o lamurire vreau s-aduc la clubu' asta literar pe-acilea multi versuri produc de au sau de nu prea au har... poeti ciudati, precum ii stim ce nu i-ar intelege vecii de n-am fi noi, care-i citim cu capu-n jos, ca liliecii.. |
||
zambil Postat pe 5 Mai 2011 13:05 |
||
---|---|---|
zi-le, domnu' Geo !!!! oups, asta era pt alf, in loc de bun venit. |
||
tatoo Postat pe 5 Mai 2011 13:05 |
||
m-am exprimat defectuos. la mea culpa te-asteptai? privirea doar lasat-ai jos si nu tot capul, c-ameteai. |
||
|
||
tatoo Postat pe 5 Mai 2011 13:17 |
||
...Pacat! Str�in de via�� �i de moarte, Pustiu de umbre �i de �oapte, M� reg�sesc �n miez de noapte. Cutreier bezna cerului, cea rece, Z�resc o stea, dar steaua trece, Z�resc un nor... �i norul trece. Cutreier luciul apelor de ghea�� Nu v�d nimic, totul e-n cea��... M� voi �ntoarce iar la diminea�� Cutreier codrul cel uitat G�sesc copacul- s-a uscat �ntreb de ce? ... �i spun... P�cat! merci tatoo si la cat mai multa ca de ziua barbatului asa.... |
||
alfheim Postat pe 5 Mai 2011 13:20 |
||
fugi de-aici alfie! nu beau eu bere, aia-i pt femei...ptiu, ptiu !!! cognac, vizichi, grasa de cotnari , busuioaca de bohotin...astea ce au??? |
||
tatoo Postat pe 5 Mai 2011 13:25 |
||
da, da! parol ca nu tushim de la d-astea! mai bune dacat berea | ||
Thor_again Postat pe 5 Mai 2011 13:30 |
||
daca acolo la emoticon-uri .. nu e decat bere ... ce sunt eu de vina lor ... :) dar nu strica sa incepem treburile gospodareshte ... cica vinul dupa bere e placere .. berea dupa vin e un chin ... si zau ca as deplinge golirea a vreo doua sticle de Lacrima lui Ovidiu ... macar de 5 ani ... daca nu chiar de 10 ... precedate de macar o sticla de busuioaca ... sau ceva tamaioasa ... ehe ... sau .. ca de prin tineretzile mele ... un molan negru de Cricova ... :) muscat de Cricova ... ehe..... o tempora.... |
||
alfheim Postat pe 5 Mai 2011 13:40 |
||
de prin tineretile tale?? da' pari destul de fraged. de vermut ai auzit? secarica? rdv? rdm? lichior de toporasi?(spirtul medicinal) ioi, ne omoara reloada! ne-am pus la vrajeala pe topicul ei!!! eu am fugit! |
||
tatoo Postat pe 5 Mai 2011 13:48 |
||
taiati-o d-aci pana nu apare sis cu maturoiu' 'r-ati ai dreaq de betzivani! sis, nu dadea, io ma luai de ei si le-am zis-o! |
||
Thor_again Postat pe 5 Mai 2011 13:59 |
||
dupa viata din anii mei par fraged ... dupa anii din viatza mea .. sunt destul de atzos ... :) si in afara de cele mentionate de tine pe care le stiu ... mai sunt si destule... ochii lui Dobrin, saniutza, sau palinca de Bihor.... afinata .... si ehe .. lista poate continua pana cadem sub masa .. pe masa .. langa masa ... si tot asa .. shot ata ... pe care le-am beut ... cu o mana tinea chiuveta cu o mana numaram dopurile cu o mana tineam sticlele cu o mana sprijineam peretele care incepea sa se apropie vertiginos de mine .. si nu stiu de ce ... ca aia nu au anuntat vreun cutremur .. nici inainte nici dupa |
||
alfheim Postat pe 5 Mai 2011 14:02 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-05-05 13:59:06taiati-o d-aci pana nu apare sis cu maturoiu' DECI AIA E COADA DE LA MOP! ZECE-FLORIN CHILIAN |
||
garbo011266 Postat pe 5 Mai 2011 14:02 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-05-05 13:30:06da, da! parol ca nu tushim de la d-astea! mai bune dacat berea ZECE- FLORIN CHILIAN |
||
garbo011266 Postat pe 5 Mai 2011 14:03 |
||
bro, tu erai tartorul, hehehe io-s za bitch...tocmai am bannat...si ma gandesc sa o caut pe andra... musai tre' o exorcizare p-acilea desi...sunt destui care incurajeaza prostia si dementa in faza incipienta mnoupe...e in faza avansata, mea culpa... |
||
michelle_ Postat pe 5 Mai 2011 14:03 |
||
alfi, la loc de dat cu capu' cu tine... | ||
michelle_ Postat pe 5 Mai 2011 14:05 |
||
Sis, ti-o luai inainte cu Andra. O astept la cotitura, cu tot ce vrea sa mai afle... nu ca ar mai fi nevoie de ceva in plus | ||
Thor_again Postat pe 5 Mai 2011 14:06 |
||
aha...i-ai povestit de toate coantele? ca sa taie capu' hydrei, doh... auzi, da' am dat o raita pe forum...voi ati murit de plictiseala, nene? pai cu personaje de-astea va conversati voi? scaunele lu' ionesco is pistol cu apa... |
||
michelle_ Postat pe 5 Mai 2011 14:08 |
||
[quote name='Thor_again' noi degustatori estem .. ne'cum betzivani .... si cica un om beat e ala care nu'si mai poate tzine echilibrul din pozitzia culcat pe dusumea |
||
alfheim Postat pe 5 Mai 2011 14:20 |
||
ZECE-FLORIN CHILIAN | ||
garbo011266 Postat pe 5 Mai 2011 14:26 |
||
De la: garbo011266, la data 2011-05-05 14:12:28De la: alfheim, la data 2011-05-05 14:02:12dupa viata din anii mei par fraged ... dupa anii din viatza mea .. sunt destul de atzos ... :) |
||
alfheim Postat pe 5 Mai 2011 14:39 |
||
ZECE- STII CINE CINTA... | ||
garbo011266 Postat pe 5 Mai 2011 14:57 |
||
bre, care ti-ai lasat chilotii astia patati pe aici? si i-ai mai si botezat cu 266 in coada perversi, nu alta! |
||
Thor_again Postat pe 5 Mai 2011 14:59 |
||
penibilul ... jenibilul n-au limite in lumea asta ... dar au limitari .. Revelatia Omului Magar Cand spun ca e un animal, Ma�ntreaba unii, cum il osebesc? Caci dupa chipu-i jovial, Ei chiar cu mine il asemuiesc Sunt de acord cu a lui fizionomie, Ca el imi seamana si mie Dar daca gura si-o desface El nu vorbeste... � numai rage... |
||
alfheim Postat pe 5 Mai 2011 14:59 |
||
alfi, pe topicul asta nu permit discutii in contradictoriu, replici si contrareplici cu una de speta asteia, capisci? daca vrei sa ii raspunzi, muta-te in alta parte. pentru ca tocmai asta este problema, lumea ii raspunde si ea debiteaza la nesfarsit...over, and over, again... multumesc |
||
michelle_ Postat pe 5 Mai 2011 15:01 |
||
De la: me_reloaded, la data 2011-05-05 15:01:22alfi, pe topicul asta nu permit discutii in contradictoriu, replici si contrareplici cu una de speta asteia, capisci? io capisco ... si dupa cum am zis la o postare ... am incetat a mai consuma litere pe subiectul respectiv ... multumesc si eu de intelegere si ingaduinta |
||
alfheim Postat pe 5 Mai 2011 15:24 |
||
De la: Thor_again, la data 2011-05-05 14:59:25bre, care ti-ai lasat chilotii astia patati pe aici? si i-ai mai si botezat cu 266 in coada |
||
dreamer Postat pe 5 Mai 2011 15:25 |
||
LOVE STORY S�rutul furat �n zori Prin timp �nfiorat De ploaia prim�verii S-a-ntip�rit �n inimi �mbr�țișarea tandr� Și z�mbetul sfios Au �nvelit buchetul Șoaptelor de�amor Cu soarele�n priviri S�ruturi far� de num�r Fierbinți �nl�nțuiri Pecetluit-au iubirea Zefirul timid nins-a Floarea cireșilor, pe cale Iar muntele și marea fost-au Martori ai nunții ancestrale just for one unique love |
||
alfheim Postat pe 5 Mai 2011 15:33 |
||
lucky girl... | ||
michelle_ Postat pe 5 Mai 2011 15:44 |
||
De la: me_reloaded, la data 2011-05-05 15:44:15lucky girl... ma apuc de taiat bilete ... si pana atunci mai produc ceva ... :) sa vezi rauri de lacrimi si suspine ... UN GREIER MIC E cer pustiu deasupra-mi Nici stele sa sclipeasca Nici luna sa vegheze Doar umbre negre trec Si ganduri efemere... Un greier mic imi canta In tristul intuneric Facand mai blanda lumea Si visul mai feeric |
||
alfheim Postat pe 5 Mai 2011 15:54 |
||
alfheim, ti-am mai zis si ieri, dar probabil nu ai vazut: nu mai cita postarile celorlalti. spune doar cui te adresezi. citeaza doar atunci cand e strict necesar, adica atunci cand vrei sa raspunzi unei postari mai vechi. si citeaza doar fragmentul care intereseaza pentru raspunsul tau se incarca paginile aiurea si devin greoaie la citit, mai ales cand dati citari la citari peste citari... |
||
Thor_again Postat pe 5 Mai 2011 16:05 |
||
for a imaginary love ma iarta Si daca m-am indragostit de tine, Ma iarta! stiu ca si tu stii ca nu-i bine, Dar nu poti iesi din soarta. Si daca am sa-ti sarut gura vreodata, Ma iarta! stiu ca si tu stii ca nu-i bine, Dar nu vreau sa ies din soarta Si daca am sa-ti sarut pieptul vreodata, Ma iarta! stiu ca si tu stii ca nu-i bine Dar nu poti hotara ce-i soarta Si de ne vom iubi de asta data, Ma iarta! stiu ca si tu stii ca nu-i bine, Dar asta poate sa fie o soarta! ........ cred ca mai iau o pauza ... sa curga licoarea ... in calimari ... sa danseze bachantele prin file de papirus |
||
alfheim Postat pe 5 Mai 2011 16:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Menage a trois | 32 | De la: garbo_411444 23 Aprilie 2015 14:12 |
"loc de dat cu capu" | 9388 | De la: prometeus_969 18 Ianuarie 2015 12:36 |
inca o sansa? | 19 | De la: lore01 24 Iunie 2012 16:04 |
|
||
Greseala....bat-o vina!!! | 25 | De la: AngeloBluLdy 12 Iunie 2011 18:10 |
INTILNIREA FORUMISTILOR GARBO | 160 | De la: VOIAJOR 27 Februarie 2015 20:47 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară