Da acu, de ce ati dat bir cu fugitii?! ma gandeam ca e rost de veselie la club.... Tatoo, daca NU APARI IN 2 MINUTE.... CLAR? |
||
dor72 Postat pe 5 Aprilie 2011 21:20 |
||
---|---|---|
pt Miclea mea Oricat as vrea,iubito,o strofa sa-ti dedic Se-aude numai plansul in glasul tremurat, Caci vrei sa pleci...Paharul in cinstea ta ridic, Caci am un Jack in mana. Consider c-am toastat. Nici versuri,nici cantare eu n-as putea sa fac Fapturii tale blande,ce-n vis se departa Si-l rog sa-mi imprumute un vers pe Brel Jacques, Iar el,marinimos,imi da "ne me quitte pas" . Daaa...ce spun, nu ma da romantismul afara din casa la ora asta! Dar e sincer si curat din preaplinul inimii mele de goriloi... |
||
tatoo Postat pe 6 Aprilie 2011 09:38 |
||
foarte frumoasa poezia Tatoo ... o sa fie incantata!! | ||
|
||
cricat Postat pe 6 Aprilie 2011 09:58 |
||
aham.. el jack,wife jack...niste pacatosi...noroc cu miclea asta mica... |
||
iasomia Postat pe 6 Aprilie 2011 10:01 |
||
Sper si eu c-o sa-i placa, altfel...paRarama-i gata!!! iote...acu vazui ...ieri o faceam pe-a Nichita, azi ma cred Minulescu! bravos...diseara dorm cu Eminescu sub cap si maine...tzac!...depesa aitzi ! Da' maine cui sa-i dedic? Ca asa, in pustiu...nu merge! |
||
tatoo Postat pe 6 Aprilie 2011 11:03 |
||
da si tu cu banu' | ||
cricat Postat pe 6 Aprilie 2011 11:06 |
||
ai grija , numai sa nu aibe coperti cartonate ........ iti mai face si ' alte ' rani | ||
jeanette40 Postat pe 6 Aprilie 2011 11:13 |
||
Cine? Femeia? Nooooo...o prefer fara "coperti" ! |
||
tatoo Postat pe 6 Aprilie 2011 12:09 |
||
sau cu coperti subtiri .. de criza ... nu.i asa tatoo? | ||
cricat Postat pe 6 Aprilie 2011 12:23 |
||
Bien sur,Criutzo...subtiri si vaporoase, transparente si daca se poate, rosii. |
||
tatoo Postat pe 6 Aprilie 2011 12:34 |
||
si nu orice rosu .... ca focu' ... ei ... nu ca al meu ... ca-i portocaliu |
||
cricat Postat pe 6 Aprilie 2011 12:38 |
||
dar am vazut si niste "coperti " turcoaz ... o minune | ||
cricat Postat pe 6 Aprilie 2011 13:00 |
||
da,da, turcoaz, imi place la nebunie. Criulet, stiu eu ce sa fac pt a te inrosi mai tare...da' nu spui... |
||
tatoo Postat pe 6 Aprilie 2011 13:27 |
||
sssss... la nimeni ... nu e nimeni pe aici .. poti sa spui |
||
cricat Postat pe 6 Aprilie 2011 13:30 |
||
neeee... nu vreu! ce-mi dai? |
||
tatoo Postat pe 6 Aprilie 2011 13:34 |
||
poeme nu stiu sa fac ... poate o sageata de foc ups ... fug ca acum vine doruleatza .... si ma alearga .... |
||
cricat Postat pe 6 Aprilie 2011 13:39 |
||
o limonada !!! beby Cri te lasi pusa pe fuga de Doruleatza??? |
||
ladyDY Postat pe 6 Aprilie 2011 13:41 |
||
da Lady ... dulce acrisor ... | ||
cricat Postat pe 6 Aprilie 2011 13:43 |
||
Nu .. Lady ... is 'Barbata ' | ||
cricat Postat pe 6 Aprilie 2011 13:44 |
||
Cri ...asa te vreau...... | ||
ladyDY Postat pe 6 Aprilie 2011 13:46 |
||
mai pretenelelor...ce faceti aici? doruleatza asta..ii da mereu mana libera lui Tatoo...problema e ... ca ii ocupa mintea... ian dati-i 2-3 versuri ( citat, daca nu altfel) si l-ati prins... cricutzo, lui Tatoo nu-i plac cartile cu coperti prea subtiri...( nu incape informatia.... )...iara ma apuca... iar tu Tatoo, merci ca te ocupi de "cinstea" mea...oricum nu e in pericol...decat reputatia... si... de obicei, cand te culci cu Eminescu...ar trebui sa te scoli cu Miclea...ta cri, baga de seama... e o lady care te vrea... |
||
dor72 Postat pe 6 Aprilie 2011 16:55 |
||
De la: iasomia, la data 2011-04-06 10:01:01aham.. da sa te pup... |
||
dor72 Postat pe 6 Aprilie 2011 16:56 |
||
Ian poftiti fetili... Oricat as vrea,iubito,o strofa sa-ti dedic Se-aude numai plansul in glasul tremurat, Caci vrei sa pleci...Paharul in cinstea ta ridic, Caci am un Jack in mana. Consider c-am toastat. Nici versuri,nici cantare eu n-as putea sa fac Fapturii tale blande,ce-n vis se departa Si-l rog sa-mi imprumute un vers pe Brel Jacques, Iar el,marinimos,imi da "ne me quitte pas" . RE: Oricat as vrea acuma, in viers sa iti raspund, Se-aude doar durerea si ochii mei, plangand Caci vreau sa vii. Paharul pe masa ti-l asez� Eu am in mana-un suflet�vrei sa ti-l toastez? Si viersuri si cantare eu as putea sa-ti fac� Draga mea maimutica, desfata-te cu Jack� Si da-mi si mie sticla�si nu te-ndeparta. Marinimos, imi spune: tu ne m�as quitt� pas?! pour tous/toutes |
||
dor72 Postat pe 6 Aprilie 2011 17:10 |
||
asa si trebuie doruleatzo .... lasa omului mana libera .... fii pe pace .... am cui sa "trimet" poezele copy- paste.... |
||
cricat Postat pe 6 Aprilie 2011 17:13 |
||
ravashita, ravashita...mademoiselle...da, da, aha... | ||
dor72 Postat pe 6 Aprilie 2011 17:19 |
||
mda ... ravasele ... ti-ai amintit | ||
cricat Postat pe 6 Aprilie 2011 17:23 |
||
nush cum naibii se face de tin minte toata bazaconiile... da de poezeaua mea de ce nu ziceti nimic, ha? Ca tatoo are mana libera, minte ocupata...pohtiti ? serviti, va rog... |
||
dor72 Postat pe 6 Aprilie 2011 17:26 |
||
ZIDUL MEU motto ..." si baietii plang cateodata, nu-i asa?" Sunt singur si trist.Ma-mpresoara TACEREA... Ocean de-ntrebari si delir. Biet suflet ce sta ca sa moara, Fantasme din haos respir. Un zid de-ntuneric inalta DUREREA... Inalta si grea s-a intins. Nu-i nimeni in spate,in fata Sa vada-n ce zbucium sunt prins. Repet cu miscari ce imi seaca PUTEREA... Zadarnic prin zid vreau sa zbor. Incerc sa scot placa cu placa, Dar prinse-s cu patimi si dor. Prin vene nu sange, ci lava CA MIEREA... Ma arde curgand. Foc si chin! In suflet te tin ca pe-o sclava Si tot eu la tine ma-nchin... |
||
tatoo Postat pe 21 Aprilie 2011 11:32 |
||
he,he,he... la talente noi - recenzie noua... in versuri, of course.. esti singur si trist, si-ntr-o doara te-apuca poetic delir cuvintele-ti vin ca la moara; citind, am uitat sa respir. un zid de-ntuneric se-naltza? normal, daca becu' e stins! nu-i nimeni in spate si-n fatza da-n chingi pe de laturi esti prins. te zbati, dar zbatutu' te seaca si-ti strica si planu' de zbor si-n loc de dantura ai placa deci dintii, normal, nu te dor. in vers arzator ca o lava iti pui cititorii la chin si muza-ti in lanturi ti-e sclava la soarta ei trista ma-nchin. |
||
zambil Postat pe 21 Aprilie 2011 14:06 |
||
Asta nu e poezie, E doar gandul meu nebun. Ma ia cate-o frenezie Si rapid in vers il pun. Nici nu-nteleg, nea Zambile Ecalda?E rece? Sau cum? Da'lasa...venind de la tine, Reclama e buna oricum! |
||
tatoo Postat pe 21 Aprilie 2011 14:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
TREBUIE SA FACEM CEVA!!! | 21 | De la: mamaruta 15 Februarie 2010 18:20 |
Singles Party | 9 | De la: garbo_9767 30 Martie 2013 07:30 |
CEARDACUL OMENIRII | 6 | De la: AMOREZATUL 2 Martie 2012 21:29 |
|
||
maine seara sunt invitata lui la masa! | 10 | De la: garbo054030 24 Septembrie 2009 01:31 |
Germania sau muntii in Romania | 36 | De la: garbo_394077 9 Ianuarie 2014 15:49 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară