ce are situl ista? nu intra tot, daca intra intra aiurea | ||
si_totusi Postat pe 15 Februarie 2011 19:57 |
||
---|---|---|
cine stie!? o fi prea lunga postarea, desi...pe altele nu le impiedica sa citeze pagini intregi mai incerca! |
||
zambila Postat pe 15 Februarie 2011 20:01 |
||
De treci codrii de arama de departe vezi arzand Fosta cas'a lu' bunicu' si pe el l'auzi urland L-am rugat de-atatea ori sa-mi dea actele pe casa Da' el n-o vrut sa m-asculte si-i tin usa sa nu iasa. Si acum scrie ravase- ca are talent din plin, "va iubesc pe toata lumea" si semneaza, Valentin Lasa-l sa scrie cat vrea, ca ma duc sa-i iau sapun Si o funie mai groasa,drept pe gat ca sa i-o pun Sa il vad daca-i barbat, ca apoi sa nu mai zica Cu o voce de pisica, ca eu sunt un derivat |
||
|
||
si_totusi Postat pe 15 Februarie 2011 20:03 |
||
Sar innebuniti vecinii cu galeti de apa-n mana Eu le zic ca nu mi-e sete si le-arat ca am fantana. Si strig sa ma lase-npace aruncand spre ei toporul Cum s-ar zice, Valentinu si-a facut de-acuma treaba S-a indragostit toporul de frumoasa baba Ana Iara eu ca un Navalnic, Dragobete cum s-ar zice O sa fac pe Valentinu betisoare si arsice |
||
si_totusi Postat pe 15 Februarie 2011 20:04 |
||
no, ca nu vrea!! ia de la mine niste nutella, sa nu te enervezi |
||
zambila Postat pe 15 Februarie 2011 20:07 |
||
are ceva garbo cu mine. nu ma lasa sa vreau lunga. nu intra versul cu piciorul taiat, nici sa-l bat. o fi crezand ca cel picior e injuratura. |
||
si_totusi Postat pe 15 Februarie 2011 20:11 |
||
mda... interesant cu altii pot injura ca la usa cortului si nu-i baneaza nimeni da' se pare ca trebe sa ne obisnuim, asa functioneaza garbo |
||
zambila Postat pe 15 Februarie 2011 20:13 |
||
pisoi am fost la tine in vizita dar fu una scurta d'aia d'a lu' garbo de ne baga prin profile gata cu examenele? |
||
tusi_Oli Postat pe 15 Februarie 2011 20:16 |
||
gata! da' hai sa ne mutam, ca ne alearga anakinu acush |
||
zambila Postat pe 15 Februarie 2011 20:21 |
||
De la: zambila, la data 2011-02-15 20:21:03gata! unde mergem/ pe care topic? |
||
tusi_Oli Postat pe 15 Februarie 2011 20:25 |
||
las-o frate, atat poate... in alta dezordine de idei, parodia cu colindul o stii ? e super misto |
||
Freya__ Postat pe 15 Februarie 2011 20:27 |
||
dap, baietii canta chiar bine tusi, io fac acte si mai arunc cate un ochi pe aici dar am glumit, putem vorbi unde vrem |
||
zambila Postat pe 15 Februarie 2011 20:30 |
||
stiu na da' ziceam si eu asa la bzz faci acteeee la ora asta pisoi da ce patisi maica ' |
||
tusi_Oli Postat pe 15 Februarie 2011 20:34 |
||
De la: Freya__, la data 2011-02-15 19:48:06atunci trebuia sa taci. limitata si fara credit!pai tu inghhiti tot ce ti se baga pe gat?sa te intorci pe tine pe dos,poate te si regasesti,unineuronalo.te rog sa respecti bunul simt,altfel trimit tot ce se scrie aici,proprietarului site-ului. |
||
vuvuzela Postat pe 15 Februarie 2011 20:37 |
||
vuvu, tu cu cine vorbesti ? | ||
Freya__ Postat pe 15 Februarie 2011 20:49 |
||
Cred ca voi posta maine o povestire, intrucat topicul asta risca sa isi schimbe destinatia. | ||
anakin Postat pe 16 Februarie 2011 17:42 |
||
te mai gandesti mult,baiatu'? |
||
iasomia Postat pe 17 Februarie 2011 16:39 |
||
stai sa-l sun, ca poate a uitat | ||
Thor_again Postat pe 17 Februarie 2011 16:42 |
||
baga slova, neica, sa te citesc | ||
Freya__ Postat pe 17 Februarie 2011 17:05 |
||
iaca, pana se-ncalzeste anakinu' la rosu sa scoata ceva, sa bag eu o proza d-asta scurta... se uita tinta la ghetele ude, de pe care se scurgeau zoaie de zapada murdara... vantul slab dar taios ii ravasea parul sur, apoi i se strecura pe langa gulerul paltonului si-i patrundea pe sub camasa ieftina, in carouri, incretindu-i pielea galbejita... n-ar fi trebuit sa spui asta! - n-ar fi trebuit sa spui asta!... cuvintele ii reveneau, mereu aceleasi, fara sa le rosteasca... apoi o ameteala brusca ii sterse din priviri imaginea ghetelor ude... ramase insa nemiscat, asezat pe banca de pe care vopseaua se scorojise in buna parte... cand isi reveni, alte fraze obsesive ii napadira mintea... tu ce-ai facut ca sa ma ajuti?... da, ai stiut numai sa ma intrebi de bani, daca mi-am gasit servici, daca am de gand sa ma schimb vreodata... tu ce-ai facut ca sa ma ajuti?... da... o senzatie de acru ii urca din stomac, insa o stapani inghitind grabit in sec, cu maxilarul strans, fara sa respire pe gura... simti nevoia sa bea ceva tare, dar ramase tot nemiscat, cu mainile adanc infundate in buzunarele goale... doar zapada mai facea sa se vada ceva pe aleea pustie, acum, ca se lasase intunericul... eu ce puteam sa fac?... daca nu m-ai fi tocat mereu cu grijile tale, poate ca as fi putut sa ma gandesc la ceva... dar tu nu, erai mereu cu gura pe mine... aproape ca-mi era si frica sa ma mai intorc acasa dupa-amiaza, de gura ta... cand te vedeam in pragul usii, cu copilul plangand in brate si aruncandu-mi priviri iscoditoare, imi venea sa-mi iau campii... am si eu rabdarea mea, dar pana cand?... vezi?... e vina ta... da... |
||
zambil Postat pe 17 Februarie 2011 21:50 |
||
ameteala ii reveni, incetosindu-i privirea... nu-si dadu seama, cat a durat, apoi redeveni brusc lucid, dar golit de ganduri... privea in gol, fara sa vada ceva anume... o momaie cu ochii, deschisi, sticlosi... apoi il napadi incet o moleseala calduta, de parca l-ar fi mangaiat cineva in treacat... iti mai aduci aminte anul in care am fost la ai tai, la braila?...taica-tu e om de treaba... da... tin minte ca m-a dus in beci, unde tinea molanul ala de-ti taia picioarele.. ce-am mai baut cu el atunci, in beci... om de treaba, abia ce ma cunoscuse... si tu si maica-ta, ce ne-ati mai cautat, ca era gata masa si nu stiati unde-am disparut.. si noi eram in beci, cu molanul ala... om de treaba, taica-tu... abia ce ma cunoscuse... amintirea aia veche il inmuiase de tot, cu toate ca frigul se intetise...fata i se destinse si sprancenele ii coborasera pe margini... o urma de zambet la care numai ochii ii participau... o momaie care zambea doar cu ochii, maxilarul ramanandu-i inclesta involuntar... tiu minte ca ne-am imbatat strasnic atunci...am apucat sa mananc ceva din puiiul ala cu mujdei?.. al dracu' sa fiu daca mai tin minte... am apucat sa mananc ceva?... dar situ can mai carat in dormitorul de oaspeti... asta stiu... parca simtea din nou caldura de-atunci a femeii, care se opintise gafaind sa-l bage-n camera si sa-l aseze pe pat... da, caldura si mirosul de paine de casa, si de busuioc.. si de lana aspra... dar mai ales caldura... lacrimi calde i se scurgeau pe langa nas spre barbia tepoasa... se scula brusc, dar ameteala il facu sa se clatine si trebui sa paseasca iute in lateral, ca sa nu cada... piciorul insa se sprijini pe moale, iar el tresari infricosat si sari in partea opusa, icnind scurt... refuza insa sa se uite in jos, paralizat de frica... ramase o vreme asa, garbovit.. o momaie infricosata si garbovita... cand simti ca-i revin cat de cat puterile, se rasuci pe calcaie si se departa grabit, fara sa se uite inapoi... aproape ca schiopata, deoarece simtea ca talpa aceea care calcase pe moale il frigea, cu toate ca avea ghetele ude... disparu curand in intuneric si doar scartaitul zapezii sub pasii fugari mai aminteau de prezenta lui acolo... in stralucirea palida a zapezii murdare, abia se deslusea forma ei,prabusita langa banca stinghera... oforma intunecata, din care doar o mana palida se distingea clar.. o mana palida, purtand urmele de noroi ale talpii de gheata uda... o mana stinghera, de femeie muncita la viata ei... mai incolo, stralucea la fel de stingher o sticla goala, cu gatul spart... o sticla goala si stinghera si stropi intunecati, pe zapada murdara... |
||
zambil Postat pe 17 Februarie 2011 22:21 |
||
multumim moshu`, cu suflet... | ||
ufishor Postat pe 18 Februarie 2011 11:20 |
||
uffu scriitura batranului nu o intelege oricine,felicitari ca stii a pretui... ia sa vedem.. ............. femeia uda un prosop cu apa rece,si alerga disperata spre barbatul livid,cu maini tremurande ii stergea fata plina de sudoare,si ii soptea incetisor,vorbind cu soapte blande: -filoane! filoane,trezeste-te! ii tampona fruntea cu gesturi calde,materne ,iar ochii i se umplura de lacrimi. iar ai avut cosmarul ala,scoala-te filoane! uita-te in ochii mei,deschide ochii,filoane! speriata isi puse fruntea pe pieptul lui si incepu sa planga in hohote atat de amare, incat cainele lor,un soricar batran ..incepu si el sa urle .. femeia tresari ,lua un papuc de-al barbatului de jos si il arunca inciudata in caine: -disapari! ii spuse cu voce joasa,tragi la rau... grabita alerga la fereastra,o deschise larg ,iar gerul de ianuarie patrunse in camera taios. il acoperi bine pe barbat,cu plapuma grea de lana de-o avea zestre de la coana zita,muma-sa,si ii spuse incetisor la ureche: -ma duc la bucatarie,sa termin mancarea ,daca nu te trezesti pana termin,chem salvarea..si iesi din camera,inchizand usa cu zgomot. isi duse mana la inima si asculta atat de concentrata ,incat simtea ca o sa lesine in curand, daca nici asta nu-si face efectul,musai trebuie sa chem un doctor. filon tragea de ochi sa-i deschida cu disperare,nu putea.. vorbele femei veneau spre el in valuri amenintatoare: chem salvarea,chem salvarea,chem salvarea ecoul ii trezi simturile! sari direct in picioare: -femeie!ai innebunit?nu chema nicio salvare! nu mai este omu' liber sa aiba un cosmar in casa lui,pune mana si fa-mi o cafea amara,mai bine un ness fara zahar,si arunca toata bautura din casa. vreau sa nu pun un timp gura pe ea,pana la ziua ta nu mai gust nimic,da,da... -vin acu'! striga femeia,incercand sa-si faca vocea sa sune normal,ca el sa nu simta spaimele ei. apoi incepu sa rada obosita,bombanind pentru ea in timp ce ii freca nessul omului: frica de doctor il scoala si din morti pe omul asta,isi spuse hohotind incetisor...da' uite ca e bun un cosmar la casa omului, si-a adus aminte ca o sa fie ziua mea,rad a proasta,plangand.. -ehhh,filoane,filoane.. |
||
iasomia Postat pe 18 Februarie 2011 12:16 |
||
jeanette40 Postat pe 18 Februarie 2011 12:22 |
||
nuti_vio Postat pe 18 Februarie 2011 12:28 |
||
iasomica, e vie si mobilizatoare povestirea ta! imi place cum ii dozezi suflul si `ingredientele`! parca mi-l inchipui pe filon, altfel un individ morocanos, posac, necomunicativ, indaratnic, vanitos, infailibil (?!?) si, in consecinta, `superior`, traind un moment de spaima vecina cu paroxismul cand aude de doctor. iar asta il plaseaza intr-o cu totul alta pozitie, nefavorabila lui, schimband complet raportul de forte. zambil, marturisesc, imprevizibil si neasteptat finalul povestirii tale! abil! neasteptat nu pt ca nu s-ar inscrie intr-o logica a lucrurilor (fie ea si logica unui personaj-reflector cu judecata cumva deviata), ci pt ca tonul blajin, dulce-amar al episodului tradeaza mai degraba o constiinta fragila, docila, incapabila de initiativa, decat una capabila de gesturi supreme. insa, se pare, tocmai din aceasta vulnerabilitate incontrolabila vine si surpriza. |
||
esme Postat pe 18 Februarie 2011 22:32 |
||
De la: esme, la data 2011-02-18 22:32:18iasomica, e vie si mobilizatoare povestirea ta! imi place cum ii dozezi suflul si `ingredientele`! parca mi-l inchipui pe filon, altfel un individ morocanos, posac, necomunicativ, indaratnic, vanitos, infailibil (?!?) si, in consecinta, `superior`, traind un moment de spaima vecina cu paroxismul cand aude de doctor. iar asta il plaseaza intr-o cu totul alta pozitie, nefavorabila lui, schimband complet raportul de forte. esme...traiam cu o alta impresie depre tine... eu ma gandesc cu groaza ca mi se termina viata intr-o zi si nu voi apuca sa termin de citit toate romanele consacrate ale literatuerii universale... si tu iti pierzi timpul facand critica unor ilustrii necunoscuti? care vor disparea tot asa de cunoscuti pe cat erau la nastere?!? cat despre Iasomia...iart-o...asta nu se simte bine decat cand i se umple gura cu...aia...cum ii place ei sa-i zica pe deadreptul...o sa caut postarea ei sa va reamintesc... |
||
markon Postat pe 19 Februarie 2011 02:21 |
||
gataa...mi-am reamintit...pouuuuuulaaaa...asa-i place doamnei iaso s-o rasfete...sa fie mai lunga...sa i se umple gura...o sa caut postarea sa-i reamintesc... | ||
markon Postat pe 19 Februarie 2011 02:27 |
||
mai mare rusinea...sunt barbat ...si mi-as putea permite multe sub titlul asta...dar sa fiu femeie,sa ma pretind o doamna...si sa dau cu mucii in perete...jalnic...mai,doamna iasomia... | ||
markon Postat pe 19 Februarie 2011 02:31 |
||
mark, nu imi doresc sa fiu inteles gresit, insa nu este frumos sa te rafuiesti cu iasomia aici. Mi-ar placea ca acest topic sa fie destinat strict unor incercari literare si comentariilor legate de acestea (asa cum am si specificat inca din prima postare), chiar daca aceste incercari literare vin din partea unor ilustri necunoscuti,cu un hobby comun. Asta nu inseamna ca nu esti binevenit cu ceva care este legat de tema topicului. Multumesc. |
||
anakin Postat pe 19 Februarie 2011 12:17 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
TU IUBESTI ROMANIA ? EU DA ! | 38 | De la: VOIAJOR 14 August 2012 19:54 |
Pact cu mine insami | 51 | De la: sora_ilsi 23 Decembrie 2009 16:07 |
Cum treci mai departe? | 36 | De la: dor72_ 25 August 2011 07:47 |
|
||
Aflarea ursitului de Boboteaza (sau visarea ursitului de Boboteaza) | 74 | De la: carmen396 6 Ianuarie 2012 22:54 |
unde gasesc echilibru mamicile singure? | 14 | De la: Blue_Tattoo 23 Aprilie 2010 15:10 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară