Topic povestiri scurte

Floare....
Anakin e un caracter puternic....o pers deosebita....ma bucur ca ma numar printre prietenii lui.
Tu crezi ca el poate fi ,, doborat" doar de niste vorbe?
nuti_vio
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:09
floare, nu mai agita si tu spiritele pe aici, ca destul a fost azi o atmosfera de kkat

ajunge zilei necazul ei...
michelle_
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:10
De la: me_reloaded, la data 2010-11-06 21:10:57floare, nu mai agita si tu spiritele pe aici, ca destul a fost azi o atmosfera de kkat

ajunge zilei necazul ei...
vezi-ti te rog de treaba ta ...postarea era strict pt Anakin ....si agitatia nu a fost cauzata de mine cauta te rog sa pui in carca altcuiva .....si varsa nervii cu altcineva caruia ii pasa de ce spui. Cum se mai gasesc avocati pt certareti
floare_cu_colti
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:14
De la: floare_cu_colti, la data 2010-11-06 21:05:37Anakin eu te stiu o persoana ok si de valoare si sper din suflet sa nu lasi nulitatile pline de negativism sa te supere......baga la bataie platosa ca sa nu mai ajunga gretoselile la tine ......sant si persoane care te citesc si e normal sa nu fii placut de toata lumea saaaau doar Invidiat.

Fleur dar care sunt nulitatile alea, imi spui si mie te rog frumos?

asa din curiozitate te intreb
persidadamian
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:15
persi nu conteaza ......sau cel putin pt mine nu conteaza ...dar dai peste aceste persoane peste tot in viata reala ,virtuala .....trebuie doar sa le tii departe de cercul tau .....
floare_cu_colti
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:19
ce faceti mah va certati??

oof doamne ....
fleurdelis
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:19
De la: nuti_vio, la data 2010-11-06 21:09:09Floare....
Anakin e un caracter puternic....o pers deosebita....ma bucur ca ma numar printre prietenii lui.
Tu crezi ca el poate fi ,, doborat" doar de niste vorbe?
Stiu Nutii tocmai deasta am postat ......chiar si un umar mai firav ca al meu nu cred ca ii strica
floare_cu_colti
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:21
Floare...misca-ti fundul la stare.....si varsa tot....vaz ...ca esti supi....
Floare....stiu ca il apreciezi pe Anakin....
nuti_vio
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:22
De la: fleurdelis, la data 2010-11-06 21:19:48ce faceti mah va certati??

oof doamne ....
nu fleor chiar nu dar dintr-o data devenim interesati
floare_cu_colti
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:23
eu ti-am adresat o rugaminte si am facut-o la modul foarte politicos. asta e un topic special, si nu cred ca este cazul sa fie transformat in mahala.

nu stiu cui foloseste agitarea spiritelor si nici de ce se refuza cu atata obstinatie sa avem un comportament mai putin subversiv
michelle_
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:24
De la: nuti_vio, la data 2010-11-06 21:22:18Floare...misca-ti fundul la stare.....si varsa tot....vaz ...ca esti supi....
Floare....stiu ca il apreciezi pe Anakin....
nuuuuu Nutii chiar nu chiar am o stare foarte buna Anachin o sa vin si io cu o povestire scurta .....da tre sa ai rabdare ca nu sant chiar un talent dar promit ca pt tine chiar incerc
floare_cu_colti
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:25
rugaminte acceptata si sa o postezi si celor care chiar supara ca sa incep sa te cred .... ai tu ceva o povestioara de intrasi?
floare_cu_colti
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:28
topicul asta e facut varza...pacat...
michelle_
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:32
subscriu da orice este strivit poate fi refacut si renascut si curatat
floare_cu_colti
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:36
...ploua marunt, prin parbriz in afara de rotocoalele de fum scoase pe gura si de stropii care cad neincetat nu vad decat felinare palide intr-o noapte ce se anuntza a fi tare plicticoasa, ajung in intersectie si ....e rosu, cum naiba sa stau eu la stop e 1 noaptea sau 1 dimineata, totuna si inca functioneaza semafoarele pe ploaia asta ???dar nu-mi vine sa ma misc, in capul meu deja apas pe acceleratie, ..culmea..masina sta pe loc, comanda nu ajunge la picior...oare de ce??.....o aratare trece strada cu mersul lenes al unei feline, cu parul negru sub umbrela imensa, nu-i vad decat silueta, probabil pentru ea mai functioneaza semaforul, si cand ajunge in fata masinii mele, se opreste, se intoarce spre (mine) si in acelasi timp ridica umbrela, ....ne-am privit fix o secunda dar m-a ars in inima privirea ei de foc..si brusc din spate faruri insistente si un claxon nervos sa o iau din loc, sunt bulversat, nici vorba de semafor lumina galbena intermitenta imi strapunge ochii, din spate farurile parca ma preseaza, apas acceleratia si ..plec, dar mintea mi-e la aparitia ciudata, am visat ?? e posibil sa fi visat, si totusi in afara de ochii ei de foc si silueta de felina nu-mi amintesc nimic din infatisarea femeii, aaa, parca avea parul lung si negru...si parca era inalta ..si parca imbracata in negru si tocuri cui inalte...
-pierd prea mult timp la birou, acum de ce am ramas..ca am ramas pierdut in ganduri, proiectul era gata demult, aprobarea am primit-o la 19 si totusi de plecat am plecat la 23,30, ce am facut in timpul asta ???.......

.....-Dane sa vii la mine in birou cu toate cv.urile actualizate, ii spun sefului de resurse in timp ce trec in viteza prin fata biroului lui si prin usa deschisa...
-Ce-o fi cu el, de vreo 3 zile e asa, absent si incrancenat, ..totusi ne merge bine, proiecte avem, lucrari avem , criza nu ne afecteaza, si el ....e aiurea numai aici nu, nu rasete, nu glume, nu picanterii subtile...e totul bine la el acasa ??? spune Mona colega lui Dan intorcandu-se mirata sa vada ca Dan se precipita spre usa cu cv-urile ordonate intr-un plic albastru...Dan da sa iasa , apoi se razgandeste si jumate iesit pe coridor isi intoarce capul lasandu-se pe spate..
-De fapt, stie cineva ce e la el acasa ???l-ai auzit vreodata vorbind despre sine si casa lui ?? si familia lui ?? nu intotdeauna iti intoarce intrebarea sambitor si dezarmant cu invariabilul si inaccesibilul -De ce vrei sa stii ?? si Mona sarind de pe scaun spre Dan: - Pai , sunteti prieteni de o viata, tu esti numarul 1 dupa el tu stii totul despre el...- Stiu totul despre el, mai putin cine e, de unde vine, cu cine si unde sta ce face cand nu e aici, , adica mai nimic, stiu doar ca reactiile lui ciudate si credintele lui extraordinare ne-au adus unde suntem, cautati, curtati si excelenti in ceea ce facem, dar cum anume facem asta numai el stie...si pleca Dan lasand-o pe Mona inghetata in usa.......
-Astea sunt toate , imi spune Dan intinzandu-mi plicul albastru
-Adica cate toate ?? il intreb prinvind ganditor pe geam, nu reusesc sa ma desprind de imaginea nalucii , nici n-am putut adormi
-Adica 7
-Da-mi-le, si intind mana spre Dan care le scoate din plic pe rand si mi le pune in mana intinsa spre spate, iau fiecare cv si-l ridic fara sa-l citesc in dreptul inimii, si incep sa selectez, asta nu, nici asta, nici asta, asta da, asta da, asta nu, asta da, suna-le si adu-le la interviu peste 2 ore,...nu ..peste 3
-Am inteles , sefu
-Nu sunt seful tau
-Dar nici prietenul meu nu mai esti...
-Azi, te rog , sa nu-mi spui pe nume, si in curand am sa redevin prietenul tau, atunci vei stii totul si voi toti veti stii totul...
casperphantom
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:42
Casper,
1. Nu fac reguli. Am postat la inceputul topicului niste chestii de bun simt, pe care cei care scriu aici le pot urma sau nu.
2. Chiar nu ma dau mare, aici ai o impresie gresita despre mine.
3. Mi-a placut faptul ca ai postat aici un text al tau, si.. daca vrei sa discutam pe el, o vom face.

Fetele, haideti sa calmam lucrurile. Ignorati ghiolbanii care tin cu tot dinadinsul sa se bage in seama pe undeva, nu merita atentia. Planteaza samantza de scandal fiindca din asta traiesc; va rog frumos, lipsiti-i de placerea asta.
anakin
Postat pe 6 Noiembrie 2010 21:50
fantomache, mai bagi ceva la masa asta, sau asta-i tot?... ca pare mai curand traileru' unei povestiri...
zambil
Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:12
nene...
toarna-ti un vin,pana una-alta...
preci
Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:16
dap.. eram in dilema; s-arunc o grenada-n fantana sa sa ma duc in padure...
zambil
Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:18
mai bine du-te in padure...
preci
Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:19
De la: anakin, la data 2010-11-06 21:50:12Casper,
1. Nu fac reguli. Am postat la inceputul topicului niste chestii de bun simt, pe care cei care scriu aici le pot urma sau nu.
2. Chiar nu ma dau mare, aici ai o impresie gresita despre mine.
3. Mi-a placut faptul ca ai postat aici un text al tau, si.. daca vrei sa discutam pe el, o vom face.

Fetele, haideti sa calmam lucrurile. Ignorati ghiolbanii care tin cu tot dinadinsul sa se bage in seama pe undeva, nu merita atentia. Planteaza samantza de scandal fiindca din asta traiesc; va rog frumos, lipsiti-i de placerea asta.

ok, Anakin, te rog primeste scuzele mele daca te-am suparat cu ceva, dar eu o sa continui (oare e corect?) sa scriu cu toate ca asteptam sa vad daca are cineva chef sa continue de unde am lasat eu, dar o s-o scriu mai departe
casperphantom
Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:21
ghiolbanii

aista ii turcism
LILO
Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:22
hopa.. ia sa scot eu cuiu' de la grenada... just in case...
zambil
Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:23
casper....vreeeem continuarea !!
ufishor
De la: preci, la data 2010-11-06 22:19:47mai bine du-te in padure...
dar in padure aburii diminetii se ridicau incet lasand in urma lor .........raze fine de soare..
floare_cu_colti
erau aburi, da' dimineata nu crez ca miroase-asa...
zambil
Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:25
nuuuu mirosea a iarba cruda si a lacramioare salbatice
floare_cu_colti
Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:27
casper,
nu mi se parea corect sa continue altcineva ceea ce ai inceput tu. Pana acum, cand, probabil, ai facut o invitatie explicita. Prin urmare s-ar putea ca de maine sa nu iti mai recunosti nici propriile creatii
Ce-ar fi totusi sa continui tu? Si nu astepta comentarii. Inca.
Thor_again
Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:27
mie dimineatza-mi miroase a bashinile de peste noapte a' lu' barbat'miu...
preci
Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:28
in padure, bre?...
zambil
Postat pe 6 Noiembrie 2010 22:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sarcina sau nu? 52 De la: fleurdelis 11 Ianuarie 2011 23:07
De ce in Romania multi patroni nu dau salariile la timp angajatilor.Oare nu pot fii pedepsiti? 18 De la: ingerasulluptator 11 Iunie 2012 22:57
CUM SA SCAPI DE DEPRESIE! 53 De la: quasaria 28 Noiembrie 2009 03:08
viata si boala este nedreapta 23 De la: yanyacharberet 4 Septembrie 2009 17:45
Tenerife 17 De la: garbo134266 20 Aprilie 2012 09:26
Setari Cookie-uri