De la: tymbark, la data 2010-11-03 10:46:49De la: Celena, la data 2010-11-02 23:05:53Si ce-i daca e mai mare ca tine cu 17 ani, al meu e cu 15 ani, (eu avand 22) si e o relatie absolut normala si foarte fericita, chiar daca eu sunt o mica asistenta medicala si el este actionar a mai multe societati... Tym , ai nevoie de ,,sugestii" ?? :-))) eu nu...pei ce sa ne sugereze ...nu ai citit ? nu conteaza varsta ...iubire sa fie ... cu botox...acum fiecare pe unde vrea sa si-l puna:-)) |
||
reyya Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:14 |
||
---|---|---|
De la: reyya, la data 2010-11-03 12:07:58De la: simona00980, la data 2010-10-27 21:13:00buna pentru mine intr o relatie nu conteaza varsta.Daca voi va intelegeti,va respectati,va iubiti si la pat va potriviti mergeti mai departe nu assculta lumea ca e rea ai grija pupici |
||
reyya Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:15 |
||
De la: rapsody33, la data 2010-11-03 04:58:16si ce daca are cu 17 ani mai mult ca tine..daca te face FERICITA,poate avea si nevasta acasa si inca 3-4 ca tine.... apreciez un barbat care poate face mai multe fem fericite ..decit sa fie cu una ..si aia sa-si blesteme zilele..... CUM ??? CUM??? ,,APRECIEZI "un barbat care poate face mai multe femei fericite?? :-))) eeeeee!!! da sa stii ca si el cred ca ar aprecia o femeie care ar face mai multi barbati fericiti :-))) acum stii...depinde care-i miza :-))) |
||
|
||
reyya Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:20 |
||
reyya, eu nu mi-as face griji in privintza acestor fetitze. de regula ele pot intalni, in cel mai bun caz, "irinei", iar lucrurile cu astfel de barbati niciodata nu-s asezate definitiv. ei merg pe principiul ca varsta limita la femei e de max. 25 de ani.:PP ma rog, unii dintre acestia le pot dota cu o casa, cu o masina "bengoasa" etc... le mai baga si in showbiz, cu conditia ca ele sa nu deschida gura (la camera.:D) sau sa-si puna poshetutze in cap, crezand ca-s caciulitze...:P :D:)))) |
||
eu_geminy Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:21 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-11-03 12:21:43reyya, eu nu mi-as face griji in privintza acestor fetitze. de regula ele pot intalni, in cel mai bun caz, "irinei", iar lucrurile cu astfel de barbati niciodata nu-s asezate definitiv. ei merg pe principiul ca varsta limita la femei e de max. 25 de ani.:PP yap ...dar Ge....vine o vreme cand ( nasol) chiar vor fi intrebate intr-un context anume ce stiu sa faca aceste fate..si raspunsul e de regula : ,,sunt frumoasa, stiu sa zambesc minunat si am o ,,cariera" ( chiar daca cumparata cu bani pana in acel moment ) in prezentari de moda..up"s!! eu cred chiar vor trebui sa se intretina..le-as sugera sa vanda masina ...si sa incerce turele cu role:-))... sau pot pastra masina ..totul e irelevant...ceea ce e cu adevarat important e doar ce au in creieras ( asta nu e valabil mereu in Ro :-) Daca nu au nimik ...le-as sugera sa se mai nasca o data , poate a doua oara va fi mai bine :-)) |
||
reyya Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:27 |
||
apoi no, ce sa le faci... ele si-au ales o "cariera", reyya... deci isi asuma si consecintzele. :P :))) de ce sa le plang eu de mila?...:) |
||
eu_geminy Postat pe 3 Noiembrie 2010 12:32 |
||
Domnule Tymbark, imi cer scuze pt greselile facute, intradevar fiind o ardeleanca am scris in dialectul meu si nu literar cele doua cuvinte, promit mai multa atentie, dar ca sa va puteti relaxa, atat dumeavoastra cat si altii, tin sa va anunt: gura mea este 100 % naturala...si nu stiu daca am o viata sexuala excelenta doar datorita ei, insa ce va pot spune este ca: nu sunt frustrata si uzata moral ca altii. O zi buna la toata lumea |
||
Celena Postat pe 3 Noiembrie 2010 13:36 |
||
ce frustrari sa ai tu la 22 de ani????? | ||
cricat Postat pe 3 Noiembrie 2010 13:42 |
||
,,gura e bratara de aur" , cu alte cuvinte ??? no bine! | ||
reyya Postat pe 3 Noiembrie 2010 13:42 |
||
si Tym nu se refera la gura ci la buze ....acum presupun ca la cele de sus | ||
reyya Postat pe 3 Noiembrie 2010 13:43 |
||
De la: Celena, la data 2010-11-03 13:36:59Domnule Tymbark, (...) gura mea este 100 % naturala..." mai ales daca o intretii cu geluri naturale, pana la o anume varsta uzura aia va roade mai greu din minunata ta guritza, dar si din altele... felicitari!:P dar tot vine pana la urma, inevitabil, uzura aia. si nu stiu daca stiai... nimeni nu a scapat, pana acum:DDD :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 3 Noiembrie 2010 13:48 |
||
haidi mai!! rai dom'le!! n-am vazut.... lasati fata sa fie fericita! ce-o urma dupa, nu mai conteaza si e inevitabil |
||
zambila Postat pe 3 Noiembrie 2010 13:50 |
||
ms reyya pt raspuns m-ai scutit de ceva polologhii pe care trebuia, poate, sa i le ofer lui donsoara asisten��...pardon....asistenta oare ce asista? aha...pe domnul cu cinci scaune la cap sau la firme...i don't now P.S. reyya.....si barbatii si femeile au nevoie uneori de "sugestii" |
||
tymbark Postat pe 3 Noiembrie 2010 13:51 |
||
zambi, cum adica suntem rai... "ce esti, am fost... ce-am sunt acum, vei fi!"...:D nu vreau sa spun unde scrie asta, dar nu e greu de dedus...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 3 Noiembrie 2010 13:53 |
||
hai mey Tymule, vrei sa zici ca raspunsul meu nu-ti place? pey unde-i solidaritatea masculina?...:))))) | ||
eu_geminy Postat pe 3 Noiembrie 2010 13:54 |
||
De la: cricat, la data 2010-11-03 13:42:04ce frustrari sa ai tu la 22 de ani????? lasa cri, va gasi raspunsul dupa 45, si isi va aminti cat de "nemuritoare" era odata... cu guritza ei cu tot...:P :)))) |
||
eu_geminy Postat pe 3 Noiembrie 2010 13:59 |
||
solidaritate dar nu ,,sugestii", Ge ! | ||
reyya Postat pe 3 Noiembrie 2010 13:59 |
||
eiiii .... lasati fata in pace..... se specializeaza si ea........ si ii este bine...... sa zic ..... ca batranii... eu la varsta ei...... maica..... toceam bancile facultatii..... si cu ce ma ajutat???? |
||
cricat Postat pe 3 Noiembrie 2010 14:00 |
||
De la: reyya, la data 2010-11-03 13:42:13,,gura e bratara de aur" , cu alte cuvinte ??? no bine! reyya, stii ce imi place cel mai mult la formularea ta?... acel "no bine!", de la final...:)))) PS: daca zice ca e ardeleanca, poti fi sigura ca a inteles despre ce e vorba...:D |
||
eu_geminy Postat pe 3 Noiembrie 2010 14:00 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-11-03 13:54:59hai mey Tymule, vrei sa zici ca raspunsul meu nu-ti place? pey unde-i solidaritatea masculina?...:))))) stai bre ca nu am apucat sa scriu si la tine esti prea rapid si eu nu sunt aksa ci la munca, de aici intarzierea mea....sorry normal ca-mi place din moment ce nu ai 22 de ani si nu esti cu gandul la patroni D-ne fereste sa ajungi pe mana ei de asistenta ca acolo intepenesti .....in schimb, daca ajungi la buze.....eeeee |
||
tymbark Postat pe 3 Noiembrie 2010 14:00 |
||
iti place nebunaticule.... | ||
cricat Postat pe 3 Noiembrie 2010 14:02 |
||
glumesc, mey tym... oi fi io pensionar, da' la 46 de ani, inca am degetele agere. si poate ca nu numai degetele, cred... nu mai stiu exact decat daca-mi amintesc.:P :))))) |
||
eu_geminy Postat pe 3 Noiembrie 2010 14:03 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-11-03 14:00:31De la: reyya, la data 2010-11-03 13:42:13,,gura e bratara de aur" , cu alte cuvinte ??? no bine! era in dialect banatean Ge :-)) am vrut sa scriu pe intelesul fetei :-) |
||
reyya Postat pe 3 Noiembrie 2010 14:04 |
||
ei nah... si la mine se zice tot asa.dreptu-i ca-s aproape de Banat. cand vrei sa faci un rezumat, zici numa' "no bine!"...ca sigur pricepe si ultimul prost.:))) |
||
eu_geminy Postat pe 3 Noiembrie 2010 14:06 |
||
acum nu stiu ce vor intelege ceilalti ma gandeam la domnisoara asistenta Ge...oare foloseste xilina cand face injectii? :-) | ||
reyya Postat pe 3 Noiembrie 2010 14:10 |
||
acum nu stiu ce vor intelege ceilalti ma gandeam la domnisoara asistenta Ge...oare foloseste xilina cand face injectii? :-) | ||
reyya Postat pe 3 Noiembrie 2010 14:10 |
||
"no bine!"... si tu acuma...:))) | ||
eu_geminy Postat pe 3 Noiembrie 2010 14:11 |
||
mi-a intrat de doua ori ...( postarea) ...nu inteleg de ce...ca joc la mana nu am | ||
reyya Postat pe 3 Noiembrie 2010 14:11 |
||
ti/am starnit interesul Celena??? cauta mai pe seara persoane sa te aprobe..... |
||
cricat Postat pe 3 Noiembrie 2010 14:11 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-11-03 14:03:06glumesc, mey tym... oi fi io pensionar, da' la 46 de ani, inca am degetele agere. si poate ca nu numai degetele, cred... nu mai stiu exact decat daca-mi amintesc.:P multi inainte!! stiu ca glumesti no problem daca stau bine si ma gandesc....am facut o mare greseala ca nu am iesit si eu la pensie ( anticipat) anul acesta... apropo's....zici ca esti ager? ..pai asistenta ce zice? |
||
tymbark Postat pe 3 Noiembrie 2010 14:12 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
De ce la oameni le place sa fie șefi sa conducă pe alți oameni | 10 | De la: ingerasulluptor1 27 August 2017 21:41 |
Recomandari de carti. Cine, ce citeste. ce recomandati? | 112 | De la: metaphor 2 Aprilie 2014 13:17 |
oare barbatii pot fi fideli dupa casatorie? | 200 | De la: vuvuzela 5 Noiembrie 2010 20:39 |
|
||
Ce inseamna a fii sectant? | 180 | De la: eu_geminy 25 Octombrie 2010 02:40 |
Drage garbate, dragi garbati! | 20 | De la: Luna_in_capricorn 21 Ianuarie 2012 13:21 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară