Draga daca tot ai apucat sa dai si acuma te gindesti,apoi nu te mai gindi degeaba ca faci riduri. | ||
ai0141 Postat pe 13 Decembrie 2010 01:36 |
||
---|---|---|
Eu cred ca meriti mult mai mult decat sa fii �mantaua lui de ploaie�. Daca totusi se va desparti si va dori sa fie cu tine, cand vor fi mici divergente intre voi, te vei autoflagela pentru ca ti-ai construit fericirea pe nefericirea altora (inteleg ca are si doi copii). Ti-a spus cumva de ce crede el ca l-a inselat sotia? Este nimfomana? Sau a ajuns la capatul puterilor si asa a considerat ea ca-l va face sa-si schimbe comporatmentul fata de ea? Daca se simte ingrozitor ca a fost inselat, de ce nu se desparte? Cred ca daca te respecta cu adevarat nici n-ar fi indraznit sa te imbratiseze fara ca inaite sa inceteze cealalta relatie. Pentru el este OK: are pe cineva acasa care se ocupa de copii, eventual de menaj (fara sa o plateasca) si mai are pe cineva care ii poate satisface orgoliul viril ( o iubita mult mai tanara ca el). Poate ca se va desparti dar si atunci va trebui sa-l �partajezi� cu fosta familie: prin pensia alimentara si prin intalnirile pe care este normal sa le aiba cu copii sai din prima casatorie. Eu cred ca trebuie sa alegi o persoana care intai sa-ti propuna sa va casatoriti si dupa nunta sa faceti dragoste Asa vei avea certitudinea ca va fi iubitor si fata de copilul tau. Si mai ales nu fi �fascinata � de cat de inteligent este. Sa fii fascinata de cat de tandru este in orice situatie si ce suflet bun are. Iti doresc sa faci cea mai buna alegere (pentru tine si copilul tau). |
||
roflorea Postat pe 13 Decembrie 2010 04:24 |
||
poate nu as fi raspuns daca nu imi dadeam seama ca suferi si chiar esti intr-o situatie ...dificila.e posibil sa fie bine cu acest barbat,dar e si posibil sa fie cumplit ce te asteapta.asculta-ti instinctele...asa indiferent ce va urma,nu-ti vei reprosa mai tarziu.poate sa renunte la sotie,poate sa nu o faca,poate fi o...relatie,asta nu ai de unde sa afli acum.nu ai nevoie de ajutorul nimanui,gandeste-te bine tu,ce-ti doresti si analizeaza tu singura totul. | ||
|
||
garbo058317 Postat pe 13 Decembrie 2010 06:48 |
||
De la: Jojolin, la data 2010-12-12 15:03:36 In cazul in care,2 persoane casatorite, isi inseala partenerii, avand, amanta(amant), de vina sunt ;amandoi; dar,, mai de vina ;sunt tot femeile;;! Saracutii de barbati!!! Ei nu au un creier propriu cu care sa gandeasca si uite cum parasutele de femei ii pacalesc pe ei mititeii!!! Pai da, ca D-zeu le-a dat totusi 2 capete dar nu si destul sange sa le irige pe amandoua deodata!!! Si cum il iriga intotdeauna numai pe cel de jos, al de sus ramane ramane atrofiat toata viata!!!! Cu exceptia unora care il au atrofiat pe cel de jos!!!! |
||
pusastef Postat pe 13 Decembrie 2010 08:22 |
||
Ce tie nu-ti place, alteia nu face". Foarte urat ce-ai facut, dar n-o sa te judec eu acum in postul Craciunului, doar ca ar fi bine sa ai niste mustrari de constiinta, ai? Daca da, o sa stii ce ai de facut, daca nu, iti meriti soarta! Imi pare rau, dar cam asa stau lucrurile |
||
selma_rodelis Postat pe 13 Decembrie 2010 08:52 |
||
nu fi gasca, cand ai sa te trezesti din aburii iubirii o sa-ti fie rusine de tine.totul e trecator , numai suferinta copiilor lui va ramane ptr tot restul vietii. gaseste-ti unul ca tine, liber fara obligatii si complicatii. | ||
innu3 Postat pe 13 Decembrie 2010 09:12 |
||
Buna dimineata, draga mea,dupa cum spui tu a-i mai trecut printr-o relatie esuata. Macar acum, traieste momentul. Nu are ce sa-ti cauzeze prea mult. Serviciul ramane serviciu,iar dragostea ta patimasa ramane dupa serviciu. E pacat sa dai cu piciorul unei povesti frumoase(atat cat tine). Vreau sa fiu sincera cu tine, nu te gandi prea departe- nu ca nu este posibil,este,dar gandeste-te: - diferenta de pozitie in firma; - prea multe vieti la mijloc(copii) cu care nu va pute-ti juca cum vreti voi; - diferenta de varsta nu e importanta, atata timp cat iubirea este reciproca Asa ca totul depinde de inimioara ta si de gandirea ta. IUBESTE CAT POTI DE MULT(atata timp cat iubirea e reciproca)- viata trece mult prea repede si e pacat. Nu te uita in jur,lasa oamenii care te barfesc. Si maritata sa fii si tot se va gasi careva sa te barfeasca. Iti mai recomand ceva:pleaca cu el din localitate,la munte,oriunde,sa fi-ti numai voi doi. SARBATORI FERICITE ! LA MULTI ANI! |
||
manu_argentina2000 Postat pe 13 Decembrie 2010 09:15 |
||
Draga Iulianu stiu daca faci bine sau rau totul depinde de voi amandoiba si mai mult poate ai sa gasesti niste raspunsuri in atitudinealui fata de tine si in fata celorlalti. Eu sunt amanta nu de o saptamana, ci de 12 ani. avem o fetitacare acum are 2 ani si culmea imi este foarte bine. cu timpu daca el va continua sa ramana casatorit te vei obisnui cu situatia si statutul, depinde de ce cerinte si asteptari ai tu. poate sunt unule femei care sufera intr-o casnicie, am foarte multe exemple in jurul meu si cu fiecare zi care trece realitatea din jurul meu ma face sa vad ca mie , in situatia care sunt imi e cu mult mai bine decat multora. diferenta de varsta nu e o mare problema, la mine sunt 24 eu avant acum 30, de tine depinde cum vezi diferenta asta. sa stii ca un om matur trecut prin viata stie uneori mai bine cum sa aseze lucrurile fata de unul care e pusti. pt ca la 30-35 de ani barbatii sunt inca pusti si uneori iresponsabili si egoisti. asta nu inseamna ca generalizez. eu iti doresc bafta si numai binesi sa ai grija de copil si sa te gandesti ca tot ce faci e doar in binele si in siguranta lui. |
||
garbo076675 Postat pe 13 Decembrie 2010 09:44 |
||
De fapt raspunsul la ce doreste d-soara e ca e REDUSA MINTAL.Cele care fac chestii de genul asta nu sunt decat niste curve ordinare .... | ||
stefinica Postat pe 13 Decembrie 2010 10:14 |
||
fato....mai bine i-ati un vibrator,dar nu unul de ala cu baterii ci unul cu acumulator care se baga direct in priza,rusine ca ai ridicat coada! Daca-ti place de el este pentru simplu fapt ca iti este sef si gandul ca o vei duce mai bine si vei avea unele privilegii te-au facut sa-ti desfaci cracii:)))). | ||
garbo064536 Postat pe 13 Decembrie 2010 10:16 |
||
sa nu exageram cu invectivele .. nu am citit tot ce s-a postat, insa nu poti judeca ATAT de drastic pana nu treci prin asa ceva. E foarte greu sa emiti o opinie in totala necunostinta de cauza si sa mai dai si cu paru'. Nu cred ca nu face nimeni derogari de la 'morala crestina' ... :) |
||
karo Postat pe 13 Decembrie 2010 11:28 |
||
Am citit tot ce s-a postat pana acum si mi se pare ca femeile se urasc intre ele!!! Nu-si pot da sfaturi una alteia pentru ca sunt rele. Da auziti bine femeile sunt foarte rele si foarte egoiste. In schimb barbatii ... cu ei este alta poveste, ei isi dau sfaturi intre ei, se bucura de reusita celuilalt si probabil din cauza asta pot trece foarte usor de la sotie la amanta si invers. Iubiti atat cat puteti, traiti cu pasiune! Viata este scurta nu uitati asta. |
||
13051971 Postat pe 13 Decembrie 2010 12:43 |
||
salut......daca tot ai intrat in hora, danseaza, insa fii cu ochii in patru....e vorba de tine si de copilul tau pana la urma......ai grija sa nu avanseze presupusa relatie mai mult decat trebuie..ca atunci chiar k nu mai poti iesi din cerc.....bucura-te de tot ceea ce iti ofera ( bani, cariera etc )sa nu uitam ca totusi iubirea trece prin stomac ;;).....iar cand iti vei da seama k nu mai poti duce si ca te-ai si implinit din toate punctele de vedere.....da-i pas...intai de toate tu trebuie sa te gandesti foarte bine la asta, k doar nu o sa te iei dupa ce iti spunem noi ....sa fim seriosi.........astea-s doar sfaturi !!!!!o zi cat mai frumoasa ,......!!!!!si de asemenea multa bafta ! | ||
milutza Postat pe 13 Decembrie 2010 12:47 |
||
Buna, este ok cred eu , important pentru tine este sa stii sa-ti traiesti viata ,daca nu o iubeste pe sotia lui sau nu se intelege cu ea sa nu fie din vina ta .daca poti sa-ti asumi ceea ce faci si nu te deranjeaza statutul de amanta este foarte bine. cred ca nu este bine sa incerci sa -ti cladesti fericirea pe nefericirea altora. |
||
emiliacarcaliteanu Postat pe 13 Decembrie 2010 13:03 |
||
s-a strigat adunarea??? |
||
jeanette40 Postat pe 13 Decembrie 2010 13:14 |
||
emilio...drum bun si succesuri in proiecturi... | ||
eladaela Postat pe 13 Decembrie 2010 13:16 |
||
De la: iuliana_venus, la data 2010-10-23 23:02:14fetelor, am nevoie de un sfat urgent.de o saptamana am facut o greseala(pentru ca stiu ca asta este,)..m am culcat cu seful meu, care pe deasupra mai este si insurat cu 2 copii.stiam de ceva timp din auzite ca nu se intelege cu nevasta lui, ea l ar fi inselat o perioada...dar asta nu ma absolva de orice vina..ideea e ca tipul este foarte inteligent,ma fascineaza, dar colac peste pupaza mai este si cu 19 ani mai in varsta.eu am un copil si tocmai am iesit dintr o relatie care a durat timp de 5 ani si in urma careia,culmea nu am suferit atat de tare knd ne am despartit(nu este el tatal copilului)deoarece l am avut pe sef.ideea este ca la locl nostru de munca, vestile circula foarte repede,iar el nu da vreun semn k ar vrea sa ma scunda,dimpotriva...ar fi in stare sa recunoasca totul..a spus k nu ma considera o aventura,dar pe de alta parte sunt impreuna de 1 spt..doar n o sa o lase pe sotia lui pt mine?cred k sunt casatoriti de cel putin 10 ani..mi e foarte drag,dar stiu ca trebuie sa ma opresc..numai la gandul k lumea ar crede k o fac sa avansez(in acest domeniu este f greu) sau pt banii lui..k mar considera o spargatoare de casnicii...ma apuca raul...s ar putea sa am sansa sa plec de aici ,undeva unde imi va fi bn,dar nu mi va placea asa tare activitate(va f munca de birou) dar el imi cere sa raman cu el, k va fi bine...ce sa fac?ajutor? si care e problema? numai sa nu te implici emotional, in reat daca poti profita...material vorbind |
||
allay Postat pe 13 Decembrie 2010 13:37 |
||
Draga Iuliana,intamplator am dat peste acest topic.Eu am sa-ti dau un sfat,diferit de al celorlalti. Ascultati inima.Nu pleca,daca il iubesti.Nu renunta la el,chiar daca este casatorit.Gandestete ca te-ai culcat cu el,prima data,fara sa te gandesti la casatorie.Ai facut acest lucru pentru ca ti-a placut.Ai cautat un barbat,pentru ca esti femeie.Ai nevoie de un sprijin,de cineva care sa-ti dea un sfat.Ai un copil si probabil in jur de 30 de ani.O femeie se trece mai repede decat un barbat.O sa mai spui ceva,ca femeie,cativa ani.Si pe urma,o sa traiesti din amintiri.Chestia asta cu spartul casei,este o prostie. Am vazut ca ai primit multe sfaturi,de la diferite persoane,pe acest topic.Crede-ma, ca multe femei care scriu pe Garbo,si-ar dori si ele sa aiba o aventura.Sa mai simta inca o data fiorul iubirii.Sa simta cum tremura toata,atunci cand o atige un barbat.Sa numere minutele pana cand se va intalni cu el.Dar nu pot,din diverse motive. Viata este prea scurta,ca sa nu profiti de ea. |
||
garbo001560 Postat pe 13 Decembrie 2010 13:51 |
||
Draga mea e bine ca iti asculti constiinta si iti urez sa fii la fel in continuare! Daca ai macar teama de Dumnezeu , gandeste-te bine la ce faci. Nu te lasa pacalita! E evident ca e foarte greu sa te rupi de un tip fascinant, dar .... Si sa stii ca barbatii sunt mereu in "pragul divortului" cand apare o femeie noua in viata lor.Din pacate foarte multi din ei gandesc cu partea inferioara si isi cauta placerea acolo unde le merge. Opinia mea este sa iti vezi de treaba si sa il eviti cat poti .Gandeste-te la copilul tau. Ce model ii oferi tu ca mama?!Fii demna si nu te amesteca in mocirla unei relatii de acest gen.Dragostea curata este altceva decat sexualitatea. Si stii ca doar dragostea adevarat aduce fericirea pe care o cauti. Dar ea nu se poate cladi pe o durere.Sa te lumineze Dumnezeu si sa iti dea putere sa faci lucrul cel bun.!! | ||
flo0868 Postat pe 13 Decembrie 2010 14:10 |
||
Se pare ca asta e stilul de viat preferat de majoritatea femelor asa zis moderne: Copii fara tata (mama),casnicii stricate ,viata fara rost si sens asta e ...nu ca as lua apararea barbatilor ,dar la capitolul infidelitate ,asta e sigur ne0intreceti cu mult ,nu mai spun ,conceptul de casnicie se pare ca nu va mai este cunoscut ,iar in biserica degeaba mai depuneti acel juramant La multi ani si mari "succesuri" |
||
garbo178329 Postat pe 13 Decembrie 2010 14:12 |
||
De la: SDT, la data 2010-12-13 00:14:40De la: quasaria, la data 2010-12-12 23:57:32SDT, in cazul asta ai o problema mult mai grava decit faptul ca a plecat dl. Pentru ca, si daca ar fi plecat si daca n-ar fi plecat acum, EL era acelasi: la un moment dat ar fi tradat copiii asa cum v-a tradat acum pe voi. Poti privi ca pe un avantaj faptul ca in acest moment, in care tat-su si-a pus palma in cour, copiii se pot baza pe tine. Draga mea, te-ai gandit vreodata ca boala ta vine din atata ura peste care nu poti sa treci???? Daca te agiti atat si urasti si suferi ( pentru ca se vede cu ochiul liber ca nu ai iertat nimik din ce ti-a facut) cui crezi tu ca ii faci rau?????? Lui???? Oricum el nu stie tot focul tau, cel mult poate sa banuiasca. Incearca sa treci peste tot ce a fost si sa mergi mai departe si toate bolile tale se vor duce!!!! Si daca D-zeu a hotarat altfel incearca sa accepti cu demnitate ce ti se intampla si sa-ti pregatesti copiii pentru ce va sa vina! Nu mai trai in trecut, priveste viitorul in fata!!Nu foloseste nimanui toata ura si suferinta ta!!! |
||
pusastef Postat pe 13 Decembrie 2010 14:23 |
||
traieste-ti viata draga mea, asa cum crezi de cuvinta. Iubeste si lasa-te iubita ca la batranete oricum nu te mai vrea decat acela care ti-e dat sa fie cu tine.Mai bine sa regreti ca ai facut-o decat sa-ti para rau ca ai ratat ocazia. Si cat esti amanta lui profita, nu sta in casa sa-i fii fidela, nici el nu-i singur, are nevasta, iesi in lume poate gasesti si alesu', dar pana atunci , chiar profita ca viata-i scurta!!!!!!!!!!!!!! | ||
garbo039877 Postat pe 13 Decembrie 2010 14:28 |
||
EU CRED CU TARIE,ca femeile maritate cauta scuze,cauta pe cine sa dea vina,cauta sa fie ele absolvite de orice vina....as vrea sa le spun acestor doamne ca femeile acelea din viata barbatiilor vostrii nu au nicio DATORIE MORALA FATA DE VOI.....datooriile morale le au barbatii dvs care daca ar fi fericit acasa nu s`ar mai uita si prin alte curti si daca voi nu v`ati transforma in timpul casniciilor....nu mai cautati sa dati vina pe amante,nu as vrea sa fiu in locul niciuneia dintre dvs.....dar nu mai aruncati vina pe ele doar ca sa fiti voi absolvite,haul apare in casnicia dvs.....nu vi`l face o amanta,v`as ruga sa fiti mai tolerante,sa fiti mai bune ,sa fim mai bune noi intre noi femeile,sa ne aparam una pe alta sa ne dam sfaturi....nu sa ne acuzam si aruncam cu vorbe.....nu e de vina nimeni ca va transformati in timpul casniciilor si va neglijati barbatul sau deveniti isterice ori obosite ori etcc.....si pe urma va plangeti....va rog frumos sunt situuatii si situatii,intr`o situatie barbatul cu amanta traiesc fericiti in alta se bat de isi sparg capetele etc... daca aveti sa dati un sfat de buna crediiinta e ok,daca nu abtineti`va .....daca asa ati fost unele dintre voi si in timpulo casniiciilor voastre.....sa nu va mai mirati k au plecat barbatii |
||
brunette Postat pe 13 Decembrie 2010 15:24 |
||
De la: brunette, la data 2010-12-13 15:24:36EU CRED CU TARIE,ca femeile maritate cauta scuze,cauta pe cine sa dea vina,cauta sa fie ele absolvite de orice vina....as vrea sa le spun acestor doamne ca femeile acelea din viata barbatiilor vostrii nu au nicio DATORIE MORALA FATA DE VOI.....datooriile morale le au barbatii dvs care daca ar fi fericit acasa nu s`ar mai uita si prin alte curti si daca voi nu v`ati transforma in timpul casniciilor....nu mai cautati sa dati vina pe amante,nu as vrea sa fiu in locul niciuneia dintre dvs.....dar nu mai aruncati vina pe ele doar ca sa fiti voi absolvite,haul apare in casnicia dvs.....nu vi`l face o amanta,v`as ruga sa fiti mai tolerante,sa fiti mai bune ,sa fim mai bune noi intre noi femeile,sa ne aparam una pe alta sa ne dam sfaturi....nu sa ne acuzam si aruncam cu vorbe.....nu e de vina nimeni ca va transformati in timpul casniciilor si va neglijati barbatul sau deveniti isterice ori obosite ori etcc.....si pe urma va plangeti....va rog frumos sunt situuatii si situatii,intr`o situatie barbatul cu amanta traiesc fericiti in alta se bat de isi sparg capetele etc... Tu de unde ai mai aparut odihnito?????????? Pai ai fost tu maritata vreodata ca sa vezi ce presupune o casnicie?????????? Normal ca tu esti odihnita daca stai numai cu picioarele in sus fara sa faci altceva!!!!!!!!!!!!!!!! Ia spala-l, da-i sa manance, creste-i copiii , fa gospodarie si mai stai si cu cracii in sus odihnita!!!!!!!!!!!!!!!!! Scoala-te din somn sa nu cazi din pat!!!!!!!!!!!! |
||
pusastef Postat pe 13 Decembrie 2010 15:39 |
||
De la: pusastef, la data 2010-12-13 15:39:05De la: brunette, la data 2010-12-13 15:24:36EU CRED CU TARIE,ca femeile maritate cauta scuze,cauta pe cine sa dea vina,cauta sa fie ele absolvite de orice vina....as vrea sa le spun acestor doamne ca femeile acelea din viata barbatiilor vostrii nu au nicio DATORIE MORALA FATA DE VOI.....datooriile morale le au barbatii dvs care daca ar fi fericit acasa nu s`ar mai uita si prin alte curti si daca voi nu v`ati transforma in timpul casniciilor....nu mai cautati sa dati vina pe amante,nu as vrea sa fiu in locul niciuneia dintre dvs.....dar nu mai aruncati vina pe ele doar ca sa fiti voi absolvite,haul apare in casnicia dvs.....nu vi`l face o amanta,v`as ruga sa fiti mai tolerante,sa fiti mai bune ,sa fim mai bune noi intre noi femeile,sa ne aparam una pe alta sa ne dam sfaturi....nu sa ne acuzam si aruncam cu vorbe.....nu e de vina nimeni ca va transformati in timpul casniciilor si va neglijati barbatul sau deveniti isterice ori obosite ori etcc.....si pe urma va plangeti....va rog frumos sunt situuatii si situatii,intr`o situatie barbatul cu amanta traiesc fericiti in alta se bat de isi sparg capetele etc... |
||
brunette Postat pe 13 Decembrie 2010 15:45 |
||
draga mea frustrata,asta fac.....am si copil sunt si casnica.....daca esti asa tafnoasa si in real life nu ma mir... | ||
brunette Postat pe 13 Decembrie 2010 15:46 |
||
auzi, tanti pusastef, dar tu esti sotie sau sluga? mi-e teama ca tu ai vrut stapan, nu un partener cu drepturi egale, adica, unul care sa aprecieze tot ceea ce faci si sa nu-ti ceara sa faci, atata vreme cat tu nu doresti! probabil ca ti-ai dorit unul de care sa fii sigura ca nu te `tradeaza`, atata vreme cat tu slujesti fara sa cracnesti! ai fi capabila sa induri orice, numai sa nu te paraseasca! ...ori, poate, iti place sa fii biciuita si pedepsita, daca nu tii ciocu` mic?! un lucru trebuie sa intelegeti, voi, cele care considerati ca va datoreaza cineva ceva vreodata, in special viata pe vecie!!: nici un om nu apartine unui alt om! oamenii se intalnesc, se apropie, decid sa construiasca ceva impreuna, dar asta nu inseamna ca si-au vandut sufletul si pe sine celuilalt si ca nu-si schimba idealurile atata vreme cat nu sunt intampinati de ceea ce vine inspre ei zi de zi, adica o casnicie pe care ati fi in stare s-o aparati cu dintii si cu unghiile, chiar daca ar fi un calvar, numai sa nu fiti parasite!! iar daca e vorba si de copiii, sa va fie clar un lucru: doar mama si ta se despart, nu tatal ori mama de copii! |
||
esme Postat pe 13 Decembrie 2010 15:56 |
||
pot sa indrasnesc sa iti spun ca sotul meu are 2 amante cu care ma inseala nu stiu exact ce le spune ,doar ca acasa imi face declarati de dragoste si imi spune cat ma iubeste si sunt totul pentru el ,iar raspunsul a fost la intrebarea >de ce ma inseli >ca l-am prins si nu a mai putut sa minta -RASPUNSUL -acela nu este barbat care nu-si inseala nevasta.Tu te rog sa tragi singura concluzile si sa te pui in situatia mea si a tuturor nevestelor inselate.Tin sa iti spun ca eu nu mi-am inselat sotul si il respect incontinuare si il iubesc si nu o sa imi stric 10 ani de casnicie pentru aventurile lui.Te pup | ||
garbo111838 Postat pe 13 Decembrie 2010 16:21 |
||
=)))))mda......siiiiguuuur intr-o saptamana renunta la tot ce a insemnat viata lui pana acum!!!!! coboara cu picioarele pe pamant daca nu vrei sa suferi mai tarziu | ||
cryyss_m Postat pe 13 Decembrie 2010 16:23 |
||
De la: garbo111838, la data 2010-12-13 16:21:25pot sa indrasnesc sa iti spun ca sotul meu are 2 amante cu care ma inseala nu stiu exact ce le spune ,doar ca acasa imi face declarati de dragoste si imi spune cat ma iubeste si sunt totul pentru el ,iar raspunsul a fost la intrebarea >de ce ma inseli >ca l-am prins si nu a mai putut sa minta -RASPUNSUL -acela nu este barbat care nu-si inseala nevasta.Tu te rog sa tragi singura concluzile si sa te pui in situatia mea si a tuturor nevestelor inselate.Tin sa iti spun ca eu nu mi-am inselat sotul si il respect incontinuare si il iubesc si nu o sa imi stric 10 ani de casnicie pentru aventurile lui.Te pup Vai de capul tau. Esti cam carpa nu-i asa? Mergi mai des la doctor si iti fa anlizele. |
||
Doara Postat pe 13 Decembrie 2010 18:52 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
DE ASTAZI SALARIUL MEDIU PE ECONOMIE IN ROMANIA ESTE DE 2500 DE EURO PE LUNA ! | 2 | De la: MINCIUNICA 1 Aprilie 2012 12:46 |
as merge la lucru in italia | 1 | De la: garbo004062 10 Septembrie 2010 16:06 |
Ajutati-ma!! | 48 | De la: anaROBERT 12 August 2010 01:10 |
|
||
Singuratatea din...mijlocul familiei..!! | 80 | De la: garbo171675 10 Ianuarie 2013 22:09 |
Concurs lenjerie de pat | 3 | De la: Jojolin 23 Septembrie 2010 16:19 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice