838 ..dar nu ne-ai spus ...sotul mai are inca perechea de cohones la el sau ..? ..:-))) Il iubesti ..da, asta am priceput...iubirea de multe ori te mai si tampeste dar nah ...asta e! :-)) | ||
reyya Postat pe 13 Decembrie 2010 19:02 |
||
---|---|---|
De la: Doara, la data 2010-12-13 18:52:40De la: garbo111838, la data 2010-12-13 16:21:25pot sa indrasnesc sa iti spun ca sotul meu are 2 amante cu care ma inseala nu stiu exact ce le spune ,doar ca acasa imi face declarati de dragoste si imi spune cat ma iubeste si sunt totul pentru el ,iar raspunsul a fost la intrebarea >de ce ma inseli >ca l-am prins si nu a mai putut sa minta -RASPUNSUL -acela nu este barbat care nu-si inseala nevasta.Tu te rog sa tragi singura concluzile si sa te pui in situatia mea si a tuturor nevestelor inselate.Tin sa iti spun ca eu nu mi-am inselat sotul si il respect incontinuare si il iubesc si nu o sa imi stric 10 ani de casnicie pentru aventurile lui.Te pup eu nu am putut sa termin :-)))) ce sa-i faca doctorul ? sa-i dea el minte ??? :-)) |
||
reyya Postat pe 13 Decembrie 2010 19:04 |
||
Nu mai, sa-si faca BTS-ul des. | ||
|
||
Doara Postat pe 13 Decembrie 2010 19:05 |
||
pei ce-i mai trebuie BTS daca-l lasa pe ala fara cohones ??? :-))))) | ||
reyya Postat pe 13 Decembrie 2010 19:09 |
||
ar putea alege ceva calibru mic ...dar e cam nasol ca face zgomot si se murdaresc si peretii ...si nu e estetic sa vezi pe peretii cohones ...plus ca trebuie sa dea si cu lavabil :-))) buey , mai sunt multe sacrificate de astea pe aici ? :-)) | ||
reyya Postat pe 13 Decembrie 2010 19:11 |
||
N-auzi ca-l respecta? Cum sa-l lase fara cohones? Cred ca si daca i-o aduce in pat pe amanta nu se supara. Doar n-o sa strice 10 ani pentru asta. | ||
Doara Postat pe 13 Decembrie 2010 19:11 |
||
ma depaseste altruismul ei :-))))) dar asa de fun ...eu tot din respect pt cei 10 ani i le-as tine in formol :-)) | ||
reyya Postat pe 13 Decembrie 2010 19:14 |
||
asta e... si dupa un timp se pling ca n-au fost fericite si n-au avut noroc. Pai cum drak sa fii fericita si sa "ai noroc" daca iti pierzi viata cu toti loserii? Uitati-va in jurul vostru citi oameni sint: DE CE sa stai cu unul care nu iti ofera suficient? Pentru ca un om care nu se ofera PE EL nu ofera niciodata suficient. Nu iti da decit firimituri din viata lui. Ce astepti? Sa vina batrinetea sa ii dai bulinele si sa ii schimbi scutecele? Timpul asta nu se mai intoarce - tu esti cea care iti negi dreptul sa traiesti frumos, iubind si fiind iubita la rindul tau. Nu iti bati joc de ultimii 10 ani parasindu-l... foarte bine. Bate-ti joc de urmatorii raminind linga el. Daca asta e tot ce ceri de la viata, probabil chiar atit meriti. |
||
quasaria Postat pe 13 Decembrie 2010 19:18 |
||
inselatelor care sunteti (desteptele cu pareri de nota 10 de pe aici) cum dracu veniti cu pareri de astea sclipitoare? dati vina pe alta doar ca sa va scuzati voi pentru ce n-ati facut sau n-ati fost cum trebuia sa fiti, daca mandru ala de barbat sau mandra de femeie isi iubea sotul nu se mai intampla sa mai aiba un amant sau amanta, nu te obliga nici naiba sa raspunzi sau sa dai curs unor avansuri care ti se fac, nu te obliga nimeni sa fii cu cineva daca nu vrei, si daca prostul ala s-a dus la alta, e vina ei ca el cauta, cum fac amantele astea ii gasesc asa prin telepatie? cum fac clocitoarele astea ? sa-mi ziceti voi mie astea care va uitati la telenovele, aveti impresia ca totul e ca acolo, voi asa trageti speranta, la agat fufa aia, iti dai seama si eu... eu cui raman? unele accepta altele nu, nu mai faceti pe voi atat ca miroase si nu mai bagati copii la inaintare ca si ei vor creste si vor avea amanti sau vor fi ei amanti, (unii, nu toti, nu sariti ca tzatzele) |
||
Laura_M Postat pe 13 Decembrie 2010 19:18 |
||
pentru garboletele aparute dupa ploaie si mai sunt cateva cu nume, da n-am timp sa le enumar ca nu ma lasa degetele sa fac macar asta | ||
Laura_M Postat pe 13 Decembrie 2010 19:19 |
||
floare_cu_colti Postat pe 13 Decembrie 2010 19:32 |
||
ca bine zici Floare, ma duc si eu sa bat un cui | ||
Laura_M Postat pe 13 Decembrie 2010 19:40 |
||
si astea, garboletele..si care mai sunteti p-acilea.. mai ales nu barfiti si vorbiti de rau fostii parteneri in fata copiilor. Nu-i un motiv de mandrie, e doar manipulare si-asta e de tot kktul. Copiii nu-s proprietatea voastra ca nu i-ati facut prin fotosinteza. Si dupa ani, s-ar putea sa nu va placa ce auziti din gura propriilor copii. Le otraviti sufletul cu ura voastra. Si NU vor stii, ca adulti, sa-si contruiasca o relatie sanatoasa. Asta asa, ca chestie, ca am trait cu unul chinuit de ma-sa ca ce ordinar e ta/su... si-asta ne-a otravit si noua casnicia. Si-acum o vede de 3 ori pe ani, a plecat la mama dracu` si nu suporta s-o vada.. Nu-i tocmai placut sa zici de ma-ta ca-i nebuna.. Asa ca mai ganditi-va ce le faceti propriilor copii. In numele dragostei materne. Nu abuzati de ea, ca abuz ramane. |
||
Freya_ Postat pe 13 Decembrie 2010 19:54 |
||
Lasa, Laura, nu-ti face probleme... e doar chestia de pura logica - dar se pare ca logica le e, in general, straina. Sa spui "inseala pentru ca intervenit alta, altfel e baiat bun"e ca si cum ai spune ca esti grasa pentru ca te vezi in oglinda, altfel arati bine. Relatia dintre cauza si efect e foaaarte in ceata la subiectul asta.... |
||
quasaria Postat pe 13 Decembrie 2010 20:03 |
||
cum am mai zis, trebuie sa fim realisti si cum ai zis si tu, e chestia de logica, nu neaparat ca tin eu sau tu sau altii cu un anumit gen, sau ca am fi amante si de aceea le dam dreptate chestiile astea se intampla dar trebuie sa gandesti logic de ce se intampla, nu merge barbatul pe strada si trage un de el asa ca vrea ea, ei hai, astea-s SF-uri |
||
Laura_M Postat pe 13 Decembrie 2010 20:22 |
||
De la: Laura_M, la data 2010-12-13 20:22:52cum am mai zis, trebuie sa fim realisti si cum ai zis si tu, e chestia de logica, nu neaparat ca tin eu sau tu sau altii cu un anumit gen, sau ca am fi amante si de aceea le dam dreptate ai dreptate....imi pare rau ca trec unele femei prin asa ceva.... |
||
brunette Postat pe 13 Decembrie 2010 20:38 |
||
yo te-as sfatui sa-ti traiesti viata cu el,sa-ti dai o sansa si ce dak e insurat,crezi k dak u ai fi fost in postura d nevasta lu alta iar fi fost mila d u???iti spun yo k nu,ji sa stii d la mine k postura d amanta e mult mai frumoasa dekt cea d sotie(yo sunt sotie),si dak o va lasa c...dak nu erai u ,era alta si tot sar fi intamplat,c ti-e scris in frunte nu s mai poate schimba,u gandestete k Dumnezeu nu te-a bagat in relatia asta degeaba,si dak ar fi fost doar o aventura...tot frumos a fost,nu???asta e,d intamplat s-a intamplat si nimeni si nimic nu mai poate schimba asta acum. Capul sus si mergi inaite,ai incredere in Dumnezeu k stie El d c face lucrurile,gandestete k ai un copil d crescut,si viata e si asa cum e,nu-ti mai ingreuna si u situatia,traieste clipa k nu stii ce-ti rezerva viitorul.Dekt sa regreti mai tarziu k nu ti-ai dat o sansa..mai bn inceark-ti norocul. Dumnezeu iti da dar nu-ti baga si-n traista...! Curaj si mult succes! |
||
Aylina_sexy Postat pe 13 Decembrie 2010 20:45 |
||
u=tu, nu "tine" nu "dumneavoastra" sau mai stiu eu? messenger-ul e in floare, acolo am vazut o droaie de copile, ca altfel nu pot sa le spun care folosesc "u" "k" folosesti "k" cand intrebi "ke faci? " "ku tine" "kand" si multe alte porcarii de astea, parca am face economie si cand vorbim sau scriem pun pariu Aylina ca mai mult de 19 ani nu ai (n-o lua in nume de rau) |
||
Laura_M Postat pe 13 Decembrie 2010 20:56 |
||
Nu o sa o o iau in nume d rau,poate dak mai aveam 19 nu mai scriam toate asteasi nici nu as fi fost maritata.Femeia are un copil d crescut(care nu are tata),nu tre sa s descurce si ea cumva??? Lasati femeia sa-si traiask viata,nu mai fiti asa rai. |
||
Aylina_sexy Postat pe 13 Decembrie 2010 21:03 |
||
treceti batalione | ||
floare_cu_colti Postat pe 13 Decembrie 2010 21:13 |
||
maaaai hai sa ne inchipuim ca vedem o gradina frumoasa si bine ingrijita.......si din invidie din gelozie din rea credinta mergem si calcam toata munca gradinarului in picioare ........si tuturor florilor le strivim tulpina frageda(suflete)...........si satisfacuti ca santem puternici si fara nici un principiu ne bucuram de gestul de cruzime PAAAAAI avem noi nevoie de pamantul roditor si nu conteaza ce tre sa infaptuim pt ca nu avem de niciunele cred ca merg la Anakin la ,,povestiri scurte | ||
floare_cu_colti Postat pe 13 Decembrie 2010 21:23 |
||
trecea fanfara militara...bre.. | ||
roby_cado Postat pe 13 Decembrie 2010 21:23 |
||
roby pai nu mai poci ca lumile spun ca nu tre sa tin cont de nimic si de-mi place un mascul s-al incalec si sa jumulesc portofelul de nu fac asa is fumeie aiurea si demodata si bla si bla | ||
floare_cu_colti Postat pe 13 Decembrie 2010 21:28 |
||
"..cred ca merg la Anakin la ,,povestiri scurte.." he he..,no name, no face, no number..,ha? |
||
roby_cado Postat pe 13 Decembrie 2010 21:30 |
||
Desi nu-mi place sa dau sfaturi ,si daca te-as cunoaste ,sigur nu mi-as expune parerea ,imi permit sa-ti spun ca in general barbatii care inseala nevasta sau prietena au "motive intemeiate" ,iar daca gaseste si o persoana care sa-l iubeasca ,este sigur ca beneficiaza de intelegere si credulitate. Atentie insa ! ca daca isi trateaza asa sotia (care la inceput sigur a iubit-o ) te va insela si pe tine cu alta femeie (chiar daca acum ,vaiiii!! te iubeste de numai poate ) si va spune si despre tine ce spune si despre ea. Vei suferi si tu mai tarziu,fii sigura! Iar faptul ca nu se fereste de gura lumii,nu este o noutate,barbatilor "fustangii"carora le place sa demonstreze succesul lor tuturor celor din jur.Pe unii ii satisface chiar sa asiste cum femeile se cearta pentru ei ,si nu numai atat. Parerea mea este sa-l eviti ,sunt barbati singuri suficienti care chiar si-ar dori o femeie de calitate in preajma lor . Asta sa n-o patesti si tu ca nevasta lui........ |
||
garbo086615 Postat pe 13 Decembrie 2010 21:31 |
||
De la: floare_cu_colti, la data 2010-12-13 21:28:43roby pai nu mai poci ca lumile spun ca nu tre sa tin cont de nimic si de-mi place un mascul s-al incalec si sa jumulesc portofelul de nu fac asa is fumeie aiurea si demodata si bla si bla nu poti trece peste printzipii..,ha..? |
||
roby_cado Postat pe 13 Decembrie 2010 21:31 |
||
printipiile ma omoara si barbatu meu e cu printipii eeeee santem noi demodati | ||
floare_cu_colti Postat pe 13 Decembrie 2010 21:38 |
||
"..sunt barbati singuri suficienti care chiar si-ar dori o femeie de calitate in preajma lor.." tocmai aici e schepsisu'...bre.. o femeie "de calitate",nu s-ar injosi atat,incat sa intre intr-o relatie cu un barbat insurat.. parerea mea.. |
||
roby_cado Postat pe 13 Decembrie 2010 21:39 |
||
De la: floare_cu_colti, la data 2010-12-13 21:38:23printipiile ma omoara si barbatu meu e cu printipii eeeee santem noi demodati demodati...? expirati rau nene.. voi nu vedeti care e trendu'..? |
||
roby_cado Postat pe 13 Decembrie 2010 21:41 |
||
De la: roby_cado, la data 2010-12-13 21:39:10"..sunt barbati singuri suficienti care chiar si-ar dori o femeie de calitate in preajma lor.."parerea ta conteazaaaa pt sufletul pereche ptiu siropoasa acu apare THORELU si ma zgaltaie |
||
floare_cu_colti Postat pe 13 Decembrie 2010 21:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Conflicte de idei si comportamente... | 14 | De la: valentino 31 Mai 2009 16:40 |
Credeam ca in primii 200 de ani o duc fara reparatii | 21 | De la: VOIAJOR 16 Septembrie 2012 08:37 |
tudose | 1 | De la: hermosa20 28 Iunie 2012 15:41 |
|
||
destin/soarta/Providenta | 21 | De la: garbo_woman 12 Noiembrie 2018 17:22 |
ce ne mai asteapta???,,... | 2 | De la: cricat 3 Februarie 2011 00:20 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice