ce mai fac broscutele mele cele urate? | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 12 Decembrie 2010 21:10 |
||
---|---|---|
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-12-12 15:52:44 Pai daca esti credincioasa si smerita,,trebuie sa iti iei tot un barbat credincioas si smerit...Si sa nu vrea sex toata ziua ca cainii....Sex doar de 2 ori pe saptamana.....Pt ca lunea este ziua maicii Domnului,,,miercuri s-a nascut Hristos,,vineri a murit...Sambata nu pt ca trebuie sa fii curata pt Duminica nu sa mergi insamantata la biserica.......Trebuie sa tii in curatie posturile chiar daca nu tii post de mancare....Trebuie post launtric si trupesc.....Daca iti iei un pacatos care nu crede si nu are frica de Dumnezeu...Ala vrea toata ziua ca cainiii..Si daca nu faci ce zice el,,asa te enerveaza pana vrea sa te faca sa devii si tu ca el...De asta nu este bine ca crestinele sa se incurce cu pacatosi care nu au frica de Dumnnezeu...Pt ca o sa distruga caracterul femeiii.....Oamenii trebuie mai intai sa se pocaiasca sa scape de patimi..Apoi sa se casatoreasca....Ca asa sa aiba pace in familie...si sa traiasca curat..Alaturi de un pacatos nu poti avea o viata curata..Ca asa o sa te chinuie cu tampeniile lui,,pana o sa te lasi pagubasa si il lasi si pleci..De asta mai bine nu te incurci cu ei...si crestiniii trebuie sa se casatoreasca cu crestini curati si fara patimi Pai si ce facem cu ce a zis preotul? Daca barbatul tau cere, scoti mainile din aluat si ii dai ca daca se duce la alta tu esti vinovata de pacatul lui, ca nu i-ai dat cand a vrut????? Doar e barbatul tau nu??? |
||
pusastef Postat pe 13 Decembrie 2010 08:02 |
||
va multumim pt aprecieri d-na va rog sa o inscrieti pe d-na 46 la un seminar de bune maniere poate va reusi in urma unui tratament de grup sa-si schimbe prerea gresita despre barbati,,,sau o eventuala intrebare pt d-na::pe d-vstra va adus barza cumva???sau acei-asi parere o aveti si despre tata-l d-vstra??? | ||
|
||
garbo080088 Postat pe 13 Decembrie 2010 15:24 |
||
De la: marceltuky, la data 2010-12-12 09:29:26De la: quasaria, la data 2010-12-12 09:23:14nu stiu ce e aia "sucitoare"......... CORECT, FEMEILE IN ZIUA DE AZI NICI MINCARE NU MAI STIU SA FACA, ASTEAPTA SA LE FACA BARBATUL PE TOATE |
||
KNIGHT_31 Postat pe 13 Decembrie 2010 17:25 |
||
Foarte bine. Doar n-o sa le faca femeia pe toate. Sa vada si barbatul cum e. | ||
Doara Postat pe 13 Decembrie 2010 19:04 |
||
De la: Doara, la data 2010-12-13 19:04:16Foarte bine. Doar n-o sa le faca femeia pe toate. Sa vada si barbatul cum e. femeia nu le face pe toate bre.. eventual "pe toti".. |
||
roby_cado Postat pe 13 Decembrie 2010 21:48 |
||
De la: pusastef, la data 2010-12-13 08:02:03Pai ce treaba am eu cu pacatele lui? Eu daca m-as marita..Imi iau un barbat care accepta regulile lui Dumnezeu.....Ca doar nu o sa ma murdaresc eu ca asa vrea el.....Daca nu accepta regulile,,nu ma casatoresc cu el...Daca dupa casatorie,,le incalca,,il parasesc....il prefer pe Dumnezeu,,in locul Barbatului...Daca el nu poate sa astepte si nu il intereseaza si parerea mea...Atunci sa traiasca singur....Si eu la fel...o sa imi traiesc viata curata..Pt ca il prefer pe Dumnezeu si sa nu il supar pe Dumnezeu....Ca daca barbatul se supara este problema lui...Eu ii spun de la inceput ce vreau...Daca nu accepta,,sau ca dupa casatorie vrea altceva...Il parasesc...Pt ca eu nu imi incalc principiile...Dumnezeu este mai important ca barbatulDe la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-12-12 15:52:44 Pai daca esti credincioasa si smerita,,trebuie sa iti iei tot un barbat credincioas si smerit...Si sa nu vrea sex toata ziua ca cainii....Sex doar de 2 ori pe saptamana.....Pt ca lunea este ziua maicii Domnului,,,miercuri s-a nascut Hristos,,vineri a murit...Sambata nu pt ca trebuie sa fii curata pt Duminica nu sa mergi insamantata la biserica.......Trebuie sa tii in curatie posturile chiar daca nu tii post de mancare....Trebuie post launtric si trupesc.....Daca iti iei un pacatos care nu crede si nu are frica de Dumnezeu...Ala vrea toata ziua ca cainiii..Si daca nu faci ce zice el,,asa te enerveaza pana vrea sa te faca sa devii si tu ca el...De asta nu este bine ca crestinele sa se incurce cu pacatosi care nu au frica de Dumnnezeu...Pt ca o sa distruga caracterul femeiii.....Oamenii trebuie mai intai sa se pocaiasca sa scape de patimi..Apoi sa se casatoreasca....Ca asa sa aiba pace in familie...si sa traiasca curat..Alaturi de un pacatos nu poti avea o viata curata..Ca asa o sa te chinuie cu tampeniile lui,,pana o sa te lasi pagubasa si il lasi si pleci..De asta mai bine nu te incurci cu ei...si crestiniii trebuie sa se casatoreasca cu crestini curati si fara patimi |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 13 Decembrie 2010 22:46 |
||
Pe mine ma intereseaza mai intai ce ii place lui Dumnezeu....Apoi ce imi place mie si apoi ce ii place Barbatului...Ca daca te casatoresti inainte ii spui la barbat cum gandesti....Daca accepta si apoi face pe smecherul ca vrea sa schimbe regule lui Dumnezeu....Si vrea ca femeia sa faca ce vrea el...Pai il lasi in plata Domnului si traiasca cum vrea el...Ca daca ii spui ceea ce vrei ,apoi el dupa casatorie vrea altceva..Inseamna ca el nu 2 bani pe gandirea si princpiile tale ca femeie..Si nu mai ai ce sa mai triaesti cu el,,...In casatorie barbatul este pe locul 3....Pt ca pe locul intai este Dumnezeu..../Apoi ce imi doresc si eu..Si apoi ce isi doreste barbatul....Ca alte femei sunt fraiere si fac ce zice barbatul....Este problema lor....eu nu stau nici un minut cu un barbat,,care nu tine cont si de parerile mele..... | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 13 Decembrie 2010 22:54 |
||
De la: roby_cado, la data 2010-12-13 21:48:46De la: Doara, la data 2010-12-13 19:04:16Foarte bine. Doar n-o sa le faca femeia pe toate. Sa vada si barbatul cum e. |
||
KNIGHT_31 Postat pe 14 Decembrie 2010 19:39 |
||
este o tema foarte interesanta noi, femeile, cunoastem *utilitatea* prezenta echilibru, intelegere, tandrete, iubire, sex,........................................... toate stim oare *ei* stiu? da. *ei* stiu. dar, dau doar atunci cand li se solicita, cand noi stim sa cerem niciodata, fara sa cerem. asadar, cereti! |
||
eusebia Postat pe 14 Decembrie 2010 20:30 |
||
De la: daliana, la data 2010-12-14 20:30:54este o tema foarte interesantaPai da...Dar nu trebuie sa urati barbatii..Pt ca nu doar din cauza lor au ajuns ceea ce au ajuns..Si femeia are partea ei de vina..Pt ca barbatii se nasc din femei...Daca femeile ar fii fost mai intelepte,,ar fii stiut cum sa se impuna sa aiba demnitate,,,sa isi educe baietii,copii...Daca femeia ar fii pus drojdie in educatia barbatului....Barbatul ar fii devenit un om bun ca painea calda...Dar femeia nu a fost inteleapta si nu doar femeia..Nici barbatul.....Din cauza razboielor,,conducatorilor ateisti.. |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 14 Decembrie 2010 21:41 |
||
Dar toti oameniii au partea lor de vina...Si barbatii si femeile...Asa ca nu mai dati vina unii pe altii..Ci construitiva unii pe altii prin demnitate si adevar | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 14 Decembrie 2010 21:49 |
||
De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-12-13 22:54:18 Pe mine ma intereseaza mai intai ce ii place lui Dumnezeu....Apoi ce imi place mie si apoi ce ii place Barbatului...Ca daca te casatoresti inainte ii spui la barbat cum gandesti....Daca accepta si apoi face pe smecherul ca vrea sa schimbe regule lui Dumnezeu....Si vrea ca femeia sa faca ce vrea el...Pai il lasi in plata Domnului si traiasca cum vrea el...Ca daca ii spui ceea ce vrei ,apoi el dupa casatorie vrea altceva..Inseamna ca el nu 2 bani pe gandirea si princpiile tale ca femeie..Si nu mai ai ce sa mai triaesti cu el,,...In casatorie barbatul este pe locul 3....Pt ca pe locul intai este Dumnezeu..../Apoi ce imi doresc si eu..Si apoi ce isi doreste barbatul....Ca alte femei sunt fraiere si fac ce zice barbatul....Este problema lor....eu nu stau nici un minut cu un barbat,,care nu tine cont si de parerile mele..... Scuza-ma ca-ti spun dar locul tau nu este printre noi ci la manastire, maica. Si acolo poate mai citesti biblia unde spune ca femeia trebuie sa fie supusa barbatului ( nu ca as fi de acord cu asta) si ca barbatul este capul la familie si trebuie sa-i ofere siguranta , ocrotire , bla, bla , bla!!! Opiniile tale feministe nu prea se potrivesc cu religia. |
||
pusastef Postat pe 15 Decembrie 2010 20:23 |
||
De la: roby_cado, la data 2010-12-13 21:48:46De la: Doara, la data 2010-12-13 19:04:16Foarte bine. Doar n-o sa le faca femeia pe toate. Sa vada si barbatul cum e. Foarte bine, bravo ei. Mori de ciuda. |
||
Doara Postat pe 15 Decembrie 2010 20:48 |
||
BRONZARE ORGANICA DHA,.....PROMOTIE!!!!!!!!!!.... DOAR "45 RON sedinta " , http://bronzare-organica.110mb.com/ , multi pupicei |
||
garbo165927 Postat pe 16 Decembrie 2010 11:04 |
||
De la: pusastef, la data 2010-12-15 20:23:15Si eu cred ca locul tau este la spitalul nr 3 ? BOLI psihice.....De ce trebuie sa te supui barbatului? Ce barbatul are capul lui Iisus...Este drept si bun ca Iisus...Ce poti sa inveti tu de la un barbat pacatos.....Nimeni nu trebuie sa se supuna nimanui.....Trebuie respect ,principiii si responsabilitate din partea ambilor parti..Doar in fata lui Dumnezeu trebuie sa te supui,nu si in fata oamenilor..In fata oamenilor trebuie sa fii sincer,,,sa spui ceea ce nu iri convine si sa ai demnitate....Chestia asta cu feminismul este o prostie.....Barbatul trebuie sa respecte femeia.....si sa fie responsabil....nu trebuie sa te supui barbatului...Barbatul nu este Dumnezeu...Barbatul este si el un lut pacatos care trebuie sa se pocaiasca..Barbatul nu este superior femeiii...Din contra femeia l-a nascut pe barbat si i-a dat sa suga....Nu tatasu care dupa mintea lui cred ca il lasa sa crape de foame...Barbatu se naste din femeie,,,,barbatul se simte doar bine da un pic de samanta pe care o poti procura si pe cale artificiala.....Femeia este superioara barbatului daca o luam din punct de vedere anatomic.....Barbatul este neputincios fara femeia....De la: xenaluptatoareainimoasa, la data 2010-12-13 22:54:18 Pe mine ma intereseaza mai intai ce ii place lui Dumnezeu....Apoi ce imi place mie si apoi ce ii place Barbatului...Ca daca te casatoresti inainte ii spui la barbat cum gandesti....Daca accepta si apoi face pe smecherul ca vrea sa schimbe regule lui Dumnezeu....Si vrea ca femeia sa faca ce vrea el...Pai il lasi in plata Domnului si traiasca cum vrea el...Ca daca ii spui ceea ce vrei ,apoi el dupa casatorie vrea altceva..Inseamna ca el nu 2 bani pe gandirea si princpiile tale ca femeie..Si nu mai ai ce sa mai triaesti cu el,,...In casatorie barbatul este pe locul 3....Pt ca pe locul intai este Dumnezeu..../Apoi ce imi doresc si eu..Si apoi ce isi doreste barbatul....Ca alte femei sunt fraiere si fac ce zice barbatul....Este problema lor....eu nu stau nici un minut cu un barbat,,care nu tine cont si de parerile mele..... |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 16 Decembrie 2010 12:02 |
||
Este o tampenie..Cu chestia ca trebuie sa te supui unui barbat.....Pai ce barbatul este Dumnezeu....Barbatul care gandeste asa are minte de drac pt ca nu este pocait...Femeia da nastere barbatului,,i da sa manace,,pe cand ar putea sa il lase sa crape de foame...Sa il dea la casa de copiii.Pt ca multi nici nu merita atceva..Sa se dc a la tatasu sa ii dea sa manance.....Apoi ii cresti si tot ei se simt superiori femeiii....Din punct de vedere anatomic,,,femeia este superioara barbatului......Din puct de vedere religios....Doar lui Dumnezeu trebuie sa te supui..Si barbatul tot lut pacatos este...Asa ca si el trebuie sa se pocaiasca si sa respecte poruncile...Pt ca sunt valabile si pt barbati si pt femei | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 16 Decembrie 2010 12:07 |
||
maii, mie mi s-o acrit de fierea lu' matale.... | ||
fleurdelis Postat pe 17 Decembrie 2010 21:04 |
||
De la: Doara, la data 2010-12-15 20:48:07De la: roby_cado, la data 2010-12-13 21:48:46De la: Doara, la data 2010-12-13 19:04:16Foarte bine. Doar n-o sa le faca femeia pe toate. Sa vada si barbatul cum e. sa mor de ciuda..? de ce bre..?,doar nu crezi ca am de gand sa-i "fac" eu,si n-am loc de femeie...,apara si pazeste.. |
||
roby_cado Postat pe 17 Decembrie 2010 21:29 |
||
[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl4.glitter-graphics.net/pub/2928/2928124z02nd8y2zz.gif[/img][/url] | ||
KNIGHT_31 Postat pe 18 Decembrie 2010 17:58 |
||
Buna ziua am dat , belea am capatat!!! Din ce secta faci parte soro???? | ||
pusastef Postat pe 18 Decembrie 2010 20:19 |
||
Din secta misandrelor! | ||
m_ada Postat pe 18 Decembrie 2010 21:09 |
||
Preotiii si ei sunt niste excroci si nu sunt cinstiti.....Si preotii mit si spun la oameni ceea ce vor sa auda,,nu spun lucruri care sunt adevarate....De asta si au ajuns oamenii in halul asta...Dar oamenii cum se uita la eticheta si nu la continut...Cred toate balivernele preotilor...Mie un barbat neamt mai in varsta mi-a spus ca preotii i-au distrus viata si nu l-au ajutat,,,pt ca in viata doar s-a chinuit....Pt ca preotii nu sunt cinstiti......Si nu spun lucruri adevarate,,,,lectii de viata indrumatoare pt oameni,,pt ca sunt doar pt ei....Asta este viata | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 19 Decembrie 2010 20:07 |
||
lupty... cu toata bunavointza.. IO nu-ntzeleg ce vrai sa zici |
||
LILO Postat pe 19 Decembrie 2010 20:10 |
||
Preotii mai mult i-au incurcat pe oameni decat i-au ajutat | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 19 Decembrie 2010 20:13 |
||
De la: LILO, la data 2010-12-19 20:10:24lupty...Pai preotii nu se implica ca sa ajute oameniii...Nu iisi bat ei capul....Sunt pt ei......Iisus nu a fost asa......Pe mine preotii m-au invatat sa fiu pt mine ca asa o sa imi pastrez pacea in suflet...Halal invatatura...M-am invatat sa fac ceea ce fac ei |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 19 Decembrie 2010 20:18 |
||
Pai chestia asta cu ce au facut sfintiii....Ca s-au retras in pustii,,,au tinut posturi,,nu zic ca este rau,,pt ca oameniii sunt diferiti,,,,Dar asta nu au avut rezultate pozitive....Sfintiii nu s-au implicat cum le zice biserica...Doar Dumnezeu este sfant....Eu nu ma iau dupa ce au facut asa zisii sfinti care nu s-a implicat ca sa ii ajute pe oameni...Asa zisii sfinti trebuiau sa ia ca exemplu pe Iisus,,,sa se implice,,Nu au invatat oameniii ca sa contruiasca unii pe altii..Nu inteleg cum au putut sa fie asa inapoiati....Poate ca Dumnezeu are alte plaruri cu omul...Dumnezeu vrea ca copiii lui sa traiasca in societate nu in pustiu...nu stiu de ce ei nu au stiut aceste lucruri...de ce nu s-au implicat....Habar nu am....Doar bunul Dumnezeu stie | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 19 Decembrie 2010 20:32 |
||
Nici macar preotii nu se implica sa ii ajute pe oameni ca sa se contruiasca...Si ei nu au puterea cuvantului pt ca nu sunt cinstiti si sunt doar pt ei...Pt ei stiu dar nu sunt interesati de oameni ci de banii lor..Nu au pic de iubire pe oameni si nu isi dau intersul ca oamenilor sa le mearga bine..Sunt pt ei....Zic ca daca certi cica ii judeci...Pai ii judeci daca nu ii inveti de bine si ii lasi sa se chinuie in nestiinta |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 20 Decembrie 2010 22:14 |
||
zi-le irinucooooo..... | ||
eladaela Postat pe 20 Decembrie 2010 22:44 |
||
io zic sa ii bati cu urzici | ||
floare_cu_colti Postat pe 20 Decembrie 2010 22:53 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sa iubesti e poate tot cei mai frumos pe acest pamint..dar poti si suferi mult...doare doare si iarasi doare................ranile nu se pot vindeca usor.... | 39 | De la: garbro3 7 Mai 2012 21:05 |
Credeti ca diferenta de 10 ani intr-o relatie poate reprezenta o problema? | 30 | De la: garbo_6115 27 Septembrie 2012 10:44 |
Dragoste sincera sau prefecatorie? | 512 | De la: erjike60 16 Ianuarie 2010 21:06 |
|
||
Barbatii la 35 ani, ce vor oare? | 8 | De la: snowflake 11 Septembrie 2009 01:30 |
dragostea barbatilor la 35-40 ani | 12 | De la: tutankhamon 6 Iulie 2009 22:15 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri