sunt amanta

vezi-ti de viata ta si gaseste un barbat care sa fie doar al tau. lasa barbatii casatoriti in pace. nici tie nu ti-ar face placere sa fii in situatia sotiei lui. gandeste-te la cei 2 copii cum cresc fara tatal lor langa ei
garbo041750
Postat pe 12 Decembrie 2010 15:38
O parere extrem de inteleapta! Chiar daca mentalitatile din ziua de azi au cam ramas de ev mediu, se pare ca exista si oameni care vad lucrurile asa cum ar trebui. Ma bucur enorm sa vad si persoane care chiar gandesc inainte de a-si spune parerea.
garbo042913
Postat pe 12 Decembrie 2010 15:46
iar subiectul asta ciudat, cu pareri pro si contra ???nu v-ati saturat inca de confesiuni de 2 bani , cum ca e bine sa ai un amant ca...bla.bla,laudati-va, de proaste ce sunteti vi se si mai pare ca sunteti in loja ca faceti asta, cica prostu de n-ar fi fudul, ....
casperphantom
Postat pe 12 Decembrie 2010 15:53
un barbat care sa fie doar al tau

se iexista ashe ceva??
unde-I?
ca il imbrac in AUR
pe bunee!!

nu va mai amagiti...NIMENI nu este PROPRIETATEA nimanui
mai ales in ziua de AZI
LILO
Postat pe 12 Decembrie 2010 15:53
lasa barbatii casatoriti in pace.
este discutabil...
dar daca acel "barbat insurat" a fost iubitul tau,si actuala sotie ti "l-a furat"
poi cum stau lucrurile??

fiecare sa iubeasca persoana potrivita...FAR PREJUDECATI!!!
LILO
Postat pe 12 Decembrie 2010 15:55
De la: Jojolin, la data 2010-12-12 15:03:36 In cazul in care,2 persoane casatorite, isi inseala partenerii, avand, amanta(amant), de vina sunt ;amandoi; dar,, mai de vina ;sunt tot femeile;;!
Este o vorba, la noi in Ardeal,daca;; ea cateaua, nu ridica si ea ;coada; catelul nu i poate face nimic!! Asa ca; daca exista ; amante; este din vina femeilor care ridica repede coada,,,seduc barbatii altora si apoi, se plang,De vina sunt,,,,,,tot femeile,,, o stiu, pt, ca si mie in tinerete mi s au facut ;avansuri,,dar mi -am vazut de ;casnicia mea;; pt, ca atunci cand ;iubesti, pe unul, nu poti iubi mai multi! Cu bine fetele ,,, paziti va bine iubitii, iar voi barbatilor fiti sinceri, lasa ti, aventurile deoparte! O amanta, amant,,sunt buni doar cateva minute,,, sotul sotia este pt, o viata!

Sti ce este cel mai trist?Ca esti femeie..TU VEZI CE SCRII???????????

Nu ma lua cu d`astea de la tine din ardeal cu cateau,ca nu tine...nu poti acuza femeile,nu mai gandii ca bunica-ta care a trait in perioada interbelica.
Amanta nu obliga barbatul la ceva ce nu-si doreste.Barbatul nu-i obiect neinsufletit sa-l manipuleze femeile cum vor!
Daca ar fi asa,am traii intr-o lume condusa de femei,si i-am avea pe toti sub papuc.
Sti ca felul cum gadesti place barbatilor,practic le dai unda verde.....Asa-ti spune si tie barbatul cand te inseala?''M-a sedus amanta,am fost neputincios''?Aaaa???

Barbatii au un creier si o constiinta care ar trebui sa functioneze(am mai spus asta de n ori)Nu-i mai cocolostiti atat,ca daca te-ar prinde cu unu-n fan la tine in Ardeal te-ar cocosa,d`ai ramane damblagie....
Cum va fraieresc barbatii,cum face ei pe nevinovatii,si sedusi(vezi doamne!)fara voia lor.

Mai departe te contrazici sg...ba zici sa fie cumniti ba sa aiba aventuri cateva minute pai intr-o casnicie se cere FIDELITATE.
Barbatii care au amante,tot cu cateva minute au inceput si s-a ajuns la luni sau ani..vezi si tu aici sute de exemple...Nimeni nu-si impune un targhet sa fie asa ,asa,putin invers si sa dureze un numar de ani...amanta este exact cum era sotia inainte s-o ia de nevasta.....si uite dintr-o aventura ajung sa se indragosteasca,sa-si distruga familia,cand ar putea frumos sa stea cumniti,ca daia s-au insurat,trebuia sa umble cu femeie inainte pana le venea rau(asta daca nu s-au luat de tineri,atunci e barbarie sa-i ceri barbatului sa nu insele)
garbo166924
Postat pe 12 Decembrie 2010 15:56
De la: AnakinSkywalker, la data 2010-12-12 15:37:43Orice om are fanteziile lui sexuale, mai ales barbatii si cineva trebuioe sa le satisfaca !!! Si aici, intervin amantele.
Amantele sunt niste proaste ! Sunt complexate, dependente, a cincea roata de la caruta.
Ele fac treaba porcoasa......multumindu-se cu frimiturile.
Ele satisfac fanteziile barbatilor nostri, multumindu-se cu minciunile lor si declaratiile lor de dragoste. Barbatul, ca sa le-o traga, este in stare sa spuna orice, unii spun chiar ca sunt vaduvi sau ca sotiile lor sunt internate la balamuc......O intreaga telenovela....

Concluzia este ca acest fenomen nu poate fi oprit, DAR sotiile ar trebui sa le fie recunoscatoare amantelor, caci le scutesc de multe situatii si pozitii penibile si degradante.
Eu ii multumesc eventualei amante a sotului meu, caci datorita prestatiei ei nu am fost supusa la te miri ce nebunii sexuale......
Iar sotului meu ii multumesc ca a apelat la serviciile respectivei atunci cand a vrut sa-si depasesca limitele in ceea ce priveste .
Iar daca ma paraseste pentru ea, atunci "casa de piatra !", inseamna ca sunt sortiti.
Asadar, fiecare situatie are partile ei bune. Eu doar pe acelea le vad, numai pe cele care ma avantajeaza pe mine.

daca tu ca sotie ai satisfaci si alte fantezii sau el ti le satisface tie atunci nu mai e nevoie de amanta ....trebuie doar discutat si colaborat si femeile ca si barbatii au fantezii asa ca ce e nevoie ca el sau ea sa-si caute amant(a) cind o are acasa
klaus77
Postat pe 12 Decembrie 2010 15:58
De la: AnakinSkywalker, la data 2010-12-12 15:37:43Orice om are fanteziile lui sexuale, mai ales barbatii si cineva trebuioe sa le satisfaca !!! Si aici, intervin amantele.
Amantele sunt niste proaste ! Sunt complexate, dependente, a cincea roata de la caruta.
Ele satisfac fanteziile barbatilor nostri, multumindu-se cu minciunile lor si declaratiile lor de dragoste. Barbatul, ca sa le-o traga, este in stare sa spuna orice, unii spun chiar ca sunt vaduvi sau ca sotiile lor sunt internate la balamuc......O intreaga telenovela....

Concluzia este ca acest fenomen nu poate fi oprit, DAR sotiile ar trebui sa le fie recunoscatoare amantelor, caci le scutesc de multe situatii si pozitii penibile si degradante.
Eu ii multumesc eventualei amante a sotului meu, caci datorita prestatiei ei nu am fost supusa la te miri ce nebunii sexuale......
Iar sotului meu ii multumesc ca a apelat la serviciile respectivei atunci cand a vrut sa-si depasesca limitele in ceea ce priveste .
Iar daca ma paraseste pentru ea, atunci "casa de piatra !", inseamna ca sunt sortiti.
Asadar, fiecare situatie are partile ei bune. Eu doar pe acelea le vad, numai pe cele care ma avantajeaza pe mine.

Ce urat gandesti....Stii si eu sunt casatorita,si nu stiu daca am fost inselata...
Dar prin ce srii arata o frustrare si o neimplinire interioara?
Te-ai gandit ca poate sotul tau iti mangaie fata dupa ce a bagat mana amntei cine stie unde?
Ca a mancat din farfuria ta dupa cine stie unde a bagat botu?
Ca veti avea copii si ii v-a pupa seara la culcare?
Daca tu,sotia lui nu esti buna pt sex,care este cel mai frumos lucru intre 2oamnei care se iubesc,atunci la ce esti buna?La facut menaj,sa-l ingrijesti,sa-i cresti copiii iar pasiunea care ar trebui s-o aiba cu femeia iubita o are alaturi de alta???
Nu va mai lasati prostite de copilariile astea.Pt el ''amanta'' e iubita lui,exact cum erai tu inainte de casatorie,ca ceea ce ar trebui sa investeasca in relatie oficiala investete intr-o straina.
Te-ai gandit ce ar putea sa vb sotul tau despre tine cu ea?Cum te face,cum rade de tine ca nu sti sa faci mancare,ca nu te mai iubeste?
Fata intr-o casnicie trebuie sa existe RESPECT,IUBIRE ,iar infidelitatea este exact asta LIPSA LOR....
Gandeste,eu stiu ca zici asta din neputinta si sa-ti linistei constiinta,si probaibil sa jignesti unele ''amante''dar ar trebui sa te gandesti la puterea exemplului,sunt sute de persoane care citesc ce spui tu,si daca sunt cam redusi,asa vor face,vor accepta sa fie niste CARPE pt barbatii lor,niste SERVITOARE,BONE.......
garbo166924
Postat pe 12 Decembrie 2010 16:07
De la: garbo166924, la data 2010-12-12 16:07:05

Ce urat gandesti....Stii si eu sunt casatorita,si nu stiu daca am fost inselata...
Dar prin ce srii arata o frustrare si o neimplinire interioara?
Te-ai gandit ca poate sotul tau iti mangaie fata dupa ce a bagat mana amntei cine stie unde?
Ca a mancat din farfuria ta dupa cine stie unde a bagat botu?
Ca veti avea copii si ii v-a pupa seara la culcare?
Daca tu,sotia lui nu esti buna pt sex,care este cel mai frumos lucru intre 2oamnei care se iubesc,atunci la ce esti buna?La facut menaj,sa-l ingrijesti,sa-i cresti copiii iar pasiunea care ar trebui s-o aiba cu femeia iubita o are alaturi de alta???
Nu va mai lasati prostite de copilariile astea.Pt el ''amanta'' e iubita lui,exact cum erai tu inainte de casatorie,ca ceea ce ar trebui sa investeasca in relatie oficiala investete intr-o straina.
Te-ai gandit ce ar putea sa vb sotul tau despre tine cu ea?Cum te face,cum rade de tine ca nu sti sa faci mancare,ca nu te mai iubeste?
Fata intr-o casnicie trebuie sa existe RESPECT,IUBIRE ,iar infidelitatea este exact asta LIPSA LOR....
Gandeste,eu stiu ca zici asta din neputinta si sa-ti linistei constiinta,si probaibil sa jignesti unele ''amante''dar ar trebui sa te gandesti la puterea exemplului,sunt sute de persoane care citesc ce spui tu,si daca sunt cam redusi,asa vor face,vor accepta sa fie niste CARPE pt barbatii lor,niste SERVITOARE,BONE.......

FOARTE BINE SPUS! EXACT PUNCTUL PE IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
garbo042913
Postat pe 12 Decembrie 2010 16:15
stiti la ce ma gandesc ??? ca daca ati fi asa prolifice la discutat cu sotii vostrii si pus lucrurile la punct, sa fiu al 14-lea la cina cea de taina daca vacile astea puturoase ar mai avea cu ce se lauda, ca desi pare ca e suferinda ea, bestia , se bucura ca duce necazul intr-o casa
casperphantom
Postat pe 12 Decembrie 2010 16:16
De la: quasaria, la data 2010-12-12 10:03:19lasind "curcile" si alte oratanii deoparte - cind te casatoresti faci o promisiune. Sint DOI oameni care promit ca vor fi unul cu altul pina la moarte. Unul dintre ei incalca asta.
Ce amestec are restul lumii?!?! De ce dam vina pe altii?

Barbatul ala care s-a dus cu "curca" nu are discernamint? Nu e familia LUI? E a ei? Pentru ea aia pe care ii are el acasa sint niste straini, nu exista. Ce o poate interesa pe amanta este sa nu sufere EA. De ce ar interesa-o sa nu sufere nu stiu care femeie despre care nu stie nimic?!
Si vorbesc din prisma in care am fost in ambele situatii.
E drept, situatia de amanta a fost mixta, pentru ca il cunosteam de foarte mult timp, si insurat, si neinsurat, si divortat, samd. Dar in etapa in care era casatorit si trubadur pe la geamul meu, i-am explicat ca sau rupe pisica in doua, sau o fac eu: pentru ca daca dorm cu el o noapte n-am sa accept ca a doua noapte sa se duca sa isi indeplineasca "obligatiile conjugale". Daca vrea sa vina, sa vina, dar nu mai pleaca - sau ajungem sa ne conjugam pina moare unul dintre noi. Asa ca, sa aleaga.... Si a ales.
Iar in situatia inversa, de nevasta inselata, m-am trezit cu o copilita la usa in timp ce imi faceam curatenia de Paste - inlacrimata si plina de reprosuri ca nu ii las iubirea vietii sa plece de linga mine. M-am uitat la ea ca vitelul la poarta noua, pentru ca habar n-aveam despre ce vorbeste. "Iubirea vietii ei" nu isi manifestase nicicum dorinta sa plece vreodata. Ba din contra.
Am chemat-o in casa si l-am sunat pe dl. sa ne explice si noua despre ce e vorba. Prima reactie a lui a fost ca n-o cunoaste. A doua, ca e una care a facut o obsesie pt. el. Aia plingea continuu, si n-avea mai mult de 18 ani. Trebuia sa sar in gitul EI ca s-a dat la barbatul meu, sau in gitul boului meu care la 40 de ani prostea copile de liceu?! Pe cine trebuia sa cred vinovat din asta?! NU PE ALA CARE ERA MACAR ADULT?
Daca mi-as pune mintea acum sa il prostesc pe unul de 16 ani, ala ar fi de vina?!

Lasind la o parte virsta - al meu stia exact ce are acasa sis tia ca minte. Aia n-avea de unde sa stie. Putea sa creada orice. Ca dormim in camere separate, ca am tras zid intre noi, ca nici nu exist, ca sintem despartiti.... Cine era de vina din toate astea? Ea, ca l-a crezut - sau el, ca a mintit?

Hai sa n-o mai dam dupa gard, ca "amanta" e de vina... Amanta poate fi suficient de proasta sa accepte o situatie neclara - dar cel care creaza contextul asta e el. Daca el e om integru, orice diva din afara gaseste usa incuiata.

Cred ca sunteti o femeie extrem de inteleapta. Ma bucur sa vad ca mai exista si oameni care chiar gandesc inainte de-a vorbi si nu arunca cu vorbe grele pt a-si ascunde neputintele.
garbo042913
Postat pe 12 Decembrie 2010 16:17
dar adevarul e ca sunteti niste fricoase si nu veti vorbi nimic cu sotii vostri, fie pentru ca va lipseste curajul fie pentru ca deja considerati ca e prea tarziu, si atunci va lamentati pe aici, si unele se lauda cum ca a fi amanta e bengos , sa fii singur in week end si de sarbatori ca el e ocupat cu copiii si cu familia, unde ea ( cea fara nume, fara chip si fara culoare) nu are ce cauta, si-si minte propria familie ca ii e bine singura ca n-are nevoie de un porc intreg pentru 17 cm de carnat, nasol, nu pot decat...
casperphantom
Postat pe 12 Decembrie 2010 16:23
Fata, draga, daca e-ti spune el. Majoritatea spun ca nu se inteleg cu nevestele, ca stau pentru copiitu crezi ca merita, traieste clipa si nu te mai gandi la viitor deocamdata. Sfatul meu este sa nu-ti faci mari sperante in legatura cu relatia asta, indiferent de ce ti-ar spune el. Nu stiu cati ani ai, dar inteleg ca esti trecuta prin cateva relatii, asa ca nu fii naiva si nu crede tot ce spune el. Majoritatea sustin ca nu se mai inteleg cu nevestele, ca stau pentru copii, ca stau pentru bani, ca stau pentru nu stiu care motive, si tu sa fii cuminte si sa il astepti pe el ca o sa te ia de nevasta. Mai mult ca sigur nu o sa faca asta niciodata pentru ca, asa cum se spune, nevestele nu sunt de lasat, cu atat mai mult cu cat sunt si 2 copii la mijloc. Trebuie sa iei in calcul si faptul ca iti este sef, si daca relatia nu va mai merge, probabil va trebui sa-ti cauti alt loc de munca. Aici depinde si de el cat de razbunator poate fi, tu ar trebui sa stii mai bine. Ai mare grija cat de mult te implici sufleteste pentru ca, in cazurile astea, tu vei suferi cel mai mult. Cantareste toate lucrurile astea inainte de orice. Mi-ar placea sa-mi spui ce ai facut. Iti doresc numai bine si sa iei cea mai inteleapta de cizie.
garbo055072
Postat pe 12 Decembrie 2010 16:23
garbo, 055072,esti o proasta, daca-i dai astfel de sfaturi, astea nu pot veni decat de la o femeie fara caracter, te desfid catea ordinara
casperphantom
Postat pe 12 Decembrie 2010 16:28
De la: garbo042913, la data 2010-12-12 16:17:44
De la: quasaria, la data 2010-12-12 10:03:19lasind "curcile" si alte oratanii deoparte - cind te casatoresti faci o promisiune. Sint DOI oameni care promit ca vor fi unul cu altul pina la moarte. Unul dintre ei incalca asta.
Ce amestec are restul lumii?!?! De ce dam vina pe altii?

Barbatul ala care s-a dus cu "curca" nu are discernamint? Nu e familia LUI? E a ei? Pentru ea aia pe care ii are el acasa sint niste straini, nu exista. Ce o poate interesa pe amanta este sa nu sufere EA. De ce ar interesa-o sa nu sufere nu stiu care femeie despre care nu stie nimic?!
Si vorbesc din prisma in care am fost in ambele situatii.
E drept, situatia de amanta a fost mixta, pentru ca il cunosteam de foarte mult timp, si insurat, si neinsurat, si divortat, samd. Dar in etapa in care era casatorit si trubadur pe la geamul meu, i-am explicat ca sau rupe pisica in doua, sau o fac eu: pentru ca daca dorm cu el o noapte n-am sa accept ca a doua noapte sa se duca sa isi indeplineasca "obligatiile conjugale". Daca vrea sa vina, sa vina, dar nu mai pleaca - sau ajungem sa ne conjugam pina moare unul dintre noi. Asa ca, sa aleaga.... Si a ales.
Iar in situatia inversa, de nevasta inselata, m-am trezit cu o copilita la usa in timp ce imi faceam curatenia de Paste - inlacrimata si plina de reprosuri ca nu ii las iubirea vietii sa plece de linga mine. M-am uitat la ea ca vitelul la poarta noua, pentru ca habar n-aveam despre ce vorbeste. "Iubirea vietii ei" nu isi manifestase nicicum dorinta sa plece vreodata. Ba din contra.
Am chemat-o in casa si l-am sunat pe dl. sa ne explice si noua despre ce e vorba. Prima reactie a lui a fost ca n-o cunoaste. A doua, ca e una care a facut o obsesie pt. el. Aia plingea continuu, si n-avea mai mult de 18 ani. Trebuia sa sar in gitul EI ca s-a dat la barbatul meu, sau in gitul boului meu care la 40 de ani prostea copile de liceu?! Pe cine trebuia sa cred vinovat din asta?! NU PE ALA CARE ERA MACAR ADULT?
Daca mi-as pune mintea acum sa il prostesc pe unul de 16 ani, ala ar fi de vina?!

Lasind la o parte virsta - al meu stia exact ce are acasa sis tia ca minte. Aia n-avea de unde sa stie. Putea sa creada orice. Ca dormim in camere separate, ca am tras zid intre noi, ca nici nu exist, ca sintem despartiti.... Cine era de vina din toate astea? Ea, ca l-a crezut - sau el, ca a mintit?

Hai sa n-o mai dam dupa gard, ca "amanta" e de vina... Amanta poate fi suficient de proasta sa accepte o situatie neclara - dar cel care creaza contextul asta e el. Daca el e om integru, orice diva din afara gaseste usa incuiata.

Cred ca sunteti o femeie extrem de inteleapta. Ma bucur sa vad ca mai exista si oameni care chiar gandesc inainte de-a vorbi si nu arunca cu vorbe grele pt a-si ascunde neputintele.

Foarte bun comentariu.FELICITARI!!!
Pe mine daca m-ar insela sotul ar fi in totalitate vina lui.
In cazul in care m-ar cunoste poate ar trebui sa-i bat obrazul,dar din demnitate as trata-o cu ignoranta..
Daca n-ar sti de ezistenta mea,si ar aflta dupa o perioada,as considera-o o victma colaterala al acestui razboi.As lasa la apreciera lui ce vrea sa faca fara sa-l judec daca ar alege-o pe ea...eu stiu ce am de facut,si anume sa plec......
garbo166924
Postat pe 12 Decembrie 2010 16:29
skywalkera asta care ii multumeste lu' barbatu-sau ca nu a supus-o la perversiuni made my day...
quasaria
Postat pe 12 Decembrie 2010 16:29
in primul rand pot sa iti spun ca ai facut cea mai mare gresala aceea de a te incurca cu un barbat casatorit, indiferent ceea ce a zis el despre viata lui de familie sau despre sotia lui.Ai mai reusit sa mai distrugi sau sa ajuti la distrugerea unei familii fie ea rea sau buna , nu ai de unde stii adevarul.
Dupa mine cele care se incurca cu barbati casatoriti nu sunt decat femei care cauta bani, capatuiala sau sunt.....(las la latitudinea cititorului sa inteleaga ce). Imi pare rau ca iti spun asta dar cam asta reiese din ceea ce ai realatat.Nu cred o iota din chestia cu farmecul si intelepciunea lui,etc.caci un barbat nu se da la o femeie oricat de frumoasa sau oricat de placuta e daca ea daca ea nu vrea, asa cum se spune si in vorba romaneasca cu cainii si cateaua care ridica coada. Am o varsta destul de mare ca sa pot spune asta si am trecut printr-o chestie de asta cu seful si subaltena. Nu a fost decat o femeie care dorea dbani si favoruri.Nu faci decat sa distrugi familii sau suflete, ale sotiei, si ale copiilor acestei familii.
Copilul tau ce parere are ca sari din pat in pat...Crezi ca asta e o educatie buna pentru copilul tau. Ce crezi ca iti va zice peste cativa ani cand ii vei face observatie despre viata lui (ei).Cred ca iti pot spune raspunsul.."tu vorbesti , mama , care ai sarit din pat in pat, etc." crezi ca iti va place raspunsul?
Mai gandestete la ce ai facut si la ce urmeaza sa faci. Totul in lumea asta se plateste odata si odata, mai devreme sau mai tarziu.
Seful tau de ce nu si-a reglat conturile cu familia pana sa incapa legatura cu tine? La asta te-ai gandit.
Amanta nu este decat obiectul sexuala al barbatilor, si nu merita respectul celor din jur.
elena_din_troia
Postat pe 12 Decembrie 2010 16:36
ioai, nu va plesneste o vena? donsoara nici nu mai da pe aici sa ne zica daca a ramas ori ba bortoasa, poate o fi lasat-o si pe ea, mai stii, si voi va bateti capul cu niste chestii care se intampla si nu cer atatea pareri

daca e amanta sau nu e treaba ei, lasati-o-n voia ei ce tot atata bataie de cap de parca ar fi o problema capitala

cand vreau sa fluier... fluier
Laura_M
Postat pe 12 Decembrie 2010 16:39
garbo 072 te contrazici singura, de fapt ce vrei sa-i spui ca nu inteleg
Laura_M
Postat pe 12 Decembrie 2010 16:44
da probabil este vorba despre un domeniu de vanzari acolo unde toti barbatii sunt frumusei si buni de gura ,,,,,dar la fapte sunt nulitati ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,sa te culci cu seful tau sau cu un coleg e cea mai mare gafa insa sa te mai si indragostesti deja este o catastrofa ,,,,,,,daca as fi in situatia ta as lua totul ca pe o aventura frumoasa si as pune punct deoarece sentimentele noastre sunt cel mai de pret avut si nu le merita decat cine demonstreaza prin fapte ca te iubeste cu adevarat,,,,,candva nu de mult am cunoscut si eu un om care m-a fascinat prin abilitatile sale si prin felul in care isi depasea toate defectele fizice si la propriu dadea cu soarta de pamant ca sa scoata ce e mai frumos din ea,,,,,,a fost prezent in viata mea timp de un an timp in care am trait intens si la maxim orice privire orice gest ,,,,,,stiam de casnicia lui cunosteam toate detaliile si el detaliile relatiilor mele esuate,,,,,,,,,, a fost prietenul meu cel mai bun si era un om care si-a croit un viitor pornind de la nimik ,,,,mi-a oferit o viziune m-a motivat in momentele de adanca depresie ,,,,atractia fizica a existat el fiind barbat eu femeie dar nu i-am dat curs efectul este ca si in ziua de azi ne sunam vorbim ore intregi facem planuri,,,,,,si sti ce mi-a spus ,,,,amanta isi are locul ei dar locul intai intotdeuna e al sotiei ca nu degeaba am ales-o ,,,,,si ii dau dreptate,,,femeile ar trebui sa fie unite si sa nu provoace sa nu raspunda provocarilor consider ca doar asa vom reusi sa dominam barbatii ,gandind ca ei si fiind de 10 ori mai atractive nu nu vrem egalitate vrem suprematie prin gentilete si naturalete,,,nu suntem firave si usor de manipulat suntem o forta si manipulam,Bafta si dute departe de el nu imparti un barbat cu nimeni nu merita
_blondyna
Postat pe 12 Decembrie 2010 16:52
E cam devreme,sa te pronunti,din punctul meu de vedere,esti doar o aventura pentru seful tau,eu nu cred ca-si lasa nevasta pt. tine,gaseste-ti un alt barbat neinsurat..de aceasta data.
garbo162553
Postat pe 12 Decembrie 2010 16:53
are dreptate ceea ce spune jojolin....si tata a inselat-o pe mama si o insala in continuare cu una care e mai mica decat mine cu 3 ani....ii multumesc lui Dumnezeu ca pe mama , tata nu a batut-o , dar a innebunit-o psihic ...mama sta numai cu xanaxul dupa ea ca sa nu se mai certe cu el din cauza fufei..Voi amantelor credeti ca daca ati gasit un sef sau pe altu , gata l-ati prins pe Dumnezeu de picior , dar nu-i asa oricand se poate intoarce roata ...(eu pe una dintre amantele lui tata am blestemat-o si e in ultima faza de cancer..asta merita..) Voi va agatati de astfel de barbati pentru nici un caine nu latra si la usa voastra si va simtiti frustrate ...sunteti niste femei imorale....este vina voastra...barbatul va da un scantei si voi gata ridicati fustita....Nu am nici un respect fata de voi ...sincer va meritati soarta(iuliana_venus)...pacat de copilul tau ....
irinatony
Postat pe 12 Decembrie 2010 17:01
De la: elena_din_troia, la data 2010-12-12 16:36:38in primul rand pot sa iti spun ca ai facut cea mai mare gresala aceea de a te incurca cu un barbat casatorit, indiferent ceea ce a zis el despre viata lui de familie sau despre sotia lui.Ai mai reusit sa mai distrugi sau sa ajuti la distrugerea unei familii fie ea rea sau buna , nu ai de unde stii adevarul.
Dupa mine cele care se incurca cu barbati casatoriti nu sunt decat femei care cauta bani, capatuiala sau sunt.....(las la latitudinea cititorului sa inteleaga ce). Imi pare rau ca iti spun asta dar cam asta reiese din ceea ce ai realatat.Nu cred o iota din chestia cu farmecul si intelepciunea lui,etc.caci un barbat nu se da la o femeie oricat de frumoasa sau oricat de placuta e daca ea daca ea nu vrea, asa cum se spune si in vorba romaneasca cu cainii si cateaua care ridica coada. Am o varsta destul de mare ca sa pot spune asta si am trecut printr-o chestie de asta cu seful si subaltena. Nu a fost decat o femeie care dorea dbani si favoruri.Nu faci decat sa distrugi familii sau suflete, ale sotiei, si ale copiilor acestei familii.
Copilul tau ce parere are ca sari din pat in pat...Crezi ca asta e o educatie buna pentru copilul tau. Ce crezi ca iti va zice peste cativa ani cand ii vei face observatie despre viata lui (ei).Cred ca iti pot spune raspunsul.."tu vorbesti , mama , care ai sarit din pat in pat, etc." crezi ca iti va place raspunsul?
Mai gandestete la ce ai facut si la ce urmeaza sa faci. Totul in lumea asta se plateste odata si odata, mai devreme sau mai tarziu.
Seful tau de ce nu si-a reglat conturile cu familia pana sa incapa legatura cu tine? La asta te-ai gandit.
Amanta nu este decat obiectul sexuala al barbatilor, si nu merita respectul celor din jur.

Cucuana,de ce nu citesti si com din urma poate ai avea ceva de invatat.
Daca sunt femeile asa de autoputernice si barbatii usor de influentat de ce n-a condus mama Imperiu Roman o femeie?
App ti-ai mai pus si nume de ''amanta'' si gandesti precum bunica-mea...
Bine v-a spus 913.....
garbo166924
Postat pe 12 Decembrie 2010 17:03
De la: irinatony, la data 2010-12-12 17:01:04ii multumesc lui Dumnezeu ca pe mama , tata nu a batut-o , dar a innebunit-o psihic ...

Lasand la o parte faptul ca ii dai dreptate individei aleia care nu e in stare nici macar sa dea un click, balbaindu-se aproape la fiece postare de-a ei (iote si acum, a bagat-o de vreo trei ori!), am si eu o intrebare... da' nu e nevoie sa imi raspunzi, pentru ca ma tem ca o sa-mi pui neuronu' rau di tat pi moatze!
Intrebarea ar fi fost oare cum e "innebunirea aia psihica"?
Thor_again
Postat pe 12 Decembrie 2010 17:06
trilulilu
Freya_
Postat pe 12 Decembrie 2010 17:08
Iuliana,
E clar ca povestea ta e inventata (se vede din text si din dezinvoltura cu care iti relatezi aventurile) , dar sunt multe cazuri reale, cu subiect aproape identic!
Sunt multi barbati naivi care se pierd in astfel de "relatii" , fiind in stare sa renunte la familie pentru o aventura ce ii costa, mai tarziu, scump..!... (Prostia se plateste!)
.. daca esti cu adevarat implicata in asa ceva, da-i inainte..! (atat timp cat iti merge bine..! )..
dar pregateste-te pentru final..
... cand se va trezi, va rupe relatia (cu tine, bineinteles !) plictisit si scarbit de mizeria in care se afla..! .. va gasi motive el sau vei lua tu initiativa ca sa puneti capat situatiei fara sens in care va aflati..!
.. cu siguranta ca , in acest timp , vei avea curajul sa-l inseli..! (lucru pe care el il va simti, incercand sa te prinda in flagrant ca sa-si usureze misiunea si sa-si argumenteze lui un lucru pe care il stia : ca o astfel de relatie a fost din start sortita esecului..! )..
..mi-ar placea sa discutam pe messenger (korrall12)..
..Salutari tie si iubitelului tau ..!
garbo001362
Postat pe 12 Decembrie 2010 17:09
Freyo, ce facusi mamica? O-ncurajezi pe duoamna?
Thor_again
Postat pe 12 Decembrie 2010 17:11
mereu o sa fii cealalta, adica cwrva
garbo167034
Postat pe 12 Decembrie 2010 17:14
De la: irinatony, la data 2010-12-12 17:01:04are dreptate ceea ce spune jojolin....si tata a inselat-o pe mama si o insala in continuare cu una care e mai mica decat mine cu 3 ani....ii multumesc lui Dumnezeu ca pe mama , tata nu a batut-o , dar a innebunit-o psihic ...mama sta numai cu xanaxul dupa ea ca sa nu se mai certe cu el din cauza fufei..Voi amantelor credeti ca daca ati gasit un sef sau pe altu , gata l-ati prins pe Dumnezeu de picior , dar nu-i asa oricand se poate intoarce roata ...(eu pe una dintre amantele lui tata am blestemat-o si e in ultima faza de cancer..asta merita..) Voi va agatati de astfel de barbati pentru nici un caine nu latra si la usa voastra si va simtiti frustrate ...sunteti niste femei imorale....este vina voastra...barbatul va da un scantei si voi gata ridicati fustita....Nu am nici un respect fata de voi ...sincer va meritati soarta(iuliana_venus)...pacat de copilul tau ....

Ar trebui sa-ti fie rusine!Ai mama bolnava de propriu tata si tie-ti arde de blesteme in stanga si in dreapta.....n-ai nici un D-zeu,te bucuri ca s-a imbolnavit o femeie de cancer.Ce hal de suflet ai in tine?Esti o catea,alfel n-am cum sa te numesc...
Crezi ca blestemna si-n stanga si in dreapta te ajuta la ceva.Se va insanatosii mama???
Ai familie,sti ce insemana o familie?Sti ca sotilor li se cere FIDELITATE,si ca tatal tau e responsabil pt asta nu o STRAINA trebuie sa aiba grija de casnicia altora,gandeste-te la asta ca esti femeie si te vei casatorii oadata.O sa-ti lasi sotul sa plece la vanatoare cu speranta ca poate poate-l refuza???
Apropie-te de D-ZEU si lasa BLESTEMELE ca vor cadea tot pe tine!!!
Si pe maica-te n-o obliga nimeni sa stea langa un barbat care o trateaza ca pe o carpa!!!
Si nu-mi spune ca sta langa el pt tine ca nu te cred...Sa-ti spun eu...sta pt ca-l iubeste si ca-i dependenta de el.
La voi nu s-a auzit de DIVORT???
Ce exemplu iei tu de la asfel de parinti???
....nu e nevoie de raspuns VAD!!!
garbo178035
Postat pe 12 Decembrie 2010 17:18
fara a intra intr-o polemica absurda,la aceasta problema eu vad 2 solutii insotite mai intai de o intrebare,si anume:crezi ca esti prima aventura?incearca-l(adica:poate fi adevarata situatia familiara sau poate nu fi si el este doar un aventurier care iubeste copii iar nevasta nu este decat o femeie...poti face asta obervand daca vb f des la tel cu ea,daca se gandeste ca vin sarbatorile in familie sau nu)....nu este prima si ultima familie care se desparte din vina ei,ca nu a stiut sa-l pastreze sau din vina lui ca este un afemeiat...asta tre sa-ti dai tu seama pana sa ajungi sa suferi si sa-ti para rau ca ai facut asta......a doua solutie:te place asa de mult si este dispus sa faca orice pt tine?inearca-l(zi-i ca nu-ti convine situatia in care esti si punct, va despartiti si iti dai demisia)...daca va lupta pt tine inseamna ca nu esti o oarecare si ca vrea sa fie cu tine iar daca nu,atunci este bine pt tine ca ai aflat...nu este capat de lume,locuri de munca sant,numai sa vrei sa fii fericita si impacata cu tine.......mi-as dori sa fim un popor cu o gandire libera si fara prejudecati....cate familii nu s-au destramat pe lumea asta pt ca oamenii de-a lungul anilor se schimba,in bine sau in rau si nu mai vedem in cel drag ce am vazut candva?...si pot intalni pe cineva care sa-i faca fericiti,de ce nu?amanata nu poate deveni sotie?cate cazuri nu sant!!!!!..dar de asta tre sa-ti dai tu seama pt ca fiecare conjuctura familiara este unica si tu tre sa descoperi vinovatul inainte de a deveni victima...mi-ar face placere sa tinem legatura...pisy.dalina(sper ca nu sant nevasta:))))))
garbo178548
Postat pe 12 Decembrie 2010 17:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Umor involuntar 206 De la: betty37 27 Martie 2011 23:41
caut un psihoterapeut f bun 6 De la: reyya 19 Decembrie 2009 03:13
ce simtiti cand sunteti departe de persoana iubita? 139 De la: ratuscaceaurata 14 Noiembrie 2011 18:00
mai stim sa traim in realitate dupa mii de ore de trai virtual?! 216 De la: garbo055472 16 Februarie 2010 05:24
credeti in vise? 94 De la: garbo_1399 24 Mai 2012 07:17
Setari Cookie-uri