Topic povestiri scurte

da' cu Iapa ce-avusi,nene?
crezusi ca-i ne-sibiu?
preci
Postat pe 8 Noiembrie 2010 21:48
bre, ma chinuii un sfert de ora sa bag acilea o proza scurta de inspiratie poporana neaosha... c-au astia de la garbo un filtru care are ceva impotriva denumirilor de localitati din romanica... he,he,he...
zambil
Postat pe 8 Noiembrie 2010 21:49
le schimonosii ca dreacu' ca sa-ncapa pe saitu asta de vergine,nene.. mai ales la ultima... da' intelegeti voi sursa nealterata...
zambil
Postat pe 8 Noiembrie 2010 21:52
viol prin imprudentza,deh...
cre' ca-mi fac urmatorul concediu in Valcea
preci
Postat pe 8 Noiembrie 2010 21:58
eu ti-as sugera totusi sibiul ala
Thor_again
Postat pe 8 Noiembrie 2010 22:04
crezi c-o sa-mi dea aia cheile orasului,thorele?
adeca...intru baimareanca si ies sibianca?
preci
Postat pe 8 Noiembrie 2010 22:08
nope...
doar intri.
Thor_again
Postat pe 8 Noiembrie 2010 22:21
...Mara coboara si ocolind masina trece rapid in fata si-mi spune peste umar,
-Ne vedem pe platou, daca ajungi inaintea mea dau o bardaca de tamaiosa, si razand o ia la fuga spre cararea dintre brazi, precis , fara sa stea sa caute locul, mie-mi trebuia ceva timp s-o gasesc, dar asa incui rapid masina si o zbughesc dupa ea, e sprintena si iute , trece pe sub ramuri joase de brazi abia reusind sa nu-si agate parul in acele brazilor, se strecoara felina printre stancile coltoase cu o agilitate de necrezut, intr-o vreme o ajung din urma , dar cu pretul tuturor crengilor lasate sa arcuiasca spre fata mea, asta e, cine e inainte isi face loc si nu-i pasa de cine vine pe urma, i-am facut si eu figura asta de multe ori, acum vad ca mi-o plateste cu varf si indesat, tot timpul chicoteste si vazand ca o ajung si ia de-a dreptul printre stanci pieptis, ca o capra de munte se catara cu o agilitate de necrezut pentru o femeie in fusta si taior e drept pe tocuri joase dar cu niste unghii de 3 cm, ma gandesc stupefiat , oare cum reuseste, nu ma mai mira de multa vreme capacitatea femeilor de a ne demostra ca sunt mai bune decat noi in foarte multe lucruri, dar asta, adica cataratul era un sport strict masculin, trebuie sa fi fost o Mara cea care a urcat prima data Everestul si nu m-ar mira decat pe jumatate sa fi fost chiar caprioara din fata mea, oricum , trebuie sa gasesc rapid o metoda sa trec inaintea ei, platoul e deja aproape si doar la fuga daca o mai intrec desi nici asta acum nu mai e sigur, oricum ajungem pe platou aproape in acelasi timp si-mi dau seama dupa semnul pe care-l face ca oprirea va fi la fantana, pai, da , smechera fata din locul in care am ajuns pe platou sunt cu 25-30 de metri mai departe decat ea de fantana, pot sa-mi iau adio de la bardaca, gandesc suparat, si cu toate astea o iau la fuga , langa fantana ca sa nu caut locul am pus o piatra ca un ou destul de mare, asa ca ea-mi striga, OUL, cine pune mana primul pe ou, si desi obosita, parca prinde aripi, eu din spatele ei, fac un salt si in aceasi fractiune de secunda punem mana pe ou, doar ca apoi eu cu restul corpului fa cunostinta cu solul dur, nu e chiar placut, fara insa sa bage de seama , constata,:
- Egalitate, deci unul il dau eu, unul tu.
Intinsi pe iarba urmarim cu se fugaresc norii pe cer, imi aduc aminte din vremuri de demult ca obisnuiam sa dam nume de animale si pasari formele ciudate de nori, la fel facem si acum, dupa juma de ora de odihna si rasete , imi spune:
- Acum mai trebuie sa coboram la fosta noastra cabana si apoi suntem chit , si brusc sare in picioare si o ia din loc spre poteca care duce la poalele muntelui, o urmez in tacere, azi ea e cea care trebuie sa vorbeasca , ca si cum ar intui asta, pe poteca in jos constata ca a fost lasata in paragina:
-Si-mi amintesc cate luni te-ai chinuit sa tai frumos in stanca treptele acelea largi si late sa nu ma stinghereasca la urcat iarna si sa nu fie pline de gheata, la un moment dat se opreste si-mi spune sa o iau eu in fata, ascultator preiau conducerea, dupa un cot, de sus de pe stanca Mara ma striga pe nume si se lasa sa-mi cada in brate....

...Dan e un monument la mirarii , mai ales ca Mara este cea care n-a lucrat in firma nici macar o zi, au trecut 3 zile de cand am plecat si in dimineata asta, ea ii da toate detaliile prinvind predarea firmei catre Dan si Mona si faptul ca noi doi vom pleca la sfarsitul saptamanii, -unde??
- Asta , dragul meu Dan, tu va trebui sa afli, dar Mona te poate ajuta, lasa-te condus de instinctele ei, si mai ales observ-o, mai fleoscutza, si cu un gest dragastos ii ia fata in palme si-l saruta pe frunte, pentru bietul Dan e prea mult...
casperphantom
Postat pe 9 Noiembrie 2010 00:03
..ne inscriem in ceea ce s-ar putea numi cuplu primordial, Yin si Yang, fiecare din noi avem insa si Yin si Yang in noi, indiferent ca suntem parte femeiasca sau barbateasca, unii mai mult , altii mai putin, priviti-va intre voi si veti observa, daca stiti la ce sa va uitati, deci fiind un cuplu primordial avem puterea de a determina, si asta in functie de rolul nostru Karmic, sau daca am depasit faza reincarnarilor succesive, venim pe pamant din propria dorinta sa ajutam si sprijinim procesul evolutiv spiritual al planetei, sa ne invatam semenii asemanarea noastra cu tot ceea ce este viu, constiinta colectiva, relatia cu planeta, relatia cu puterea divina, din acest motiv spiritele evoluate dezvolta capacitati mult peste medie, clarviziune, telepatie, ....
casperphantom
Postat pe 9 Noiembrie 2010 07:37
poate asta v-ar aduce undeva aproape de ce vreau sa scriu eu:

http://www.youtube.com/watch?v=8j1Xyyl88-Q&feature=related
casperphantom
Postat pe 9 Noiembrie 2010 08:01
si, sincer , chiar sunt curios sa vad ce spuneti
casperphantom
Postat pe 9 Noiembrie 2010 08:02
De la: casperphantom, la data 2010-11-09 08:02:44si, sincer , chiar sunt curios sa vad ce spuneti

desi stiu foarte bine, ca numai aceia care trebuie pot si vor, merg mai departe, chiar si eu
casperphantom
Postat pe 9 Noiembrie 2010 08:16
nutisor,fleur...

asa fetitele,voi aveti inima curata...

maciuca de valcea?
ce mai treceam eu p-acolo,da' ce,parca numa' eu?

http://www.youtube.com/watch?v=8OtsD6c_W4Q

iasomia
Postat pe 9 Noiembrie 2010 09:50
casper...

esti cam adanc,taticu'.....ca sa zic asa..
iasomia
Postat pe 9 Noiembrie 2010 10:10
Preci, vezi ca in Valcea chiar exista o legatura intre Lungesti si Maciuca.
Cum ce legatura?.. pe sosea, bre. Inclusiv o linie de autobuz.
anakin
Postat pe 9 Noiembrie 2010 10:42
bre cashpere, eu iti bagai recenzii, nene.. poate nu le-ai recunoscut din prima... da' cand ai virat pe bubuli d-aia ezoterici, mi-am cam pierdut interesu'...
zambil
Postat pe 9 Noiembrie 2010 11:24
si-ntr-adevar, toponimicele localitatilor din romania sunt de multe ori delicioase, reflectand ce era-n capu' prostit de bautura al palmasului roman...

poate va mai zisei odata istoria cu potigrafu, ala de pe dn 1... pe vremuri, cam prin secolu'17, la manastire era o tipografie, si ala care se ocupa de ea era tipografu'... ce-a-nteles tzaranu' a ramas in istorie, dupa cum se vede... la fel ca mujdeiu' si jmecheru'... he,he,he...
zambil
Postat pe 9 Noiembrie 2010 11:30
Bre, pudeam ji Achmed zgriam proza zgurda?

Ze indiduleaza

"Boeing"

Un muzlim ahrab brinde un abvion de be aerobord din Vrangvurd. i urga agel ahrab la abvion, la bord. Duba o ora, abionul degoleaza, ji ze ridiga ahrabul in bigioare zdrigand "Jihadd!!", ji doada lumea ingremenejde.
"Jiii, hadi bre, ga va zberiai! Jizas! "...
achmed
Postat pe 9 Noiembrie 2010 14:50

da, asai ca tu nu esti real?
persidadamian
Postat pe 9 Noiembrie 2010 15:45
You want a piece of me?
achmed
Postat pe 9 Noiembrie 2010 15:59

Bree... mare pi�icher �i Achmedu �sta! �i zi a�a, "v� speriai", ha?
Ia, c� aveam o corec�ie �i o ad�ugire la lista lui Zambilu: P�r�e�tii �ia �s de fapt P�rte�ti, de la p�rtie, da' uita�i de Fundu Moldovei (f�r� apostrof), care chiar exist� �i e tot prin Suceava
Thor_again
Postat pe 9 Noiembrie 2010 16:32
M�i, da' mie �mi pl�cu proza aia a lui Achmedu... plin� de semnifica�ii �i lirism Ca s� nu mai zic de titlul �la, at�t de atotcuprinz�tor, de zici c� a prins tot universul �ntr-un singur cuv�nt! ...
Thor_again
Postat pe 9 Noiembrie 2010 16:34
precilica..

acu' am vazut ce ai zis de lumea mea,multumesc iombirica...da' lasa ca nici a ta nu-i de colo...
iasomia
Postat pe 9 Noiembrie 2010 17:04
Pe scurt sezonul asta, designerii ne fac fericite - se poarta o gramada de tendinte, si o multime de culori
Click pe link
(eliminate spatiile libere ce pot aparea in link):

http://www.verze.ro/Moda-si-Frumusete/Moda-femei/tendinte-moda-toamna-iarna-2010-2011.html
funny_lucky
Postat pe 9 Noiembrie 2010 20:03
De la: Achmed, la data 2010-11-09 15:59:46You want a piece of me?

sa inteleg ca-ti place Britney Spears
persidadamian
Postat pe 9 Noiembrie 2010 20:07
fleurdelis
Postat pe 9 Noiembrie 2010 20:11
s-o crezi tu, nea thorele, ca partzeshti ala e parteshti si vine de la partie... pai ce-avea bre tzaranu' cu partia?... hai ca fusesi dulce...
zambil
Postat pe 9 Noiembrie 2010 20:23
auzi tu...boeing...
preci
Postat pe 9 Noiembrie 2010 20:27
chintesenta curata boeingul ala
fleurdelis
Postat pe 9 Noiembrie 2010 20:28
thorele...
da' cum adicatelea decat intru,bre?
preci
Postat pe 9 Noiembrie 2010 20:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Amintiri din copilarie... 854 De la: zambila 28 Iunie 2012 21:23
card de sanatate pierdut,problema urgenta 5 De la: garbo_455882 26 Noiembrie 2016 20:11
dedicaTIE - Dedicatii speciale, personalizate 1 De la: burunducel 21 Septembrie 2010 11:40
mare 5 De la: estela 13 Iulie 2010 05:25
de ce un barbat distruge caracterul unei femei...Din cauza ca femeia asimileaza prostiile barbatului care o obliga sa mearga pe drumul lui apoi o judeca ca este curva si rea. 19 De la: ingerasulluptator 24 Aprilie 2013 13:18
Setari Cookie-uri