...Barbatii rai nu se schimba....Noi oamenii nu avem putere sa schimbam latura negativa a unui barbat sau a oamenilor in general..Latura negativa si-o schimba barbatii doar daca vor...Dar multi nu vor...Barbatii rai cauta femei cumsecade ca sa profite de pe urma lor,,ca sa ii intretina....Crezi ca un barbat caruia ii merge bine pt ca are o femeie cumsecade alaturi de el,va vrea sa se schimbe...Oamenii se schimba doar atunci cand le merge rau...De asta cred ca cel mai bine sa nu mai sperati sa schimbati barbatii rai ci lasati-i sa se dea cu capul de pereti si sa se schimbe singuri,,nu mai aruncati margaritare la porci...Barbatii rai le trebuie femei rele tot ca ei,,,ca sa isi faca rau,unul la altul ca sa vada cum este...Si atunci cand vor vedea cum este,,poate se vor schimba..Dar eu nu cred ca un barbat rau care are o femeie cumsecade se va schimba,,ci din contra va chinui femeia cumsecade pt ca va stii ca este inofensiva...De asta nu mai visati voi sa schimbati pe barbati,,ci cautativa barbati inteligenti,,si lasati-i pe barbatii rai sa isi traiasca viata asa cum vor ei,,si sa isi caute femei pe masura lor...Cand vor vedea ca nu este bine sa fii rau,,ca nu ai nimic de castigat de pe urma rautatii,,,poate se vor schimba si vor lucra mai mult la latura pozitiva | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 11 Decembrie 2010 13:12 |
||
---|---|---|
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-12-11 13:12:56Noi oamenii nu avem putere sa schimbam latura negativa a unui barbat sau a oamenilor in general Da' de cand intri si tu in categoria oamenilor, bre, maimutza tastatoare? |
||
Thor_again Postat pe 11 Decembrie 2010 22:42 |
||
De la: Thor_again, la data 2010-12-11 22:42:31bre mos craciun...vezi ca ti-am trimis o scrisorica,,,cam ce cadou as dori....As dori ca toti barbatii sa devina cuminti si dragalasi ca niste catelusi...dute si verificaDe la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-12-11 13:12:56Noi oamenii nu avem putere sa schimbam latura negativa a unui barbat sau a oamenilor in general |
||
|
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 11 Decembrie 2010 22:46 |
||
ei de cand.... | ||
fleurdelis Postat pe 11 Decembrie 2010 22:47 |
||
las-o Fleur ca o mananca pielea........ | ||
jeanette40 Postat pe 11 Decembrie 2010 22:50 |
||
irino - incearca sa deduci din At=2(Lxh+lxh+Lxl), poate vezi cum e cu latura.... | ||
quasaria Postat pe 11 Decembrie 2010 22:52 |
||
irinuco, esti belea! mos craciun, auzi la ea!!! |
||
zambila Postat pe 11 Decembrie 2010 22:52 |
||
De la: zambila, la data 2010-12-11 22:52:53Sa fiti cuminti..Ca eu merg sa dorm..Pt ca maine dimineata merg la biserica.....Sa il rog pe Dumnezeu sa incalzeasca inimile vostre si sa va dea bunastare si intelepciune in toate Dumnezeu sa va ocroteasca |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 11 Decembrie 2010 22:57 |
||
"dute" tu la biserica, noi ramanem pe Garbo | ||
Laura_M Postat pe 11 Decembrie 2010 23:02 |
||
Doamne ajuta! Irina, roaga-te si pentru noi! De craciun am sa merg si eu cu familia la biserica. |
||
m_ada Postat pe 11 Decembrie 2010 23:08 |
||
xeno, pai unde pleci fa? stai acilishea, ca de abia amu vazui mesajul... ma rog, balmajeala aia a ta. Ia zi drept, numai atat vrei? Medicamente mai ai? Iti mai aduc? | ||
Thor_again Postat pe 11 Decembrie 2010 23:10 |
||
bre, ia sa nu va mai luati de virinuca, ca e musteria mea amu, clar? auzi la ea, "mosh craciun" |
||
Thor_again Postat pe 11 Decembrie 2010 23:13 |
||
Daca e in parohia ta si sub dreapta ta calauzire, ne retragem... | ||
m_ada Postat pe 11 Decembrie 2010 23:18 |
||
iote moshu' .........bine ca stiu ....ia sa-ti trimit o lista cu ce-mi doresc....... | ||
jeanette40 Postat pe 11 Decembrie 2010 23:19 |
||
[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl6.glitter-graphics.net/pub/1327/1327146uri7d880je.jpg[/img][/url] | ||
KNIGHT_31 Postat pe 11 Decembrie 2010 23:33 |
||
De la: m_ada, la data 2010-12-10 18:50:20Chiar daca in casa canta cocosul, tot gaina adica femeia este cea care compune partitura. CORECT |
||
KNIGHT_31 Postat pe 11 Decembrie 2010 23:35 |
||
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-12-10 23:48:20........Apoi un barbat sau o femeia,,, care ajunge repede la sex nu mai sunt interesati ca sa cunoasca persoana si in interior......... Aici gresesti..... eu ajung repede-repede la sex dar apoi vreau sa le cunosc si sufletul.... dar de obicei au prea multe de ascuns si clacheaza la acest test! (fiica-mea zice ca am invatat cum sa ma feresc de ele) |
||
marceltuky Postat pe 12 Decembrie 2010 08:43 |
||
De la: marceltuky, la data 2010-12-12 08:43:36De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-12-10 23:48:20........Apoi un barbat sau o femeia,,, care ajunge repede la sex nu mai sunt interesati ca sa cunoasca persoana si in interior......... |
||
quasaria Postat pe 12 Decembrie 2010 09:09 |
||
Dar femeile sunt buna , au numai laturi pozitive si gandesc numai constructiv ? | ||
maryusmate Postat pe 12 Decembrie 2010 09:15 |
||
De la: quasaria, la data 2010-12-12 09:09:12 E prima data cand nu iei sucitoarea la mine..... |
||
marceltuky Postat pe 12 Decembrie 2010 09:19 |
||
nu stiu ce e aia "sucitoare", dar sinceritatea a fost totala.... |
||
quasaria Postat pe 12 Decembrie 2010 09:23 |
||
fleurdelis Postat pe 12 Decembrie 2010 09:24 |
||
De la: quasaria, la data 2010-12-12 09:23:14nu stiu ce e aia "sucitoare"......... Pe bune?.... Tu chiar vorbesti serios?..... E batul ala de lemn, gros si lung pe care il foloseau bunicile noastre pentru a intinde foaia de aluat atunci cand gateau cozonaci sau alte prajituri! In gospodariile moderne sunt folosite de catre gospodine in alte scopuri! |
||
marceltuky Postat pe 12 Decembrie 2010 09:29 |
||
azi e ziua in care apar toti frustratii??? brr,.....ia sa ies eu de-aici |
||
fleurdelis Postat pe 12 Decembrie 2010 09:31 |
||
Fleu, mai ramai. Frustrarile nu-s molipsitoare! | ||
m_ada Postat pe 12 Decembrie 2010 10:51 |
||
Marcele, sucitorul se utilizeaza si-n ,,gospodariile moderne'' chiar daca cumparam acum oetajul, tot trebuie rulat ,,pe ceva '' atunci cand il intindem. | ||
m_ada Postat pe 12 Decembrie 2010 10:54 |
||
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-12-11 13:12:56...Barbatii rai nu se schimba....Noi oamenii nu avem putere sa schimbam latura negativa a unui barbat sau a oamenilor in general..Latura negativa si-o schimba barbatii doar daca vor...Dar multi nu vor...Barbatii rai cauta femei cumsecade ca sa profite de pe urma lor,,ca sa ii intretina....Crezi ca un barbat caruia ii merge bine pt ca are o femeie cumsecade alaturi de el,va vrea sa se schimbe...Oamenii se schimba doar atunci cand le merge rau...De asta cred ca cel mai bine sa nu mai sperati sa schimbati barbatii rai ci lasati-i sa se dea cu capul de pereti si sa se schimbe singuri,,nu mai aruncati margaritare la porci...Barbatii rai le trebuie femei rele tot ca ei,,,ca sa isi faca rau,unul la altul ca sa vada cum este...Si atunci cand vor vedea cum este,,poate se vor schimba..Dar eu nu cred ca un barbat rau care are o femeie cumsecade se va schimba,,ci din contra va chinui femeia cumsecade pt ca va stii ca este inofensiva...De asta nu mai visati voi sa schimbati pe barbati,,ci cautativa barbati inteligenti,,si lasati-i pe barbatii rai sa isi traiasca viata asa cum vor ei,,si sa isi caute femei pe masura lor...Cand vor vedea ca nu este bine sa fii rau,,ca nu ai nimic de castigat de pe urma rautatii,,,poate se vor schimba si vor lucra mai mult la latura pozitiva Pai ar fi bine daca am vedea de la inceput ce zace in ei !!!! Si sa stii ca si cei rai se schimba daca ai rabdare si stii sa lucrezi cu ei!!!! Io l-am schimbat pe-al meu ( adevarat ca dupa vreo 15 ani) si acu e mielusel!!! |
||
pusastef Postat pe 12 Decembrie 2010 12:03 |
||
Irino, vd ca n-ai mai defilat dimineata asta pe garbo. E posibil sa te fi dus intr-adevar la biserica. | ||
m_ada Postat pe 12 Decembrie 2010 12:25 |
||
Pai daca esti credincioasa si smerita,,trebuie sa iti iei tot un barbat credincioas si smerit...Si sa nu vrea sex toata ziua ca cainii....Sex doar de 2 ori pe saptamana.....Pt ca lunea este ziua maicii Domnului,,,miercuri s-a nascut Hristos,,vineri a murit...Sambata nu pt ca trebuie sa fii curata pt Duminica nu sa mergi insamantata la biserica.......Trebuie sa tii in curatie posturile chiar daca nu tii post de mancare....Trebuie post launtric si trupesc.....Daca iti iei un pacatos care nu crede si nu are frica de Dumnezeu...Ala vrea toata ziua ca cainiii..Si daca nu faci ce zice el,,asa te enerveaza pana vrea sa te faca sa devii si tu ca el...De asta nu este bine ca crestinele sa se incurce cu pacatosi care nu au frica de Dumnnezeu...Pt ca o sa distruga caracterul femeiii.....Oamenii trebuie mai intai sa se pocaiasca sa scape de patimi..Apoi sa se casatoreasca....Ca asa sa aiba pace in familie...si sa traiasca curat..Alaturi de un pacatos nu poti avea o viata curata..Ca asa o sa te chinuie cu tampeniile lui,,pana o sa te lasi pagubasa si il lasi si pleci..De asta mai bine nu te incurci cu ei...si crestiniii trebuie sa se casatoreasca cu crestini curati si fara patimi | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 12 Decembrie 2010 15:52 |
||
dadadaa, si-n bucatariile moderne...sa-l ai la-ndemana ptr a altoi pe cineva... | ||
fleurdelis Postat pe 12 Decembrie 2010 19:32 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
salutare tuturor! | 65 | De la: mia79x 14 Iulie 2009 18:16 |
Barbatii aromani | 34 | De la: lala_cri 21 Ianuarie 2010 09:44 |
Ce fel de barbat poate fi cel ce crede in prieteni si nu in iubita lui | 90 | De la: Ciocanitoarea 20 Februarie 2012 14:38 |
|
||
ce trista e viata! | 158 | De la: buna01 20 Ianuarie 2010 21:38 |
barbatul rac | 1 | De la: garbo_497583 20 Februarie 2019 17:00 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural