e mai mare cu 17 ani. ce intentii are oare?

asa zici??
pai si....cu ce intentii oaree??
fleurdelis
Postat pe 3 Octombrie 2010 14:10
da' ce, mey... nu mai are voie omu' sa iasa dupE tigari?... ma iau de voi cand vreau, na!...:P
:)))
eu_geminy
Postat pe 3 Octombrie 2010 14:40
De la: fleurdelis, la data 2010-10-03 13:38:29gem...
deci tu continua si tine-o-n ritmul asta
ca intelegem noi!
macar poate-asa.....saaa

de cate ori tre sa zic ca o fi eu neserios, da' s batran cu tabieturi, si nu ma scoti dintr-ale mele...:P:))

ete o lista cu emoticonuri general recunoscute, recomandate in email si messengere:

HAPPY, SMILING, LAUGHING
:-) smiling; agreeing
:-D laughing
|-) hee hee
|-D ho ho
:-> hey hey
;-) so happy, I'm crying
:'-) crying with joy
~/ full glass; my glass is full

TEASING, MISCHIEVOUS
;-) winking; just kidding
'-) winking; just kidding
;-> devilish wink
:*) clowning
:-T keeping a straight face

AFFIRMING, SUPPORTING
:^D "Great! I like it!"
8-] "Wow, maaan"
:-o "Wow!"
^5 high five
^ thumbs up
:] Gleep, a friendly midget who wants
to befriend you
(::()::) bandaid; offering help or support

UNHAPPY, SAD
:-( frowning; boo hoo
:( sad
:-< really sad
:-c really unhappy
:-C really bummed
&-| tearful
:' crying
:'-( crying and really sad
:-| grim
:[ really down
:-[ pouting
_/ "my glass is empty"

ANGRY, SARCASTIC
>:-< angry
:-|| angry
:-@ screaming
:-V shouting
:-r sticking tongue out
>:-< absolutely livid!!
:-, smirk
:-P nyahhhh!
:-> bitingly sarcastic

TRYING TO COMMUNICATE
:-& tonguetied
:-S incoherent
:- undecided
:- I "hmmm..."
:-, "hmmm "
:-# "My lips are sealed"
:-X "My lips are sealed"
:-Y a quiet aside
:-" pursing lips
:-W speaking with forked tongue
:( ) can't stop talking

FEELING STUPID OR TIRED
:~/ mixed up
%-) braindead
(:I egghead
What?
:@ What?
:Q What?
:-o "uhh oh!" OR surprise
;-) sardonic incredulity
:O shocked
8-| eyes wide with surprise
:-/ skeptical
8-O "Omigod!!"
:-C just totally unbelieving
|-{ "Good Grief!" (Charlie Brown)

HUGS AND KISSES
: * kisses
:-X a big wet kiss!
:-x kiss kiss
:-{} blowing a kiss
[] hugs
(( )):** hugs and kisses
((((name)))) hug

MISCELLANEOUS
:-* Oops!
:-I indifferent
-o bored
:-P tongue hanging out in anticipation
O :-) angelic; being an angel (at heart, at least)

NEW EMOTICONS (by Tracy Marks):
][ feeling separate
] [ separating
) ( really separating
{ } face-to-face
[ ] wanting to hug
}xx kisses
() feeling in harmony; connecting
] ? moving away and wondering about you?
[ ? moving toward you and wondering about you?

sau echivalentele lor grafice:

http://messenger.yahoo.com/features/emoticons/

nimeni nu e nebun sa le invete pe toate, dar sunt cateva elementare care tot trebuie stiute...;)

da' oricum, nu mi-am propus sa cuceresc pe nimeni cu felul in care scriu... cine ma place, bine. cine nu, tot bine!...:P
:))
eu_geminy
Postat pe 3 Octombrie 2010 15:00
da binee, atunci o sa iti zic ce mi-a zis mie un nene odata care ma ruga sa nu ii mai vb cu dumneavoastra: obosesti omul!
na!
ne obosesti cu kestia asta!
asa ca...foloseste-ti mana cu mouse-ul ala odataa!
fleurdelis
Postat pe 3 Octombrie 2010 15:10
apai nu te supara... eu folosesc semne dupa o conventie internationala... cine nu ma sufera, sau "oboseste", sa nu ma citeasca si gata, ca eu nu ma supar...
si pe mine ma obosesc maimutzele astea colorate si saltaretze, da' nu ma plang.
personal, imi e de-ajuns sa stiu daca omul zambeste, rade, ori e suparat, ori daca glumeste sau e sarcastic, dar pot sa-l simt in general si fara semne... ca nu e mare filosofie. continutul ma intereseaza, nu neaparat ambalajul in care il impacheteaza...:P
eu_geminy
Postat pe 3 Octombrie 2010 15:20
imagineaza-ti ca mai scriu si pe alte site-uri, in email sau in messenger.
ce-ar trebui? sa renunt la o conventie pe care o recunoaste oricine, ca sa ma adaptez la fiecare in parte?... nu e chiar imposibil, dar nu vreau sa-mi suprasolicit neuronul anemic de care ma mai servesc.
e cam greu, pentru mine, asa-s eu mai... zi-mi cum vrei, si gata.:P
eu_geminy
Postat pe 3 Octombrie 2010 15:23
nu stiu cum a aparut cratima aia la "da-r", am corectat, dar abia asta e motiv de nervi - ca merge site-ul asta ca naiba...:DDD
eu_geminy
Postat pe 3 Octombrie 2010 15:30
De la: ionelar, la data 2010-10-03 12:43:59Buna tuturor! Ma confrunt cu o mare dilema, as vrea sa-mi spuneti parerea....cei cu mai multa eperienta decat mine. Din ianuarie ma intalnesc cu un tip, mai mare cu 17 ani decat mine. inca de la inceput mi-a zis sa-i cer orice, insa eu nu am profitat de situatie.Abia dupa vreo 5 luni am cerut ajutorul intr-o privinta....si a fost foarte "activ". Sexul e excelent....discutiile sunt pe orice tema...numai ca.....nu inteleg de ce-i trebuie una de 21 de ani...el fiind director la vreo 4 firme....adica, presupun ca sunt multe femei mai bune decat mine care ii dau tarcoale(mai bune in sensul ca au deja studiile terminate..).
Finally, incep sa tin prea mult la omul asta si mi-e frica sa nu fac vreo prostie. Ce parere aveti?
Multumesc anticipat;)

asa..si unde e dilema??? nu trebuie sa raportezi la nimik ...intotdeauna exista o femeie mai buna , mai laptoasa , mai frumoasa , mai devreme acasa, mai bogata , mai mai mai...decat tine.Tu esti Tu ...si atat. tu-ti traiesti iubirea ta, pasiunea ta ..si cu asta basta . Excludem situatia cand ala joaca la dublu , triplu, sotie , familie , copii , obligatii , amante nenumarate .. ..si asa mai departe..in ceea ce priveste gradul de implicare iti sugerez sa te implici pana la limita in care poti iesi din relatie fara ,,avarii" ...la ,,avariile sufletului " ma refeream :-) Succes!
reyya
Postat pe 3 Octombrie 2010 15:42
bine atunci alt argument: modul tau de a insista in semnele alea ne jigneste!
e bine asa??
cd mergi in alta tara este ca nu vb romaneste? immm??
aici e un cod si manierat e sa'l folosesti!
immm nu e grav oricum, nici ca, nici ca...
daaa...ai fi putut
fleurdelis
Postat pe 3 Octombrie 2010 16:32
De la: fleurdelis, la data 2010-10-03 16:32:41bine atunci alt argument: modul tau de a insista in semnele alea ne jigneste!
e bine asa??
cd mergi in alta tara este ca nu vb romaneste? immm??
aici e un cod si manierat e sa'l folosesti!
immm nu e grav oricum, nici ca, nici ca...
daaa...ai fi putut

e foarte bizara afirmatia ta, si nu stiu in numele mai cui te erijezi, cand spui "NE JIGNESTE"... pe tine si pe mai cine, si in ce fel "v-am" jignit??? ca nu scriu asa cum vrei? ei, asta-i buna!...:))

serios acum: e pentru prima oara cand aud o asemenea bazaconie, pentru emot-iconuri folosite peste tot, pe net... nimeni, dar absolut NIMENI nu a mai afirmat asa ceva... ar insemna ca toti cei ce folosesc asemenea emot-iconuri, ar fi niste "neciopliti care jignesc"...
de ce nu-mi faci reclamatie la admini, daca sustii asa ceva??:D:))

si daca nu e grav (scuza-ma dar chiar e un fleac!), habar nu am de ce faci atata caz...

in ciuda a ceea ce sustii, eu chiar nu te-am jignit cu nimic, si am incheiat orice alta discutie pe tema asta.

incearca sa fii mai toleranta, daca vrei... iar daca poti, ignora-ma, fiindca nu ma deranjeaza, absolut deloc.:PP
:)
eu_geminy
Postat pe 3 Octombrie 2010 16:39
hai,mai fleur,ca prea te cramponezi...
foloseste omu' ce-i obisnuit sa folosesca...tre' sa-l intelegem daca nu-i place sa folosesca.. mausu'...:D:D
preci
Postat pe 3 Octombrie 2010 16:42
Geminy....esti bine?
nuti_vio
Postat pe 3 Octombrie 2010 16:42
da' de ce ma intrebi, nuti?:O si pe tine te-am "jignit" folosind emoticonuri clasice?... :)
eu_geminy
Postat pe 3 Octombrie 2010 16:46
De la: preci, la data 2010-10-03 16:42:40hai,mai fleur,ca prea te cramponezi...
foloseste omu' ce-i obisnuit sa folosesca...tre' sa-l intelegem daca nu-i place sa folosesca.. mausu'...:D:D

pai of, Doamne!... mai am putin si aflu ca-s "Inamicul Public nr. 1", pe-aici!...:)))
eu_geminy
Postat pe 3 Octombrie 2010 16:49
gata,sa va taca fleanca aia si zat! fara cearta din motive d'astea stiupid!
preci
Postat pe 3 Octombrie 2010 16:51
Nu, puiule...dar vaz ca ti-ai ,, iesit" din fire....
nuti_vio
Postat pe 3 Octombrie 2010 16:52
pai sunt pe net de vreo 11 ani si mi se pare chiar o stupizenie... "non-manierat" as putea fi etichetat din alte motive, dar nicidecum fiindca folosesc o conventie uzuala de limbaj... am sa ma uit si eu pe la "Termeni si conditii" de utilizare pentru aceest site, sa vedem de unde a aparut regula asta cu "lipsa de maniere si de politete"... dar nici asa nu ma voi conforma, n-au decat sa-mi stearga contul, ca nu reinventeaza ei ceea ce se cheama "netiquette".
eu_geminy
Postat pe 3 Octombrie 2010 16:56
nuti... pai inseamna ca nu ma stii cum sunt cand imi ies din fire...:))
eu_geminy
Postat pe 3 Octombrie 2010 16:56
De la: nuti_vio, la data 2010-10-03 16:52:22 Nu, puiule...dar vaz ca ti-ai ,, iesit" din fire....

de ex... daca imi spui "puiule", iar eu as sari ca e "jignitor" si ca iti interzic sa mai folosesti aceasta formula de adresare - doar fiindca am eu nu stiu ce fluturasi prin cap - ce-ai zice?:PPP
=))
eu_geminy
Postat pe 3 Octombrie 2010 16:59
Hai...ca iti pun o melodie...sa schimbam starea?...Ce zici, suparici?

Atunci, ma conformez si ....nu te mai alint..... ..sau poate voi folosi un alt cuvant
nuti_vio
Postat pe 3 Octombrie 2010 17:00
ai scos limba! te-am vazut!
preci
Postat pe 3 Octombrie 2010 17:01
De la: nuti_vio, la data 2010-10-03 17:00:55Hai...ca iti pun o melodie...sa schimbam starea?...Ce zici, suparici?

daca te uiti la mine in profil, gasesti vreo suta de clipuri... :P
zic ca multumesc, ce (am voie) sa zic?:)))))
eu_geminy
Postat pe 3 Octombrie 2010 17:01
De la: preci, la data 2010-10-03 17:01:38ai scos limba! te-am vazut!

pai si io am scos-o (limba). uite-asa: :P
care e diferenta ca nu "pictez"? n-am talent, asta e!:))
eu_geminy
Postat pe 3 Octombrie 2010 17:03
Geminy...daca ma enervezi...nu iti mai dedic nicio melodie si incerc alta metoda...pentru a-te calma.... .....scot cravasa
nuti_vio
Postat pe 3 Octombrie 2010 17:05
poi de tine 'ceam ca ai scos limba,gemu',da' intre timp o scosese si nutzi...
hai,ca saitu' asta-i plin de neciopliti..
da' vorba aia: if u can't beat them - join them..
preci
Postat pe 3 Octombrie 2010 17:08
nuti -> pai nu ti-am zis sa nu-mi mai zici cum iti place, am zis "ce-ar fi daca"... si de enervat, cu ce??... poti folosi ce vrei... la cate am incasat eu pana acuma, cravasa de la tine ar fi o dulce dezmierdare...:PP
eu_geminy
Postat pe 3 Octombrie 2010 17:09
De la: preci, la data 2010-10-03 17:08:03poi de tine 'ceam ca ai scos limba,gemu',da' intre timp o scosese si nutzi...
hai,ca saitu' asta-i plin de neciopliti..
da' vorba aia: if u can't beat them - join them..

preci, io am niste chestii la care tin, si nu ma depersonalizez doar fiindca nu-i place cuiva cum ma prezint - mai ales daca stiu ca nu am insultat sau daca nu am incalcat vreo regula de bun simtz... nu mi-am facut un scop de a placea chiar oricui.:P
eu_geminy
Postat pe 3 Octombrie 2010 17:11
uite, de ex. pe mine m-ar enerva sa citesc postari cumplit de lungi, cu continut fantasmagoric sau bazate pe "studii" de veridicitate indoielnica, din alea cap si fara coada, copiate din te miri ce surse ambigue sau neprecizate, ca sa epateze,chipurile... dar pur si simplu nu le citesc, nu reprosez nimic nimanui, le ignor, daca nu sunt atacat de persoanele respective...

la fel cum incerc sa ignor si agramatismele - care sunt cu adevarat super-enervante, mai ales cele ce tin de limba romana elementara - si recunosc ca reusesc ca greu sa trec peste ele, fara sa le corectez cu un pics roshu:D
:)
eu_geminy
Postat pe 3 Octombrie 2010 17:17
un vultur sta pe pisc c-un pics in plisc....
asta mi-a venit,nah...

deci si io te enerevez,nene?
ca si io bag d'alea a la vanghele...
preci
Postat pe 3 Octombrie 2010 17:21
De la: preci, la data 2010-10-03 17:21:16un vultur sta pe pisc c-un pics in plisc....
asta mi-a venit,nah...

deci si io te enerevez,nene?
ca si io bag d'alea a la vanghele...

poate-s ignorant, io nu vad unde e greseala... sau poate ca scrii intr-o limba straina, ca asa am inteles mai sus ca site-ul asta e "alta tara"...:PPP
=))=))
eu_geminy
Postat pe 3 Octombrie 2010 17:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Stiti ce inseamna oameni saraci cu duhul?Adica oamenii fara credinta sunt saraci cu duhul 135 De la: ingerasulluptator 24 Noiembrie 2011 21:16
Integrarea pocaitilor in societate ,,,fara ca sa fie luati la misto sau sa rada cineva de ei 329 De la: sora_ilsi 27 Ianuarie 2011 02:09
menstruatie 5 De la: garbo172616 14 Martie 2011 02:34
o parere va rog:* 47 De la: garbo_9056 11 Decembrie 2012 17:50
Craciun fericit! 6 De la: tutankhamon 27 Decembrie 2009 11:46
Setari Cookie-uri