Kidz si Pufies te invita la concurs. Raspunde la intrebarea de mai jos si poti castiga unul dintre cele trei Jumbo Pack, scutece pentru bebelusul tau. Intrebare: "In ce culori este bine sa fie vopsita camera bebelusului?" Afla mai multe aici: http://www.smartestbebe.ro Concursul se desfasoara in perioada 20 oct - 27 oct 2010 Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in acest topic de forum si numai cate un sigur raspuns postat de catre o utilizatoare. Concursul este organizat de Pufies, iar toate obligatiile de natura fiscala sau de orice alta natura intra in sarcinile acestuia. |
||
ConcursGarbo Postat pe 20 Octombrie 2010 14:15 |
||
---|---|---|
esti sigura ca e Concurs Garbo?... Ia reciteste tu termenii si conditiile din josul paginii, si vei vedea ca e interzisa reclama aici...:P mai si minti, ca sa-ti iasa banu'...:P :))) |
||
eu_geminy Postat pe 20 Octombrie 2010 14:24 |
||
mai, iese ceva din job-ul asta cu reclame, ca vroiam si eu sa stresez neste site-uri si foarumuri? intrebarea e pe bune |
||
|
||
Laura_M Postat pe 20 Octombrie 2010 14:29 |
||
habar nu am... dar poti sa incerci. asta daca nu iti rad adminii de acolo contul urgent. pe alte site-uri, adminii nu-s atat de permisivi, ca aici... |
||
eu_geminy Postat pe 20 Octombrie 2010 14:30 |
||
am imprsia ca-s niste smercherii faine | ||
Laura_M Postat pe 20 Octombrie 2010 14:34 |
||
pardon, niste minciunele | ||
Laura_M Postat pe 20 Octombrie 2010 14:35 |
||
pai banu'sa le iasa... | ||
eu_geminy Postat pe 20 Octombrie 2010 14:36 |
||
Hey! Concursul este organizat in colaborare cu Garbo si Kidz. Nu este un cont fake, este contul folosit de colegii mei pentru a prezenta concursurile existente. O zi faina tuturor! Andra |
||
AndraMicu Postat pe 20 Octombrie 2010 14:36 |
||
bine, Andra... atunci Termenii si Conditiile pica, am inteles... ma intreb de ce nu sunteti asa de prompti si cand apar pe-aici tot felul de mitocani si clone care injura ca la usa cortului... da'banu'are prioritate, asta e. |
||
eu_geminy Postat pe 20 Octombrie 2010 14:38 |
||
la cate apar pe aici, nici nu stii care cum si cu ce se mananca... putina curatenie de toamna n-ar strica | ||
Laura_M Postat pe 20 Octombrie 2010 14:42 |
||
Raspunsul este: in culori pastelate. Culoarea paiului, roz, bleu si crem sunt cele mai potrivite pentru aceasta incapere. |
||
elenast Postat pe 20 Octombrie 2010 15:17 |
||
camera bebelusului trebuie vopsita in culori pastelate: culoarea paiului, roz, bleu si crem. | ||
Micutz_kidz Postat pe 20 Octombrie 2010 15:22 |
||
Cele mai potrivite culori pentru camera copilului sunt culoarea paiului, roz, bleu si crem pentru pereti si alb pentru tavan. | ||
clarasecretara Postat pe 20 Octombrie 2010 22:43 |
||
hmmm... cred ca in curand tre sa posteze aici si binecunoscuta GetaMotoreta...:))) | ||
eu_geminy Postat pe 20 Octombrie 2010 22:48 |
||
Cele mai potrivite culori culoarea paiului, roz, bleu si crem. | ||
alina06 Postat pe 20 Octombrie 2010 22:50 |
||
camera bebelusului trebuie vopsita in culori pastelate: culoarea paiului, roz, bleu si crem. | ||
teomaria Postat pe 20 Octombrie 2010 23:22 |
||
Raspunsul este: in culori pastelate. Culoarea paiului, roz, bleu si crem sunt cele mai potrivite pentru aceasta incapere. |
||
shazada Postat pe 20 Octombrie 2010 23:50 |
||
Pere�ii camerei bebelusului trebuie s� fie tapeta�i, vopsi�i sau picta�i �n culori pastelate. Culoarea paiului, roz, bleu �i crem sunt cele mai potrivite. | ||
rekuci2000 Postat pe 21 Octombrie 2010 00:04 |
||
||
lauralaura1980 Postat pe 21 Octombrie 2010 00:43 |
||
in culori pastelate. Culoarea paiului, roz, bleu si crem sunt cele mai potrivite pentru aceasta incapere. |
||
daniorgadan Postat pe 21 Octombrie 2010 01:13 |
||
Pere�ii trebuie s� fie picta�i �n culori pastelate. Culoarea paiului, roz, bleu �i crem sunt cele mai potrivite pentru aceast� �nc�pere. Tavanul este recomandat s� r�m�n� �ntotdeauna alb, indiferent de �n�l�imea camerei. | ||
gynela Postat pe 21 Octombrie 2010 07:09 |
||
Pere�ii trebuie s� fie tapeta�i, vopsi�i sau picta�i �n culori pastelate. Culoarea paiului, roz, bleu �i crem sunt cele mai potrivite pentru aceast� �nc�pere. | ||
mady79 Postat pe 21 Octombrie 2010 07:21 |
||
Pere�ii trebuie s� fie tapeta�i, vopsi�i sau picta�i �n culori pastelate. Culoarea paiului, roz, bleu �i crem sunt cele mai potrivite pentru aceast� �nc�pere. Tavanul este recomandat s� r�m�n� �ntotdeauna alb, indiferent de �n�l�imea camerei. | ||
gazamica Postat pe 21 Octombrie 2010 07:59 |
||
Consider ca peretii trebuie vopsiti cat mai deschis, deoarece copilul are nevoie de lumina, de culori vii ... | ||
uglea Postat pe 21 Octombrie 2010 08:41 |
||
Culorile recomandate pentru camera copilului sunt :Culoarea paiului, roz, bleu �i crem. | ||
Tzushka13 Postat pe 21 Octombrie 2010 08:53 |
||
"In ce culori este bine sa fie vopsita camera bebelusului?" raspuns in culori pastelate. Culoarea paiului, roz, bleu si crem sunt cele mai potrivite pentru aceasta incapere. |
||
provista Postat pe 21 Octombrie 2010 08:54 |
||
in culori odihnitoare si optimiste. | ||
garbo173047 Postat pe 21 Octombrie 2010 08:58 |
||
Pere�ii trebuie s� fie tapeta�i, vopsi�i sau picta�i �n culori pastelate.Culoarea paiului, roz, bleu �i crem.Tavanul este recomandat s� r�m�n� �ntotdeauna alb. | ||
mihaelamicu2001 Postat pe 21 Octombrie 2010 09:04 |
||
Raspuns : Camera bebelusului trebuie vopsita in culori pastelate: culoarea paiului, roz, bleu si crem si tavanul trebuie intodeauna sa fie alb | ||
tisha934 Postat pe 21 Octombrie 2010 09:27 |
||
||
vulpy Postat pe 21 Octombrie 2010 09:44 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
concurs Pufies | 6 | De la: eu_geminy 25 Octombrie 2010 15:15 |
Conferinta: "Fiecare copil conteaza. Invata sa traiesti cu ADHD!" | 1 | De la: garbo_2986 9 Mai 2012 23:57 |
Divort | 1 | De la: vladina 26 August 2011 07:50 |
|
||
Doresc sa ma angajez ca bona sau menajera | 1 | De la: karolaina 21 Iunie 2010 09:34 |
Cursuri actorie, dans, vorbire si pictura pentru toate varstele! | 1 | De la: ioanapopa34 4 Decembrie 2011 18:52 |
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn