http://www.youtube.com/watch?v=hzDlLtgt1BI las , ca te faci tu mare ...... |
||
jeanette40 Postat pe 12 Ianuarie 2011 12:27 |
||
---|---|---|
eu nu ma fac bnine pan'atunci so.....pot asteptaa | ||
fleurdelis Postat pe 12 Ianuarie 2011 14:56 |
||
e bine ca esti foarte hotarata! | ||
|
||
zambila Postat pe 12 Ianuarie 2011 15:12 |
||
fleurdelis Postat pe 14 Ianuarie 2011 14:53 |
||
s-a prafuit topicu' meu de-a binelea ia sa ma joc si eu putin... intro Spune-mi ceva despre mine Spune-mi ceva despre zapezile din noi Spune-mi ceva despre nisipul ramas pe o plaja Spune-mi ceva despre un apus Minte-ma si imprastie-ma in cele patru zari Spune-mi despre urma pasilor pierduti in noapte Canta-mi cu causul palmelor Uita-ma intr-o fereastra deschisa Inchide-ma in ploaie Zideste-ma intr-o lacrima Aminteste-mi ca raiul si iadul sunt eu Salveaza-ma de mine� |
||
michelle_ Postat pe 24 Ianuarie 2011 22:13 |
||
.......... si s-a ma rupi , de visele incatusante-nopti..... in , nedormitele nopti nevisate , si , sa ma scri, in lacrimile frunzelor toate... eu , voi fugi poate, in cantul privighetorilor....... cu lacrimile viselor nevisate , necantate |
||
jeanette40 Postat pe 26 Ianuarie 2011 15:47 |
||
dancris Postat pe 26 Ianuarie 2011 16:45 |
||
"s-a ma rupi" ??? mai jenelu.... |
||
fleurdelis Postat pe 28 Ianuarie 2011 12:12 |
||
fleur.. ai inhibat fata...ntz.ntz.ntz.. si cati pupici ti-a dat tie jenel... ia sa bag si eu una rapida la wifa acilea,ca nu pare in apele ei.. ce drum lung, ce alba zare... cata ceata-n departare gheata-n taina ne-mpresoara prizonieri in rece vama... nu-ti dau iarna mai nimic caci deja m-ai obosit treci odata!mult prea reao! neaua de pe mine ia-o caci m-a nins cam mult pe tample cute s-au ivit pe frunte pleaca iarna zbuciumata! vreau sa fiu iar mandra fata primavara-mbujorata... |
||
iasomia Postat pe 1 Februarie 2011 21:01 |
||
nuti_vio Postat pe 1 Februarie 2011 21:03 |
||
floreto, eu zic ca fioru' poetic e-acolo, nene... chit ca s-a ma rupi ala le-a luat fatza la alelalte licente poetice din scriitura maestrei... da' am mai vazut eu si pe la case mai mari, cand nu dadeau copy-paste din autoare consacrate... |
||
zambil Postat pe 1 Februarie 2011 21:25 |
||
Nene....baga si mata ceva....te rog.... | ||
nuti_vio Postat pe 1 Februarie 2011 21:32 |
||
de reloada nu zic nimic, ca vaz ca-i suparata pe ea insasi, ceea ce nu-i chiar asa de rau... iasomico, pai de nea pe la urechi ne plangem noi, mami?... cand spiritu' zburda-n draci?... eu zic ca te alintasi acolo, deh... ia sa bag si eu ceva: pe unde esti acuma, fata, ce-odata m-ai vrajit cu flori de tei ce-ascunse printre pletele-ti balaie m-ademeneau, iar eu, prin ploaie te cautam prin parcuri, pe alei? pe unde esti acuma, fata? ehh... ale tineretii valuri... |
||
zambil Postat pe 1 Februarie 2011 21:44 |
||
nuti_vio Postat pe 1 Februarie 2011 21:48 |
||
zambilu' nu-i alint,e oboseala de drum lung si lalaiala toata lumea ma opreste despre criza imi vorbeste despre boli necrutatoare da' te vaz acu' in ploaie si-am zambit asa..tihnit moshule... esti harazit sa stii vorba a intoarce si sa spui ce mie-mi place.. pana iti vine fatuca ca sa nu fii singurel vin in ploaie langa tine reuma o chemam, vezi bine.. da' bagam ibuprofen... |
||
iasomia Postat pe 2 Februarie 2011 09:19 |
||
|
||
nuti_vio Postat pe 2 Februarie 2011 10:09 |
||
asa nutzisor... incalzeste locul.... |
||
iasomia Postat pe 19 Februarie 2011 20:32 |
||
viata are gust....daca lasi speranta...bucuria...lucrurile insignifiante sa iti atinga sufletul...sa ti-l incalzeasca.... deh, recunosc.... sunt o romantica incurabila....o sa-ma tratez... |
||
nuti_vio Postat pe 19 Februarie 2011 20:43 |
||
pt lucrurile simple,de acord.. nu chiar insignifiante,ca doamne feri! o dam in partea ailalta,si bucuria asta(mama ei!)trebuie sa aiba temei. de ce sa te tratezi? fii cum ti-e firea,nu erai in apele tale,nutisor?... |
||
iasomia Postat pe 21 Februarie 2011 15:09 |
||
iar imi fulguieste norul iar e frig,si zau,mi-e greu sa-mi atarne-n cap tot cerul si paltonul meu cel bleu imi atarna-n draci pe umeri eu il car ca pe un sac iar ma vait si gem .si rumeg iarna tare m-ai vexat... primavara mea zglobie o venii si ea...candva zau,m-oi face-o ciocarlie si-oi canta si oi dansa..poate fac si altceva tra-la-la la-la-la-la... |
||
iasomia Postat pe 2 Martie 2011 16:59 |
||
plin de paianjeni acilea, mami...ce dreaq paziti? iaso, zambilu...iesiti la interval cu o poezioara, ca la voi e filonu' adanc zambilu' io mi-s suparata pe viata de cand ma stiu ma rog, acu' mi se cam anfiseaza de tot si de toate...asa ma bantuie un superb sictir, hehehe... |
||
michelle_ Postat pe 11 Martie 2011 10:01 |
||
pai asa ne poftesti tu mami? zici ca ne inviti sa dam cu aspiratorul... eu zic ca ai filon de mare adancime,da' asa esti tu,lenesa... |
||
iasomia Postat pe 11 Martie 2011 16:40 |
||
am scris, iaso...da' e atat de amar ce scriu eu, ca nu vreau sa va deprim, hehehe... | ||
michelle_ Postat pe 11 Martie 2011 16:59 |
||
ia sa ma alint si io oleaca, ca ciora-n par... Azi, am plecat fiecare in alta directie Ceasul meu arata alta ora, ceasul tau arata alte secunde Banca din parc se rupe in doua jumatati perfecte Copacul nemuririi noastre s-a frant Inelul ce-a ars pe mana mea asteapta sa fie aruncat Crucea mea devine crucea ta Hainele noastre se uita stinghere in jur Bluza mea se inlantuie de blugii tai Puloverul tau isi asteapta sentinta Cana ta de cafea plange, cana mea s-a spart Fotografiile ne privesc trist si nu stiu la cine vor ramane Nici eu, si nici tu, nu le mai vrem Hamacul sta sfasiat intr-un colt Stie ca nu se va mai legana niciodata Cerul nu mai e al nostru Stelele au ramas orfane si nebotezate Le-am numarat pe toate si ne-au dat un numar par Undeva, un copil nenascut plange Iarna de sub picioarele mele o ia spre nord si primavara de sub picioarele tale o ia spre sud Suflam in lumina din noi si hotaram ca vrem sa traim in intuneric Taiem cu bisturiul o felie din viata noastra si o aruncam cainilor hulpavi de dragoste Incepem sa construim drumuri care nu duc nicaieri, Ziduri si cimitire, turnuri de fildes in care ne refugiem Ridicam cruci pentru morti si uitam de ele pana la urmatoarea sarbatoare Ne umplem pumnii cu pietre si praf de punti sfaramate Ne aruncam viata si ne simtim al dracului de bine Dumnezeirea nu mai e a noastra, cautam iar surogate, puritatea nu mai e demult la moda Aruncam tot � sentimente, lucruri, si lacrimi � de�a valma Aruncam amintiri, aruncam trecutul , scoatem tot in strada, poate trec tiganii si ne dau un pret bun pe ele Oricum nu folosesc nimanui, oricum ei le pun pe foc Noi vrem doar sa uitam Cine am fost, cine suntem� |
||
michelle_ Postat pe 12 Martie 2011 18:32 |
||
Uau! | ||
Allegra Postat pe 12 Martie 2011 18:52 |
||
alintaturi din vremuri imemoriale | ||
michelle_ Postat pe 12 Martie 2011 19:06 |
||
Asta e orice inafara de alint,michelle.... Mai degraba cantec de jale. Dar e foarte frumoasa,mie mi-a placut. |
||
Allegra Postat pe 12 Martie 2011 19:16 |
||
me,fato.. nici n-am apucat sa ma legan in hamacu' ala, si il facusi bucati... asa mami,brava.. voi trebuie sa intelegeti ca un topic este interesant daca initiatorul e gazda buna... |
||
iasomia Postat pe 12 Martie 2011 21:08 |
||
merci fetele, sunteti voi dragute apreciez ca si zambilu imi menajeaza chinul artistic talentul literar nu e chiar punctul meu forte, hehehe... |
||
michelle_ Postat pe 12 Martie 2011 22:10 |
||
mosu' se baga in general la d-alea cu rime,mami.. ia baga una d-aia,sa te tii... n-ai pentru... |
||
iasomia Postat pe 17 Martie 2011 20:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
China | 437 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:19 |
Singles Party | 9 | De la: garbo_9767 30 Martie 2013 07:30 |
CEARDACUL OMENIRII | 6 | De la: AMOREZATUL 2 Martie 2012 21:29 |
|
||
Se mai ofera in ziua de azi buchete de flori? | 114 | De la: chalon 16 Septembrie 2011 22:56 |
maine seara sunt invitata lui la masa! | 10 | De la: garbo054030 24 Septembrie 2009 01:31 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară