Da acu, de ce ati dat bir cu fugitii?! ma gandeam ca e rost de veselie la club.... Tatoo, daca NU APARI IN 2 MINUTE.... CLAR? |
||
dor72 Postat pe 5 Aprilie 2011 21:20 |
||
---|---|---|
pt Miclea mea Oricat as vrea,iubito,o strofa sa-ti dedic Se-aude numai plansul in glasul tremurat, Caci vrei sa pleci...Paharul in cinstea ta ridic, Caci am un Jack in mana. Consider c-am toastat. Nici versuri,nici cantare eu n-as putea sa fac Fapturii tale blande,ce-n vis se departa Si-l rog sa-mi imprumute un vers pe Brel Jacques, Iar el,marinimos,imi da "ne me quitte pas" . Daaa...ce spun, nu ma da romantismul afara din casa la ora asta! Dar e sincer si curat din preaplinul inimii mele de goriloi... |
||
tatoo Postat pe 6 Aprilie 2011 09:38 |
||
foarte frumoasa poezia Tatoo ... o sa fie incantata!! | ||
|
||
cricat Postat pe 6 Aprilie 2011 09:58 |
||
aham.. el jack,wife jack...niste pacatosi...noroc cu miclea asta mica... |
||
iasomia Postat pe 6 Aprilie 2011 10:01 |
||
Sper si eu c-o sa-i placa, altfel...paRarama-i gata!!! iote...acu vazui ...ieri o faceam pe-a Nichita, azi ma cred Minulescu! bravos...diseara dorm cu Eminescu sub cap si maine...tzac!...depesa aitzi ! Da' maine cui sa-i dedic? Ca asa, in pustiu...nu merge! |
||
tatoo Postat pe 6 Aprilie 2011 11:03 |
||
da si tu cu banu' | ||
cricat Postat pe 6 Aprilie 2011 11:06 |
||
ai grija , numai sa nu aibe coperti cartonate ........ iti mai face si ' alte ' rani | ||
jeanette40 Postat pe 6 Aprilie 2011 11:13 |
||
Cine? Femeia? Nooooo...o prefer fara "coperti" ! |
||
tatoo Postat pe 6 Aprilie 2011 12:09 |
||
sau cu coperti subtiri .. de criza ... nu.i asa tatoo? | ||
cricat Postat pe 6 Aprilie 2011 12:23 |
||
Bien sur,Criutzo...subtiri si vaporoase, transparente si daca se poate, rosii. |
||
tatoo Postat pe 6 Aprilie 2011 12:34 |
||
si nu orice rosu .... ca focu' ... ei ... nu ca al meu ... ca-i portocaliu |
||
cricat Postat pe 6 Aprilie 2011 12:38 |
||
dar am vazut si niste "coperti " turcoaz ... o minune | ||
cricat Postat pe 6 Aprilie 2011 13:00 |
||
da,da, turcoaz, imi place la nebunie. Criulet, stiu eu ce sa fac pt a te inrosi mai tare...da' nu spui... |
||
tatoo Postat pe 6 Aprilie 2011 13:27 |
||
sssss... la nimeni ... nu e nimeni pe aici .. poti sa spui |
||
cricat Postat pe 6 Aprilie 2011 13:30 |
||
neeee... nu vreu! ce-mi dai? |
||
tatoo Postat pe 6 Aprilie 2011 13:34 |
||
poeme nu stiu sa fac ... poate o sageata de foc ups ... fug ca acum vine doruleatza .... si ma alearga .... |
||
cricat Postat pe 6 Aprilie 2011 13:39 |
||
o limonada !!! beby Cri te lasi pusa pe fuga de Doruleatza??? |
||
ladyDY Postat pe 6 Aprilie 2011 13:41 |
||
da Lady ... dulce acrisor ... | ||
cricat Postat pe 6 Aprilie 2011 13:43 |
||
Nu .. Lady ... is 'Barbata ' | ||
cricat Postat pe 6 Aprilie 2011 13:44 |
||
Cri ...asa te vreau...... | ||
ladyDY Postat pe 6 Aprilie 2011 13:46 |
||
mai pretenelelor...ce faceti aici? doruleatza asta..ii da mereu mana libera lui Tatoo...problema e ... ca ii ocupa mintea... ian dati-i 2-3 versuri ( citat, daca nu altfel) si l-ati prins... cricutzo, lui Tatoo nu-i plac cartile cu coperti prea subtiri...( nu incape informatia.... )...iara ma apuca... iar tu Tatoo, merci ca te ocupi de "cinstea" mea...oricum nu e in pericol...decat reputatia... si... de obicei, cand te culci cu Eminescu...ar trebui sa te scoli cu Miclea...ta cri, baga de seama... e o lady care te vrea... |
||
dor72 Postat pe 6 Aprilie 2011 16:55 |
||
De la: iasomia, la data 2011-04-06 10:01:01aham.. da sa te pup... |
||
dor72 Postat pe 6 Aprilie 2011 16:56 |
||
Ian poftiti fetili... Oricat as vrea,iubito,o strofa sa-ti dedic Se-aude numai plansul in glasul tremurat, Caci vrei sa pleci...Paharul in cinstea ta ridic, Caci am un Jack in mana. Consider c-am toastat. Nici versuri,nici cantare eu n-as putea sa fac Fapturii tale blande,ce-n vis se departa Si-l rog sa-mi imprumute un vers pe Brel Jacques, Iar el,marinimos,imi da "ne me quitte pas" . RE: Oricat as vrea acuma, in viers sa iti raspund, Se-aude doar durerea si ochii mei, plangand Caci vreau sa vii. Paharul pe masa ti-l asez� Eu am in mana-un suflet�vrei sa ti-l toastez? Si viersuri si cantare eu as putea sa-ti fac� Draga mea maimutica, desfata-te cu Jack� Si da-mi si mie sticla�si nu te-ndeparta. Marinimos, imi spune: tu ne m�as quitt� pas?! pour tous/toutes |
||
dor72 Postat pe 6 Aprilie 2011 17:10 |
||
asa si trebuie doruleatzo .... lasa omului mana libera .... fii pe pace .... am cui sa "trimet" poezele copy- paste.... |
||
cricat Postat pe 6 Aprilie 2011 17:13 |
||
ravashita, ravashita...mademoiselle...da, da, aha... | ||
dor72 Postat pe 6 Aprilie 2011 17:19 |
||
mda ... ravasele ... ti-ai amintit | ||
cricat Postat pe 6 Aprilie 2011 17:23 |
||
nush cum naibii se face de tin minte toata bazaconiile... da de poezeaua mea de ce nu ziceti nimic, ha? Ca tatoo are mana libera, minte ocupata...pohtiti ? serviti, va rog... |
||
dor72 Postat pe 6 Aprilie 2011 17:26 |
||
ZIDUL MEU motto ..." si baietii plang cateodata, nu-i asa?" Sunt singur si trist.Ma-mpresoara TACEREA... Ocean de-ntrebari si delir. Biet suflet ce sta ca sa moara, Fantasme din haos respir. Un zid de-ntuneric inalta DUREREA... Inalta si grea s-a intins. Nu-i nimeni in spate,in fata Sa vada-n ce zbucium sunt prins. Repet cu miscari ce imi seaca PUTEREA... Zadarnic prin zid vreau sa zbor. Incerc sa scot placa cu placa, Dar prinse-s cu patimi si dor. Prin vene nu sange, ci lava CA MIEREA... Ma arde curgand. Foc si chin! In suflet te tin ca pe-o sclava Si tot eu la tine ma-nchin... |
||
tatoo Postat pe 21 Aprilie 2011 11:32 |
||
he,he,he... la talente noi - recenzie noua... in versuri, of course.. esti singur si trist, si-ntr-o doara te-apuca poetic delir cuvintele-ti vin ca la moara; citind, am uitat sa respir. un zid de-ntuneric se-naltza? normal, daca becu' e stins! nu-i nimeni in spate si-n fatza da-n chingi pe de laturi esti prins. te zbati, dar zbatutu' te seaca si-ti strica si planu' de zbor si-n loc de dantura ai placa deci dintii, normal, nu te dor. in vers arzator ca o lava iti pui cititorii la chin si muza-ti in lanturi ti-e sclava la soarta ei trista ma-nchin. |
||
zambil Postat pe 21 Aprilie 2011 14:06 |
||
Asta nu e poezie, E doar gandul meu nebun. Ma ia cate-o frenezie Si rapid in vers il pun. Nici nu-nteleg, nea Zambile Ecalda?E rece? Sau cum? Da'lasa...venind de la tine, Reclama e buna oricum! |
||
tatoo Postat pe 21 Aprilie 2011 14:21 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Se mai ofera in ziua de azi buchete de flori? | 114 | De la: chalon 16 Septembrie 2011 22:56 |
Concurs rochie de seara 600 euro | 1 | De la: Cathy_me 13 Decembrie 2010 16:22 |
Ce mi-a placut azi... ! | 104 | De la: barboneli 27 Februarie 2015 20:50 |
|
||
"calugarita''-insecta | 131 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:22 |
Cum iti mai faci prieteni noi in zilele noastre | 3 | De la: garbo_493814 11 Septembrie 2019 04:59 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn