pai nu vazusi bre ca ne punem cenusa in cap? | ||
floare_cu_colti Postat pe 11 Februarie 2011 19:05 |
||
---|---|---|
De la: Thor_again, la data 2011-02-11 19:02:45Puteti sa va ofuscati cat si cum vreti voi, dar in loc sa fi dat cu "comentariile" astea, mai bine ma abtineam in locul vostru. Pentru voi postarea Anakinului e "d�c�t o postare de forum", asa-i?pai ori sa spunem ori sa nu spunem . |
||
floare_cu_colti Postat pe 11 Februarie 2011 19:06 |
||
iote recunoastem ca a veti o perioada de victime supreme . | ||
|
||
floare_cu_colti Postat pe 11 Februarie 2011 19:06 |
||
cine noi |
||
tusi_Oli Postat pe 11 Februarie 2011 19:07 |
||
ei da saracii barbati greu le va fi | ||
tusi_Oli Postat pe 11 Februarie 2011 19:08 |
||
Mai...ce naiba se intampla?...toata lumea e cu couru' in sus....oare a venit primavara...e prea devreme pt unii? | ||
nuti_vio Postat pe 11 Februarie 2011 19:13 |
||
Buruiano, iertata-mi fie analogia, da' comentariile alea ridicole ale voastre stii ce au facut? Au reusit numai sa demonstreze zicala aia cu margaritarele aruncate Ca sa fiu pe intelesul vostru: "firul rosu" fara de care orice compozitie, fie ea literara, plastica sau muzicala ar fi doar un gunoi de sertar, umorul, frazele extrem de bine inchegate sau cursivitatea, fluenta naratiunii, nimic din toate astea nu exista pentru voi. Pentru voi exista doar "dap... un mare adevar!" (e-te fleoshc!) "si eu prefer cutare si cutare" "mangafaua mea, lua-l-ar dracu', nici macar un pai nu imi aduce!" etc, etc, etc. Si va mai ofuscati cand dau cu voi de pamant ca va "oferiti" tortulete, ceiucuri, prajiturele si cafelute virtuale, ori cand va iau la impins vagoane cu infantilitatea asta de "valentine's day", buna doar pentru puberii de clasele V - VIII. PS: "Romantismul" vostru se impiedica si da cu couru' de tzarana daca cineva ridiculizeaza -exact asa cum merita- marea "zi a indragostitilor" (o prostie mai mare ca asta -"ziua indragostitilor", de sarbatorit neaparat cu inimioare si balonase rosii- nici macar de la irinuca nu mi-a fost dat sa aud!). Asta e o observatie in plus, fara nici o legatura cu mostra de literatura data de Anakin aici |
||
Thor_again Postat pe 11 Februarie 2011 19:15 |
||
De la: floare_cu_colti, la data 2011-02-11 19:06:52iote recunoastem ca a veti o perioada de victime supreme . Chiar nu imi face nici o placere sa o folosesc, dar de data asta trebuie: Q.E.D. Sau, cu alte cuvinte, unde dai si unde crapa! |
||
Thor_again Postat pe 11 Februarie 2011 19:18 |
||
noroc ca ne mai "lumineaza" unii | ||
eladaela Postat pe 11 Februarie 2011 19:19 |
||
Ce facurati bre? Sunarati adunarea patzachinelor de pretutindeni aici? | ||
Thor_again Postat pe 11 Februarie 2011 19:21 |
||
vorbeai de cine stiu eu??? | ||
eladaela Postat pe 11 Februarie 2011 19:23 |
||
Thor....deci...ne-ai clasificat...etichetat?.....multumim... esti sigur ca ai inteles ceea ce noi am dorit a spune? |
||
nuti_vio Postat pe 11 Februarie 2011 19:24 |
||
nutico...si voi restu' patzachinelor...se pare ca unii au inceput mai devreme sa-si inece amarul... ptr saptamana care urmeaza,normal.... |
||
eladaela Postat pe 11 Februarie 2011 19:25 |
||
nuti, nu v-am etichetat, stai linistita aia cu e: vezi cu provocarile alea de care te tot plangi ca le primesti din partea altora s-ar putea totusi ca "prietenele" tale de pe aici sa nu fie chiar atat de proaste si usor de dus de nas, precum le consideri. |
||
Thor_again Postat pe 11 Februarie 2011 19:27 |
||
era sa rad.... | ||
eladaela Postat pe 11 Februarie 2011 19:28 |
||
Nuti, repet: ati dat adunarea patzachinelor aici? Ca vad ca au inceput sa apara. Deocamdata UNA! PS: e mai clara acum etichetarea, nuti? |
||
Thor_again Postat pe 11 Februarie 2011 19:28 |
||
fetele va simtiti careva patachine | ||
tusi_Oli Postat pe 11 Februarie 2011 19:29 |
||
Lincoln zicea ceva si zicea bine... | ||
eladaela Postat pe 11 Februarie 2011 19:30 |
||
Eu zic ca in urmatoarele zece minute sa va verifcati "privatele". Cu siguranta veti primi mesaje de genul "da-l dreaq, ma tot provoaca, doar-doar voi pleca de aici, da' eu nu ii raspund, ca il stiu cine e!" | ||
Thor_again Postat pe 11 Februarie 2011 19:31 |
||
si ca sa fiu in ton cu povestioara lui anakin sa stiti ca-i plang de mila scumpului meu partener ca el este nu in triunghiul mortii ci in patratul mortii deci gaura neagra in bozonar | ||
tusi_Oli Postat pe 11 Februarie 2011 19:32 |
||
si chiar stiu hai ca nu vreau sa stric topis-ul..a fost creat ptr altceva,nu ca sa le vedem un ora chilotii anakinu...cu scuzele de rigoare |
||
eladaela Postat pe 11 Februarie 2011 19:32 |
||
Thor...esti ditmai omu'.....te simti mai bine, daca jignesti?.... E o dovada de bun simt sa o respecti pe mama copiilor tai...gandeste-te la fii tai... Imi cer scuze....dar e penibil....offf..... |
||
nuti_vio Postat pe 11 Februarie 2011 19:35 |
||
Simpla ta prezenta il strica, asa ca stai linistita, nu mai e nimic de stricat. Intr-un final insa ma declar uimit ca ai constatat si tu ceva. Cunoscundu-te, nu sunt sigur inca de faptul ca ai constatat fara ajutorul unui tert |
||
Thor_again Postat pe 11 Februarie 2011 19:35 |
||
Eram gata - gata sa iti dau un raspuns, nuti. Dar nu am sa iti mai spun decat atat: schimba destinatia postarii respective. Nu de alta dar chiar nu mai am de gand sa pic in capcanele unei oarecare, in definitiv. |
||
Thor_again Postat pe 11 Februarie 2011 19:37 |
||
nuti_vio Postat pe 11 Februarie 2011 19:46 |
||
Nutzo, ceasul tau functioneaza in sens trigonometric? La tine ora 19:19 e dupa ora 19:21? Intreb si eu, ca te vaz nedumerita | ||
Thor_again Postat pe 11 Februarie 2011 19:52 |
||
Valeu...ce ti-as zice vreo doua...da' ma abtin.....fiara potoleste-te... | ||
nuti_vio Postat pe 11 Februarie 2011 20:00 |
||
Ai tu noroc ca postezi aici si ma abtin eu sa calc in mocirla pe care ati pregatit-o Si mai usor cu calificativele. |
||
Thor_again Postat pe 11 Februarie 2011 20:04 |
||
Era doar o gluma..... ai reusit sa-mi strici buna-dispozitie. o seara faina |
||
nuti_vio Postat pe 11 Februarie 2011 20:09 |
||
OK, te cred si revin la "sentimente" mai bune. Dar luand in considerare toate aspectele anterioare, atitudinea mea a fost justificata. | ||
Thor_again Postat pe 11 Februarie 2011 20:13 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
La multi ani tuturor care poarta numele Gheorghe si derivatele numelui! | 2 | De la: Jojolin 22 Aprilie 2012 00:56 |
as merge la lucru in italia | 1 | De la: garbo004062 10 Septembrie 2010 16:06 |
Iubiri...ratacite... | 21 | De la: eu_geminy 24 Noiembrie 2010 02:20 |
|
||
buna ziua, | 8 | De la: alfheim 27 Mai 2011 22:52 |
femeia balanta intr o relatie | 54 | De la: ana02 11 Iulie 2009 21:59 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară