Topic povestiri scurte

da, freya, e posibil sa ai dreptate, oricum cei mai castigati sunt micutii, sunt langa "tatal" lor, dar nu pot sa nu stau sa ma intreb cu toate ca stiu ca-i iubeste, altfel nu i-ar fi luat, ce poate sa simta un om care creste 3 copii care nu sunt ai lui si stiu si aud ca e foarte devotat educatiei lor, avand in vedere ca am spus ca e un oras universitar, nu e greu sa va dati seama unde, aaa daca-mi amintesc bine la momentul divortului cel mic avea 3 ani, cine mi-a relatat povestea este o fosta studenta de-a lui, ea l-a intalnit si ei i-a spus tipul tot
casperphantom
Postat pe 1 Decembrie 2010 22:08
nu-i asa ca uneori viata bate filmul si realitatea e capabila sa depaseasca cele mai extravagante imaginatii ale noastre ???
casperphantom
Postat pe 1 Decembrie 2010 22:10
hai, casper, serios, nu e loc de suparare! nici mie nu mi-a picat bine cand mi-ai spus povestea aia pe forum in care te minunai cum ca n-as fi trait experienta copilariei, pt simplul motiv ca inteleg sa privesc si sa dezvolt lucrurile in felul meu! dar asta e doar un spatiu virtual si nu e cazul sa-l confundam cu altceva! am incercat sa-ti explic asta altfel, dar se pare ca am avut ghinion! deh, nu le poti avea pe toate atunci cand vrei!
esme
Postat pe 1 Decembrie 2010 23:19
ce poata sa simta fata de cine ori ce, Casper ?
fata de copii simte, cel mai probabil, iubire, fata de restul lumii si referitor la intamplare..o mie de emotii, ambivalente cateodata...

cine stie ? important e ca merge mai departe !
n-am nici o indoiala ca va intalni femeia care va stii sa aprecieze un om de calitate ! femeia potrivita pentru el.
Freya_
Postat pe 2 Decembrie 2010 16:21
esme, nu m-am suparat pe tine, stai linistita, dar am raspuns usor ironic exact cum am simtit ca vine din partea ta, poate altadata vom simti ironia fina mai repede, macar inainte de a posta ceva acid

Freya, era vorba de ce ar trebui sa fie in sufletul lui, ca nu l-a lasat inima sa lase pe drumuri 3 copii la procreerea carora nu are niciun amestec, s-a inhamat la cresterea si educarea lor, eu sincer, nu stiu cum as fi reactionat, nu m-am gandit niciodata si face asta stiind ca toata lumea l-a vazut un fraier in el
casperphantom
Postat pe 2 Decembrie 2010 16:40
pai, tocmai asta e problema, casper, ca nu e fina, ironia aia de care pomenesti tu! ori, cel putin, a ta nu a fost deloc asa cum o percepi tu! sa-ti amintesc?: `sa inveti sa traiesti periculos... ori, poate nu intelegi sensul cuvantului?` ei, cum iti pare? eu zic ca e de-a dreptul ...`groasa`!
esme
Postat pe 2 Decembrie 2010 17:03
si tu vrei sa-mi cer scuze, ok, o fac, dar si ironiile voastre depasesc limitele noastre, insa asta nu mai e demult o problema
casperphantom
Postat pe 2 Decembrie 2010 17:09
adica, ne-am invatat ca in loc de alte arme, femeia are la indemana brutala ironie (fina, groasa,muscatoare ) dar in sens literal, fizic...asta-i domeniul altora
casperphantom
Postat pe 2 Decembrie 2010 17:13
las ca nu se moare din asta ............
jeanette40
Postat pe 2 Decembrie 2010 17:27
casper, departe de mine pretentia sa-ti cere scuze! nu am asemenea vanitati! nu asta era problema, ci alta, care se refera la a avea in vedere o anumita grija in ce priveste alegerea si manevrarea cuvintelor! nu sunt vreo vanitoasa care vrea sa aiba neaparat ultima replica ori care considera ca exista polite de platit si ele trebuie incontestabil platite! cred ca suntem oameni destul de inteligenti, incat sa putem gestiona o situatie, fie ea si o divergenta mai adanca de opinii.
esme
Postat pe 2 Decembrie 2010 17:31
mda, asa o fi, de fapt, putem verifica pe viu asta
casperphantom
Postat pe 2 Decembrie 2010 17:40
casper, si eu tot la asta ma refeream...

fraier ? da-i in branza, din afara, toata lumea e desteapta si se pricepe la toate..cand e sa te uiti la tine, sa te vezi cat esti de prost, rau ori mincinos, e mai greu..
Freya_
Postat pe 2 Decembrie 2010 21:50
freio,

ce draq,mami?le taiasi elanu',pai duipa ce citesti asta iti mai vine sa scrii?hai?

esme

o poveste de iarna,ceva?
iasomia
Postat pe 7 Decembrie 2010 16:38
immmda
povesti cu kiluuu....
zic eu...
fleurdelis
Postat pe 8 Decembrie 2010 19:36
floare..

ce spui tu de fapt acilea,mamoantza?ca nu pricipesc...
iasomia
Postat pe 10 Decembrie 2010 12:38
Thorache, ia spune, tata, cum ti-a placut aia cu "Vasile si extraterestrii" ?
anakin
Postat pe 10 Decembrie 2010 12:44
Bai, e mortala, acu' o terminai!
Crez ca azi ma piush pe mine de ras.
Thor_again
Postat pe 10 Decembrie 2010 12:52
Iote mostra:

�B�i tat�, �i zise Dumitru, ia trece-mi tu casa �i p�m�ntul pe numele meu, c� tu azi-m�ine te pr�p�de�ti �i nu-�i mai folosesc la nimica�. Tac-su, c�pos �ns� ca orice ��ran rom�n care p�n� nu demult se zb�tuse �mpotriva colectiviz�rii, a refuzat din capul locului, pretext�nd c� nu are dec�t 55 de ani �i, deci, mai are mult �i bine de tr�it. �Mai ai pe dracu�ghem�, �inu fiu-s�u s� �l contrazic� �i puse m�na pe un par ca s� �i demonstreze, cu argumente, c� �n via�� este foarte posibil s� te �n�eli, mai ales c�nd alinierea planetelor ��i este defavorabil�."

Thor_again
Postat pe 10 Decembrie 2010 12:53
Anakinu, cand mai gasesti d-astea, mai trimite-mi si mie
Thor_again
Postat pe 10 Decembrie 2010 13:20

alinierea planetelor???
foarte buna asta!
zambila
Postat pe 10 Decembrie 2010 13:24
da, bre, e mercur retrograd si d-aia imi pica mie azi toate d-andoaselea..
Freya_
Postat pe 10 Decembrie 2010 19:19
ba e minunat!
am fost la dentist, o zis ca n-am nimic, totu-i perfect! ce-i drept, nu ma mai durea nimic!
apoi la coafor, m-am tuns...evident ca nu a iesit cum voiam eu
apoi sa-mi iau vocsea, n-am gasit nuanta pe care o voiam...am luat alta! acum stau cu vopseaua pe par si astept sa vad ce iasa
zambila
Postat pe 10 Decembrie 2010 19:35
zambi, pastreaza optimismu` asta...indiferent de ce-o sa iasa!
ufishor
Postat pe 10 Decembrie 2010 19:37
pai, macar atat! am dreptul sa aleg ce atitudine iau la problemele care apar!
zambila
Postat pe 10 Decembrie 2010 19:41
te faci roshcataaa?
ufishor
Postat pe 10 Decembrie 2010 19:45
te mananc!
zambila
Postat pe 10 Decembrie 2010 19:46
mnuuuu ioti....dau niste cascaval.....si tin pumnisorii sa iasa fain mumos acolo!
ufishor
Postat pe 10 Decembrie 2010 19:52
asa!
zambila
Postat pe 10 Decembrie 2010 19:55
De la: iasomia, la data 2010-11-30 09:50:37anakin-baiatu'..

ce ti-a zis mama tie?

[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl2.glitter-graphics.net/pub/2716/2716582yw4jkub3vk.gif[/img][/url]
KNIGHT_31
Postat pe 10 Decembrie 2010 20:11
spun ca se'nghesuie lumea la "povestiri"...de nu mai prididesc,,,,
eu....citi!
fleurdelis
Postat pe 11 Decembrie 2010 21:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Credeti in dragoste la prima vedere??? 48 De la: Eu1985 23 Ianuarie 2014 21:31
un sfat:) 3 De la: anaROBERT 3 August 2010 12:52
Eu pe cine mai injur ? 135 De la: Eugenia_ 26 August 2012 16:12
ateu sau agnostic? 67 De la: me_reloaded 4 Noiembrie 2010 08:21
Cea mai buna prietena a sotiei,amanta ideala a sotului 128 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:39
Setari Cookie-uri