adica : intiezi un topic, iti apartine si stai cu bota pe marginea santului sa-l pazesti de intrusi nepoliticosi ??? ca nu inteleg expresia "topicul tau": | ||
casperphantom Postat pe 26 Noiembrie 2010 10:12 |
||
---|---|---|
caspere taman te-am laudat pe alt topic,pai..ce faci? sa-ti spuna baba o treaba:calitatea unui topic tine in primul rand de grija initiatorului pt topicul respectiv. |
||
iasomia Postat pe 26 Noiembrie 2010 10:15 |
||
De la: iasomia, la data 2010-11-26 10:15:50caspere babuto, mersi, de grija, incercam sa suguiesc, ca voiam sa deschid si eu unul, dar avand in vedere ca...nu vreau sa fac pe nebunul si sa interzic accesul unora "intr-un parc public" |
||
|
||
casperphantom Postat pe 26 Noiembrie 2010 10:20 |
||
nene cas, nu mai da c/ p ca ti-o iei | ||
Thor_again Postat pe 26 Noiembrie 2010 10:23 |
||
adica ??? ca nu stiu prescurtarile astea, sau sa intreb ce inseamna c/p ??? | ||
casperphantom Postat pe 26 Noiembrie 2010 10:27 |
||
caspere eram deasupra,nu aveam cum sa uit ce-am zis.. avem libertatea sa intram unde vrem,cand vrem,aici e vorba despre limbaj,comportament si batut apa in piua... o mai tii langa?... |
||
iasomia Postat pe 26 Noiembrie 2010 10:29 |
||
aaaa, mai e ceva,dar asta-i cred o cugetare din putul gandirii, foarte tare ma deranjeaza de-o vreme cand mi se spune "nene" aici sau in alta parte, oi fi imbatranind sau chiar devin undeva in subconstient batran ...si vreau sa...fug ??? | ||
casperphantom Postat pe 26 Noiembrie 2010 10:30 |
||
iaso, eu am, scuze, o problema trebuie sa ma adresez cuiva anume si ..asta e un mod de a o face, n-am treaba cu restul dar cand spun cuiva ceva, vreau ca acela sa stie ca lui ma adresez, aici n-am posibilitatea sa -l privesc in ochi | ||
casperphantom Postat pe 26 Noiembrie 2010 10:32 |
||
mami, daca ai hiperenergie deschide un topic,nu are sens sa dialogam pe un topic cu tema, despre nimic,sa vorbim vorbe.... pui numele userului la inceputul postarii. hai jucati-va frumos.. |
||
iasomia Postat pe 26 Noiembrie 2010 10:39 |
||
cas, cand te adresezi cuiva, ii spui pe nume, cum am facut-o si noi. nu dam copy/ paste dupa postari, in cel mai rau caz copiem doar un fragment din intreg, asta daca vrem sa concluzionam sau sa dezvoltam ceva spus de altcineva. Motivul? Se incarca pagina aiurea, e mai greu de citit si la un moment dat devine chiar enervant. Poti sa mai dai un c/ p (ti-am explicat ce inseamna) daca vrei sa te referi la o postare mai veche, ce nu apare pe pagina respectiva. Ma rog, nu te obliga nimeni sa nu dai copy/ paste, dar sa nu te miri daca unii vom incepe sa nu iti mai citim postarile din motivele enuntate mai sus PS: gata, pricepui aluzia cu "nene" |
||
Thor_again Postat pe 26 Noiembrie 2010 10:42 |
||
mersi, de aia deschide-i un topic, ca intuii dorinta iasomicai | ||
casperphantom Postat pe 26 Noiembrie 2010 10:44 |
||
Casperache, nu interzice nimeni nimanui ca sa posteze p-ici, si din cate imi amintesc, inclusiv tu ai postat niste scrieri, ceva de genul asta, si nu cred ca te-a obstructionat cineva. Eu am avut doar pretentia sa nu devina un topic pentru polemici ce nu au nicio legatura cu tema propusa in start. |
||
anakin Postat pe 26 Noiembrie 2010 13:24 |
||
De la: LILO, la data 2010-11-25 19:54:22 DA CE PE VREMEA COMUNISTILOR NU ERAU CARTI DE DUMAS, VOLTAIRE SAU SHAKESPEARE IN MAGAZINE SAU IN BIBLIOTECI ? |
||
KNIGHT_31 Postat pe 28 Noiembrie 2010 03:33 |
||
SAU JULES VERNE ? | ||
KNIGHT_31 Postat pe 28 Noiembrie 2010 03:34 |
||
Deh, astia presupun ca erau acei scriitori comunisti, care faceau proza literara-comunista, nespa? | ||
anakin Postat pe 29 Noiembrie 2010 09:15 |
||
De la: anakin, la data 2010-11-29 09:15:02Deh, astia presupun ca erau acei scriitori comunisti, care faceau proza literara-comunista, nespa? NU, ASTA PRESUPUNE AIURELILE PE CARE LE CITESC ACUM DE LA CEI CARE L-AU STUDIAT PE CEASCA |
||
KNIGHT_31 Postat pe 29 Noiembrie 2010 21:57 |
||
Sa nu confundam lucrurile, tu afirmi ca stii sa citesti? ntz, ntz, ntz... | ||
anakin Postat pe 29 Noiembrie 2010 23:22 |
||
anakin-baiatu'.. ce ti-a zis mama tie? |
||
iasomia Postat pe 30 Noiembrie 2010 09:50 |
||
Da, asa e.. l-am bagat in seama. Haide sa caut ceva fain, sa vedem ce mai postam pe aici, ca daca nici acuma, cand nu sunt bani pe piata nu se inghesuie lumea la scris, atunci cand?? |
||
anakin Postat pe 30 Noiembrie 2010 09:54 |
||
o sa ne apuce si scrisu', n-avea grija.... acu' ma gandesc la care andreea sa ma duc,ca m-au chemat vreo trei.tu cauta acolo... |
||
iasomia Postat pe 30 Noiembrie 2010 10:00 |
||
Mami Iaso, si eu cunosc cateva Andree unde as merge, doar ca nu m-am hotarat la care ... bine, asta fara stirea nevestii | ||
anakin Postat pe 30 Noiembrie 2010 10:04 |
||
daca nu stie nu se pune...........bafta . | ||
jeanette40 Postat pe 30 Noiembrie 2010 10:05 |
||
buna asta, jeane, o s-o tin minte. Mai, radem, discutam, facem atmosfera. Sa vezi mai incolo cum vor sari gospodinele alea ciufulite ca uite, pe astfel de site-uri, unii barbati se gandesc cum sa isi insele nevestele - si-or sa ma dea exemplu. Ce cool. |
||
anakin Postat pe 30 Noiembrie 2010 10:09 |
||
sti cum se spunea in batrani............barbatul sa te stie de la brau in jos. de ce n-ar fi valabila si viceversa ????????? |
||
jeanette40 Postat pe 30 Noiembrie 2010 10:12 |
||
Ca sa fii om intreg , atatea sunt necesare ..........Am stat o data la o masa , e adevarat ca o singura data , in timp ce in spatele meu se afla , drapt ca o lumanare , un valet in livrea si cu manusi albe. El impinsese scaunul sub mine , in clipa cand voisem sa ma asez , scutindu-ma de efortul de a-l trage singur. De acea imprejurare imi aduc aminte ca de decorul unei maretii la care fiinta mea launtrica refuza sa adere . In schimb , rareori m-am simtit mai demn , participant la o maretie in care nici cel mai rauvoitor ochi n-ar avea ce sfredeli , ca atunci cand , in preajma unui izvor , in inima unei paduri , asezat pe trunchiul unui copac , incepeam sa rup , incet si ganditor , dintr-o bucata de paine . Ca sa fii om intreg , atatea sunt necesare ............. Geo Bogza |
||
jeanette40 Postat pe 30 Noiembrie 2010 12:30 |
||
De la: anakin, la data 2010-11-29 23:22:21Sa nu confundam lucrurile, tu afirmi ca stii sa citesti? ntz, ntz, ntz... DA, DAR NU LIMBAJ DE LEMN COMUNIST |
||
KNIGHT_31 Postat pe 30 Noiembrie 2010 17:56 |
||
bre, eu cand zisei sa-si intretina lumea topicele, ma gandeam la productii originale... puterea exemplului, deh... ca labareli d-astea-s peste tot... stiu, nu-i usor, dovada bietu' cont preci, care-a ajuns mult prea repede-n pana de idei proprii si personale... |
||
zambil Postat pe 30 Noiembrie 2010 19:14 |
||
ei, zambilu`, stii bine ca asta nu-i de colo, caci presupune anume `inzestrari` si eforturi de gestionare, dozare si valorificare a lor, pe cand `labarelile` nu revendica si nu implica mai nimic, in afara de o anume limbutie de dragul vorbelor si specularii lor! ...ori sa fie, cumva, de dragul vanitatii de a `te` auzi si a `te` minuna de tine insuti/insati?! ...oricum, de aia sunt si prolifice! | ||
esme Postat pe 30 Noiembrie 2010 20:16 |
||
In acea dimineata, isi bause cafeaua gandindu-se la visul care la avut in repetate randuri si care de aceasta data o speriase mai tare decat de obicei. Privea linistita pe fereastra incercand sa-l uite. Se gandea la albastrul infinit, la razele soarelui ce batea pe vaza frumos colorata de pe masa reflectand culorile curcubeului pe perete, la padurile pe care le colinda dese ori, cu copacii aceia batrani si desi imbratisati de liane. Gandindu-se la padure si-a adus aminte de visul horific ce o bantuia de multe nopti si pe care nu il discutase cu nimeni. Sa evite sa se mai gandeasca la asta, si-a pus hainele de oras si a iesit din casa, gandind ca se va aseza la o terasa, va servi niste clatite cu sirop de brad si frisca si va uita totul. Fiecare clipa pe care a trait-o in acea zi era ca un deja vu. Stia pe cine va intalnii si ce ii va spune, stia ca exact in 2 minute va suna telefonul si e doar o greseala. Totul in jurul ei parea anormal si vantul parea sa nu mai adie. Incepuse sa-si faca griji si sa tresara la fiecare zgomot. Abia astepta sa ajunga din nou acasa si sa se ascunda in bratele sotului ei. A fost prima noapte din cele 30 de nopti de cosmar, in care a dormit ca un nou nascut. Si-a pregatit cafeaua dupa gust si a aprins televizorul pentru a urmarii stirile diminetii. A ramas privind in gol pentru cateva momente si lacrimile nu incetau sa-i curga la auzirea ingrozitoarei stiri " Doamnelor si domnilor intrerupem acest reportaj pentru a va aduce la cunostinta ca drumul N6 va fii inchis pentru urmatoarele 5 ore datorita horificulului accident ce a avut loc in apropierea padurii Ashford, 5 persoane si-au pierdut viata si alte 4 sunt in stare critica" . A trebuit sa mearga la locul accidentului sa se convinga. Ajunsa la locul tragediei, a inceput sa strige catre toata lumea spunand ca stia ca asta se va intampla dar a crezut ca e doar un vis, nimeni nu-i acorda insa atentie. |
||
persidadamian Postat pe 30 Noiembrie 2010 22:34 |
||
Tocmai aici avem de a face cu un cerc vicios, nea zambile, prin care este anulata orice intentie de a da vreun exemplu propriu .. pe de o parte, atunci cand cineva isi pune vreo productie pe aici, este taxat in toate felurile, ba este gratulat cu termenul de plagiator, ba i se contesta originalitatea ideii sau a stilului scriiturii, ba este considerat ca ii place sa se vada scris pe undeva ca sa se minuneze de el/ea, ba ca sunt posteaza in lipsa de cititori ... buuuun. Trecem la partea a doua, adica la varianta pe care am propus-o joia trecuta, cu short-story-uri scrise de autori care nu indeplinesc conditia de plagiator obscur, insa este scoasa din putzul gandirii ideea ca as intentiona sa dau lectii de scriere unora, considerandu-ma "mai superior" (expresia asta nu imi apartine, am citat-o de la cineva certat cu limba romana).. Nu stau sa ii numar pe cei care au "amenintat" ca ma dau cu cracii in sus, atunci cand ar scrie el/ea ceva. Timpul trece, dar cracii mi-au ramas tot jos ; well, o fi vina mea, ma gandesc ca nu mai am flexibilitatea tineretii. Pana la urma, si micile povestioare postate pana acum, mie imi place sa le zic short-story-uri, se pot incadra cu succes la rubrica "labareli", intrucat sunt niste simple cuvinte insirate acolo carora li se speculeaza intelesul intru formarea ideii de final. Total de acord si cu opinia asta, mai ales ca, in vremea cand scriam ceva mai mult decat azi, exercitiile nereusite erau considerate "labe literare", evident, dupa ce ne trecea entuziasmul uimirii de noi insine. Si atunci, sincer, qui prodest? din propriul meu punct de vedere, nu se merita sa continuu, decat dintr-un eventual masochism de care bucuros m-as dezice. Asa incat, cel mai bun lucru ar fi ca sa vedem si productii proprii de la cei care spun ca ei scriu, si inca lucruri grele, dom'le, despre viata si conditia existentiala a omului, nu flecusteturi din astea, chestii supte din deget... |
||
anakin Postat pe 30 Noiembrie 2010 22:46 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
dedicaTIE - Dedicatii speciale, personalizate | 1 | De la: burunducel 21 Septembrie 2010 11:40 |
mister sau natura? | 38 | De la: garbo_391767 23 Ianuarie 2014 21:26 |
sal | 4 | De la: anaROBERT 14 Iulie 2010 00:37 |
|
||
Singuratatea in....DOI !!!! | 126 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:39 |
Vorbe de duh despre barbati, femei si nu numai ... | 1940 | De la: charmelen 3 Februarie 2012 15:27 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară