sarcina deoarece "are uter infantil". cu un baiat nascut inainte, he he...

o colega de a mea de facultate a pierdut copilul , ( se intampla in spitalul din Cta),era programata pt ziua de marti(desi trebuia sa fie mult mai devreme pt a salva) la operatie...placenta era imbatranita..s-a vazut asta la ecografie , s-a STIUT...asta e cel mai grav ...si ..duminica( din datele biopsiei) cand copilul a decedat doctora era plecata la munte , se relaxa...ei bine ,astia chiar ar trebui dati afara pe capete cu interdictia de a mai profesa vreodata , exact asa e in orice tara occidentala .
reyya
Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:41
Spitalul din Constanta e o pacoste... din nefericire, tocmai am avut in familie o tragedie cumplita, datorata incompetentei si mizeriei de acolo.:(
Sunt insa convins ca nu te mai poti baza pe nicio unitate din sistemul sanitar romanesc.
eu_geminy
Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:45
da... cu banii pe care-i cheltui in acel spital( desigur vorbesc de banii aia fara chitanta ) in incercarea de a te face bine...poti alege orice alt spital din Europa...NU CONSTANTA!
reyya
Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:48
La noi la Constanta, cel mai bun medic este.... trenul spre Bucuresti!
Imi pare rau sa spun asta... dar se merge numai pe spaga... si de-ar fi numai asta... nu ar fi cu mult diferit fata de restul tarii..., dar cu toata spaga nu poti modifica incompetenta medicilor!
Incometenta este ridicata la nivel de smecherie!
Am o ciuda pe ei.... !
Cand vorbesc de subiectul asta simt cum mi se ridica tensiunea!
picaturaderoua
Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:50
cumnatul meu, care era cu doar 2 luni mai mic decat mine, a murit la doar 45 de ani, in decembrie, la Reanimare, in Spitalul din Constanta... avea o familie si o fetita de 12 ani. asta cred ca spune tot.
eu_geminy
Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:51
la noi la Cta cel mai bun este aeroportul Kogalniceanu , cursele Carpatair :-)) ..care te duc direct in M�nchen , Stuttgart...Freiburg...chiar si prima ,,statie " e ok,inainte de decolarea spre Germania adica la Timisoara...daca sunteti bolnavi nu va internati in Cta , veti muri cu zile !! nu e o gluma!!
reyya
Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vreau sa fac o petitie...Ma ajutati? 73 De la: nazirra 16 Noiembrie 2009 14:01
ciorba de perisoare 9 De la: Doara 25 Decembrie 2010 09:10
Cine ma ajuta si pe mine cu detalii despre pastilele de slabit 4 De la: alina73 25 Februarie 2011 09:36
si barbatii atentioneaza...... 23 De la: ratuscaceaurata 9 Noiembrie 2011 00:58
Jigniri in loc de pareri,e mai simplu asa 69 De la: garbo265966 6 Iunie 2013 20:53
Setari Cookie-uri