am vazut ... si ieri ... si am evitat sa mai citez ... dar am considerat ca acolo era o citare destul de mica ... la alte citari am mai redus din comentariul citat ... in fine .. am sa le elimin... have a nice day |
||
alfheim Postat pe 5 Mai 2011 16:09 |
||
---|---|---|
foarte frumos si cam atat pe topicul asta, ca nu le am cu poeziile! Deloc. |
||
zambila Postat pe 5 Mai 2011 16:12 |
||
cum bine zicea zambilu'mio tre' sa bagam si melodea... http://www.youtube.com/watch?v=1YXvpBsLSyw&feature=related unii prind mai greu ritmu',filmarea este f interesanta... zambilutza.. nu te-a sagetat pe tine,maica...parca te vaz peste neshte ani, cum ne inviti la vreo lansare... |
||
|
||
iasomia Postat pe 5 Mai 2011 17:02 |
||
De la: tatoo, la data 2011-05-05 12:53:49 In san, in suflet, in simtire� In viata-n moarte-n nemurire. Calvarul sa ti-l fac iubire, Tristetea, dulce feerie. Iubirea sa ti-o fac iubire, Mandria sa ti-o iau�si mie. Singuratatea sa o-nlatur, Sa viu mereu�si sa te satur� Sa te inchini, sa ma iubesti, Sa razi , sa plangi, sa m-amagesti� Sa ma inchin, sa te iubesc, Sa te alint, sa te-ame�esc. Si amandoi� beti si flamanzi, Sa ne plimbam prin ploaie, uzi Prea plini de lacrimi si suspine Prea goi, pentru-o asa iubire Prea mari sa ne-amagim cu �sani� Prea mici�si totusi prea batrani, Impovarati si mult prea obligati, Incrancenati si neinduplecati, Iubiti si neiubiti si reci, Mereu sa vii, mereu sa pleci, Mereu sa te astept, sa viu� Mereu cu sufletul pustiu� Mult prea iubita si-ndragita, Nemeritat de fericita. |
||
dor72 Postat pe 5 Mai 2011 20:52 |
||
nici foarte-foarte, nici prea-prea as vrea de nu s-ar mai putea si tot asa, si tot asa... |
||
zambil Postat pe 5 Mai 2011 21:39 |
||
nici foarte-foarte, nici prea-prea as vrea daca s-ar mai putea nici chiar asa....sau... "chiar asa?" tra la la la, tra la la la |
||
dor72 Postat pe 5 Mai 2011 21:43 |
||
dorulet ... mi/a placut poezia |
||
cricat Postat pe 5 Mai 2011 21:45 |
||
multumesc! am uitat sa ii scriu titlul ( Minuturi)...chiar a fost la minut... am avut un pic de timp pentru cutreierat...si am luat-o peste campuri... tare imi place poezia...in general.... |
||
dor72 Postat pe 5 Mai 2011 21:51 |
||
FROZEN HEART Priveam la timp, ingandurat, Cum se scurgea agale... Si-o clipa am zarit prin nori, Icoana fetei tale... Un dor nebun m-a si cuprins, Si-n ochi imi scanteia vapaie. Launtric foc si fara de remediu, Ce chiar si-n Polul Nord Ar fi iscat incendiu... |
||
alfheim Postat pe 5 Mai 2011 22:47 |
||
Ar trebui interzisi toti poetii! Adunati intr-o rezervatie,undeva ascunsi de lume.. Izolati de lumea pe care vor s-o prevesteasca Cu gandurile lor obscene, Despre frumos si bine.. Ar terbui interzisi toti poetii.. chiar si aceia care te-au mintit ca esti Frumos si bun! M |
||
elisabeta_boia Postat pe 6 Mai 2011 00:04 |
||
doruleata tatei... desteapta lu'tata... ce frumos a luat-o ea din zbor, ca de obicei...frumos, dorulet |
||
tatoo Postat pe 7 Mai 2011 02:00 |
||
cine e cu gladiolele-n sus acu'? ti-a trecut "fiorosenia" n-am luat-o din zbor...e din cleerii aia pe care zice Thor ca am prea multi pitici... te vaz putin schimbat...ai alte aere... |
||
dor72 Postat pe 7 Mai 2011 14:40 |
||
eu is cu gladiolele-n sus, da's mult mai scurte ca ale tale!! ce aere? sunt mai uman ,nu vezi ce privire inteligenta am? |
||
tatoo Postat pe 7 Mai 2011 18:17 |
||
ba tocmai asta am vazut... doar ca ne privesti asa...mai dintr-o parte... da de ce mai scurte? |
||
dor72 Postat pe 8 Mai 2011 16:22 |
||
Ganduri... Pe rafturile existentei mele Am adunat de-a lungul vietii mult. Acum, intamplator privind la ele Revad, zambind, istorii de demult: Iubiri, placeri si vise, vreo dorinta, Duioase, tandre, le descopar iar... Au incalzit cu drag a mea fiinta Si-mi spun ca viata n-a fost in zadar. Dureri si pierderi, spaime si cosmare S-au prafuit pe-un raft. S-au cumintit ! Azi rad. Dar cat am suferit de tare In clipa aceea-n care le-am trait ! Si cautam un loc langa acestea Pentru-o iubire noua, iad si foc ! Dar, intre timp, sfarsea subit povestea... Doar eu... altar faceam din acel loc ! |
||
tatoo Postat pe 8 Mai 2011 19:39 |
||
dor72 Postat pe 8 Mai 2011 19:42 |
||
Dau vama in oglinda, Pasind in dosul ei, Atractie si vina.. Ce pierzi,daca ma vrei? In lumea din oglinda, Sau in afara ei, De-o cheama,o sa vina! Ce pierzi,daca ma vrei? Daca pasim de mana, In spate de miroir, Vom sta acolo,pana Dau zero zero-n zar. Alinta-te iubite, zambeste!Ce-o sa faci? Ascunde-te de mine, Sau...vino,sa ma-npaci..! |
||
elisabeta_boia Postat pe 8 Mai 2011 22:44 |
||
vazui eu care-i schema si-mi vine-acum sa strig: nu ce pierd e problema problema-i ce castig. |
||
zambil Postat pe 9 Mai 2011 10:54 |
||
mosneagule, bag seama ca vrei sa cad pe spate am ras ca o nebuna de rimele-ti shocante... cum ce castigi? cand fata chiar numele ti-a zis! mai bine recunoaste, c-ai ramas interzis de-atata prospetime dosita dupa-oglinda fatuca asta-a-noastra de amor faca risipa... |
||
iasomia Postat pe 9 Mai 2011 11:02 |
||
mi-e teama de acuma-n oglinda sa privesc ca n-as vrea din greseala s-ajung sa-nebunesc cand as vedea alaturi de trupu-mi dichisit c-apare o stafie cu chipul obosit. |
||
zambil Postat pe 9 Mai 2011 11:24 |
||
iar o sa-ti faca versuri in noaptea-ntunecata sa fie inchisi poetii,la naiba! ca raspalata... o depresezi,zambilu',nu ti-e si tie mila?! sa necajesti femeia cu suflet de copila?! |
||
iasomia Postat pe 9 Mai 2011 11:44 |
||
Pentru..Zmbi si Iaso..RAILOR! Dar aveti un haz..nebun! | ||
elisabeta_boia Postat pe 9 Mai 2011 17:17 |
||
iaca, ati ajuns sa fiti RAI ( eu as fi zis IAD ) betty, ce ai tu cu poetii, draga? cand e zambil si iaso la fileu vetuto, nu mai iesi din defileu... |
||
dor72 Postat pe 9 Mai 2011 17:20 |
||
De la: tatoo, la data 2011-05-08 19:39:28 frumoase poezii scrii Tatoo |
||
cricat Postat pe 9 Mai 2011 17:32 |
||
betuska cu hazu' te nasti,ori il ai,ori nu.... |
||
iasomia Postat pe 10 Mai 2011 17:31 |
||
De la: iasomia, la data 2011-05-10 17:31:04betuskaS-ar putea ca eu sa nu am haz..dar stiu sa apreciez hazul altora,sa-l savurez si sa ma binedispun!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 10 Mai 2011 19:41 |
||
Chem toamna pentru fetita mea, care nu mai este... Veni si primavara, explozie de verde Cu ciripit de pasari, cu iarba cruda jos Privirea-nfiorata catand spre cer se pierde, Albastru-i fara margini...si daca? Ce folos? Eu chem la mine toamna, cu strigat mut pe buze Ca ploile sa-mi spele de patimi dorul meu, Cu ceruri plumbuite si ruginite frunze, Sa-mi strig durerea-n umbre, bacovian si greu. Afara e lumina si-n suflet intuneric, Izvorul aiureaza, padurea geme lin Eu doar in toamna uda durerea pot sa-mi ferec, Sa nu mai curga-n mine regrete si suspin. Nu stiu in cate randuri am vrut sa urc spre soare Sa-mi iau copila dulce din cerul 'nalt si mut. Am vrut sa zbor la dansa, dar as putea eu, oare Cand am doar o aripa, picioarele de lut? Caci numai doua aripi avut-am amandoi... Sa plece primavara ! Vreau toamna inapoi ! http://www.youtube.com/watch?v=ZbwJarFL1c8&feature=related |
||
tatoo Postat pe 11 Mai 2011 02:30 |
||
pentru micuta.. pentru tatal care ii aduce un omagiu atat de frumos. |
||
cricat Postat pe 11 Mai 2011 08:51 |
||
tatoo, am plans citind poezia.... si m-a durut inima... Nemangaiere Sa plece primavara? Sa plece doar durerea� Dar toamna ce-mi aduce? Mi-aduce mangaierea?! Imi pune doua aripi? M-ajuta sa ma-nalt? Nu. Dar imi da iluzii�si-un gand: Ca ma descalt Si uit de lut, si zbor. Si-mi ferec iar durerea Si cat spre cer si urlu si caut mangaierea� Si-n inima zavor am pus. E greu si ud si rece Ca ploaia cea de toamna, ce parca nu mai trece� Dar viata mea? Pe unde-i? Ceilalti pe un� se duc? Cu disperarea-mi crunta, in viata mea i-aduc Ii voi aduce-n cale-mi, sa las durerea mea� (Dar cum s-o las? Nu, nu pot, e insasi viata mea�) S-o vada si ei� sa simta cum i-apuc� Si-i tin lipiti de mine. Desi parca se duc� Si toti ne plangem chinul, si suferim amar Si credem ca destinul ne-a dat viata-n dar� Si a uitat de viata si a uita de noi� Si toamna nu mai vine, in suflet numai ploi� In viata numai gheata, ba nu�e grindina, e ger Si strig sa vina toamna, si ochii mi-s la cer� |
||
dor72 Postat pe 12 Mai 2011 00:51 |
||
frumos doruleato .... mai ... voi doi .. ma faceti sa ma gandesc la lucruri pe care le vroiam uitate .... dar poate nu trebuie uitate ... nu stiam unde ai disparut |
||
cricat Postat pe 12 Mai 2011 00:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Dupa cat timp suna baietii? | 4 | De la: garbo_4874 23 Aprilie 2013 08:11 |
INTILNIREA FORUMISTILOR GARBO | 160 | De la: VOIAJOR 27 Februarie 2015 20:47 |
Prima intalnire | 34 | De la: garbo_4810 18 Decembrie 2012 23:47 |
|
||
Loc de dat cu capu'? | 16 | De la: pantera_neagra 7 Ianuarie 2010 19:04 |
Cum iti mai faci prieteni noi in zilele noastre | 3 | De la: garbo_493814 11 Septembrie 2019 04:59 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară