anakin baiatu' nu-mi spune ca pui mare pretz pe ce bombanim noi p-acilea,ce naiba,mami...ca nu esti copil.. n-ai vazut mandea cum se "etaleaza"?fara jena.... cred ca deja ati ajuns cu totii sa va cunoasteti,nu se mai pune problema sa puneti bot,si chiar daca se comenteaza,chiar iti pasa? mie nu,am vreo doua sensibilitati,da' mi s-a intamplat sa ma bombane si nu am patit nimic,sa stii..dimpotriva,am facut haz... bine,e si alta situatia,tu chiar scrii.. da' zic si io asa...orisicat... si stii ceva?cei care critica fara sa produca nimic,chiar ca nu au un cuvant de spus,intelegi ce spune baba? |
||
iasomia Postat pe 13 Ianuarie 2011 17:02 |
||
---|---|---|
iaso, care BABA??????? ti-am verificat buletinu`imediat, nu se poate asa ceva!!!! eiiiiii |
||
ufishor Postat pe 13 Ianuarie 2011 17:13 |
||
ufule.. tu pe unde umbli..maicutza?.. poate apari si tu mai des,ca ma lasa lumetu' mai mult singurica... mi-e frica,mi-e frica sa stau singurica... |
||
|
||
iasomia Postat pe 13 Ianuarie 2011 17:19 |
||
eu pe ici si pe colea..... la fugutza mamoantzo...vorba ceea....fata babei in varianta 2011 (adica harnicaaaaa) fac servici...:( calcule si bilanturi...si de la asta mi se trage si mie o frica....desi cam banui rezultatu`, da cu virgula |
||
ufishor Postat pe 13 Ianuarie 2011 17:47 |
||
bilantz la inceputu' anului? toate-s cu popoul in sus in tara asta... |
||
iasomia Postat pe 13 Ianuarie 2011 22:24 |
||
dap...n-ai vazut? ...cucu-cucu.... si-apoi bilantul asta e mai degraba un lant dublu decat vreo dracie cu conotatii busnicesti, mno...... daca trebe, trebe |
||
ufishor Postat pe 13 Ianuarie 2011 22:27 |
||
banutzu' sa intre,pisi... | ||
iasomia Postat pe 13 Ianuarie 2011 22:29 |
||
Chiar am fost curios.. oare cati dintre cei pe care i-am deranjat cu povestioarele mele, si care m-au amenintat ca vor sa scrie sa rupa norii, evident, numai ca sa imi aratae mie ce inseamna literatura adevarata, nu chestii din alea, supte din deget, au si facut-o pana acum. Raspuns: evident, nimeni. Cu alte cuvinte, o multime de zero barat. |
||
anakin Postat pe 4 Februarie 2011 00:36 |
||
anakinu, who cares ? n-ai nevoie de validari externe. las` ca le-a stat frustrarea-n gat, ca la muierea proasta de gura . p-acilea, marfa garla |
||
Freya_ Postat pe 4 Februarie 2011 12:25 |
||
anakin, io zic sa mai asptepti, poate ma loveste pe mine inspiratia da' s-ar putea sa te plictisesti intre timp.... hai, lasa lumea sa comenteze si baga ceva nou! |
||
zambila Postat pe 4 Februarie 2011 13:14 |
||
Da' tu ce-ai impresia, Anakine, ca-i usor lucru sa "literesti" neshte etichete serioase, d-alea grele, nu chestii supte din degete? Acolo se cere munca, nene, literatura adevarata, nu fushareala d-asta de publicat ca sa cumpere lumetu' in urma "reclamei pe care ti-ai facut-o" pe garbo Da' stii cum e vorba aia... who cares, mai draga? Iote ca am plagiat-o pe Freya! |
||
Thor_again Postat pe 4 Februarie 2011 13:36 |
||
de astea- mi esti ..............plagiatorule nu de alta dar ...suna ca " gladiatorule" |
||
jeanette40 Postat pe 4 Februarie 2011 13:54 |
||
jeanette, nebunatica mica | ||
Freya_ Postat pe 4 Februarie 2011 21:38 |
||
mai tot scurte au ramas?? povestirile?? |
||
fleurdelis Postat pe 8 Februarie 2011 22:53 |
||
aproape ca nu se mai vad,,, | ||
fleurdelis Postat pe 8 Februarie 2011 22:55 |
||
hai ziii-neee o povesteeee | ||
fleurdelis Postat pe 10 Februarie 2011 13:28 |
||
asteptam ............ | ||
jeanette40 Postat pe 10 Februarie 2011 13:31 |
||
auzi ca e cu bere | ||
fleurdelis Postat pe 10 Februarie 2011 13:32 |
||
Triunghiul mortii Luni �ncepe una dintre cele mai nefaste perioade pentru b�rba�i. O epoc� sumbr�, o pat� neagr� �n calendar pe care speciali�tii o numesc � Triunghiul Mor�ii�: Valentine�s Day � 1 Martie � 8 Martie (ar mai fi �i Dragobetele, dar dat fiind c� e o tradi�ie popular�, sunt �anse mari ca acesta s� constea, de fapt, �n lovirea fiin�ei iubite cu parul pe fondul consumului de alcool). Triunghiul Mor�ii este deschis de s�rb�toarea Sf�ntului Valentin, o zi binecuv�ntat� de Dumnezeu. Nu �tim precis cine a fost sf�ntul cu pricina, dar romanii l-au ucis �n chinuri groaznice, consider�ndu-l un vr�jma� mult mai periculos dec�t cine �tie ce c�petenie barbar� care doar jefuise Roma sau cucerise jum�tate de Imperiu. Este, de asemenea, singura zi din an c�nd b�rba�ii ar sta cu pl�cere peste program la serviciu. Din p�cate, de obicei au �efi sadici, care le dau drumul mai devreme de la munc� ca s� nu aib� nici o scuz� ca n-au luat nimic fiindc� deja era �nchis peste tot. Urmarea: milioane de b�rba�i nevinova�i din �ntreaga lume se calc� �n picioare �n magazinele cu inimioare, mu�unache �i alte asemenea lucruri dr�gu�e, pe care, ulterior, consoartale le vor pune prin cas� c�t mai la vedere, ca pe ni�te trofee ale victoriei lor. Revenind: �narma�i cu aceast� prim� dovad� de iubire (se pare c� �i Iisus obi�nuia s� le d�ruiasc� ucenicilor S�i mu�unache de plu�, ca s� le arate c�-i iube�te, doar lui Iuda �i lua ciorapi sau cravate, a�a c� nici nu-i de mirare c� s-a �nt�mplat ce �tim cu to�ii), b�rba�ii se vor opri la tarabele de flori, unde vor jertfi c�t mai mult din salariu. Cei mai lipsi�i de experien��, amintindu-�i c� anul trecut li s-a spus �Vai, de ce mi-ai luat flori, sunt a�a de scumpe azi, nu trebuia s� arunci banii!� vor considera c� aceast� etap� e facultativ� �i pot s�ri peste ea. Gre�it! Aceast� eroare a stat la originea a nenum�rate nop�i dormite pe pre� �i trebuie evitat� cu orice pre�. Dac� e nevoie, vinde�i ceva din cas� sau lua�i bani de la c�m�tari (�n fond, ei pot doar s� v� rup� degetele, nu v� fac �ntreaga via�� un chin �i nici nu pretind s�-i plimba�i �n parc vreo cinci ore dac� �i iubi�i), numai s� cumparati un buchet frumos. �ns� partea cu adev�rat grea abia acum �ncepe. Dup� ce depun aceste m�runte ofrande la picioarele consoartei, b�rba�ii vor trebui s� purcead� la ie�irea romantic� �n ora�. Se anun�� o sear� pl�cut�, dat fiind c� rezerv�rile la restaurante pentru seara de Sf�ntul Valentin trebuie f�cute de obicei cu minimum cinci ani �nainte (chiar dac� nu ave�i o rela�ie �n momentul respectiv, e bine s� v� g�ndi�i un pic �n avans). Iar dac� o s� ajunge�i cumva acolo �i chelnerul o s� v� spun�: �Avea�i, �ntr-adev�r, o mas�, dar nu a�i confirmat rezervarea �n 2009 �i �n 2010�, o s� afla�i rapid c�t de incompetent sunte�i, �n compara�ie cu al�i b�rba�i care au fost �n stare s� le fac� rost iubitelor lor de o mas�, fie �i la shaorm�ria din Dristor � important e s� fie o mas� �i s� aib� pe ea ceva roz �i lum�n�ri (sunt convins de altfel c� �n Dristor, cu aceast� ocazie, mai pun �n shaorma �i ceva roz, ca s� le plac� aleselor inimilor de taximetri�ti). Dup� dou� s�pt�m�ni de refacere, b�rba�ii vor da piept cu cea de-a doua �ncercare: M�r�i�orul. Dup� cum desigur �ti�i, m�r�i�orul este un obiect artizanal de foarte mult bun gust, pe care femeile �l poart� at�rnat de piept pentru a vesti venirea prim�verii. Dac� femeile nu ar purta m�r�i�oare, este foarte posibil c� pur �i simplu nu ar mai veni prim�vara. M�r�i�oarele nu sunt scumpe, dar sunt o provocare pentru orice persoan� cu un pic de sim� estetic. Se pare de altfel c� motivul pentru care majoritatea arti�tilor sunt homosexuali este acela c� nu i-a l�sat inima s� dea banii pe un frumos co�ar din plastic, pe o inimioar� de plu� sau un trifoi din tabl� �tan�at�. �ns� nimic nu-i poate bucura mai tare pe salaria�ii obi�nui�i, care se chinuie 12 luni pe an s� produc� texte de calitate pentru un salariu mizer (v-a�i dat seama, desigur, c� nu era vorba de noi c�nd am spus �texte de calitate�) dec�t 8 martie, o zi �n care vor trebui s� caute un cadou frumos, care s� nu fie nici m�r�i�or, nici mu�unache, fiindc� imediat dup� 1 martie acestea se transform� subit �n ni�te kitsch-uri ordinare. Cadoul trebuie �nso�it obligatoriu de flori (care nu devin un kitsch ordinar dup� 1 martie, plus c� pre�ul florilor de 8 martie poate arunca lejer �n criz� �ntreaga economie mondial�) �i de o nou� ie�ire romantic� �n ora�. Un sfat: ca s� face�i rost de o rezervare, nu este deloc o idee proast� s� r�pi�i familia chelnerului. Interpolul nu au reu�it s�-l identifice pe inventatorul acestor s�rb�tori. Se crede totu�i c� este vorba despre un dement care, dup� ce s-a �nsurat, a aruncat �ntreaga vin� asupra omenirii �i a jurat s� se r�zbune. |
||
anakin Postat pe 11 Februarie 2011 18:24 |
||
DAP MARE ADEVAR | ||
floare_cu_colti Postat pe 11 Februarie 2011 18:36 |
||
IO n-am vreme sa "va cetesc" dar ce zici acolo anakinu ,(virgula cu pricina ) ii interesant!!!! |
||
LILO Postat pe 11 Februarie 2011 18:43 |
||
vai de MOI ca am vrut sa modific dar NU nu ma lasa!! ca tre ' sa pun si IO o virgula!!!! help!!!help!!! |
||
LILO Postat pe 11 Februarie 2011 18:44 |
||
privind din unghiu barbatilor dasta al meu ii in delegatie intodeauna si imi cedeaza cardul si sa ma descurc sa cump exact cedoresc si ce imi place . | ||
floare_cu_colti Postat pe 11 Februarie 2011 18:45 |
||
ok!! modific!!!! | ||
LILO Postat pe 11 Februarie 2011 18:45 |
||
ma duuuuuuuccccccccccc,,,sa "ma hodinesc" maine n-am week.... i mi-S furioasa...pe fluturele care imi arata cum ma JUMULESC cu cei DOUASCINCI la SUTA!!!! jecmanitorii afurisiti da IO ma duc sa BAG!!!! SUPLIMENTARE |
||
LILO Postat pe 11 Februarie 2011 18:49 |
||
ioooaaaiiiiiiiiiiii si vaaaaaiiiii anakinu,mon cher nu dadea nu ii vina mea ca mere ca pixu deh si garbolica noastra... o fi obosit |
||
LILO Postat pe 11 Februarie 2011 18:54 |
||
Eu prefer doar flori....o muzica buna..un dans....si o plimbare....mana in mana....de 2 ori pe sapt....is economa | ||
nuti_vio Postat pe 11 Februarie 2011 18:56 |
||
asta ca asa este din parte fac parte din categoria devoratoarelor unei parti din salariu |
||
tusi_Oli Postat pe 11 Februarie 2011 18:59 |
||
si eu prefer flori si in special freziile, o cina gatita de manutele lui si apoi un vin bun si la final desertul |
||
tusi_Oli Postat pe 11 Februarie 2011 19:02 |
||
Puteti sa va ofuscati cat si cum vreti voi, dar in loc sa fi dat cu "comentariile" astea, mai bine ma abtineam in locul vostru. Pentru voi postarea Anakinului e "d�c�t o postare de forum", asa-i? Multi n-ar recunoaste padurea nici macar daca ar da cu nasu-n copaci ... |
||
Thor_again Postat pe 11 Februarie 2011 19:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
care e cea mai frumoasa amintire din vioata voastra? | 252 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:39 |
disperataa | 26 | De la: hermosa20 22 Iulie 2012 07:54 |
.... | 7 | De la: quasaria 7 Ianuarie 2012 21:19 |
|
||
DINTR-O SINGURA LACRIMA S-AU CROIT SERPII... | 806 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:38 |
Nu este de mirare.. | 101 | De la: garbo174849 31 August 2011 20:15 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară