de aceea, mereu repet ca de Constanta ma leaga cam de toate... de la plaja si bucuria reintalnirii cu marea, pana la Cimitirul Central. | ||
eu_geminy Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:55 |
||
---|---|---|
condoleante Ge... pentru cumnatul tau :( | ||
cricat Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:55 |
||
Sunt niste idioti cu diploma! Si plini de figuri! Am fost la un control oarecare si m-au diagnisticat cu cancer! Cand am ajuns la Bucuresti, au inceput sa rada medicii de acolo! Si asta de doua ori! Fata mea era sa moara de o banala apendicita! Am ajuns la medic... la urgenta. Acuza dureri. Am banuit ca asta este. Si doctorita, care dormea... la acea ora... mi-a spus ca o doare burta de la antibiotice. Lua pentru rosu in gat. Si am si "omenit-o" pe acea doctorita. Pentru deranj! A doua zi de dimineata am ajuns cu copilul la medic pe brate. Daduse in peritonita si nu imi garntau ca rezista pana seara. Groaznic! Nici nu mai vreau sa imi amintesc prin ce am trecut! |
||
|
||
picaturaderoua Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:56 |
||
multumesc, mergem inainte, cri... sotia si socrii sunt marcati definitiv, insa. acuma, cand mergem la mare, mergem si la cimitir. e o senzatie extrem de... ciudata. | ||
eu_geminy Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:57 |
||
pacat G , mare pacat ca unii se joaca de-a Dumnezeu cu viata unor oameni nevinovati , o singura data tatal meu a avut o problema grava..pana a venit salvarea a durat 32 de minute, cand am ajuns la urgenta mi s-a spus ,,sa astept"..am asteptat 44 de minute in Urgenta !! Dupa care...stiti ce am facut ??! am intrat peste aia de la urgenta si am intrebat-o in asa fel incat sa poata sa pricepa daca moare tatal meu sau moare ea...cam asa ceva! Credeti ca m-a acuzat ceva?? nu ar fi avut cum sa ma acuze de cate as fi putut-o acuza eu ... | ||
reyya Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:59 |
||
La noi aici, numai exemple de genul asta auzi! Mai stiu si eu destule... si patite chiar de cunoscuti.... Nu auzi nimic de bine. Scuze pentru literele mancate.... Chiar mi-e foame Dar de furia ce ma apuca, cand ma gandesc... |
||
picaturaderoua Postat pe 3 Noiembrie 2010 13:01 |
||
Da, corect. Mai repede ajungeti sa fiti consultati la Bucuresti, decat de medicul de garda de la Constanta. Asa incat, din punctul meu de vedere, in orasul asta cladirea unde se afla spitalul municipal este extrem de incorect folosita, mai bine s-ar face mall si toata lumea ar avea de castigat, de la pacientii care sigur vor supravietui, pana la medicii care ar avea sansa sa se apuce de alta meserie. | ||
anakin Postat pe 3 Noiembrie 2010 13:04 |
||
Reyya are dreptate...... cand ai o problema medicala mai serioasa..... trebuie mers in strainatate ... sau macar la Bucuresti |
||
cricat Postat pe 3 Noiembrie 2010 13:05 |
||
Cumnatul meu a fost diagnosticat cu Ah1N1, internat la "Contagiosi", diagnostic confirmat de 2 ori, de Bucuresti. Dupa eliminarea virusului, cu plamanii afectati grav, a fost transferat in Spitalul mare, la ATI. Datorita durerilor ingrozitoare, a fost intubat. Dupa alte 3 zile, a facut edem pulmonar. Al treilea stop cardiorespirator i-a fost fatal. Cu toate medicamentele trimise de urgentza de la Bucuresti cu un elicopter Realitatea TV. La autopsie au trecut cauzele mortii ca fiind complicatiile AH1N1. Cineva de acolo a "soptit" insa ca infectia generalizata se datorase si utilizarii echipamentului de intubare nesteril. Nu fac scenarii, dar dupa cum a spus si cumnata mea, acolo intra oricine dorea, la orice ora. Primul caz de "deces AH1N1" la Cta, si al 13-lea pe tara. A ramas doar o statistica. Oricum, a fost. | ||
eu_geminy Postat pe 3 Noiembrie 2010 13:07 |
||
Anakinu ..pei acolo cam trei sferturi ar trebui pusi pe liber din cauza incompetentiei si culpei medicale , cu retragerea dreptului de a practica ...din punctul meu de vedere...eu i-as dat afara ,. as alege un spatiu mai mic dar care chiar sa corespunda cu adevarat nevoilor si salvarii unor vieti .V-ma spus eu ,. norco cu Aeroportul Kogalniceanu...cursele spre alte tari care chiar vegheaza la vietile unor oameni aflati in nevoie si in boala. | ||
reyya Postat pe 3 Noiembrie 2010 13:08 |
||
Trebuia transportat la Floreasca sau Fundeni Ge, in regim de urgenta, poate ar fi scapat. in Cta nu au PANSAMENTE in spital , nu au calmante , nu au nimik, toate ti le cumperi singur. | ||
reyya Postat pe 3 Noiembrie 2010 13:11 |
||
reyya, datorita relatiilor avute, materialele si medicamentele au fost aduse urgent, spitalul nu avea mai nimic. Din pacate, nu avea nici oameni care sa se ocupe. | ||
eu_geminy Postat pe 3 Noiembrie 2010 13:12 |
||
trist... foarte trist... | ||
cricat Postat pe 3 Noiembrie 2010 13:16 |
||
De la: oli_le_mechant, la data 2010-11-03 01:36:28chiar imi pare rau daca am ofensat pe cineva, povestea cu nickul e mai lunga nsi nu are de-a face cu modul in care as vrea sa fiu perceput de altii :) da, remarca se referea la nick-ul tau... |
||
sora_ilsi Postat pe 4 Noiembrie 2010 00:38 |
||
ESTI UN PIC REA CU BARBATII.SA STII CA ASA CUM NU TOATE FEMEILE SUNT LAFEL NICI BARBATII NU SUNT ASA.TE PROVOC LA O DISCUTIE PE ID-UL MEU;[email protected] ,daca poti astept sa vb | ||
Postat pe 4 Noiembrie 2010 15:37 |
||
ameno Postat pe 4 Noiembrie 2010 15:42 |
||
De la: garbo161251, la data 2010-11-04 15:37:50ESTI UN PIC REA CU BARBATII.SA STII CA ASA CUM NU TOATE FEMEILE SUNT LAFEL NICI BARBATII NU SUNT ASA.TE PROVOC LA O DISCUTIE PE ID-UL MEU;[email protected] ,daca poti astept sa vb ti-ai si pus in gand s-o "pedepsesti", he he he...:))))) PS: ai bagat si id-ul de yahu "la liber", poate fac coada fumeile la "altoit"....:PP =)) |
||
eu_geminy Postat pe 4 Noiembrie 2010 15:47 |
||
De la: me_reloaded, la data 2010-11-03 01:58:42mda... mda, semeni cu wife. nu m-am straduit sa iti contrazic ultimele barfe, cine te-o crezut, problema ei/ lui. era sa zic la un moment dat ca nu inteleg ce te-a apucat, dar nu e nimic nou sau spectaculos in asta :( |
||
oli_le_mechant Postat pe 5 Noiembrie 2010 13:56 |
||
Ai perfecta dreptate,sunt mama si de baiat si de fetita;baiatul vazand comportamentul tatalui sau (violent fizic si verbal)avea tendinta sa o loveasca pe fetita.Am divortat dupa 13 ani de casnicie ,cu doi copii ,si nu regret nici o clipa pasul facut.Stau in chirie si suntem linistiti sufleteste toti trei ,asa ca dragele mele nu mai amanati la nesfarsit despartirea .Viata iti poate oferi multe surprize placute.Iubiti-va pe voi si copii care i-ati purtat in pantec si mai ales cereti sfatul unui psiholog daca intampinati probleme cu copilasii | ||
garbo_120377 Postat pe 9 Noiembrie 2010 16:12 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-11-04 15:47:25da barbatii astia sunt periculosi rau....De la: garbo161251, la data 2010-11-04 15:37:50ESTI UN PIC REA CU BARBATII.SA STII CA ASA CUM NU TOATE FEMEILE SUNT LAFEL NICI BARBATII NU SUNT ASA.TE PROVOC LA O DISCUTIE PE ID-UL MEU;[email protected] ,daca poti astept sa vb |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 11 Noiembrie 2010 14:23 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2010-11-02 19:37:01'victimele trebuie sa se trezeasca si sa ceara sprijin pentru a scapa de ei, deoarece ele insele nu au practic nici forta fizica, nici puterea de a se desprinde din astfel de relatii... dar NU VOR." |
||
garbo004776 Postat pe 12 Noiembrie 2010 20:07 |
||
in locul tau, ii dadeam eu "masina pe trotuar". a doua zi nu mai avea nici gume, nici parbrize...:D :)) |
||
eu_geminy Postat pe 12 Noiembrie 2010 20:15 |
||
uite, mi-am filmat yo creierul ptr voi! http://www.youtube.com/watch?v=28-DTdXQORg |
||
oli_le_mechant Postat pe 5 Decembrie 2010 22:03 |
||
pai barbatii sunt asa,,pt ca femeile nu si-au educat copiii asa cum trebuie...sau mai bine spus,nu au stiut cum sa isi educe copiii,,baietii pt ca nu sunt prea intelepte si nu au credinta in Dumnezeu....sau poate au avut credinta...Dar s-au luat dupa sfaturile preotilor,,care si ei fiind barbati nu au fost cinstiti.....complicate sunt caile domnului | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 6 Decembrie 2010 22:56 |
||
Pai multi barbati se afunda in bautura pt ca nu primesc iubire si atentie de la nevasta...Ca poate si ei sunt niste badarani....Un tip a zis ca cica asta ar fii carapacea lor.....Pai care femreie mai este interesata sa mai intre in carapacea unui barbat badaran...Si sa ii mai oferi iubire si afectiune uinui barbat egoist,,mincinos si nesimtit? Eu una nu.....cu un barbat asa nici nu mi-as dosr sa se apropie de mine,,,ori gasesc motive ca ma doare capul,,ori ii dau o besina in nas,,,sa nu ma mai deranjeze.....Barbatii prin negativitatea lor,,,primesc ceea ce ofera,,indiferenta si o femeia rece care ignora barbatul.....Dar este normal....Nu poti oferi iubire,,daca nu oferi iubire...Si pt a oferi iubire trebuie incredere,,,respect...Si pt a exista incredere,,trebuie corectitudine,sinceritate....Barbatul are si el multe de pierdut,,pt faptul ca este badaran si considera femeia proasta....Pt ca ii lasa sa faca ce vor muschii lor..De asta si si-o iau in cap....Asa au fost invatati....sa se creada lideri chiar daca sunt niste inconstienti |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 6 Decembrie 2010 23:20 |
||
Negativitatea si egoismul ii autodistruge pe barbati....Si nu doar pe barbatii...Negativitatea ii face pe oameni sa se autodistruga unii pe altii | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 7 Decembrie 2010 21:13 |
||
Draga mea, tu daca esti pozitiva, altruista, cu sufletul curat, de ce te autofacideras? Ce barbat te-a distrus de ii urasti pe toti? Profesorul/a de romana era barbat? |
||
AleSim Postat pe 7 Decembrie 2010 21:40 |
||
De la: AleSim, la data 2010-12-07 21:40:43Draga mea, tu daca esti pozitiva, altruista, cu sufletul curat, de ce te autofacideras?eu nu urasc pe nimeni...vreau dreptate |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 7 Decembrie 2010 22:01 |
||
Buna, Eu am avut norocul sa cunosc un barbat extraordinar, care a fost, este si va fi iubirea vietii mele. A fost barbatul ideal pentru mine, dar moartea nemiloasa ne-a despartit dupa o convietuire de 28,6 ani si ne-am iubit pana in ultima clipa. Tata, a fost si el un om extraordinar, profesor, ne-a dat o educatie frumoasa, o familie unita si un exemplu deosebit de frumos, demn de urmat. Fratele meu, si el datorita educatiei pe care am primit-o, suntem uniti, el avand o situatie mai buna, ma ajuta si pe mine. Baiatul are 28 ani. Atat va spun de el: stiam ca fumeaza, dar el nu a fumat in fata mea niciodata, nu ca i-as fi interzis eu. Acum s-a lasat si ma bucur foarte mult. Acelasi lucru pot sa ca spun si despre verii mei, ca sunt deosebiti, suntem uniti. La inmormantarea sotului, pentru ca eu am stat 3 luni cu el in spital si apoi acasa am cheltiut foarte mult, m-au ajutat ei si fratele meu financiar. Prin spitale, daca am avut contact cu medici barbati, au fost deosebiti cu noi. Vecinii, din totdeauna au fost buni si cu colegii de servici m-am inteles foarte bine. Va doresc un weekend minunat! |
||
millena Postat pe 22 Ianuarie 2011 15:07 |
||
De la: xenaprintesarazboinica, la data 2010-10-20 10:16:32 De obicei daca vrei sa cunosti un barbat,,trebuie sa te uiti cum se comporta tatal lui cu mama lui..Ce comportament are tatal barbatului in familie..Pt ca deobicei barbatul copie pe parintii..Dar nu mereu.mai sunt si barbati cu caracter,,,care gandesc individual,dar sunt putini....De obicei barbatilor nu le place sa se implice sentimental...pt ei sexul si manacarea buna conteaza si sa nu aiba o femeie care sa il bata la cap...Dar asta conteaza daca parintii nu l-au invatat pe barbat sa fie un responsabil in viata...dar este greu,,pt ca majoritatea parintilor nu au invatat nimic din loviturile vietii,,sa devina mai buni si mai intelepti..Majoritatea parintilor au devenit doar batrani...nu au fost un exemplu pt familie,si copiii au luat-o pe cai gresite...anumite aspecte negative luate de la parinti,,altele de la alte persoane..Pt ca daca un copil a crescut intr-un cadru negativ,,nu stiu cum poate el sa gandeasca pozitiv si sa isi aleaga anturaje pozitive si inteligente...Pt ca daca esti au fost obisnuiti asa,,ei se cred inteligenti conteaza sexu' si mancarea buna! sa ma simt vinovata? sa nu ma simt? azi n-am chef sa gandesc individual, vreau in grup! haideti fetele, care sunteti pro, care va incontrati? |
||
silfida Postat pe 21 Iunie 2011 20:15 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Sexualitate si spiritualitate | 6 | De la: zaraza26 14 Octombrie 2011 08:17 |
Consilierea premaritala e un lux,sau o necesitate? | 4 | De la: CiupercaNiculina 3 Decembrie 2012 16:17 |
Invidia se trateaza...??? :) | 46 | De la: garbo271292 6 August 2017 11:21 |
|
||
Afemeiat? | 24 | De la: garbo099510 4 Martie 2010 19:06 |
LESBIENELE | 21 | De la: AGAPI_MOU 8 August 2012 21:13 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural