De asta oamenii trebuie sa il ia exemplu pe Iisus si sa uite de preoti vicleni la minte si asa zisii sfinti care au fost doar niste oameni egoisti si ei care nu s-au implicat ca sa ajute societatea sa evolueze....doar Iisus este sfant | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 20 Decembrie 2010 23:02 |
||
---|---|---|
irinoooooooo...nu mai da bre copy-paste.. ca noi oricum nu te intelegem si nici nu vrem asta.. |
||
eladaela Postat pe 20 Decembrie 2010 23:04 |
||
Pai pe femeile care nu sunt prea intelepte le domina barbatii in favoarea lor...Femeia trebuie sa invete si ea sa aiba demnitate...Sa nu jigneasca,,,sa nu vorbeasca urat..Ci doar sa fie mai hotarata si sa aiba principiii...Sa fie statornica in gandirea ei...Sa stie ce vrea de la viata..Sa nu mai asculte de preoti ca aia sunt la fel de vicleni pt ca nu traiesc curat,,nu sunt cinstiti,,nu muncesc,,,,Doar preotii aia sarlatani au invatat femeile sa fie supuse barbatilor chiar daca unii barbati sunt mai rai si mai egoisti ca dracul..Principiile sunt valabile si pt barbati si pt femei....Femeia trebuie sa aiba demnitate si sa nu mai ascultati de preoti si de asa zisiii sfinti care tot egoisti au fost...De ce au plecat prin pustii si nu au ramas intre oameni ca sa repare ce au stricat,,atunci cand au fost pacatosi....Eu cred ca preotiii si sfintii trebuie sa cada jos...Si oameniii sa il ia exemplu pe Iisus nu pe asa zisiii sfinti...Poruncile sunt si pt barbati,,nu doar pt femei... |
||
|
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 20 Decembrie 2010 23:05 |
||
bre irino..e inca post... |
||
eladaela Postat pe 20 Decembrie 2010 23:07 |
||
irinuc sant vreo 3-4 pe acilisa care ar trebui educati | ||
floare_cu_colti Postat pe 20 Decembrie 2010 23:16 |
||
De la: floare_cu_colti, la data 2010-12-20 22:53:30io zic sa ii bati cu urzici Io zic sa ne lase -n doamne iarta-ma de pacatosi ce suntem si sa mearga sa-si vada de religia ei nebuna!!! Toti credem in dumnezeu( fiecare in felul lui) dar nu plecam frate pe aratura de nu ne mai gasim nici noi!!!! Toata lumea ( inclusiv preotii ) este pacatoasa numai ea e sfanta!!! |
||
pusastef Postat pe 21 Decembrie 2010 08:06 |
||
De la: pusastef, la data 2010-12-21 08:06:13Pai preotii sunt mincinosi si lasi..Inclusiv si asa zisii sfinti....Eu cred ca nu trebuie sa te iei dupa mintea inapoiata a preotilor si asa zisilor sfinti care nu erau cinstiti si nu erau luptatori ci erau pt ei si uite asa se numesc ei sfinti...Si zic ca sfintii vorbesc cu Dumnezeu...Pai nu s-a intors nimeni de acolo nici un asa zis sfant ca sa imi povesteasca mei....Asta sunt nascocirile si prostiile preotilor...Care pun mai mult pret pe cuvantul asa zisilor sfinti dar nu il iau ca exemplu pe Iisus care el este Dumnezeu.....Si doar lui trebuie sa ne deschidem inima sa ne smerim mintea si sa il lasam pe Iisus sa intre in mintea noastra si sa ne lasam in voia lui...Chiar daca unii nu te inteleg,,,tu trebuie sa ai incredere doar in Iisus sa citesti carti,,,,sa faci ce au facut sfintii,,,adica sa iei de la asa zisiii sfinti,,care se numesc mai degraba credinciosi doar ce este bun....Adica sa inveti cum sa te rogi...Sa te lasi in voia lui Dumnezeu....Sa iti deschzi inima lui Dumnezeu si il rogi sa te ajute sa iei doar lucrurile pozitive de la oameni.....Dumnezeu apreciaza mai mult atunci cand il cauti cand esti sanatos,,decat atunci cand esti bolnav.....Pe Dumnezeu trebuie sa il iubim mereu si la bine si la greu...Si sa ne deschidem mereu inima si sa ne smerim mintea ca sa il lasam pe Dumnezeu sa lumineze mintea noastra..aminDe la: floare_cu_colti, la data 2010-12-20 22:53:30io zic sa ii bati cu urzici |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 21 Decembrie 2010 13:36 |
||
De la: floare_cu_colti, la data 2010-12-20 23:16:13irinuc sant vreo 3-4 pe acilisa care ar trebui educatimama lor de obraznicaturi.....trebuie baturi la fund cu o nuielusa pana le face invineteste poponeaza |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 21 Decembrie 2010 13:40 |
||
poi .........daca sunt barbati , si barbatii sunt porci..... | ||
jeanette40 Postat pe 21 Decembrie 2010 13:40 |
||
perversa mica | ||
tusi_Oli Postat pe 21 Decembrie 2010 13:44 |
||
De la: jeanette40, la data 2010-12-21 13:40:28 poi .........daca sunt barbati , si barbatii sunt porci.....Pai eu una din cate am observat in familiii...Ca femeile nu se implica in educatia baietilor,,,nu se impune de frica ca o sa isi parda drepturile la avere...Mai mult tatii se implica in educatia baietilor si ii lasa de capul lor mergand pe ideea ca ei sunt barbati si au dreptul sa faca orice.....La fel fac si preotii,,ei nu se inpun nu spun adevarul pt ca le este frica ca isi vor perde locul de munca....Si pt ei banii sunt cei mai importanti decat demnitatea si pacea oamenilor....Daca iti perzi serviciul cu ajutorul lui Dumnezeu gasesti altul...Trebuie sa iti bati capul,,,ceea ce oamenilor nu prea le place pt ca sunt prea comozi,,,si preotiii si asa zisii sfinti...Doar Iisus saracul a fost cinstit si drept...Si merita toata iubirea si respectul nostru si merita sa fii mereu cu inima si mintea deschisa lui si sa ii slujesti lui....Chiar daca cateodata mai ai si probleme...Dar probleme au toti,,,pt ca suntem rai si trebuie sa ii multumim lui Dumnezeu pt tot si sa il rugam sa ne ajute sa indreptam lucrurile care le-am stricat din cauaza rautatii noastre |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 21 Decembrie 2010 19:27 |
||
fata...tu nu mai ai scapare... | ||
eladaela Postat pe 21 Decembrie 2010 19:30 |
||
De la: eladaela, la data 2010-12-21 19:30:49fata...tu nu mai ai scapare... |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 21 Decembrie 2010 19:44 |
||
neeeeee.... | ||
eladaela Postat pe 21 Decembrie 2010 19:47 |
||
Sunt necajita ca eu ii invat lucruri bune ajutatoare pt suflet si altii ma invata lucruri rele pana si preotii.. Nu am incredere in nimani,doar in Dumnezeu....Dumnezeu ma ajuta sa inteleg lucrurile rele care ma invata ceilalti si sa nu le asimilez..Dar totusi ma afecteaza ca eu le vreau binele si ei imi doresc raul...Dar daca ei nu sunt infranati de le pacat si nu sunt smeriti,,,de asta nici nu pot gandi curat si ai ganduri negative si de rautate....Ala rau,,,da omului ganduri rele altui om ca sa faca rau cuiva si apoi la ala care i s-a facut rau ii da ganduri rele ca sa se razbune...Si sa ii dezbine pe oameni prin ganduri rele...omul daca nu se roaga si nu este smerit,,gandurile rele sunt usor de asimilat..Cateodata imi este greu,dar asta este viata,,noi am facut sa fie asa | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 21 Decembrie 2010 19:56 |
||
As vrea ca oamenii sa nu mai aiba ganduri rele si pic de rautate....Dar rautatea este atidudinea gandurilor rele asimilate de om....Dar este foarte greu,,pt ca este prea multa mizerie...... | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 21 Decembrie 2010 19:59 |
||
irinooooo...sa nu plangi fato.... | ||
eladaela Postat pe 21 Decembrie 2010 19:59 |
||
De la: eladaela, la data 2010-12-21 19:59:53irinooooo...sa nu plangi fato....lasa ca trece...maine sper sa apara soarele |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 21 Decembrie 2010 20:03 |
||
eu cred ca preotii si asa zisii sfinti...Nu s-au ocupat de educatia oamenilor si sa ii invete valorile morale si pe fete si pe baiaeti....Pt ca nici macar preotii si nici macar sfintii nu aveau valori morale.....Poate unii....Dar tot oameni erau,,,Doar Iisus era sincer si deschis...Ceilalti credinciosi nu erau curajosi de asta nici nu au dat dovada de curaj si sa se implice mai mult ca sa ii inveti pe oameni principiile morale si de ce sa fie mai interesati de ele..Pt ca peste tot preotii propavaduiesc Biblia..Dar nu o propavaduiesc asa cum trebuie si nu sunt sinceri pt ca le este frica de probleme si ei vor o viata linistita de asta sunt doar pt ei si de la oameni le plac doar banii....Sau sa plece preotiii care sunt pt ei si sa munceasca la fel ca ceilalti oameni si sa propvaduiasca in biserici doar preotii curajosi si care iubesc pe oameni si sunt interesati sa ii invete valori morale,,chiar daca cateodata mai au si necazuri,,dsar trebuie sa iti bati capul si sa iasa din ele pt ca doar noi am facut necazurile si greutatile cu egoismul si rautatile noastre | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 22 Decembrie 2010 12:13 |
||
De la: xenaprintesarazboinica, la data 2010-12-22 12:13:05eu cred ca preotii si asa zisii sfinti...Nu s-au ocupat de educatia oamenilor si sa ii invete valorile morale si pe fete si pe baiaeti....Pt ca nici macar preotii si nici macar sfintii nu aveau valori morale.....Poate unii....Dar tot oameni erau,,,Doar Iisus era sincer si deschis...Ceilalti credinciosi nu erau curajosi de asta nici nu au dat dovada de curaj si sa se implice mai mult ca sa ii inveti pe oameni principiile morale si de ce sa fie mai interesati de ele..Pt ca peste tot preotii propavaduiesc Biblia..Dar nu o propavaduiesc asa cum trebuie si nu sunt sinceri pt ca le este frica de probleme si ei vor o viata linistita de asta sunt doar pt ei si de la oameni le plac doar banii....Sau sa plece preotiii care sunt pt ei si sa munceasca la fel ca ceilalti oameni si sa propvaduiasca in biserici doar preotii curajosi si care iubesc pe oameni si sunt interesati sa ii invete valori morale,,chiar daca cateodata mai au si necazuri,,dsar trebuie sa iti bati capul si sa iasa din ele pt ca doar noi am facut necazurile si greutatile cu egoismul si rautatile noastre Irinuco, Dumnezeu a aratat calea tuturor dar a lasat si liberul arbitru pentru ca fiecare sa aleaga ce vrea!!! Si nu te mai incarca tu cu energii negative pentru altii!! Daca tu asta crezi fa-o pentru tine, nu obliga pe altii sa creada in ce crezi tu!!! Ti-am spus, fiecare crede in felul lui si procedeaza ca atare!!! |
||
pusastef Postat pe 22 Decembrie 2010 12:39 |
||
Pai da,,eu doar imi spun parerea ca doar nu oblig pe nimeni...Asa cum altii ma preseaza sa ma influenteze negativ,,asa si eu ii presez sa le umplu capul cu ideile mele..Folosesc legea junglei....altii vor sa imi bage ideile lor tampite in cap si eu vreau sa le arat cine invinge,,eu fac din ambitie,,,pt ca ei ma deranjeaza si s-au luat de viata mea....Asa cum ei au dreptul de a alege a fiecarui om...Eu am ales alt drum si am dreptul sa traiesc linistita si sa imi spun parerea oriunde am eu chef...Asa cum altii isi spun parerea lor si nu sunt deranjati.Asa nici eu nu vreau sa fiu deranjata |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 22 Decembrie 2010 22:08 |
||
Asa cum toata lumea are libertatea de a alege,,asa am si eu libertatea de a alege si de a gandi asa cum vreau eu..Si sunt libera sa mio spun,fie ca mi-o asculta careva sau nu...Altii ma preseaza sa ma casatoresc cu prapaditi care sunt niste curvari si niste puturosi,lucruri slabe si profitori,ca sa imi mearga mie rau...Ca toti vor fata cumsecade si cu suflet bun ca sa profite ei...Eu doar ma apar,,,si spun adevarul pt ac eu nu sunt o mincinoasa | ||
xenaprintesarazboinica Postat pe 22 Decembrie 2010 22:14 |
||
eU CRED CA noi femeile am avea o viata mai linistita fara voi barbatii..Asa nu ne mai agaseaza nimeni....un barbat doi pt procreere ca sa isi depuna icrele la eprubeta ne ajung....De asta cred ca barbatii ar trebui sa fie exterminati de pe planeta pamant si sa fie trimisi pe Alta planeta |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 22 Decembrie 2010 23:06 |
||
evideent | ||
fleurdelis Postat pe 22 Decembrie 2010 23:09 |
||
irino, pai hotaraste-te!: ori exterminati, ori trimisi pe `Alta` planeta! fatooo, esti de neinchipuit! orice imaginatie (perpetuu) prolifica paleste in fata avortonilor mintii tale! |
||
esme Postat pe 22 Decembrie 2010 23:23 |
||
De la: esme, la data 2010-12-22 23:23:40irino, pai hotaraste-te!: ori exterminati, ori trimisi pe `Alta` planeta!Pai nici chiar exterminati saracii...Doar trimisi pe teleportati pe alta planeta poate ca acolo gasesc femei perfecte,,pe placul lor,,,pt ca pe noi nu ne plac de asta vor sa ne faca sclavele lor |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 22 Decembrie 2010 23:28 |
||
ca barbatii sunt porci .........asa-i ..... iote ........si eu de ce am mai cumparat unul ????? | ||
jeanette40 Postat pe 22 Decembrie 2010 23:31 |
||
destrabalat-o... | ||
roby_cado Postat pe 23 Decembrie 2010 00:11 |
||
De la: jeanette40, la data 2010-12-22 23:31:57ca barbatii sunt porci .........asa-i ..... iote ........si eu de ce am mai cumparat unul ?????rectific..barbatii sunt mitocani |
||
xenaprintesarazboinica Postat pe 23 Decembrie 2010 13:52 |
||
Barbatul e util pt materialul genetic din dotare , pt protectie , stabilitate si divertisment ;)) e indispensabil din pct meu de vedere ;)) | ||
ioana_dntis2001 Postat pe 26 Iunie 2011 21:47 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
coopiii | 19 | De la: snowflake 17 August 2009 13:21 |
de ce se inhiba femeia cand ii place un barbat | 39 | De la: reyya 20 Februarie 2010 18:32 |
Intrebare pt. barbatii din capricorn. urgent!!!! | 19 | De la: dalimi 5 Septembrie 2009 22:04 |
|
||
cum se cuceresc barbatii? | 893 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:52 |
barbatul rac | 1 | De la: garbo_497583 20 Februarie 2019 17:00 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural