Topic povestiri scurte

Cum doresti, e alegerea ta... nu am cum sa tin ferestrele inchise, sa nu mai intre vreo musca, vreun gandac.
Doar ca nu le dam atentie nici macar de un Raid, acolo.
anakin
Postat pe 2 Septembrie 2011 14:57
De la: anakin, la data 2011-09-02 14:24:02hehehe, se pare ca in revista aia deschid anotimpul.
Ieri a mai aparut una, cei care stiu despre ce revista de profil vorbesc o vor gasi si se vor delecta cu ea.

"rautate" ce esti TU

noh ,nu-i bai....

noi sa fim sanatosi..in rest totul ii ok
LILO
Postat pe 2 Septembrie 2011 17:13
Ei bine, mi-au aparut si recenziile dupa cele doua texte care, practic, au deschis ultimele doua anotimpuri ale acestui an.
Daca Macsimiliana a fost apreciata, facandu-se chiar si o paralela cu scriitura lui George R.R.Martin (flatanta pt.mine), caracterizand-o drept o "Povestire scurt� e construit� din fraze ample, meandrate simfonic, amintind de pove�tile romantice cu fantome ale secolului XVIII", la ultima publicata comentariile difera foarte mult, evident, fiecare incercand sa o incadreze intr-un anumit senal, considerand fie ca r�m�ne una simpl� la nivelul intrigii, dar admitand ca "Amestecul nuan�elor rustice, dr�g�stos evocate, �i a temei vampirice, finalul �n suspans sunt atuurile unui horror a�ezat �i, cu at�t mai demn de laud�, ancorat �n realitatea rom�neasc�".
Sincer, ma bucur ca, in principiu, au fost bine primite, si ma face sa ma pregatesc cu o proza ce ar fi adecvata lunii decembrie.
anakin
Postat pe 7 Octombrie 2011 00:24
FELICITARI sincere!!
elisabeta_boia
Postat pe 8 Octombrie 2011 23:34
Multumesc frumos, Beti.
Uite, ca sa nu zica lumea ca sunt rau de tot, voi incerca sa postez o povestire ce imi va aparea toamna asta, daca nu chiar in luna decembrie.
anakin
Postat pe 22 Octombrie 2011 11:57
mami...

copil esti,parol...
iasomia
Postat pe 22 Octombrie 2011 21:25
La multi ani, prietene!
ce-mi doresc eu mie
iti doresc si tie: liniste si mangaiere sufleteasca, armonie deplina cu tine si cu cei de langa tine, sanatate pentru minte ,inima si trup, spontaneitate, iubire, zambet, daruire, pofta de viata, lacrimi de fericire, zbor , bucurie, caldura, implinire si mai ales.. nu uita niciodata sa fii tu insuti...
nuti_vio
Postat pe 23 Octombrie 2011 15:54
LA MULTI ANI !!!
cricat
Postat pe 23 Octombrie 2011 16:10
LA MULTI ANI, fericire si multi bani,
Si bube-n cour la dusmani!!!!
elisabeta_boia
Postat pe 23 Octombrie 2011 17:47
LA MULTI ANI, fericire si multi bani,
Si bube-n cour la dusmani!!!!
elisabeta_boia
Postat pe 23 Octombrie 2011 17:47
bani ,da...
dar dusmani de doua ori!? :)
Ktine
Postat pe 23 Octombrie 2011 17:52
brrrr, urata expresie... imi repugna...
eu_geminy
Postat pe 23 Octombrie 2011 17:55
la multi ani ! la multi ani ! la multi ani !
si ,
tot ce vei dori
jeanette40
Postat pe 23 Octombrie 2011 18:11
e ziua lu' anakin?
ia lasati balivernele ,si bagati niste povesti scurte aciulea,sa-i faceti o bucurie omului...
LMA,baiatu'...
iasomia
Postat pe 23 Octombrie 2011 20:01
Nela alerga plangand spre lanul de porumb,o dureau mainile foarte tare,se arunca pe brazda aspra de pamant,si incepu sa vorbeasca pentru ea:
Deca,lasa ca vine ea mamica de la Bucuresti!Iti arata ea lu' matale!M-am saturat de postu' lu' mamare! Vreau ciocolata,vreau napolitanele mele Danut,vreau eclere!

Perioada de post din august o scotea din minti pe Nela,bietul copil era atat de dornic sa manance dulciuri ,sa manance carne, incat avea deseori caderi nervoase,numai ca pana astazi erau stiute doar de ea..De data asta,buna o prinsese cu lingura de untura ,de dulce,in oala de teci de post,o batuse cu lingura peste maini iar si iar.

-Sa te duci la muma-ta la capitala! auzisi?Imi spurcasi mancarea ,nu mai pot sa tin un post ca lumea din cauza ta!Nu mai zic ca o sa-mi crape obrazul de rusine, ca nu o sa te pot lua la impartasanie,ca te prostisi acu' la spartul targului! Maine e sf. Marie! Cat mai era pacatoaso?Mureai,hai?
-Da' de ce sa tin eu post,mamare?Eu sunt copil! Ce pacate am eu?
Nela simtea ca se sufoca din cauza plansului,nu mai stia sa planga tihnit cum plangea de obicei,nu mai voia ,si pace.
-Ce pacate ai?N-ai! Ce ti-e fata?Vrei sa rup joarda pe tine?
Batrana ridica ochii spre cer,isi musca buzele pentru ca-i venea sa blesteme,intotdeauna Nela reusea s-o faca sa se simta rea.Al iacacui copil,trebuie sa aiba sangele lu' tac-su-n ea,nu se explica altfel!Se intoarse spre fata si ii spuse cu o voce joasa:
-N-ai,da' sigur o sa ai,d-aia trebuie sa tii post,pentru pacatele viitoare! Auzisi?
Nela lasa ochii-n jos rusinata,nu-i placea s-o supere pe batrana,si apoi ,alte ganduri ii venira ei in minte:
Oare o sa fiu si eu mare candva?Oare cum o sa arat?Cum o sa fiu?
Doamne ! fa o minune! sa treaca timpul asta mai repede...
iasomia
Postat pe 23 Octombrie 2011 20:47
Va multumesc tuturor pentru urari, am ramas placut surprins de ele, de faptul ca v-ati gandit la mine ieri.. insa astfel de surprize sa tot ai din partea prietenilor, nu?
De asemenea, nu neaparat in contrapartida si eu va urez toate cele bune, multa sanatate si fericire, si sa ramaneti cel putin la fel de pline de spirit si tinerete pe cat am avut ocazia sa va cunosc prin intermediul acestui forum.
Va multumesc frumos
anakin
Postat pe 24 Octombrie 2011 18:38
se accepta si de la intarziati/nestiutori?

La multi ani, anakin !
Sa-ti fie viata precum ti-o doresti!

si...nu fi chitros, da-ne si noua la lectura, povestirile alea, sau spune-ne de unde sa le luam

chiar mi-ar face placere
dor72_
Postat pe 24 Octombrie 2011 19:46
LMA!
Axl_22
Postat pe 24 Octombrie 2011 19:56
si-un picnic la marginea drumului !

La multi ani!
Eugenia69
Postat pe 24 Octombrie 2011 19:58
La multi ani cu sanatate, Anakin!
SAL
Postat pe 24 Octombrie 2011 20:00
buey, da ce-ati tabarat asa? stiti ca va aduc palinca, asa-i?

anakin, treci aici ...
dam noi vinul nu, mai bine il dai tu...ca mereu alegi pe placul meu
hai ca suntem buluc...nu te lasa asteptat...

dor72_
Postat pe 24 Octombrie 2011 20:08
La multi ani, Anakin!
Multa fericire si tot ceea ce iti doresti!

nobody
Postat pe 24 Octombrie 2011 20:12
De la: dor72_, la data 2011-10-24 20:08:58buey, da ce-ati tabarat asa? stiti ca va aduc palinca, asa-i?

anakin, treci aici ...
dam noi vinul nu, mai bine il dai tu...ca mereu alegi pe placul meu
hai ca suntem buluc...nu te lasa asteptat...

Io vreau palinca! slana am!
Axl_22
Postat pe 24 Octombrie 2011 20:14
eu devin alcoolica cu voi

eu aduc sarmalute

si inca un eu
Eugenia69
Postat pe 24 Octombrie 2011 20:21
Si mamaligutza!
Axl_22
Postat pe 24 Octombrie 2011 20:22
La Multi Ani Anakin!
ce-ti doresti sa se implineasca!
alfheim
Postat pe 24 Octombrie 2011 21:12
La Multi Ani!

Sa gasesti tot ceea ce cauti si la cat mai multe clipe minunate!
nathalie
Postat pe 24 Octombrie 2011 21:33

La Multi Ani !!!

profit de ocazie ...

sunsset
Postat pe 24 Octombrie 2011 21:46
Wow,
Pe mine nu m-a nici garboleta de ziua mea
SAL
Postat pe 24 Octombrie 2011 21:51
anakin, ce mai astepti acum?
vino mai omule, cu vinul ala....

v-ati adunat la chef, ai?
dor72_
Postat pe 24 Octombrie 2011 22:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
RELATII INTERZISE......PROFESOR - ELEV 20 De la: nazirra 10 Mai 2010 23:05
sal 40 De la: blondy_made_to_love 12 Iulie 2010 23:25
Ingerii lui Daniel 2 De la: Freya_ 21 Noiembrie 2010 12:48
DOLCE cu programul TV PRIVATE SPICE PREZINTA FEMEIA TRIGAMA 7 De la: Axl_R 12 Iunie 2012 15:16
Aromaterapie 6 De la: Ella_Cojocaru_1 29 Martie 2013 13:56
Setari Cookie-uri