Barbatii?? Ffff UTILIIIIII!!!!! Cine ne-ar mai mangaia?Cine ne-ar mai iubi? Cine ne-ar sterge lacrimile,cand vremmmm cu orice chip...imposibilul?Cine ne-ar mai asculta toata "povestea" care si daca nu-i interesanta ptr ei,ptr noi ..e ff importanta?!Cine ne-ar mai rasfata si alinta?Cine ne-ar mai complimenta cu"Ce frumoasa esti!" "Ce bine-ti sta!" "Ce eleganta esti!" "Ce tanara te mentii!" "Ce m-as face fara tine?""Ce mult te iubesc inca!" ...Cine ne-ar mai spune:"Azi am uitat sa-ti multumesc ptr. tot ce-mi dai!"Cine ne-ar mai spune "Ce copila naiva si prustuta esti!" sau "Nu pune la inima tot,sunt langa tine sa iau asupra mea tot ce-i greu!" Cine?daca nu EI BARBATII? Sigur sa-s utili,mai bine zis...NECESARI !!! Exact asa cum si noi femeile suntem "utile" si necesare -barbatilor!!Nu se poate unii fara altii!! Eu ii "tuc" pe toti barbatii de pe Garbo-mie-mi sunt "utili","necesari" dar mai ales mi-s dragi!Si-i iubesc platonic!! |
||
elisabeta_boia Postat pe 29 Iunie 2011 22:34 |
||
---|---|---|
De la: ioana_dntis2001, la data 2011-06-26 21:47:53Barbatul e util pt materialul genetic din dotare , pt protectie , stabilitate si divertisment ;)) e indispensabil din pct meu de vedere ;))scuze dar eu sunt de aceasi parere....barbatii sunt doar pt ei si toate lucrurile care le fac,le fac doar in favoarea lor |
||
ingerasulluptator Postat pe 29 Iunie 2011 23:22 |
||
se simte necesitatea unei schimbari....oare??? | ||
|
||
ratuscaceaurata Postat pe 29 Iunie 2011 23:43 |
||
Barbatii sunt niste mitocani,excroci si in fruntea lor sunt preotii care ii sustin...Ura ura sa traiasca excrocii | ||
ingerasulluptator Postat pe 30 Iunie 2011 00:04 |
||
Barbatii degeaba mai traiesc pe acest pamant..Dupa parerea mea sunt doar niste stricaciuni | ||
ingerasulluptator Postat pe 30 Iunie 2011 00:10 |
||
nu toti .. majoritatea dor.. |
||
cricat Postat pe 30 Iunie 2011 00:12 |
||
barbatii sunt foarte utili si disponibili la reproduce,,la sex ceea ce ii produce placere..dar copiii sa ii creasca femeia singurica,,ca daca il superi pe barbati isi ia imediat jucariile si pleaca la alta | ||
ingerasulluptator Postat pe 30 Iunie 2011 00:17 |
||
mey irinuco .. ma suparasi . Tu ai tinut vreun copil in brate? S-a lipit de tine cu gingasie si cu un suras candid pe fata? Ce tot ii dai ca barbatii te lasa cu copil si pleaca la alta .. sa plece ... un copil face cat o mie de barbati. Doamne .. cat iti lipseste din suflet... |
||
cricat Postat pe 30 Iunie 2011 00:21 |
||
vre-o diferenta intre "ieri si azi"? .......".ii iubeste femeile"....so what? | ||
ratuscaceaurata Postat pe 30 Iunie 2011 00:21 |
||
doruleato ... |
||
cricat Postat pe 30 Iunie 2011 00:23 |
||
zici?.....?... | ||
ratuscaceaurata Postat pe 30 Iunie 2011 00:36 |
||
dureros de ..... | ||
ratuscaceaurata Postat pe 30 Iunie 2011 00:47 |
||
RELLELOR !!! Dar eu stiu ca ...glumiti!! | ||
elisabeta_boia Postat pe 30 Iunie 2011 09:01 |
||
pe aici nu se rade...... ......sobrietatea ne micsoreaza zilele.... | ||
ratuscaceaurata Postat pe 30 Iunie 2011 09:21 |
||
De la: cricat, la data 2011-06-30 00:21:38mey irinuco .. ma suparasi . Tu ai tinut vreun copil in brate? S-a lipit de tine cu gingasie si cu un suras candid pe fata?Pai eu as fii o fraiera sa fac copiii si sa ma chinui sa ii cresc mare....Eu as creste doar fetele mari,,,sa le educ sa se fereasca de barbatii excroci....dar pe baiaeti sa ii creasca barbatul....Dar eu nu as face copiii sa ma chinui singura.sa ii cresc....si barbatul sa umble liber....unele femei sunt fraiere ca isi traiesc viata cu barbati,,,pt ca ar trai foarte linistite si fericite si fara barbati....Nu ar trebuisa duca atatea greutati singure....Barbatii mai intai sa le vina mintea la cao daca vor femei...Dar regulile sunt asa facute in favoarea barbatilor.....Barbatii sunt niste jigodii ordinare numai cand ma gandesc la iei imi vine sa vomit |
||
ingerasulluptator Postat pe 30 Iunie 2011 15:40 |
||
De la: cricat, la data 2011-06-30 00:21:38mey irinuco .. ma suparasi . Tu ai tinut vreun copil in brate? S-a lipit de tine cu gingasie si cu un suras candid pe fata?Daca vreu un copil pot sa ma duc sa infiez...Pt ca nu vreau ca barbatul sa aiba dreptul la copil si sa il numeasca tata daca doar femeia se ocupa de ei....nici nu vreau ca sa il caute si el sa isi piarda toate drepturile si sa nu aiba dreptul sa vada copii niciodata....pt ca ar fii un exemplu negativ pt copil....dar cum ti-am spus multumesc lui Dumnezeu ca ma ajutat sa nu ma incurc cu retradati care sa imi distruga viata..pt ca barbatii doar la asta se pricep sa distruga viata la femei,,sunt niste nenorociti |
||
ingerasulluptator Postat pe 30 Iunie 2011 15:44 |
||
io-te ma, ca iesi musca din ciorba? | ||
dor72 Postat pe 30 Iunie 2011 15:51 |
||
De la: dor72, la data 2011-06-30 15:51:10io-te ma, ca iesi musca din ciorba?si tu esti musca |
||
ingerasulluptator Postat pe 30 Iunie 2011 15:57 |
||
fetita, gurita mica....zambeste frumos....habar n-ai despre ce vorbesc.... au disparut niste postari... continua-ti monologul.... |
||
dor72 Postat pe 30 Iunie 2011 16:12 |
||
De la: ingerasulluptator, la data 2011-06-30 15:44:26De la: cricat, la data 2011-06-30 00:21:38mey irinuco .. ma suparasi . Tu ai tinut vreun copil in brate? S-a lipit de tine cu gingasie si cu un suras candid pe fata?Daca vreu un copil pot sa ma duc sa infiez...Pt ca nu vreau ca barbatul sa aiba dreptul la copil si sa il numeasca tata daca doar femeia se ocupa de ei....nici nu vreau ca sa il caute si el sa isi piarda toate drepturile si sa nu aiba dreptul sa vada copii niciodata....pt ca ar fii un exemplu negativ pt copil....dar cum ti-am spus multumesc lui Dumnezeu ca ma ajutat sa nu ma incurc cu retradati care sa imi distruga viata..pt ca barbatii doar la asta se pricep sa distruga viata la femei,,sunt niste nenorociti sper ca la evaluare sa prinzi un psiholog bun si atent la detalii |
||
adryaana Postat pe 30 Iunie 2011 16:19 |
||
De la: adryaana, la data 2011-06-30 16:19:14pai daca iti iei un psiholog barbat,trebuie sa fii atent pt ca sigur te invata lucruri care sunt in favoarea barbatilor..Pai si femeile la fel pt ca nu vor ca mie sa imi mearga mai bine cum le merge la alte femei..Daca alte femei se chinuie sa isi creasca copiii singure...si barbatii isi triesc viata,,,mie de ce sa imi mearga mai bine....De la: ingerasulluptator, la data 2011-06-30 15:44:26De la: cricat, la data 2011-06-30 00:21:38mey irinuco .. ma suparasi . Tu ai tinut vreun copil in brate? S-a lipit de tine cu gingasie si cu un suras candid pe fata?Daca vreu un copil pot sa ma duc sa infiez...Pt ca nu vreau ca barbatul sa aiba dreptul la copil si sa il numeasca tata daca doar femeia se ocupa de ei....nici nu vreau ca sa il caute si el sa isi piarda toate drepturile si sa nu aiba dreptul sa vada copii niciodata....pt ca ar fii un exemplu negativ pt copil....dar cum ti-am spus multumesc lui Dumnezeu ca ma ajutat sa nu ma incurc cu retradati care sa imi distruga viata..pt ca barbatii doar la asta se pricep sa distruga viata la femei,,sunt niste nenorociti |
||
ingerasulluptator Postat pe 30 Iunie 2011 16:22 |
||
irina .. tie nu o sa -ti dea statul spre adoptie niciun copil . Pentru a fi mama adoptiva trebuie sa ai mintea limpede. | ||
cricat Postat pe 4 Iulie 2011 11:21 |
||
pai e limpede....nimic nu o tulbura... cri, o saptamana frumoasa sa ai! |
||
dor72 Postat pe 4 Iulie 2011 11:24 |
||
De la: Doara, la data 2010-10-23 13:40:17Eu zic ca daca-ti iei un vibrator chiar n-ai nevoie de barbat. Sau de aia ziceai? Vibratorul nu te scoate in oras... utilitatea barbatului ca animal domestic in casa femeii....asta e tema ta de doctorat? |
||
double_chock Postat pe 3 August 2011 18:18 |
||
Scuzati-ma, stimate doamne , dar dupa felul in care puneti problema, eu spun ca femeia care-si socoteste partenerul doar ca ,,animal de companie" sau inlocuitor de vibrator, se injoseste pe ea insasi . Ar trebui sa se gandeasca mai mult la stima de sine. | ||
SAL Postat pe 4 August 2011 00:50 |
||
De la: Sal_a_ta, la data 2011-08-04 00:50:53Scuzati-ma, stimate doamne , dar dupa felul in care puneti problema, eu spun ca femeia care-si socoteste partenerul doar ca ,,animal de companie" sau inlocuitor de vibrator, se injoseste pe ea insasi . Ar trebui sa se gandeasca mai mult la stima de sine. Sau sa nu mai gandeasca deloc,,,k oricum gandeshte degeaba Seara buna tuturor |
||
Pistruiata Postat pe 12 August 2011 18:53 |
||
Degeaba sau fara rost, Pistruiato? | ||
SAL Postat pe 14 August 2011 22:01 |
||
De la: double_chock, la data 2011-08-03 18:18:01pai vibratorul nu are creier la fel ca si barbatul....nu are nici creier nici suflet,,nu zic mai sunt si barbati inteligenti,,dar nu multi...De la: Doara, la data 2010-10-23 13:40:17Eu zic ca daca-ti iei un vibrator chiar n-ai nevoie de barbat. Sau de aia ziceai? |
||
ingerasulluptator Postat pe 14 August 2011 22:09 |
||
De la: double_chock, la data 2011-08-03 18:18:01pai vibratorul nu are creier la fel ca si barbatul....nu are nici creier nici suflet,,nu zic mai sunt si barbati inteligenti,,dar nu multi...De la: Doara, la data 2010-10-23 13:40:17Eu zic ca daca-ti iei un vibrator chiar n-ai nevoie de barbat. Sau de aia ziceai? |
||
ingerasulluptator Postat pe 14 August 2011 22:09 |
||
dar tu femeia cu trup de barbat.... ai creier? bag seama ca te asemeni mult de tot cu un vibrator! ah, nu te obosi sa-mi raspunzi! sa nu tzi se arda vreun circuit! |
||
alfheim Postat pe 15 August 2011 00:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
cadou/dedicatzie muzicala | 128 | De la: yanya_charberet 11 Februarie 2010 20:12 |
Barbati de pe Garbo.ro, | 1090 | De la: madita 10 Octombrie 2010 18:24 |
Ce sa fac?.......... sunt rotunjoara | 130 | De la: anadelaadda 6 Noiembrie 2016 07:34 |
|
||
Regasire dupa vreo 8-9 ani | 16 | De la: AdrianaR 19 Februarie 2010 13:33 |
Nu e ok ce mi se intampla....o parere obiectiva? | 51 | De la: garbo088037 29 Septembrie 2011 16:15 |
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural