draga mea eu am 5 copii si de 3 ani nu am mai avut nici un fel de probleme cu ei am facut curs de reflexo terapie si masaj si asta se inrudeste cu mai multe acum imi tratez copii doar cu ceaiuri si masaj la copilul tau nu cred ca este o tuse d4e la raceala sigur face alergie de la perne sau de la plapumioare daca vrei poti sa incerci pt tusea provenita din raceala cu ceai de ceapa si nuca si cu ceai de tarate depinde daca e tusea seaca sau cu flegmasper ca am reusit sa-ti intind o mana de ajutor |
||
corina_carmen26 Postat pe 23 Octombrie 2010 23:04 |
||
---|---|---|
Eu am un baietel de 6 ani si am avut perioada de acomodare cu gradinita asa pot spune ca sunt experimentata la raceli de tot felul. Dintre toate siropelel ce le-am incercat, de departe cel mai bune e DR. MOM , e naturist si foaarte bun, ar trebui sa-l incerci, se gaseste la farmacii costa cam 25 de ron. doar ca nu stiu daca merge si la bebei trebuie sa intrebi. Eu sunt foarte multumita de el, am scapat de cateva raceli doar cu el. Sper sa-ti fie de folos sfatul meu si sa va faceti bine | ||
lorena_2 Postat pe 24 Octombrie 2010 14:20 |
||
fetelor, vin totusi cu vesti bune si tin sa va multumesc ca mi0ati fost alaturi cu sfaturi. m-am gandit si eu sa nu cumva sa fie alergic la ceva, mai ales ca am cumparat niste perne din puf de gasca...dar totusi nu cred ca de la aceasta a fost. a facut si febra vreo 2-3 nopti la rand, si cred ca a fost rosu in gat. zic cred, deoaree cand am fost la doctor s-a uitat superficial in gurita la gatutz, si a spus ca este totul ok, dar eu zic ca a vut rosu in gat.. acum e bine, e vioi, mananca bine...mai tuseste, dar foarte rar.... sanatate multa la toata lumea |
||
|
||
aly_fab Postat pe 26 Octombrie 2010 12:59 |
||
vuvuzela, unde ma aflu eu nu pot schimba medicul dupa cum ma taie pe mine capul. oamenii sunt inregistrati si au un singru cabinet unde sunt mai multi doctori dar nu te poti duce la alti doctori...e mai complicat. de asemenea ca sa vezi pediatru este mai greu, singura data cand l-a vazut dc pediatru a fost cand s-a nascut si atat. nu ajungi la pediatru decat cu trimitere de la doctorul generalist si daca este o problema grava, si asta doar dupa cateva saptamani, si pana atunci dispare si problema... Nu am vazut sa existe cabinete private aici. Toata lumea este egala... |
||
aly_fab Postat pe 28 Octombrie 2010 01:27 |
||
aly, dar tu in ce lume te afli? nu in lumea in care vuNvu face legea?:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 28 Octombrie 2010 02:51 |
||
eu_ge, cine e vuvu?! | ||
aly_fab Postat pe 28 Octombrie 2010 13:07 |
||
pai de unde sa stiu, pacatele mele... nu stiu cine e vuNvu, dar stiu ca face ordine pe unde apare...:P :)) |
||
eu_geminy Postat pe 28 Octombrie 2010 13:13 |
||
dap... si daca nu respectati ordinea ei, imediat va cauta la ip si va agatza si va baga la pushcarie, siii.... na, ca tre' sa fug sa-mi iau un ip dinamic amu! |
||
Thor_again Postat pe 28 Octombrie 2010 13:28 |
||
De la: vuvuzela, la data 2010-10-18 12:31:45cata inconstienta !auzi sa tratezi un copil dupa 'ureche".primul lucru mergi la doctorul pediatru,pt consultatie.apoi daca vrei tratament homeopat ,mergi cu diagnosticul la un medic homeopat.nu te lua dupa altii.poate copilul tau are intoleranta la tratamentul luat de la unul sau de la altul de pe un site care nici nu are o colaborare cu medici.si daca i se intampla ceva,imediat dati vina pe medici.dar nu spuneti ca sunteti voi de vina ca parinti.am sa anunt ministerul sanatatii ,despre aceasta practica gresita.sa stiti ca atunci cand s-a introdus aceasta tema pe garbo,intentia a fost de a va povesti nazdravaniile copiilor vostrii,cum este la cresa,la gradi,cum se adapteaza copii cu aceasta lume,cu natura,cu animalutele,poze ,excursii,plimbari in parc ,etc.recomndare de tratamente nu aveti voie sa faceti.ma dute! da tu cine te crezi?daca lumea vrea sa isi dea cu parreile ce ai tu de acolo?daca vrea cineva sa le puna in practica treaba lor ce te bagi tu peste tot.te crezi cea mai matura la minte dintre toata lumea de pe aici?hoooo |
||
selia Postat pe 29 Octombrie 2010 11:41 |
||
Poate ca micutul tau este alergic la ceva care se afla noaptea in camera de dormit. Sau poate ca ar trebui sa aiba sub cap o perna mai umflata ca sa poata respira. Daca il duci in alta camera sau il tii in brate (in pozitie verticala), tusea inceteaza? Dumnezeu sa-l ajute sa fie sanatos! |
||
roflorea Postat pe 5 Noiembrie 2010 06:03 |
||
Si noi folosim Prospan, mai ales cand nu stii ce tusa are. Este eficient si pentru cea seaca si pentru productiva. I-am dat si ridiche cu miere seara inainte de somn. Sanatate tuturor! | ||
garbo_427082 Postat pe 18 Ianuarie 2016 15:42 |
||
Oare mai tușește și acum, după 6 ani? | ||
Axl_R Postat pe 18 Ianuarie 2016 17:22 |
||
Noi cand am avut 10 luni medicul ne-a recomandat pentru tusa siropul Prospan pe baza de iedera si siropul de patlagina. Ii sunt foarte multumita.am scapat de tusa. dar cred ca cel mai bine este sa mergi la medic. | ||
garbo_432227 Postat pe 6 Martie 2016 20:04 |
||
Cind tusea a devenit prpductiva eu am dat baietelului meu sirop Prospan. L-a ajutat sa expectoreze foarte bine si in scurt timp am scapat de durere si de tuse suparatoare. | ||
garbo_435100 Postat pe 23 Decembrie 2016 10:06 |
||
Eu fac aerosol cu picaturi Prospan, sunt frt putine solutii la virsta asta daca sincer, si numai ce naturist i se potriveste. | ||
garbo_432227 Postat pe 1 Februarie 2017 02:07 |
||
Incearca sa ii faci inhalatii cu nebuliser in care sa combini NaCl cu 10 picaturi Prospan. Cam 4-5 sedinte a cite 7-10 minute ar fi perfect. Poti mari dozajul treptat ca s ajaungi la aceste 10 pic incepind cu 5. | ||
garbo_432227 Postat pe 2 Februarie 2017 01:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
fete din iasi | 27 | De la: marika89 29 Februarie 2012 18:40 |
limfoadenita | 2 | De la: kidz006372 12 Februarie 2010 10:37 |
painea | 3 | De la: ginutavrabiuta 20 Ianuarie 2010 17:33 |
|
||
carnea | 34 | De la: office_salinasusesi_ro 13 Martie 2010 10:28 |
am racit | 19 | De la: ale_micutza 10 Noiembrie 2009 17:10 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice