Topic povestiri scurte

Ok, recunosc, cred ca am facut o greseala sa imi strang toate povestirile scrise, de-a lungul vremii, intr-un volum. Si in plus, acesta a mai fost si tiparit.
Bine,nu vad care este problema lui x sau y.. de parca as fi tiparit volumul pe banii lor..
Totul nu a fost decat un interes material, evident .. de aceea am facut cadou cateva exemplare, si de aceea aveam de gand sa o mai fac. In ideea ca lumea va da iama prin librariile cu care nu am incheiat vreun contract de difuzare.
Fiind un forum public, a fost o greseala din partea mea sa deschid un astfel de topic, de povestriri scurte. Nu stiam ca atatea conturi se vor declara jignite.

A, si am uitat ceva, important.. mi-ar fi facut placere sa il citeasca si pikanu', macar pentru discutiile avute cu el de-a lungul timpului; dar din pacate, s-a grabit un pic.
anakin
Postat pe 6 Noiembrie 2010 15:56
si_totusi toata stima
triketrak
Postat pe 6 Noiembrie 2010 16:01
"anakin-Fiind un forum public, a fost o greseala din partea mea sa deschid un astfel de topic, de povestriri scurte. "
-nu cred ca e o gresala...era frumos sa dai aici peste imaginatia romanului...
sa fie povestiri de citit...
dar vezi ca nu-s!
intentia a fost buna...rezultatul insa....

koala
Postat pe 6 Noiembrie 2010 16:11
Nici Tuta nu mai intra si chiar mi-e dor de ea
persidadamian
Postat pe 6 Noiembrie 2010 16:11
ete, na! Anakine, doar nu ne-om impiedica in viermii aia ingretosati, ce naiba?

Tri... da' matale a cui mai esti?
Thor_again
Postat pe 6 Noiembrie 2010 16:13
anakine, eu chiar nu am nimic cu tine, sau cu volumashul tau. ca sa nu-i zic chiar brosurica.

la cat mai multe, si mai bune!...

insa voi ramane la parerea mea ca putea fi cu mult mai bun, si ca pe mine nu ma prea incanta. fie ca-ti place, fie ca nu.

e o parere personala, tu poti sa o consideri "marlanie" sau "Ciumpalacie" (he he, termeni de 'telectual academic, domle!:P), si nu o impun nimanui. am indraznit doar sa am si eu dreptul la opinie.

cat despre conturile in care tu ma vezi peste tot... daca ai impresia ca am nevoie de alte conturi pentru a ma exprima liber, sau ca sa par - draga doamne - mai interesant decat altii ca matalutza, te inseli amarnic.
da'treaba ta ce crezi...nu-s eu aici ca sa-ti deznod tie sau altora neuronii prea incarcati cu astfel de kkturi paranoide..:D

e drept ca uneori mai postez si din contul tau. atunci cand zici ceva cat de cat interesant...:P

si ca sa te fac fericit, uite, o sa recunosc (da'nu ma pune sa jur...:D) ca, in afara celor 4-5-6 conturi ale "elitei" (care sunteti:P), eu sunt posesorul tuturor celorlalte conturi de pe Garbo si postez din care am eu chef, cand am eu chef si mai ales, unde am eu chef...

uneori e cu mult mai interesant sa dialoghez numai cu mine, decat cu tine.

hai ca acuma ti-am dat apa la moara la inca un potop de insulte "domnesti", dar macar esti si tu multumit!...:)))
eu_geminy
Postat pe 6 Noiembrie 2010 16:16
tri banuiesc ca ca la mine te referi
a cui sunt?in ce sens?trebuie sa fiu a cuiva anume???
triketrak
Postat pe 6 Noiembrie 2010 16:17
aaa, nooooo...
intrebam si io asheaaa...
da' nu baga tu in seama un moshneag decrepit, impovarat de ani
Thor_again
Postat pe 6 Noiembrie 2010 16:19
nu vad care-i problema in ce am afirmat mai sus in legatura ce ce zicea si_totusi...
sau nu am dreptul sa zic ce gandesc?!ar trebui sa ridic doua degete ca la scoala pentru a deschide gura aici pe forum???
Zau ca nu vad ce treaba are batranetea ta cu fluieratul.
sa fi sanatos!
triketrak
Postat pe 6 Noiembrie 2010 16:23
Topicul asta a inceput fain, era o placere sa-l citesc dimineata la cafea, vad ca-i dus si asta, pacat
persidadamian
Postat pe 6 Noiembrie 2010 16:26
da' mai terminati o data cu impunsaturile astea, ca deja m-ati innebunit!

tata lumea discuta pe langa problem, toata lumea are azi o criza de personalitate? sunteti cu capu', parol...
michelle_
Postat pe 6 Noiembrie 2010 16:27
ai vrut sa spui cumva "sa fi FOST sanatos"? sau "sa FII sanatos"?
nu, nu era absolut nici o problema in ce ai afirmat. alta era problema, dar deocamdata ma abtin in a dezvolta comentariile
Thor_again
Postat pe 6 Noiembrie 2010 16:28
ai luat o decizie justa
triketrak
Postat pe 6 Noiembrie 2010 16:32
stiu. ai dreptate. intotdeauna iau deciziile juste
Thor_again
Postat pe 6 Noiembrie 2010 16:33
eh... cateodata mai greseste si el.
ca doar e om, la urma urmei...:P

:))
eu_geminy
Postat pe 6 Noiembrie 2010 16:33
intins pe spate pe iarba deasa si frageda privesc cerul si stiu ce am de facut...... am strabatut platoul in lung si-n lat, era pe vremuri ceva aici, era o fantana , un putz cu apa rece si foarte limpede si ...parca dulce de buna ce era, era o poveste in jurul ei, se povestea ca daca bei din apa asta impreuna cu o femeie exact la rasaritul soarelui o vei iubi toata viata si ea pe tine, dar mitul acesta era valabil acum vreo...gramada de timp si un solomonar nu avea voie sa iubeasca, trebuia sa se dedice templului si focului si vremii , ....si ca putzul mai avea puterea misterioasa de a transforma spiritele si a le aduce in acelasi plan , primisem tainele astea si simbolurile stiam ca se poate dar stiam si ca trebuie sa ceara cineva asta si ca arhistrategii isi vor da acordul daca si numai daca alegerea celui care face cererea e sa-si implineasca Karma si altfel nu se poate, dar acum nu-mi dadeam seama de ce din toate problemele din lume la care ma puteam gandi tocmai asta mi-a venit in minte, de milenii stiu ca nimic nu e intamplator si ca sufletul meu stie ca voi intampina problema asta in viitor, ...dar intai sa gasesc fantana......pur si simplu nu stii la ce sa te astepti cand ajungi sus pe platou, ca om simplu peisajul ti se pare absolut fantastic , dar ca spirit celest cand stii de ce isi alegeau dacii sa faca vatra cuptoarelor de topit fier pe platouri inalte si de ce slujeau focului marii preoti si kapnobatai incepi sa intelegi de ce multe din tainele marilor initiati trebuie sa ramana taine pana cand constiintza neamului va fi in stare sa slujeasca cu discernamant telului ilustrilor nostrii inaintasi, asa ca am ales sa cumpar locul si sa-l protejez pe viitor construind in jurul lui o ferma, fantana ?? fantana mi-a descoperit-o naluca, si e acum in centrul atentiei mele , .....undeva aproape de intrarea pe platou am decis sa ridic o casa si sa ascund intentionat muritorilor de rand taina si farmecul inegalabil al acestui loc sfant pana atunci cand liderii nostrii spirituali vor spune ca am invins...invins...ce si ...pe cine ...ei..dar asta e o alta poveste
casperphantom
Postat pe 6 Noiembrie 2010 16:34
"a gresi" e omeneste....bine ca-si da seama cand o face!
triketrak
Postat pe 6 Noiembrie 2010 16:36
dap... a fost unul dintre rarele momente de sinceritate.
un accident.
dar, dupa cum vezi, i-a trecut imediat.:P

:))
eu_geminy
Postat pe 6 Noiembrie 2010 16:38
asta o spui tu...din cate vad eu tu ai afirmat ca mai greseste omul nu el...deci
De preferat ar fi pentru data viitoare sa nu iei cuvantul in numele lui
o seara faina va doresc in continuare!
triketrak
Postat pe 6 Noiembrie 2010 16:42
Trike, esti bine-venita oricand.
anakin
Postat pe 6 Noiembrie 2010 16:53
tri, eu vorbesc numai si numai in numele meu.
nu-mi pot asuma vorbele si nici traznaile altora.
ci doar pe ale mele.

no, buna sa-ti fie si tie!...:)
eu_geminy
Postat pe 6 Noiembrie 2010 16:55
mici lamuriri:

- eram,intamplator,pe faza atunci cand zambil s-a "smiorcait"( nene,nu dadea! ) la chestiune ca-l gaseste pe anakin,da' nu si povestirile,drept care eu,suflet milos (cum ma stiti) i-am dat link-ul in privat,lui si numai lui.

- ca s-au format biserici si bisericute pe aici e adevarat. dar a fost o selectie naturala,functie de care cati neuroni a pus la bataie,ca sa zic asa...

- sunt foarte dezamagita de geminy,drept care,cu o anumita doza de parere de rau,il voi trece de acum incepand la rubrica "ignore"

- casper - uelcome and keep it going!

- tuturor celorlalti ,useri noi si/sau vechi,le recomand cu caldura sa nu uite ca lumea virtuala in care au intrat e doar atat : o lume virtuala. viata adevarata se intampla dincolo de granitele ei.
preci
Postat pe 6 Noiembrie 2010 18:30
prea bine, preci...

"selectia" asta chiar era necesara, si ma onoreaza ignore-ul tau...
iti multumesc frumos ca m-ai scutit de un gest similar...:)
eu_geminy
Postat pe 6 Noiembrie 2010 18:35

da ce-aveti bree?!?!
acum in week-end??
oooooooooooffffffffffffffffff!!! lumeeee!!!!

nu va mai "ofticati" din fiece
LILO
Postat pe 6 Noiembrie 2010 18:44
De la: anakin, la data 2010-11-06 14:50:17Ce inteligent si filozof esti tu astazi...

Me, samantza de scandal va fi oricand Sunt persoane cu multe conturi, create special pentru a se certa cu "incomozii" contului de baza.
Exemplu este contul asta, all, creat de cercul criticilor de serviciu ai unei Academii, banuiesc, atat e vestite, ca pana si cuvintele palesc.. ..

DECI ITI RECUNOSTI PROSTIILE PE CARE LE FACI ?
[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl9.glitter-graphics.net/pub/2719/2719109vkud4tu9cd.gif[/img][/url]
KNIGHT_31
Postat pe 6 Noiembrie 2010 18:54
De la: anakin, la data 2010-11-06 16:53:27Trike, esti bine-venita oricand.

merci
triketrak
Postat pe 6 Noiembrie 2010 19:02
31 tu fara papitoi si clovni si alte cele nu poti sa spui nimic?

asta e simpatic ce l-ai pus aici
persidadamian
Postat pe 6 Noiembrie 2010 19:32
De la: triketrak, la data 2010-11-06 19:02:53
De la: anakin, la data 2010-11-06 16:53:27Trike, esti bine-venita oricand.

merci

http://www.youtube.com/watch?v=B2_u6gapZME

acum sincer n-am inteles, am eu nevoie de acceptul cuiva sa fiu aici ??? se incumeta sa-mi spuna cineva asta ???ar fi ca si cum ar trebui sa cer voie sa exist sub cerul neamului meu, fiti seriosi si terminati cu prostiile , Trike tine-ti spetele drept, nu te indoi de sale, din pozitia aia nu poti sa vezi soarele si o sa ai impresia ca a venit seara, Anakin, lasa prostiile si daca ai deschis topicul administreaza-l, nu fa reguli si mai ales nu te da mare, lasa-i pe altii sa te laude, aud si vad ca ai scris o carte, bravos, am scris si eu una, si voi mai scrie, mintenas chiar aici inca o parte din basmele romanilor,

si pana la urma ar fi bine sa terminati cu certurile de dimineata pe topicurile pe care am intrat numai de cearta am dat, si , sincer , m-am cam saturat, voi nu ???

ma dezamagiti , in niciuna din existentele mele n-am intalnit romani atat de dezbinati

parca asta era un topic de spus povesti, nu prostii si certuri
casperphantom
Postat pe 6 Noiembrie 2010 20:27
ooof tot ce este frumos trebuie sa paleasca si sa fie strivit de cate cineva
floare_cu_colti
Postat pe 6 Noiembrie 2010 20:58
Anakin eu te stiu o persoana ok si de valoare si sper din suflet sa nu lasi nulitatile pline de negativism sa te supere......baga la bataie platosa ca sa nu mai ajunga gretoselile la tine ......sant si persoane care te citesc si e normal sa nu fii placut de toata lumea saaaau doar Invidiat.
floare_cu_colti
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
La multi ani tuturor celor care poarte nume de**Constantin si Elena*!! 9 De la: Jojolin 21 Mai 2012 15:03
un vis pe jumatate implinit.. 4 De la: Micass 27 Iulie 2009 09:37
ce ar trebui sa faca o femeie cand ea este sotie de weekend iar fetita ei are tatik de weekend? 15 De la: garbo109225 30 Martie 2010 19:33
dIscriminare ! 5 De la: quasaria 26 August 2011 19:43
In lipsa mamei 22 De la: Jojolin 30 Decembrie 2010 08:10
Setari Cookie-uri