De la: pursisimplu, la data 2010-10-26 20:31:31eu te contrazic..si iti spun ca ,sculpturile celebre se slefuiesc pas cu pas...nu dintr-o data.... Uite de exemplu Camil Petrescu si-a scris si rescris,publicat si republicat unele opere... Talentul e 30-40 la suta..restul e munca...multa munca .Trebuie doar sa vrei...zic si io... de exemplu, asta inseamna ca ai cumparat cartea lui Camil Petrescu, aparuta cu Jurnalul National, miercurea trecuta...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 26 Octombrie 2010 21:37 |
||
---|---|---|
ge, baiat rau ce esti! | ||
esme Postat pe 26 Octombrie 2010 22:28 |
||
iooooo?:O da' ce-am facut, Puiule???? :)) |
||
|
||
eu_geminy Postat pe 26 Octombrie 2010 23:17 |
||
ah, ge, asta nu ti-o pot spune decat la ureche! | ||
esme Postat pe 26 Octombrie 2010 23:41 |
||
no, ashe, drajilor! ca inca nu mi-am folosit tricoloru' ala de pus pe chiept! | ||
Thor_again Postat pe 26 Octombrie 2010 23:47 |
||
De la: esme, la data 2010-10-26 23:41:34ah, ge, asta nu ti-o pot spune decat la ureche! aaaa... astept...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 26 Octombrie 2010 23:56 |
||
da' ploua tare pe acolo pe la voi, asa-i? Ge, esme |
||
Thor_again Postat pe 27 Octombrie 2010 00:00 |
||
Thorule,... o z's mama mai devreme ca in noaptea asta se pun ploile... iar de joi incepe frigu-frig...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 27 Octombrie 2010 00:02 |
||
Apai Ge, sa stii tu de la un om batran: mama-i mama! Dac-o zas, o zas, mai! | ||
Thor_again Postat pe 27 Octombrie 2010 00:08 |
||
mama-i buletinu' meteo, si psiholoaga mea nambaroan... nu tre sa-i zic nimic ca ma simte....:) pacat ca-i tare departe de mine... |
||
eu_geminy Postat pe 27 Octombrie 2010 00:19 |
||
In prelungirea coloanei, infinitului c�nd iube�ti ier�i �i ui�i nu mai cau�i oricum e mult mai greu dec�t s� te �ncrezi �nceputurilor pentru c� exist� dimine�ile acestea de octombrie c�nd gura nu face altceva dec�t s� sufle aburi asupra inimii pentru mine iarna e mai precis� dec�t dalta lui br�ncu�i pentru a descifra geometria s�rutului nu ai nevoie s� �nve�i limbi str�ine e suficient dac� �i s-au �nmuiat genunchii �i aerul nu poate dep�i nodul din g�t buzele se osific� sclipesc mai aprins dec�t din�ii doar limba �i controleaz� mareele �n timp ce urmele dispar sub ap� cu viteza fulgerului sub cerul r�sturnat chiar dac� �i-a pierdut c�rma sufletul ocole�te z�pada parcurge distan�ele p�n� la far cu ochii �n timp ce animalele supravie�uind �nl�untrul t�u furtunii de spaim� ��i m�n�nc� numele deja mi-e frig dar nu renun� s� caut un cap�t acestui acvariu �n care timpul �i �nmul�e�te zi de zi vie�uitoarele (nu-i a mea...dar mi-a placut!) |
||
pursisimplu Postat pe 27 Octombrie 2010 09:25 |
||
pur am stabilit sa postam doar chestii iesite din capsoru' nostru...adecatelea creatii proprii...daca tot ai comis-o,poate ne spui si autorul,data viitoare insa vrem ceva facut de tine. pt c/p exista lumea cuvintelor... |
||
iasomia Postat pe 27 Octombrie 2010 09:30 |
||
allloooo...guys...ati pus-o de-un taifas? ici sha e another story, mami... pur, credeam ca m-am facut inteleasa de la prima postare a topicului. aici e lumea cuvintelor noastre, he, he, he |
||
michelle_ Postat pe 27 Octombrie 2010 10:29 |
||
me_, are dreptate iasomia...asa trebuie ,sa stoarcem din sentimentele noastre si sa le ' rafinam' ca sa zic asa, in creatii proprii Iasomia, am fost furat de impresia pe care ti-o face o floare frumoasa atunci cand o vezi... ai intentia de a o arata tuturor ...de asta am postat-o... Am inteles mesajul A fost scrisa de Vasile Munteanu in 18-oct-2010 Apropo,stii ca impreuna cu don' zambil m-ati luat un pic peste picior referitor la poezia pe care am postat-o pe 'lumea cuvintelor' ...si despre care am spus ca a fost scrisa pt mine... Ati avut dreptate atunci si eu am fost ' uimit de surprins' ...insa am facut 'sapaturi' si originala e a mea.(am dovezi) A fost postata si in alta parte... modificata si facuta cantecel Asa ca ar trebui sa-i pretind drepturi de autor lu' popica ,petrica ala ...tobosaru' ...Cu siguranta nu imi plac' imitatiile'... Si cu asta, gata cu taifasurile ca se supara me_ si ia matura la noi... |
||
pursisimplu Postat pe 27 Octombrie 2010 15:29 |
||
alloooo...ba nu ma supar deloc...divaniti, divaniti...da' de de-astea literare, he, he, he... si eu nu folosesc matura, ci obiecte contondente, he, he, he... |
||
michelle_ Postat pe 27 Octombrie 2010 15:51 |
||
NEDUMERIRE Afara e intuneric,e frig ,a-nghetat In odaie la tine toate sunt moarte...focul s-a stins ,ceasul a stat. Umbra lustrei sub lumina Lunii Se rasfrange enigmatic pe pat, Intr-o glastra dorm inmiresmate niste ofilite petunii Si Luna-si trimite razele-i reci neancetat... Eu sunt aici,tu esti aproape Iti simt rasuflarea-nvaluind-o pe-a mea Si buzele mele sunt buzele tale Si inima mea e inima ta... Mana mea a atins mana care...o clipa mi se-curcase in par Soaptele noastre se-mpreuna in noapte Nu stiu... buzele tale cred c-au gust de cirese coapte! Ba nu...parca de mar! 1986...cred!!! din armata... |
||
pursisimplu Postat pe 27 Octombrie 2010 15:53 |
||
De la: Thor_again, la data 2010-10-27 00:00:15da' ploua tare pe acolo pe la voi, asa-i?thorule, ia spune drept, cu mana pe inima si jurandu-te de trei ori ca spui adevarul si numai adevarul!: dar pe la tine? ploua la fel de tare? |
||
esme Postat pe 27 Octombrie 2010 18:22 |
||
faine versuri pursisimplu | ||
persidadamian Postat pe 27 Octombrie 2010 18:24 |
||
dap... sa zicem, persido, ca tine... da' eu tot am ce am cu versificatia asta Nu am inteles: se vrea a fi un hibrid intre vers rimat si vers alb? Ca la citit cam deranjeaza... rima e fortata pe alocuri, masura nu tine pasul deloc de la un vers la altul iar ritmul... Nu se incadreaza absolut deloc "Afara e intuneric,e frig ,a-nghetat", eu as fi mutat cratima aia, ca sa iasa "Afara e-ntuneric, e frig ,a inghetat"... Apoi, al doilea vers e chiar ca nuca in perete... nu are nici o legatura cu restul. Ma refer la matematica poeziei. Eu personal l-as fi "rupt" in doua, chiar trei alte versuri, dar care sa ritmeze si sa aiba masura potrivita... Pur, no offence, man... Am eu ce am cu teoria asta... cand e totul ok din acest punct de vedere, ma aplec si asupra metaforelor, epitetelor, simtamintelor ce vor sa emane dintr-o poezie... Asta daca e poezie serioasa, nu scalambaiala de "vers alb", cum mai baga unii pe aici. PS: ar mai fi si altele de spus, dar ma opresc aici. PPS: esme, nu, mami. Deloc chiar |
||
Thor_again Postat pe 27 Octombrie 2010 18:47 |
||
ete de aia nu mai scriu eu demult poezii... ca vine unu ca Thoru' si ma ia la rashchetat...:D :)) |
||
eu_geminy Postat pe 27 Octombrie 2010 19:11 |
||
brother, baga si tu o poezea, plizzz | ||
michelle_ Postat pe 27 Octombrie 2010 19:38 |
||
thor, critica literara nu aduce decat progres ! In plus nu vreau sa fiu poet...ci sa-mi exprim unele trairi si sentimente... prin asta . Asta a fost prima mea poezie..si am scris-o in vremi de "restriste"... in primele zile de armata . Am pt ea,stii sentimentul acela pe care il ai pt prima masina...fie ea si o rabla... D-aia nu am modificat nimic si o sa o pastrz asa... Dar stai linistit nu m-am suparat...critica ta ma onoreaza |
||
pursisimplu Postat pe 27 Octombrie 2010 20:56 |
||
De la: me_reloaded, la data 2010-10-27 19:38:17brother, baga si tu o poezea, plizzz daca strigam amandoua... oare raspunde? |
||
cricat Postat pe 27 Octombrie 2010 21:00 |
||
thorele! faci critici,taica?! |
||
preci Postat pe 27 Octombrie 2010 21:01 |
||
daca vorbiti cu mine, nu mE risc...:)) | ||
eu_geminy Postat pe 27 Octombrie 2010 21:01 |
||
si daca te rugam | ||
cricat Postat pe 27 Octombrie 2010 21:03 |
||
De la: eu_geminy, la data 2010-10-27 21:01:57daca vorbiti cu mine, nu mE risc...:))Eu promit ca am sa ascult in liniste! |
||
m_ada Postat pe 27 Octombrie 2010 21:11 |
||
da' chiar...gemy, baga si tu o creatie, mama...ca io m-am facut destul de ras | ||
michelle_ Postat pe 27 Octombrie 2010 21:12 |
||
uite, mada, numa tu te-ai prins... deja recitam in liniste...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 27 Octombrie 2010 21:12 |
||
De la: me_reloaded, la data 2010-10-27 21:12:13da' chiar...gemy, baga si tu o creatie, mama...ca io m-am facut destul de ras Pai stai sa ma uit in calendar cand e Sfantu'Asteapta... ca atunci e mare sarbatoare, si o public!...:)) |
||
eu_geminy Postat pe 27 Octombrie 2010 21:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
China | 437 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:19 |
Dezamagita | 220 | De la: gianiblue 30 Iunie 2009 22:19 |
maine seara sunt invitata lui la masa! | 10 | De la: garbo054030 24 Septembrie 2009 01:31 |
|
||
Ce m-a uimit...socat...lasat fara cuvinte...azi... | 182 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:21 |
speed dating | 51 | De la: garbo270885 23 Mai 2012 14:51 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară