De la: dosire, la data 2010-12-12 22:41:22 de ce ar fi frustrat? eu am senzatia ca frustrarea este la tine... :) cand vei avea doi copii care vor ramane fara tata datorita unei fufe si vei umbla pe la psihologi cu ei ca sa-i repui pe picioare si vei sta zile si nopti cu ei in brate incercand in zadar sa-i linistesti, astept cu viu interes o postare de a ta.:) mai lasa-ma cu copiii dusi la psiholog.... Asta e fix greseala ta, ca dramatizezi in loc sa le explici copiilor ca nu ramin fara nici un tata. Invata sa gestionezi situatia si nu te mai vaita - tu ai ales un bou, nu te-a obligat nimeni. |
||
quasaria Postat pe 12 Decembrie 2010 22:53 |
||
---|---|---|
Vino la mine sa-ti dau un sfat mai bun decat te-ai fi asteptat | ||
Bonyo Postat pe 12 Decembrie 2010 22:54 |
||
De la: quasaria, la data 2010-12-12 22:53:01De la: dosire, la data 2010-12-12 22:41:22 de ce ar fi frustrat? eu am senzatia ca frustrarea este la tine... :) cand vei avea doi copii care vor ramane fara tata datorita unei fufe si vei umbla pe la psihologi cu ei ca sa-i repui pe picioare si vei sta zile si nopti cu ei in brate incercand in zadar sa-i linistesti, astept cu viu interes o postare de a ta.:) |
||
|
||
jeanette40 Postat pe 12 Decembrie 2010 22:56 |
||
cum mai vor ele si ei scursurile sa pozeze in salvatorii de suflete .........si cum mai stau si asteapta un semn de viataaa siiii un telefon si un numar dat de pomana maaaai io sigur l-as alunga pe gresit daaaaa as bate si matracucaaaaa si i-as smulge tot parul de peste tot | ||
floare_cu_colti Postat pe 12 Decembrie 2010 22:57 |
||
De la: Bonyo, la data 2010-12-12 22:54:25Vino la mine sa-ti dau un sfat mai bun decat te-ai fi asteptatio zic sa le ajuti pe toate astea care vor barbati insurati aaaa si sa le ceri si bani |
||
floare_cu_colti Postat pe 12 Decembrie 2010 22:58 |
||
nashpa | ||
sora_ilsi Postat pe 12 Decembrie 2010 23:01 |
||
ce patisi Ilsii | ||
floare_cu_colti Postat pe 12 Decembrie 2010 23:02 |
||
floare, probabil i-ai bate daca i-ai prinde - daca n-ar pleca el singur si bine merci si ar fi fericiti in continuare. M-am saturat de egoism si prostie, pe bune. Viata ASA ESTE, uneori mai si pierzi, e atit de greu de admis ca un om are dreptul ca la un moment dat in viata sa prefere pe altcineva? Ok, il dai pe usa afara - te asiguri ca nu mai are ce cauta in viata TA, dar mai mult de atit n-ai ce sa ii faci. Si n-ai de ce sa ii faci. Sintem liberi de cind ne nastem pina murim - avem dreptul sa alegem. Omul ala nu e proprietatea ta, indiferent cit suferi. Nu se invirte tot pamintul dupa ce simti tu. Faptul ca tu nu poti trai fara el e greseala ta, nu a lui. Da, e posibil sa isi gaseasca o alta si sa traiasca fericiti. Si? |
||
quasaria Postat pe 12 Decembrie 2010 23:03 |
||
De la: quasaria, la data 2010-12-12 22:53:01De la: dosire, la data 2010-12-12 22:41:22 de ce ar fi frustrat? eu am senzatia ca frustrarea este la tine... :) cand vei avea doi copii care vor ramane fara tata datorita unei fufe si vei umbla pe la psihologi cu ei ca sa-i repui pe picioare si vei sta zile si nopti cu ei in brate incercand in zadar sa-i linistesti, astept cu viu interes o postare de a ta.:) dramatizez?? inca o persoana cu coloana vertebrala in tocuri... ca sa nu spun altceva. Dar ce pretentii as putea avea de la tine?:) atat stii si poti , atat spui si faci. Da, este un mare bou, de aceea a si ramas un bou in fundul gol. Iar copiii au ramas fara tata, deoarece este un bou incapabil. Iar tie iti doresc sa ajungi in situatia mea si a altora ca mine, sa vedem cum vei sta la acest capitol. Dar te rog, sa nu dramatizezi!!!!!:) |
||
SDT Postat pe 12 Decembrie 2010 23:03 |
||
stai linistita, eu am depasit stadiul in care nu rasarea soarele daca nu era boul linga mine.... Am fost in situatia ta, si i-am dat un sut in cour si mi-am crescut copilul bine merci - fara vizite la psiholog. Pentru ca fie-mea depinde de echilibrul meu, si am inteles foarte bine asta - spre deosebire de tine. Niciodata disparitia unui barbat care a fost atit de maret incit sa dispara nu e o nenorocire. Nenorocirile in viata sint altele. |
||
quasaria Postat pe 12 Decembrie 2010 23:07 |
||
decat cu un prost mai bine fara ......... | ||
jeanette40 Postat pe 12 Decembrie 2010 23:10 |
||
De la: quasaria, la data 2010-12-12 23:07:35stai linistita, eu am depasit stadiul in care nu rasarea soarele daca nu era boul linga mine.... Am fost in situatia ta, si i-am dat un sut in cour si mi-am crescut copilul bine merci - fara vizite la psiholog. Pentru ca fie-mea depinde de echilibrul meu, si am inteles foarte bine asta - spre deosebire de tine. Niciodata disparitia unui barbat care a fost atit de maret incit sa dispara nu e o nenorocire. Ok.. hai sa-ti spun eu atunci cum este cu nenorocirile, poate vei intelege. Sutul in fund l-a primit cu varf si indesat din toate punctele de vedere. Soarele rasare in fiecare dimineata. Echilibrul meu sunt copiii iar eu sunt echilibrul lor. Niciodata nu m-am sprijinit fizic, mental si nici material pe dobitoc. Soarele rasare si a rasarit intotdeauna fara prezenta vreunui tampit. Singura problema ar fi ca de cateva luni ma confrunt cu probleme grave de sanatate si la final as fi dorit sa stiu ca acesti doi ingeri de copii raman pe maini bune. Vad ca esti foarte buna la sfaturi...te rog spune-mi tu , ce ai face daca ai avea doi copii care peste ceva timp, nu mult, ar ramane fara tine iar tatal lor ar fi un mare bou fara scrupule. Vezi? Asta este problema mea... ce se va intampla cu copiii mei peste ceva timp? Sa ma imprietenesc cu amanta si s-o rog sa le fie o mama buna?:))) |
||
SDT Postat pe 12 Decembrie 2010 23:22 |
||
De la: SDT, la data 2010-12-12 23:22:19De la: quasaria, la data 2010-12-12 23:07:35stai linistita, eu am depasit stadiul in care nu rasarea soarele daca nu era boul linga mine.... Am fost in situatia ta, si i-am dat un sut in cour si mi-am crescut copilul bine merci - fara vizite la psiholog. Pentru ca fie-mea depinde de echilibrul meu, si am inteles foarte bine asta - spre deosebire de tine. Niciodata disparitia unui barbat care a fost atit de maret incit sa dispara nu e o nenorocire. |
||
SDT Postat pe 12 Decembrie 2010 23:29 |
||
quasi ai inteles gresit ........nu am fost in situatie si nici nu doresc nimanui .......dar oricat de echilibrat ai fi afecteaza.Sigur ca sotul meu este liber sa plece dar cu ismenele necarpite ca de da il iubeste sa il ia cu bune si rele si io ma descurc dintodeauna onorabil si intodeauna m-am tratat ca si egala lui .Asa ca trebile gospodaresti si tot ce tine de familie se face impreuna si cresterea copilului la fel .Si sigur ca as lupta pt mine si copilul meu .Dar eu pe toti cei divortati ii vad marcati si au o perioada grea si cu multa putere isi revin dar raman traume si cu rani adanci.Sigur ca viata nu este dreapta si este cruda dar lupti | ||
floare_cu_colti Postat pe 12 Decembrie 2010 23:30 |
||
SDT, lasa, ca are Dumnezeu grija de copilasii Lui...tu, vezi da sanatatea ta, si nu-ti mai cauta consolare pe aici, ca o sa te imbolnavesti si mai rau... | ||
sora_ilsi Postat pe 12 Decembrie 2010 23:35 |
||
floare coltata, asa ii vezi tu pe divortati, marcati? poate pe unii...eu, divortata de mine, ii vad marcati pe-ai de stau in cuplu doar ca sa nu fie aratati cu deshtu ca sunt marcati... in februarie 2011 sarbatoresc 15 ani de la divort si va invit pe toti la o mare petrecere forumista! |
||
sora_ilsi Postat pe 12 Decembrie 2010 23:39 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2010-12-12 23:35:50SDT, lasa, ca are Dumnezeu grija de copilasii Lui...tu, vezi da sanatatea ta, si nu-ti mai cauta consolare pe aici, ca o sa te imbolnavesti si mai rau... Nu caut consolare. In nici un caz pe un forum. Nici macar nu suport sa fiu consolata:)) dar ma irita lipsa de verticalitate, lipsa valorilor, lipsa bunului simt, etc. Prea usor se trateaza acest subiect. |
||
SDT Postat pe 12 Decembrie 2010 23:46 |
||
ilsi eu ma bucur ca esti bine si inplinita si multumita si sigur ca sarbatorim si te felicit .Da nu ai inceput a te dai la sefii tai nu? gasesti un tip liber sau gresesc? tre sa nu ai scrupule si sa agati tot ce pica | ||
floare_cu_colti Postat pe 12 Decembrie 2010 23:46 |
||
buey, floricico, mai am eu doi asi in maneca...nu trebuie sa agat pe nimeni, ca vin ei singuri... ce sefi? eu intotdeauna am promovat pe capatana mea...sefii sunt pentru alea de nu le-ajuta tartacuta si atunci folosesc fundu' |
||
sora_ilsi Postat pe 12 Decembrie 2010 23:56 |
||
SDT, in cazul asta ai o problema mult mai grava decit faptul ca a plecat dl. Pentru ca, si daca ar fi plecat si daca n-ar fi plecat acum, EL era acelasi: la un moment dat ar fi tradat copiii asa cum v-a tradat acum pe voi. Poti privi ca pe un avantaj faptul ca in acest moment, in care tat-su si-a pus palma in cour, copiii se pot baza pe tine. Cum ar fi fost sa se intimple si tu sa nu fii acolo?! Ce as face? As incerca sa am grija de mine atit cit pot, si sa imi pregatesc copiii pentru viata atit cit pot, fara sa ma mai otravesc din cauza unui nimic cu ochi. Cred ca asta as face. Asta fac oricum. Nimeni dintre noi nu stie ce aduce ziua de maine. |
||
quasaria Postat pe 12 Decembrie 2010 23:57 |
||
Nu mai crede in vorba,ca orice zboara se maninca,sau vrabia malai viseaza. Daca vrei un barbat care sa te iubeasca cu adevarat,cauta,seful,azi e cu tine,maine cu alta,si nu are rost sa-ti irosesti viata,pentru nimeni. Vrei o famile,intemeiaza una,alaturi de un barbat care sa te merite,nu dupa sefi. Fata mea,dragostea e oarba,te avinti pina la cer,si cind ai sa cazi,nu o sa fie nimeni,linga tine. nu zbura,paseste pe pamint,casca bine ochii,sau vei avea doar de suferit. | ||
florincristian68 Postat pe 12 Decembrie 2010 23:57 |
||
DACA NU AR FI FOST INSURAT SI CU COPII ,NU AR FII FOST O PROBLEMA DAR ASA SITUATIA ESTE GREA RENUNTA LUPTA ESTE FOARTE GREA SI IN ZADAR |
||
garbo158664 Postat pe 13 Decembrie 2010 00:06 |
||
De la: quasaria, la data 2010-12-12 23:57:32SDT, in cazul asta ai o problema mult mai grava decit faptul ca a plecat dl. Pentru ca, si daca ar fi plecat si daca n-ar fi plecat acum, EL era acelasi: la un moment dat ar fi tradat copiii asa cum v-a tradat acum pe voi. Poti privi ca pe un avantaj faptul ca in acest moment, in care tat-su si-a pus palma in cour, copiii se pot baza pe tine.ma aici ai ceva dreptate si te admir ca reusesti sa fii atat de puternica dar daca as fi bolnava grav cred ca m-as consuma cum sa pun copilul in siguranta Si oricat de puternica as fi e foarte tulburator si niciodata nu esti pregatit sa-ti parasesti copii.Este mai usor sa nu stii si pur si simplu sa se intample. |
||
floare_cu_colti Postat pe 13 Decembrie 2010 00:09 |
||
De la: quasaria, la data 2010-12-12 23:57:32SDT, in cazul asta ai o problema mult mai grava decit faptul ca a plecat dl. Pentru ca, si daca ar fi plecat si daca n-ar fi plecat acum, EL era acelasi: la un moment dat ar fi tradat copiii asa cum v-a tradat acum pe voi. Poti privi ca pe un avantaj faptul ca in acest moment, in care tat-su si-a pus palma in cour, copiii se pot baza pe tine. Draga mea, chiar nu consider ca as avea o problema prin plecarea unui bou. Daca vrei sa stii, cea mai mare razbunare a mea este sa se si insoare cu ea:)) Abia atunci va incepe calvarul in viata lui, iar pentru mine este de ajuns. Nu m-a deranjat nici o secunda despartirea, eram oricum mai mult de forma in ultima perioada, m-a deranjat modul mizerabil in care a facut-o. Era mult mai corect, zic eu, sa spuna ceva de genul: nevasta, nu ne mai intelegem, hai sa ne despartim si gata. Dar sa creezi o intreaga mocirla, sa-ti ponegresti nevasta, sa -ti minti copiii, sa te joci cu sentimentele lor doar ca sa-ti hranesti egoismul...cu asta nu sunt de acord. |
||
SDT Postat pe 13 Decembrie 2010 00:14 |
||
tot acasa se intoarce, acum e brana moale dar mai tarziu o sa suferi teribil,o sa-ti dea drumul pe tobogan fara colac de salvare ai grija | ||
ayana_ana Postat pe 13 Decembrie 2010 00:14 |
||
Este cumva la vreo sedinta a vreunei organizatii pe aici?.. ca nu am vazut demult o asa frumoasa colectie de atitudini, si asemenea unitate de granit in impotriva Untermenschilor de masculi, ce ar face mandra orice sefa de Bund Deutscher Madel care v-ar citi. |
||
anakin Postat pe 13 Decembrie 2010 00:25 |
||
De la: myky_brunetica, la data 2010-12-12 22:46:13Ascultai inima si fa ce crezi tu ca e mai bn pentru tine Aiti doresc mult noroc [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl6.glitter-graphics.net/pub/1744/1744386rd5f1eb3b5.gif[/img][/url] |
||
KNIGHT_31 Postat pe 13 Decembrie 2010 00:35 |
||
De la: anakin, la data 2010-12-13 00:25:11Este cumva la vreo sedinta a vreunei organizatii pe aici?.. ca nu am vazut demult o asa frumoasa colectie de atitudini, si asemenea unitate de granit in impotriva Untermenschilor de masculi, ce ar face mandra orice sefa de Bund Deutscher Madel care v-ar citi. de fapt, unitatea ar fi impotriva celor care inseala. Dar cum noi nu ne prea luam neveste, deci alea n-au cum sa ne insele, poti sa consideri si ca barfim masculi. |
||
quasaria Postat pe 13 Decembrie 2010 00:40 |
||
De la: myky_brunetica, la data 2010-12-12 22:46:13Ascultai inima si fa ce crezi tu ca e mai bn pentru tine Mie unul mi se pare totala expresia asta Aveti idee la ce anume o indeamna fatuca asta? Q., eu nu am pomenit niciunde cuvantul "barfa", doar am constatat ca am nimerit in mijlocul unei terapii de grup .. |
||
anakin Postat pe 13 Decembrie 2010 00:46 |
||
o avea omu'probleme cu tensiunea... E un sfat bun sa-l mai controleze din cind in cind. | ||
quasaria Postat pe 13 Decembrie 2010 00:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Cum sa resuscitez relatia? | 28 | De la: fleurdelis 13 Martie 2010 08:58 |
dorinta de razbunare | 225 | De la: Ciresica 18 Decembrie 2011 03:42 |
Aromaterapie | 6 | De la: Ella_Cojocaru_1 29 Martie 2013 13:56 |
|
||
camera fara fereastra | 3 | De la: George_Ionu___1 12 Februarie 2017 09:38 |
Piticii de la mansarda | 730 | De la: preciouss 24 Ianuarie 2016 22:23 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice