sunt amanta

ancuta, SE PRESUPUNE ca a luat-o din dragoste... dar citi oameni se casatoresc din pura dragoste, de fapt? Si citi se iau dupa tipare: sa aiba casa, masina, job, sa fie gospodina, sa fie cuminte si devreme acasa, sa nu imi iasa din cuvint...? Crezi ca toate astea au vreo legatura cu dragostea?
Ar fi bine sa aiba, dar n-au.
quasaria
Postat pe 12 Decembrie 2010 20:22
Amanta? De o saptamana? Nu vreau sa de dezamagesc, totusi "amanta" suna cam pretentios pentru o relatie la serviciu. Am vazut ceva relatii la locul de munca, de obicei sfarsesc prost, acum depinde cat Suflet pui in aceasta relatie. In ce priveste relatia cu colegii, tot din experienta stiu ca nu-ti vor mai acorda nici un credit pe plan profesional (normal, doar se culca cu sefu), iar de cele mai multe ori cand pleaca seful pleaca si "amanta". Sfat nu-ti dau, pari o fiinta rationala, asa ca te las pe tine sa cantaresti situatia in care te afli, si daca sunt sentimente la mijloc, mergi mai departe daca nu.....mergi mai departe pe drumul tau....
garbo066461
Postat pe 12 Decembrie 2010 20:26
De la: garbo087943, la data 2010-12-12 17:43:24Stii am ajuns la concluzia ca nu femeia e vinovata,cea care intra intr-o aventura cu sperante sau nu,eu cred ca barbatul e cel mai vinovat ca daca ar iubi cu adevarat nu ar insela.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Vinovati sunt ;amandoi;!! Daca el incearca ,,tu de ce sa i faci pe plac, daca; esti o femeie serioasa??
Jojolin
Postat pe 12 Decembrie 2010 20:29
L-a inselat sotia,si tot nu s--a despartit de ea...ce inseamna asta?
Cei mai multi se despart,nu iarta asa ceva.
daniilia
Postat pe 12 Decembrie 2010 20:30
De la: garbo166924, la data 2010-12-12 15:56:22
De la: Jojolin, la data 2010-12-12 15:03:36 In cazul in care,2 persoane casatorite, isi inseala partenerii, avand, amanta(amant), de vina sunt ;amandoi; dar,, mai de vina ;sunt tot femeile;;!
Este o vorba, la noi in Ardeal,daca;; ea cateaua, nu ridica si ea ;coada; catelul nu i poate face nimic!! Asa ca; daca exista ; amante; este din vina femeilor care ridica repede coada,,,seduc barbatii altora si apoi, se plang,De vina sunt,,,,,,tot femeile,,, o stiu, pt, ca si mie in tinerete mi s au facut ;avansuri,,dar mi -am vazut de ;casnicia mea;; pt, ca atunci cand ;iubesti, pe unul, nu poti iubi mai multi! Cu bine fetele ,,, paziti va bine iubitii, iar voi barbatilor fiti sinceri, lasa ti, aventurile deoparte! O amanta, amant,,sunt buni doar cateva minute,,, sotul sotia este pt, o viata!

Sti ce este cel mai trist?Ca esti femeie..TU VEZI CE SCRII???????????

Nu ma lua cu d`astea de la tine din ardeal cu cateau,ca nu tine...nu poti acuza femeile,nu mai gandii ca bunica-ta care a trait in perioada interbelica.
Amanta nu obliga barbatul la ceva ce nu-si doreste.Barbatul nu-i obiect neinsufletit sa-l manipuleze femeile cum vor!
Daca ar fi asa,am traii intr-o lume condusa de femei,si i-am avea pe toti sub papuc.
Sti ca felul cum gadesti place barbatilor,practic le dai unda verde.....Asa-ti spune si tie barbatul cand te inseala?''M-a sedus amanta,am fost neputincios''?Aaaa???

Barbatii au un creier si o constiinta care ar trebui sa functioneze(am mai spus asta de n ori)Nu-i mai cocolostiti atat,ca daca te-ar prinde cu unu-n fan la tine in Ardeal te-ar cocosa,d`ai ramane damblagie....
Cum va fraieresc barbatii,cum face ei pe nevinovatii,si sedusi(vezi doamne!)fara voia lor.

Mai departe te contrazici sg...ba zici sa fie cumniti ba sa aiba aventuri cateva minute pai intr-o casnicie se cere FIDELITATE.
Barbatii care au amante,tot cu cateva minute au inceput si s-a ajuns la luni sau ani..vezi si tu aici sute de exemple...Nimeni nu-si impune un targhet sa fie asa ,asa,putin invers si sa dureze un numar de ani...amanta este exact cum era sotia inainte s-o ia de nevasta.....si uite dintr-o aventura ajung sa se indragosteasca,sa-si distruga familia,cand ar putea frumos sa stea cumniti,ca daia s-au insurat,trebuia sa umble cu femeie inainte pana le venea rau(asta daca nu s-au luat de tineri,atunci e barbarie sa-i ceri barbatului sa nu insele)
.................................................
1..Tu, care:: poate:: nici nu esti casatorita ::habar n ai, ce inseamna sa t i se bage o ;;curca; in familie!
2. Nu ti permit sa ma ;;tutuiesti;; pt, ca nu facem parte din aceeasi grupa, sa ne tragem de ceva!!
3.Da!!!!!! Cateaua, daca nu sta cu a ei coada;;ridicata;; el catelul((barbatul)) n o atinge!!
4.Asa ca,,, abtine-te!!
5 Curci au fost mereu! Chiar si n epoca de piatra,,asa ca ;pastreaza ti postarile ;acide; pt, cele care te sustin!
6.Eu n am avut in familia mea parte de ;;curci;; daca ar fi indraznit ;;ii aratam eu ,, !!
7.Ce inseamna sa i trebuiasca;;barbatu;; alteia!
Jojolin
Postat pe 12 Decembrie 2010 20:42
:sml-happy0141 O,,, SCALMANAM,, : CUM E MODA LA NOI INARDEAL ACUM IN ;;;DEMOCRATIE;; DE I SAREAU FULGII!!! DESTEAPTO!!
Jojolin
Postat pe 12 Decembrie 2010 20:45
De la: Jojolin, la data 2010-12-12 09:23:49
De la: simadoris, la data 2010-12-12 08:26:54Dar tu te-ai gandit si la cei doi copii? Intreb deoarece in acest moment sunt in situatia sotiei a carui sot este incurcat cu o subalterna. Stii ce este cel mai grav? Am ajuns cu copiii la psiholog. Aici nu este vorba numai de cei maturi.Noi ne revenim, dar copiii raman marcati. Chiar nu gaseai un barbat fara obligatii? Normal era ca individul sa-si rezolve intai "problemele" si abia dupa aceea sa-si vada de viata lui cu tine.Iar in ceea ce te priveste pe tine... sorry, dar esti lipsita de coloana vertebrala din punctul meu de vedere. Este doar dorinta de a lua ceva ce nu este al tau. 99% din acesti indivizi nu-si lasa familiile pentru amante. De ce ar creste copiii altora in loc sa-i creasca pe ai lor?
.........................
Nota 10 cu felicitari pt, postare!!
Eu cunosc acest sentiment, in care intervine ;;o curca;; si distruge o casnicie!!
Niciodata acest barbat nu si va lasa familia! Asa sa stiti! Si,,,,,,,,,,aceste ::curci:: care stiu,,sta mai bine ;;la aceea a sefului;; va meritati soarta! ! Mai incolo o sa vezi!!
Tatal meu in tineretea lui a muncit intr o functie undeva in agricultura, unde avea ,subalterne fete,, de la tara venite sa si castige::cinstit o paine::! Ele aveu o camera unde locuiau, precum la :internat,, pt, ca nu erau din localitatea ns! Printre acestea s a aflat ;;o curca;; aceasta ne-a distrus psihic ;pe noi cei 3 copii ai lor si ce a patimit mama din cauza;; curcii; nu am cuvinte sa va descriu.
Tata o batea pe mama din cauza ei, iar noi pititi intr un colt, sufeream in tacere! Tata isi manca banii cu aceasta ;;panarama;; ii cumpara dulciuri napolitane ciocolata,acum vreo 55 ani nu erau atatea ;bunatati;; iar noua copiilor ,ne aducea ,,ramasitele din ce nu i trebuia ;;curcii;! Sigur mama era ;obosita;; 3 copii, gospodarie, necazuri, in schimb ;curca; era platita pt, tot tacamul!Ma lua mama in zi de salariu si ma ducea la dormitorul ;curcii; sa l aduc pe tata acasa, sa nu si manance toti banii cu ea ,apoi noi4 muream de foame! Eu eram ; favorita ;tatalui meu, il scoteam de acolo, din dormitorul curcii;; il cautam in buzunare cat de mica eram 6-7 ani, i idadeam banii mamei. Cand venea acasa ;nemultumit; ca; nu i o fi facut ea pe plac , o batea pe mama o alunga! Cum as fi putut s o iubesc pe aceea ;nemernica;; vreodata,,,se batea in piept cu caramida ,mereu ca; ea o sa ne creasca! Ia facut mamei ,vraji,, o ducea ;ambulanta ;si nu i gasea ;nimic! Se usca de pe picioare, mama ! Dar dezlegandui se farmecele((cu broaste)) mama a murit la 69 ani,,, Aceste ;nenorocite; precum ;aceasta; care isi etaleaza ;nesimtirea; pe acest forum ar merita sa pateasca;exacte ce a patit ;;curca tatalui meu;;
Tata si a schimbat locul de munca, s a recalificat a devenit un familist bun, iar ;curca; a ramas singura,peste ani s a paralizat;; a zacut vreo12 ani si a pieit singura,, pacat mare, ca eu nu am stiu mai repede unde muncea ea, ca i as fi dat o batuta cu ;strigaturi,pt, toata suferinta ns. si a mamei!
Nu va inteleg pe acestea;; de ce va faceti;;fericire pe nefericirea altei femei??:: Sunt atatia barbati, singuri,,((dar nu s sefi )) care ar putea sa va ofere destule ,dar poate un post de ;intretinuta;; amanta;; nu!!
Parerea mea este ;;sa le ia dracu;;pe aceste femei, care fac de rusine ;natia feminina;!! TOATE ACESTEA MERITATI I,,,,,
Cu bine!! Va doresc; Sarbatori fericite!! Fara ;curci;; in fam, vs!
zuzica_2000
Postat pe 12 Decembrie 2010 20:48
De la: garbo097056, la data 2010-12-04 04:09:56Buna Iuliana

Iuliana sa sti ca si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine.Si eu sunt impreuna cu seful meu de 5 luni,stiu ca ceea ce fac nu este bine,deoarece sunt casatorita,am un copil,iar el este casatorit si are 2 copii.As fii vrut sa nu m-i se intample mie asa ceva.dar s-a intamplat,si nu pot da timpul inapoi,daca as putea as face-o,deoarece acum sufar foarte mult,pentru ca m-am indragostit de el.Dar pentru mine familia mea este mai importanta,si nu am de gand sa o stric,insa stiu ca voi avea mult de suferit .Este adevarat ca toti barbatii spun ca nu se inteleg cu sotiile lor,insa eu o cunosc si pe sotia lui ,ma inteleg bine cu ea.insa chiar cred ca ei doi nu se inteleg destul de bine,tot timpul sunt in contradictoriu,si mai ales ca ea este penticostala si el ortodox.Dar nu am degand sa-i despart eu.as vrea sa ma pot indeparta de el si nu stiu cum,deoarece cand il vad cedez.uneori dragostea este oarba.ce sa fac ?Si el este un familist convins,deoarece isi iubeste foarte mult copii,si eu la fel,dar viata ne-a pus la alte incercari.De cand am facut aceasta gresala sunt mai tot timpul trista,sunt fericita doar pe moment cat sunt cu el.Chiar mi-as fii dorit sa nu traiesc niciodata aceasta experienta,pentru mine este foarte dureroasa,si nu stiu cum o sa o scot la capat.
Dupa cum vezi Iuliana traim experiente asemanatoare,ramane sa vedem cum o sa se finalizeze aceasta relatie.te rog tine-ma la curent.
O zi buna va doresc!
hainebebecopii
Postat pe 12 Decembrie 2010 20:57
De la: Jojolin, la data 2010-12-12 09:23:49
De la: simadoris, la data 2010-12-12 08:26:54Dar tu te-ai gandit si la cei doi copii? Intreb deoarece in acest moment sunt in situatia sotiei a carui sot este incurcat cu o subalterna. Stii ce este cel mai grav? Am ajuns cu copiii la psiholog. Aici nu este vorba numai de cei maturi.Noi ne revenim, dar copiii raman marcati. Chiar nu gaseai un barbat fara obligatii? Normal era ca individul sa-si rezolve intai "problemele" si abia dupa aceea sa-si vada de viata lui cu tine.Iar in ceea ce te priveste pe tine... sorry, dar esti lipsita de coloana vertebrala din punctul meu de vedere. Este doar dorinta de a lua ceva ce nu este al tau. 99% din acesti indivizi nu-si lasa familiile pentru amante. De ce ar creste copiii altora in loc sa-i creasca pe ai lor?
.........................
Nota 10 cu felicitari pt, postare!!
Eu cunosc acest sentiment, in care intervine ;;o curca;; si distruge o casnicie!!
Niciodata acest barbat nu si va lasa familia! Asa sa stiti! Si,,,,,,,,,,aceste ::curci:: care stiu,,sta mai bine ;;la aceea a sefului;; va meritati soarta! ! Mai incolo o sa vezi!!
Tatal meu in tineretea lui a muncit intr o functie undeva in agricultura, unde avea ,subalterne fete,, de la tara venite sa si castige::cinstit o paine::! Ele aveu o camera unde locuiau, precum la :internat,, pt, ca nu erau din localitatea ns! Printre acestea s a aflat ;;o curca;; aceasta ne-a distrus psihic ;pe noi cei 3 copii ai lor si ce a patimit mama din cauza;; curcii; nu am cuvinte sa va descriu.
Tata o batea pe mama din cauza ei, iar noi pititi intr un colt, sufeream in tacere! Tata isi manca banii cu aceasta ;;panarama;; ii cumpara dulciuri napolitane ciocolata,acum vreo 55 ani nu erau atatea ;bunatati;; iar noua copiilor ,ne aducea ,,ramasitele din ce nu i trebuia ;;curcii;! Sigur mama era ;obosita;; 3 copii, gospodarie, necazuri, in schimb ;curca; era platita pt, tot tacamul!Ma lua mama in zi de salariu si ma ducea la dormitorul ;curcii; sa l aduc pe tata acasa, sa nu si manance toti banii cu ea ,apoi noi4 muream de foame! Eu eram ; favorita ;tatalui meu, il scoteam de acolo, din dormitorul curcii;; il cautam in buzunare cat de mica eram 6-7 ani, i idadeam banii mamei. Cand venea acasa ;nemultumit; ca; nu i o fi facut ea pe plac , o batea pe mama o alunga! Cum as fi putut s o iubesc pe aceea ;nemernica;; vreodata,,,se batea in piept cu caramida ,mereu ca; ea o sa ne creasca! Ia facut mamei ,vraji,, o ducea ;ambulanta ;si nu i gasea ;nimic! Se usca de pe picioare, mama ! Dar dezlegandui se farmecele((cu broaste)) mama a murit la 69 ani,,, Aceste ;nenorocite; precum ;aceasta; care isi etaleaza ;nesimtirea; pe acest forum ar merita sa pateasca;exacte ce a patit ;;curca tatalui meu;;
Tata si a schimbat locul de munca, s a recalificat a devenit un familist bun, iar ;curca; a ramas singura,peste ani s a paralizat;; a zacut vreo12 ani si a pieit singura,, pacat mare, ca eu nu am stiu mai repede unde muncea ea, ca i as fi dat o batuta cu ;strigaturi,pt, toata suferinta ns. si a mamei!
Nu va inteleg pe acestea;; de ce va faceti;;fericire pe nefericirea altei femei??:: Sunt atatia barbati, singuri,,((dar nu s sefi )) care ar putea sa va ofere destule ,dar poate un post de ;intretinuta;; amanta;; nu!!
Parerea mea este ;;sa le ia dracu;;pe aceste femei, care fac de rusine ;natia feminina;!! TOATE ACESTEA MERITATI I,,,,,
Cu bine!! Va doresc; Sarbatori fericite!! Fara ;curci;; in fam, vs!

CATA DREPTATE AI,DRAGA MEA!!! O astfel de"curca'sau sa-i spunem pe nume MIZERIE,mi-a distrus mie viata,acum 3 ani..sotul meu a gasit-o pe un site de matrimoniale sau dreaq sa le ia de site-uri...si a lalait-o cu scursoarea asta vreo cateva luni..cica era profesoara si avea si ea o fata dintr-o casnicie anterioara si ca''era amarata,ca a lasa-o barbatul pentru una mai tanara"...frectii la piciorul de lemn...am si cunoscut-o...si..mama mea la 60 de ani arata beeeton,in comparatie cu ea care are vreo 43...e grele, femei bune,cu"curcile'astea...apoi,orbul s-a dezmeticit si a vazut cu cine si-a distrus linistea familiei,venind cu motivul vechi si deja uzat ca o placa de pick up"ca-mi pare rau si ca nu mi-am dat seama ce fac..bla,bla,bla"...mai departe cam stii ce-am facut-ca asa-s femeile,iarta,dar NU UITA-l-am iertat si vad ca s-a potolit...si asta-i verificata..stii vorba aia:te-ai fript cu ciorba,sufli si-n iaurt!!! URMARITII fetele si asa va linistiti...poate nu toate vor fi de acord cu mine,dar am ajuns la extrema asta pentru linistea mea si a copiilor mei...nu mai bine va doresc si SARBATORI FERICITE SI LINISTITE!!!!
zuzica_2000
Postat pe 12 Decembrie 2010 21:01
scuze, nu ma pricep de garbo si am dat fara sa vreau "citeaza" de la o alta pers care raspunsese pe la pagina 10. scuze. nu imi apartine povestea, nu am nimic a face cu ea
hainebebecopii
Postat pe 12 Decembrie 2010 21:05
De la: fleurdelis, la data 2010-12-12 19:40:41
eu cred totus ca la 50i ii pragu....

..al de sus ,Fleur ??
bluelight
Postat pe 12 Decembrie 2010 21:18
in alta dezordine de idei, observ ca-s multe femei inselate sau cu frica-n san
bluelight
Postat pe 12 Decembrie 2010 21:21
ei pe dreaq, bluo! s-au adunat cateva aici, da� asta nu-i definitoriu
Thor_again
Postat pe 12 Decembrie 2010 21:35
n'seara thorele
zici ??
dupa cate s-au adunat sa-si verse naduful nu prea cred...

intotdeauna m-au fascinat dezb. in care se discuta, parca din lumi paralele
bluelight
Postat pe 12 Decembrie 2010 21:40
draga ,pocaieste-te si cautati partenerul potrivit,singur,nu pacatui stii ca pacatele tale se vor rasfrange asupra copilului tau.ai gresit dar DOMNUL te iarta daca nu mai faci .Dar tine minte pacatul se iarta dar se plateste cand gresesti de asta te asigur din proprie experienta
miryam_delly
Postat pe 12 Decembrie 2010 22:13
chiar ca lumi paralele.....
quasaria
Postat pe 12 Decembrie 2010 22:19
cuvantul stricata iti spune ceva..... eu cred ca ar trebui sa iti vezi de treaba ta nu de culcatul cu sefii si ai face bine daca ti-ai vedea si de fund ca prea il imprumuti la toti si apoi ceri ajutor....ai asa o neobrazare de zile mari
gelumarginean
Postat pe 12 Decembrie 2010 22:20
Multumesc, dar as fi vrut sa nu trec prin aceasta experienta.:( Oricum un lucru este sigur: ma pot uita in oglinda fara sa-mi fie rusine de ce vad. Orice sut in fund este un pas inainte si ce nu te omoara te face mai puternic. In ceea ce le priveste pe aceste rapandule.... Dumnezeu are grija de fiecare.
SDT
Postat pe 12 Decembrie 2010 22:25
ce vorbesti tu gelule?
Vreo frustrare, ceva?
quasaria
Postat pe 12 Decembrie 2010 22:26
34, cuvantul ala are si masculin, adica cwurvar
Freya_
Postat pe 12 Decembrie 2010 22:29
De la: garbo178035, la data 2010-12-12 15:09:29
De la: floare_cu_colti, la data 2010-12-11 23:37:38
De la: garbo178035, la data 2010-12-10 23:27:16
De la: floare_cu_colti, la data 2010-12-10 22:58:36ideea este ca nu mai aveti rusine si coloana vertrebrala siiiiii mandrie dasta si santeti tratate ca si c---e sau ca nesteee chestii de destractie si aruncate aaaa si de scara de valori auzirati? este valabil si pentru barbatii infideli eu le spun c---e masculine.

Bineinteles ca nu sunt de acord sa ti-o tragi cu seful,mai ales stind ca el este casatorit.
Dar este alegerea fiecaruia ce face cu viata lui,nu trebuie nimeni sa-i judece,sa le adreseze asfel de cuvinte...nimic nu mi se pare mai urat,sa aduci cuiva vreo afensa doar pt.amuzamentul propriu.
Probail daca aceste ''curve''n-ar axista el ar fi doar un la*agiu.....sau ar trebui sa stea vreo 4-5ani dupa o femeie s-o fu*ta,ca pe vremea lu`mam`mare....

Bine ca n-are poza la avatar,sigur si cea mai ''in limba''dupa el s-ar ferii din calea lui,cu asfel de gandire feudata.....
Las ca ai tu poza. sa te reprezinte Las sa te mariti tu si sa vie una sa-ti ia sotul fara nici o remuscare pt ca ar avea nevoie si el corespunde viselor ei si sa te vad io atunci cum ii zambesti cald si recunoscatoare ca -ti strica familia si cum o mai lauzi tu pe ia de bunavointa si de judecat nici vorba o sa o primesti cu flori

Fetica tu esti dusa rau.....eu am barbati si...SHOCK l-am luat de la ma-sa de acasa nu de la nevasta.Si daca ar pleca dupa curu alteia pleaca din vina amandurora,infidelitatea pleaca din interiorul cuplului.Ce vine din exterior sunt elemente insimnifiante.DACA FAMILIIELE AR FI FAMILII NIMENI NU LE-AR DISTRUGE.
Dar voi ''nevestele''suntei prea ocupate sa dati vina pe barbatii si acuzati femeile pt.orice,deparca l-ar obliga vreuna la ceva ce nu-i convine.Metoda asta o aplica barbatii,pe care as putea spune ca-i inteleg,dar din partea unei femei e ff trist.
Acu`ca aiz is ca esti cu gagicu din liceu....tu aveai sa zicem 17ani si el 18zicem asa...crezi k ala te-a cracit de cat pe tine?Sau te v-a cracii pe tine toata viata?Probabil ai fost a doua femeie din viata lui,nu-ti imagina ca vei ramane ultima.Asa gandeam si eu oadata....cand eram cuprinsa de iubirea hormonala din liceu....Cand s-o duce dupa alta pe cine acuzi,pe al sau pe aia?Gandeste nu fi planta!Poate ea nici nu stie ca el e ''maritat''......

Vi cu pretentii de nevasta neinmatriculata,sa-ti aperi propia cauza dar nu gandesti;)Apuca-te de supt ** sa-ti ti tiitoru acasa;)
NU MERITI SA-TI RASPUND :sml-EU AM ZIS DOAR CA SANT CURVE SI ELE SI EI happy0028: SI ASTA TOCMAI CA AM INCREDERE IN FAMILIA MEA bazata pe valori simple .Nu o sa vin sa ma laud ca nu am cui . Nici nu voi intreba a cata femeie am fost sau dupa cine conteaza doar ca ne completam si santem noi fericiti si de supt nu ai decat sa le o sugi tu Si draga planta cu poza la avatar tocmai ca iubirea adolescentina sa transformat si sa maturizat odata cu noi ne este bine si nu o sa laud o amanta sau un amant .Nu vin cu pretentii de nevasta doar de partenera si eu ii ofer acelasi drepturi .Ai inteles gresit nu am o amnta in ograda mea si nici nu si-ar avea locul pt atunci cand am amenajat casa nu am creat nici un locsor pt vre o matracuca.
floare_cu_colti
Postat pe 12 Decembrie 2010 22:35
nu ai cum sa iti dai seama k seful tau este asa hotarat si de scump,sa lase totul in urma sa inceapa o noua viata cu tine............am impresia k pt el,k si pt multi altii este doar o aventura,care ii place doar sa se laude,Mai gandeste-te si nu mai fii atat de credula in ceea ce iti promite
ccarmenuzza
Postat pe 12 Decembrie 2010 22:36
De la: dosire, la data 2010-12-12 22:25:35Multumesc, dar as fi vrut sa nu trec prin aceasta experienta.:( Oricum un lucru este sigur: ma pot uita in oglinda fara sa-mi fie rusine de ce vad. Orice sut in fund este un pas inainte si ce nu te omoara te face mai puternic. In ceea ce le priveste pe aceste rapandule.... Dumnezeu are grija de fiecare.

si de cine ziceai tu rapandule...........???????
spune iote la ea .........
jeanette40
Postat pe 12 Decembrie 2010 22:39
De la: quasaria, la data 2010-12-12 22:26:06ce vorbesti tu gelule?
Vreo frustrare, ceva?

de ce ar fi frustrat? eu am senzatia ca frustrarea este la tine... :) cand vei avea doi copii care vor ramane fara tata datorita unei fufe si vei umbla pe la psihologi cu ei ca sa-i repui pe picioare si vei sta zile si nopti cu ei in brate incercand in zadar sa-i linistesti, astept cu viu interes o postare de a ta.:)
Este usor sa jignesti.... ca doar nu doare.
SDT
Postat pe 12 Decembrie 2010 22:41
rusinica!
sora_ilsi
Postat pe 12 Decembrie 2010 22:44
De la: jeanette40, la data 2010-12-12 22:39:21
De la: dosire, la data 2010-12-12 22:25:35Multumesc, dar as fi vrut sa nu trec prin aceasta experienta.:( Oricum un lucru este sigur: ma pot uita in oglinda fara sa-mi fie rusine de ce vad. Orice sut in fund este un pas inainte si ce nu te omoara te face mai puternic. In ceea ce le priveste pe aceste rapandule.... Dumnezeu are grija de fiecare.

si de cine ziceai tu rapandule...........???????
spune iote la ea .........

ma refer binenteles la cele de teapa celor care intreaba:) te simti cumva?
SDT
Postat pe 12 Decembrie 2010 22:44
Ascultai inima si fa ce crezi tu ca e mai bn pentru tine Aiti doresc mult noroc
myky_brunetica
Postat pe 12 Decembrie 2010 22:46
De la: anaROBERT, la data 2010-10-24 15:35:20pari destul de matura,si pe deasupra si cu un copil,ca sa poti lua o decizie.....parerea mea este sa o iei pe cea mai buna,odata si odata inevitabilul se va produce....si probabil sti la ce ma refer.
cum ai spus si tu,ca sotia la inselat...nu te absolva de nici o vina......
gandeste-te daca:el isi insala sotia,amanta de ce nu si-ar insela-o?
Cand mori ...mori de prea multa rautate !!
madalici_pogonici
Postat pe 12 Decembrie 2010 22:46
ce sa-ti povestesc ...............multe mustrari de constiinta ai ..........
ce nu inteleg .. daca esti asa desteapta .cum vii cu intrebari de astea " existentiale"
jeanette40
Postat pe 12 Decembrie 2010 22:49
fa ce-ti spune tie sufletul, nu te mai lua dupa gurile rele, doamna care ti-a dat sfaturile, enumerate 5 mi-a placut f mult.
dc tu crezi ca e bine pt tn, fa-o, nu ai de unde sa sti dc o sa fi sau sa nu fi cu el pe viitor, traieste clipa ca si cand ar fi ultima ta zi din viata, bucura-te de ceea ce esti, lasa-ma cu "femeile serioase" care se pun ele la barfa. poop si capul sus
garbo013982
Postat pe 12 Decembrie 2010 22:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce parere aveti despre stiinta lumeasca? Si despre stiinta duhovniceasca? 92 De la: ROI2009 7 Mai 2011 17:47
confidence 8 De la: garbo119242 26 August 2012 15:14
de ce credeti ca sunt oameni care nu merg la biserica si totusi sunt mai de omenie?Pt ca poate unii merg la biserica doar de ochii lumii dar ei nu au ganduri curate si nu se straduie sa fie mai de omenie 3 De la: ingerasulluptator 24 August 2011 12:13
DINTR-O SINGURA LACRIMA S-AU CROIT SERPII... 806 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:38
"Religia, o fraza de dansii, inventata..." 852 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:38
Setari Cookie-uri