dap... | ||
michelle_ Postat pe 27 Octombrie 2010 23:31 |
||
---|---|---|
punem de-un video- chat,mamoantza?! da' unu' literar,nu da cu arielu' dupa mine! precilica.. o luasi si tu cu video-chatu' ala,mami? de data asta de la ce te gadiasi ashea? te pomeni ca fu fluorescent oralu' ala al meu,mami,perversiunea e in mintea cititorului,mami.. |
||
iasomia Postat pe 28 Octombrie 2010 09:55 |
||
sfarsit de mai ........o caldura innabusitoare anunta sosirea verii. Sufla un vant caldut si ridica in mici vartejuri praful ulitei..... ~ Ptiu , ptiu, scuipa batrana ..........Fugi, necuratule !!!!!!! De dupa coltul casei aparu mosul razand ..... ~ Ce-i babo ? cine nu te lasa sa maturi ????? ~Cine !!! Cine !!!.................nu vezi ??.......razi , pacatosule , auzi vorba la el ....cine ???? Babuta contiuna sa mature si nu mai prididea sa se si inchine si sa-l boscorodeasca pe batran ........".pacatosul " radea din ce in ce mai tare ....... Te sperie vantul ???? Auzi tu , la ea ............moara dracilor ( vartejul ,adica , pe care-l ridica vantul)........babe nebune .......de unde ati mai scos-o si pe-asta ????? ~ Cum te-o mai suporta pamantul , de necredincios ce esti !!!!!!!!!!!! se supara totdeauna cand il vedea ca rade de credinta ei , altfel , mosul tinea la ea da-i placea sa o necajesca..........prea era bisericoasa , prea credea toate cele . ~ Hai ..., termina odata maturatul asta ........ca mi-o ajunge praful din atelier . Era rotar mosul .., lucra lemnul cum ii placea sa spuna , si inca din zori lucrase la niste roti de caruta pentru niste tigani caldarari...Mai scotea un ban de mancare ca aveau curtea plina de nepoti , .........pensia era mica , fusese pensionat de boala , avea astm .........batrana nu avusese servici .........toata viata ingrijise de copii. Copii ......multi copii , numai ai lor sase , apoi nepoti........multi . ~ Gata , gata .......iau gunoiul si termin , gata .......... tu ar trebui sa mai incetezi odata cu munca , am vazut eu , azi noapte ti-a fost rau , nu ai dormit deloc Gheorghe.. |
||
|
||
jeanette40 Postat pe 28 Octombrie 2010 10:18 |
||
aha, asta-i intro d-ala... acuma baga actiunea, jane... | ||
zambil Postat pe 28 Octombrie 2010 10:27 |
||
nene .......inca nu am scris-o........e un zbucium al sufletului meu .......... sper sa-mi iasa bine...... |
||
jeanette40 Postat pe 28 Octombrie 2010 10:28 |
||
mdea.. asa, ca zbucium, ti-a iesit, ce sa zic... da' parca nu viata pensionarilor de cap ar fi mediu' cel mai bun sa zbuciume pe cineva... doar daca mosh gheorghe ala se-mbata pana la urma si pune mana pe topor... si nu ca sa taie lemne... | ||
zambil Postat pe 28 Octombrie 2010 10:34 |
||
mdap... incepuse sa creeze o atmosfera d-aia, de sa te tot asezi, cu cafeaua in fata, la lecturat... Parca a stricat ceva cu pensia aia... nu isi are locul, parerea mea. Adica initial textul sugereaza un timp, hai sa-i zicem, idilic... cam ca timpurile redate de alde Preda ori, de ce nu, Sadoveanu... La urma ai venit si ne-ai pocnit in moalele capului cu pensia aia prea putina. Adica ne-ai adus 'napoi in vremurile iliescian - basesciene... Io zic ashe: taie-o! Taie pensia aia, da-o dreaq, ca oricum o taie altii... Tu insa ai avantajul ca daca o tai, nu te va injura nimeni |
||
Thor_again Postat pe 28 Octombrie 2010 10:39 |
||
e viata mea , nene............iar , Gheorghe era un om in adevaratul sens al cuvantului.......filozof in felul lui..............avea un " viciu " nu-i placea bautura........ in schimb .....partea asta , ce urmeaza e grea pentru mine....... |
||
jeanette40 Postat pe 28 Octombrie 2010 10:39 |
||
jenel.. pune si tu mai putine semne de punctuatie,nu mai fi chiar atat de apriga,mami..ca sa intelegem ce spui fara dificultate.. |
||
iasomia Postat pe 28 Octombrie 2010 10:52 |
||
Iaso.... | ||
jeanette40 Postat pe 28 Octombrie 2010 10:54 |
||
Gemini, Am vazut abia acum postarea ta... nu mi-am luat cartea lui Camil Petrescu de miercurea trecuta...am ratat-o...dar o sa o gasesc prin librarii |
||
pursisimplu Postat pe 28 Octombrie 2010 21:15 |
||
de corason,nik?hai ca vine we.. da' ce critici devenirati,ia sa ma joc io nitel cu simtire,ashea.. fa-ma flacara,iubite arde-ma in valvataie cerul vreau sa se despice fulgere sa il jupoaie am in mine-atatea vise mana o intind spre cer si strang stele neatinse de uitare si de ger mi le prind in par in graba vreau sa stralucesc,vezi bine toata viata sa-ti fiu draga si sa te gandesti la mine ochii mei te sorb in taina mai adanci ca un abis si iti fac din gene haina sa o porti in al meu vis... |
||
iasomia Postat pe 29 Octombrie 2010 09:37 |
||
Deci ,sa criticam poezia Iasomiei.... E sensibila,adanc patrunzatoare,ametitoare...si..si..si...foarte frumoasa!!!! | ||
pursisimplu Postat pe 29 Octombrie 2010 20:23 |
||
lesinasi,bre pursi? asa e mamoantza...woman in love... |
||
preci Postat pe 29 Octombrie 2010 20:27 |
||
chestia e ca daca deschide iasomica ochii brusc, ramane nenea ala-n paula goala... | ||
zambil Postat pe 29 Octombrie 2010 20:44 |
||
preci Postat pe 29 Octombrie 2010 20:52 |
||
nu rade, bre preci, ca si la eminescu gasesti chestii d-astea... | ||
zambil Postat pe 29 Octombrie 2010 20:56 |
||
Don Zambil,nu stiu cum raman cum nu raman...da poezia e frumoasa!!!!! | ||
pursisimplu Postat pe 29 Octombrie 2010 20:56 |
||
radeam de matale,nu de poezea,nene... ca-mi imaginam muppetzu' ala in peleu' gol... |
||
preci Postat pe 29 Octombrie 2010 20:58 |
||
Preci, deja ma si vazusi cu pantalonii pe nu stiu unde... Nici vorba ..ca port bretele!!!! | ||
pursisimplu Postat pe 29 Octombrie 2010 20:59 |
||
iete ca se gasi mupetzzu', na... | ||
zambil Postat pe 29 Octombrie 2010 21:01 |
||
care bretele,nene? alea cu care te-nconjoara fatuca aia in rochita roz? ia mai bine scremeti o poezea,un catren,ceva... |
||
preci Postat pe 29 Octombrie 2010 21:03 |
||
gata nene, bagam arta... sa n-o lasam pe iasomica sa combata singura... iubito, nu deschide ochii vreau sa ma stii asa cum crezi: luceafar brun, cu ochii verzi ce dintre stele vine noaptea plutind pe raze iluzorii... la ce-ti doresti sa-mi vezi pamantul din care trupul mi-e facut? caci soapta nu mi-e cum e vantul ce-nfoaie de matase rochii... si eu, de fapt, sunt mai tacut iubito, nu deschide ochii... |
||
zambil Postat pe 29 Octombrie 2010 21:14 |
||
nuti_vio Postat pe 29 Octombrie 2010 21:21 |
||
hahaha, `nea zambilu`, adica amagire! dar are dreptate versu`: toate amagirile sunt frumoase, halucinante, hipnotice! si cat ne mai place sa ne complacem!... altfel am deschide ochii si am vedea ce nu e(ra)... | ||
esme Postat pe 29 Octombrie 2010 21:40 |
||
pai nu zisei mai sus, bre?... deschizi ochii si ce vezi?... adevaru' gol-golutz... | ||
zambil Postat pe 29 Octombrie 2010 21:55 |
||
zambilu' incet iti spun si pe furis am ochii foarte larg deschisi... tati f misto pozele alea de le bagasi ieri... |
||
iasomia Postat pe 30 Octombrie 2010 20:31 |
||
iasomico, asa-i in gradina, mami... frumos... ia sa bag eu si-o poezea d-asta zoo-botanica, sa cotizez la club acilea... crez ca merge de halloween, he,he,he... furnici, furnici, furnici, furnici... razboinici multi si foarte mici venind puhoi, cu pasi pitici, marsaluiesc catre aici, si napadesc pe unde pot, perseverente si tacute, atat de mici si-atat de multe!... se-aduna-acum de peste tot, patrund tenace-n ascunzisuri ce le credeam de mult uitate... de neoprit, ca una - toate - fac musuroi printre frunzisuri de ganduri vechi si de memorii si cu mandibule hidoase aduna clipele frumoase ca pe trofee iluzorii pe care-apoi le cara harnic in cete bine-organizate spre nestiuta lor cetate... si-n urma lor privesc zadarnic cum fara voie pierd averi pe care-atat le-am neglijat, tot ce-am iubit si am uitat dispare-n ale lor poveri taiate pe masura, mici si confiscate de furnici... furnici, furnici furnici, furnici... |
||
zambil Postat pe 31 Octombrie 2010 00:02 |
||
zambilu' ma mananca pielea...ce de furnici,mamoantza...ehe,he,he... |
||
iasomia Postat pe 31 Octombrie 2010 09:59 |
||
trece cu un scarpinat profesionist, mami... | ||
zambil Postat pe 31 Octombrie 2010 10:09 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
val .. de scumpiri si taxe | 40 | De la: bestia 6 Ianuarie 2010 22:40 |
sex | 66 | De la: dor72 14 Martie 2011 17:29 |
Relaxare de week-end! | 73 | De la: ulygarbo 5 Mai 2017 16:21 |
|
||
INTILNIREA FORUMISTILOR GARBO | 160 | De la: VOIAJOR 27 Februarie 2015 20:47 |
Despre intalniri si sex | 117 | De la: daniil_pravoslavnic 8 Iunie 2012 11:32 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară