sunt amanta

super comentariu LAURA M. eu nu am scris pt ca nu vreau sa le deranjez pe doamnele cu patalama la mana dar care ar calca stramb cu prima ocazie cand un print pe un cal alb ar veni sa le faca o mice oferta ar si sari dar nici una nu recunoaste si toate se dau sfinte, si pe deasupra copii........ vai copii. raman fara tata. si ce tati sunt multi mama e numai una. cum va e frica sa nu cumva sa va pierdeti sotul dar nu faceti nimic sa il tineti acasa asa nu faceti nimic nici pt voi. si in acest caz ce va ramane de facut de aruncat cu pietre, daaar analizati ce e la voi in curte si mai apoi la alti
garbo076675
Postat pe 13 Decembrie 2010 21:52
barbatii singuri nu sant interesanti noooooooo ma gandesc sa calaresc cativa insurati ca sa am mai multa adrenalina plictisitor zau pt ca barbatii afemeiati as asa de usor de vrajit neste gene falfaite si un decolyeu si o fustita si de mai bagi neste fraze .....al tau e bleah .......
floare_cu_colti
Postat pe 13 Decembrie 2010 21:52
oare dasta sariti asa ce vaaaa maaai plaaaaceeeeeeee sa aruncati cu noroi doar doar curvele devin ingerite
floare_cu_colti
Postat pe 13 Decembrie 2010 21:54
oare cum le zic barbatii "hey pissy, la tine sau la mine...?"
Laura_M
Postat pe 13 Decembrie 2010 21:57
nu devin ingerite... devin mocirlite :d si cred ca e treaba fiecaruia ce face cu viata lui si ce vrea sa devina
Laura_M
Postat pe 13 Decembrie 2010 22:00
De la: Laura_M, la data 2010-12-13 22:00:20nu devin ingerite... devin mocirlite :d si cred ca e treaba fiecaruia ce face cu viata lui si ce vrea sa devina
asta da LAURICI ca fiecare are liber arbitru ca sa devina ce vrea ea sau el ca persoana. asa fata ii amanta si asta e si celelalte ofuscate(amante ) la fel daia lupta ele si lupta ca sa il tina numa pt ele
floare_cu_colti
Postat pe 13 Decembrie 2010 22:03
si dai si lupta .......................si dai si lupta ..............cu nevasta cu copii .........cu neamurile care nu o vor ...........da ia lupta si lupta doar doar
floare_cu_colti
Postat pe 13 Decembrie 2010 22:04
De la: Laura_M, la data 2010-12-13 21:57:02oare cum le zic barbatii "hey pissy, la tine sau la mine...?"
eee nu e greu de vrei sa le tragi o puta le indrugi ceva
floare_cu_colti
Postat pe 13 Decembrie 2010 22:06
Pot sa repet ce s-a mai spus pe aici?
Amantelor, oare de ce ati ramas la statutul asta.... cele mai multe dintre voi. Asa este, sunt si exceptii, se mai intampla ca 'el sa va dea castig voua. Am citit pe aici ca sunt amante care se lauda cu ani de relatie. Oare este normal? Voi credeti ca este normal? Voi cum acceptati sa impartiti omul iubit? .... AAAA .. pentru ca va este frica.... tare ... ca ramaneti fara el? Iubire??? vorbe mari.... daca va iubeste cu adevarat, rupe pisica. Va imbatati cu apa rece.

Hai sa ne intoarcem la poligamie, sa fie nevasta principala, si o gramada de tinerele pentru distractie. Dar si aici.... tot principala tine casa.....

Sa va spun un secret.... tot ce spun ei ca nu primesc acasa.... este foarte posibil sa primeasca..... dar daca este posibil sa primeasca din doua parti.... cum sa refuzi...
cricat
Postat pe 13 Decembrie 2010 22:10
ce mai , Tzatzo .......... Conu' Iancu e contemporan cu noi .....
parol , sa ma omori !!!!!!
jeanette40
Postat pe 13 Decembrie 2010 22:13
BINEEEE io cer scuze tuturor corvelor si lasatile sa bantuieeeeee nu le ziceti nimicuta ca se supara .Ale dreak nevestele astea cum mai tin ele de casele lor
floare_cu_colti
Postat pe 13 Decembrie 2010 22:18
Nu tinem,
Floris..... sa ii ia .... de tot.... cu toate defectele.... pe care le stim numai noi.....
sa devina neveste.... apoi mai vad ele....
cricat
Postat pe 13 Decembrie 2010 22:23
detest curvele si pe acei barbati prosti care pun botul.
caleidoscop
Postat pe 13 Decembrie 2010 22:45
Buna, draga mea. Tocmai ti-am citit mesajul pe care l-ai trimis iulianei. Sa nu-ti para rau niciodata de ce ai facut, ia-o ca pe o experienta de viata (inca una) si invata ce trebuie din ea. Probabil daca ai ajuns aici, viata ta de acasa nu este tocmai roz. Daca intr-adevar vrei sa iti pastrezi familia, acolo ai de lucrat si sa rezolvi ceea ce trebuie, sa te apropii mai mult de sotul tau si sa va redescoperiti. Cat despre cealalta problema este un pic mai complicat mai ales ca ai inceput sa pui si suflet. Eu am fost intr-o situatie de genul asta timp de 3 ani (cu singura deosebire ca eu sunt singura) si te inteleg perfect. Totul era ca un drog, voaiam sa pun capat si nu reuseam. Foarte greu am reusit si suferinta a fost imensa. Cred ca nu am suferit niciodata asa de tare. Dar totul s-a atenuat, inca mi-e greu, dar e mult mai usor acum pentru ca pot sa-mi vad de viata mea. Cu toate astea nu-mi pare rau pentru nimic din tot ce a fost pentru ca m-am redefinit eu, ca femeie. Mi-e mult mai clar acum ce vreau si ce sa cer de la un barbat. Asa ca daca vrei sa termini cealalta relatie, fa-o cat mai repede si incearca sa-ti aduci familia pe linia de plutire. Iti urez multa bafta.
garbo055072
Postat pe 13 Decembrie 2010 22:51
ALELUIAAAAA ALELUIAAAA ALELUIA
floare_cu_colti
Postat pe 13 Decembrie 2010 23:11
Nicodata sa nu spui niciodata. Niciodata nu stii cum si de unde te loveste. Si voi celelalte care dati cu piatra - chiar asa corecte sunteti? Nici una dintre voi nu puteti sti cum va aduce viata. Asa ca hai sa nu mai judecam, ca nu e cazul.
garbo055072
Postat pe 13 Decembrie 2010 23:16
Asta cam asa este. Nici ala n-o fi nebun sa se duca la alta daca are tot ce-i trebuie ACASA. Clar ca acolo sunt niste probleme de rezolvat.
garbo055072
Postat pe 13 Decembrie 2010 23:19
io cred ca nevasta nu stie sa fie ziceti voi astea de ii ascultati
floare_cu_colti
Postat pe 13 Decembrie 2010 23:21
Garbo 072... nu stiu unde ma duce viata... asa este.... dar poti sa fii sigura.... o sa ma decid repede.... boala lunga , moarte sigura........
cricat
Postat pe 13 Decembrie 2010 23:21
o AMANTA, ma refer la specia amata desteapta, ca exista si din astea, nu e in nici un caz o a doua nevasta.... ca sa lamurim cu "primitul din doua parti". Si nu e in nici un caz neconditionat la dispozitia dlui, eventual sa il intrebe si ce sa ii gateasca la cina.... nenea una din asta deja are. O amanta desteapta se respecta pe ea, isi respecta interesul, si manipuleaza in acelasi mod in care e manipulata: si nu din dragoste. El are nevoie de ea ca sa se simta superior. Iar pentru ea, el e o oportunitate. Doar una dintre oportunitati.

Lalaielile astea patetice ca il iubesc/ne iubim si nu-si lasa nevasta sint doar femei singure si fraiere. Astea chiar sint demne de mila, ca si aia de acasa. Pentru ca aia de acasa, daca ar fi femeie adevarata, l-ar face sa ii arda lui de lamentari pe forum la ore din astea de genul "am fost un dobitoc". Nu ei.

quasaria
Postat pe 13 Decembrie 2010 23:35
ma eu zic ca viata adevarata in care daruiesc amandoi nu se reduce doar la a gati io il mai alerg prin casa si am si pretentii de orgasme oareeee se plange el la amanta ca este extenuat si daia no sa poata? pfui si cardurile is pi numile meu recunosc ca sant corecta si ii inpart la 3 si pt copil ......cre ca sant reaaaa
floare_cu_colti
Postat pe 13 Decembrie 2010 23:43
De la: pusastef, la data 2010-12-13 14:23:13
De la: SDT, la data 2010-12-13 00:14:40
De la: quasaria, la data 2010-12-12 23:57:32SDT, in cazul asta ai o problema mult mai grava decit faptul ca a plecat dl. Pentru ca, si daca ar fi plecat si daca n-ar fi plecat acum, EL era acelasi: la un moment dat ar fi tradat copiii asa cum v-a tradat acum pe voi. Poti privi ca pe un avantaj faptul ca in acest moment, in care tat-su si-a pus palma in cour, copiii se pot baza pe tine.
Cum ar fi fost sa se intimple si tu sa nu fii acolo?!

Ce as face? As incerca sa am grija de mine atit cit pot, si sa imi pregatesc copiii pentru viata atit cit pot, fara sa ma mai otravesc din cauza unui nimic cu ochi. Cred ca asta as face. Asta fac oricum. Nimeni dintre noi nu stie ce aduce ziua de maine.

Draga mea, chiar nu consider ca as avea o problema prin plecarea unui bou. Daca vrei sa stii, cea mai mare razbunare a mea este sa se si insoare cu ea:)) Abia atunci va incepe calvarul in viata lui, iar pentru mine este de ajuns. Nu m-a deranjat nici o secunda despartirea, eram oricum mai mult de forma in ultima perioada, m-a deranjat modul mizerabil in care a facut-o. Era mult mai corect, zic eu, sa spuna ceva de genul: nevasta, nu ne mai intelegem, hai sa ne despartim si gata. Dar sa creezi o intreaga mocirla, sa-ti ponegresti nevasta, sa -ti minti copiii, sa te joci cu sentimentele lor doar ca sa-ti hranesti egoismul...cu asta nu sunt de acord.

Draga mea, te-ai gandit vreodata ca boala ta vine din atata ura peste care nu poti sa treci????
Daca te agiti atat si urasti si suferi ( pentru ca se vede cu ochiul liber ca nu ai iertat nimik din ce ti-a facut) cui crezi tu ca ii faci rau?????? Lui???? Oricum el nu stie tot focul tau, cel mult poate sa banuiasca. Incearca sa treci peste tot ce a fost si sa mergi mai departe si toate bolile tale se vor duce!!!! Si daca D-zeu a hotarat altfel incearca sa accepti cu demnitate ce ti se intampla si sa-ti pregatesti copiii pentru ce va sa vina! Nu mai trai in trecut, priveste viitorul in fata!!Nu foloseste nimanui toata ura si suferinta ta!!!
SDT
Postat pe 13 Decembrie 2010 23:45
"Draga mea", nu am timp si nici chef sa urasc pe absolut nimeni, drept care problemele mele nu de aici vin. Pana la urma era vorba despre verticalitate, seriozitate, respect in primul rand fata de noi ca persoane. Hai sa nu transformam aceste persoane in sfinte. Nu sunt decat niste oportuniste. Despre ce vorbim?! Despre niste persoane lipsite de scrupule. Fara suparare, pana nu-si ridica coada pisicuta.... Nu consider ca sunt perfecta, dar tarfa nu am fost si nici nu voi fi vreodata. Punct!
SDT
Postat pe 13 Decembrie 2010 23:54
vai SDT acu o sa intri si tu in grupul plictisitoarelor nu esti corva nu existi sau asa cred ele
floare_cu_colti
Postat pe 14 Decembrie 2010 00:11
De la: Jojolin, la data 2010-12-12 20:42:44
De la: garbo166924, la data 2010-12-12 15:56:22
De la: Jojolin, la data 2010-12-12 15:03:36 In cazul in care,2 persoane casatorite, isi inseala partenerii, avand, amanta(amant), de vina sunt ;amandoi; dar,, mai de vina ;sunt tot femeile;;!
Este o vorba, la noi in Ardeal,daca;; ea cateaua, nu ridica si ea ;coada; catelul nu i poate face nimic!! Asa ca; daca exista ; amante; este din vina femeilor care ridica repede coada,,,seduc barbatii altora si apoi, se plang,De vina sunt,,,,,,tot femeile,,, o stiu, pt, ca si mie in tinerete mi s au facut ;avansuri,,dar mi -am vazut de ;casnicia mea;; pt, ca atunci cand ;iubesti, pe unul, nu poti iubi mai multi! Cu bine fetele ,,, paziti va bine iubitii, iar voi barbatilor fiti sinceri, lasa ti, aventurile deoparte! O amanta, amant,,sunt buni doar cateva minute,,, sotul sotia este pt, o viata!

Sti ce este cel mai trist?Ca esti femeie..TU VEZI CE SCRII???????????

Nu ma lua cu d`astea de la tine din ardeal cu cateau,ca nu tine...nu poti acuza femeile,nu mai gandii ca bunica-ta care a trait in perioada interbelica.
Amanta nu obliga barbatul la ceva ce nu-si doreste.Barbatul nu-i obiect neinsufletit sa-l manipuleze femeile cum vor!
Daca ar fi asa,am traii intr-o lume condusa de femei,si i-am avea pe toti sub papuc.
Sti ca felul cum gadesti place barbatilor,practic le dai unda verde.....Asa-ti spune si tie barbatul cand te inseala?''M-a sedus amanta,am fost neputincios''?Aaaa???

Barbatii au un creier si o constiinta care ar trebui sa functioneze(am mai spus asta de n ori)Nu-i mai cocolostiti atat,ca daca te-ar prinde cu unu-n fan la tine in Ardeal te-ar cocosa,d`ai ramane damblagie....
Cum va fraieresc barbatii,cum face ei pe nevinovatii,si sedusi(vezi doamne!)fara voia lor.

Mai departe te contrazici sg...ba zici sa fie cumniti ba sa aiba aventuri cateva minute pai intr-o casnicie se cere FIDELITATE.
Barbatii care au amante,tot cu cateva minute au inceput si s-a ajuns la luni sau ani..vezi si tu aici sute de exemple...Nimeni nu-si impune un targhet sa fie asa ,asa,putin invers si sa dureze un numar de ani...amanta este exact cum era sotia inainte s-o ia de nevasta.....si uite dintr-o aventura ajung sa se indragosteasca,sa-si distruga familia,cand ar putea frumos sa stea cumniti,ca daia s-au insurat,trebuia sa umble cu femeie inainte pana le venea rau(asta daca nu s-au luat de tineri,atunci e barbarie sa-i ceri barbatului sa nu insele)
.................................................
1..Tu, care:: poate:: nici nu esti casatorita ::habar n ai, ce inseamna sa t i se bage o ;;curca; in familie!
2. Nu ti permit sa ma ;;tutuiesti;; pt, ca nu facem parte din aceeasi grupa, sa ne tragem de ceva!!
3.Da!!!!!! Cateaua, daca nu sta cu a ei coada;;ridicata;; el catelul((barbatul)) n o atinge!!
4.Asa ca,,, abtine-te!!
5 Curci au fost mereu! Chiar si n epoca de piatra,,asa ca ;pastreaza ti postarile ;acide; pt, cele care te sustin!
6.Eu n am avut in familia mea parte de ;;curci;; daca ar fi indraznit ;;ii aratam eu ,, !!
7.Ce inseamna sa i trebuiasca;;barbatu;; alteia!

Vorbesc cu tine cum meriti....adica cu fah...curco(ca la tine in ardeal)
Duduie,sti ce-o sa-ti raspunda un barbat care-l intrebi de ce inseala?Iti spun tot eu....pt ca li se permite.Daca ai afla ca sotul tau are o amanta de 4ani,ce ai zice?''a ridicat cateau coada''???O ridica o noapte,doua,trei,dar mai departe?Crezi ca barbata-tu o ia se simt bine 20minute si o arunca,dupa cateva zile o ia iar?Nu(fa) madamo,investeste ceva,inclusiv timpul pe care-l iroseste cand ar putea frumos sa mearga sa cumpere pampersi la copil.Cauza pt.care barbatul inseala pleaca din cuplu,si cele ca tine gasesc motive din exterior pt.a se scuza(recunosc am facut-o si eu candva).Esti prea ocupata sa-l vezi pe cel care tie tata ,pardon ''tata''si acuzi o straina,care n-are obligatia sa aiba grija de casnicia altora..Daca el nu-i oferea disponibilitate,amanta se intorcea cu coada intre picioare,si nu-mi pune ca nu a rezistat,bine n-a rezistat oadata de doua ori,dar mai departe???Vrei sa spui ca tatal tau are vreun respect pt.mama ta?Nu,a trata-o ca pe o carpa,ca pe o servitoare care ia aranjat camasa s-o mototoleze amanta.A tratat-o cu INDIFERENTA,care e poate cea mai dureroasa,umilitoare.puterica forta din univers.Emiti pareri in functie de situatia care te-a influentat,si anume un tata DENATURAT si o mama care s-a multumit ca-l are..O vorba spune ca omul CINSTIT e cea mai nobila lucrare a lui D-zeu.
Sa fi si tu inselata,sa-ti vina barbatul tavalit de la amanta,sa te mangaie cu mana pe care a bagat-o cine stie unde,sa te sarute,sa manace din oala ta,sa-si pupe copiii inainte de culcare cu gura pe care cine stie pe unde a ajuns....si sa-ti spuna:''iubito,de vreo 4ani,cateaua ridica coada,cum face ca acolo unde sunt cu pantalonii-n vine,vine ea cu coada ridicata''....Curca/catea e aia pe care-o iei din club la 4dim.si-o duci la primul hotel si a doua zi ai uitat cum o cheama.Nu o femeie,care 5luni o minti ca esti divortat,si cand afla-i spui ca esti in divort de damblagia de acasa,care nu-i face mancare,il inseala,cu care nu mai face sex de 7ani si alte vrajeli pe care le baga.Aia e o victima care plateste pt.naivitatea ei.....si app....efectul pe care-l au cuvintele jicnitoare folosite tocmai pt.a prevenii ceva,au exact efect invers.Poate am fost cruda cu tine,dar ar trebui sa intelegi ca daca ai fi inselata(sper sa nu) principalul vinovat e EL si sa nu-ti linistesti constiinta ca (,)cateau a ridicat coada,ii vei da apa la moara,s-o va folosii ca pretext data viitoare,felul asta de gandire place afemeiatilor...

Cum spunea O.Paler,daca oamenii ar sti sa se desparta la timp,infidelitatea n-ar mai exista.
Doresc tuturor sotiilor sa nu fie inselate niciodata,ca poate o tradare/umilinta mai mare ca asta nu este....
Sotiilor sa-si vada de casa lor,daca nu sunt impliniti in cuplu sa rezolve problemele cu sotiile,si daca nu mai au nimic de salvat dupa sa-si gaseasca pe altcineva,in felul asta nu-si ranesc nici sotia si nu mai fac si alte victime.

Fetelor sa nu acceptati relatii cu barbati casatoriti,e o lupta prea grea de dus pana la statutul de ''sotie'',e posibil sa lupati luptati,va treziti ca au trecut anii si-a-ti luptat pt.NIMIC...cu toate ca luand-o si invers.....il refuza una,doua vine si a treia care habar n-are de statutul lui si tot nu-i poate starpii nimeni,daca au asta in sange.....

Si amantelor,multa intelepciune.....sa bage la capatana ca nu tine multa vreme faza:''nu-mi mai iubesc sotia,nu mai ma intekeg cu ea sau mi-e mila de ea'',ganditi-va,stiti vb aia:TU ESTI CAUZA DIN VIATA TA!
garbo166924
Postat pe 14 Decembrie 2010 02:05
De la: garbo166924, la data 2010-12-14 02:05:53
De la: Jojolin, la data 2010-12-12 20:42:44
De la: garbo166924, la data 2010-12-12 15:56:22
De la: Jojolin, la data 2010-12-12 15:03:36 In cazul in care,2 persoane casatorite, isi inseala partenerii, avand, amanta(amant), de vina sunt ;amandoi; dar,, mai de vina ;sunt tot femeile;;!
Este o vorba, la noi in Ardeal,daca;; ea cateaua, nu ridica si ea ;coada; catelul nu i poate face nimic!! Asa ca; daca exista ; amante; este din vina femeilor care ridica repede coada,,,seduc barbatii altora si apoi, se plang,De vina sunt,,,,,,tot femeile,,, o stiu, pt, ca si mie in tinerete mi s au facut ;avansuri,,dar mi -am vazut de ;casnicia mea;; pt, ca atunci cand ;iubesti, pe unul, nu poti iubi mai multi! Cu bine fetele ,,, paziti va bine iubitii, iar voi barbatilor fiti sinceri, lasa ti, aventurile deoparte! O amanta, amant,,sunt buni doar cateva minute,,, sotul sotia este pt, o viata!

Sti ce este cel mai trist?Ca esti femeie..TU VEZI CE SCRII???????????

Nu ma lua cu d`astea de la tine din ardeal cu cateau,ca nu tine...nu poti acuza femeile,nu mai gandii ca bunica-ta care a trait in perioada interbelica.
Amanta nu obliga barbatul la ceva ce nu-si doreste.Barbatul nu-i obiect neinsufletit sa-l manipuleze femeile cum vor!
Daca ar fi asa,am traii intr-o lume condusa de femei,si i-am avea pe toti sub papuc.
Sti ca felul cum gadesti place barbatilor,practic le dai unda verde.....Asa-ti spune si tie barbatul cand te inseala?''M-a sedus amanta,am fost neputincios''?Aaaa???

Barbatii au un creier si o constiinta care ar trebui sa functioneze(am mai spus asta de n ori)Nu-i mai cocolostiti atat,ca daca te-ar prinde cu unu-n fan la tine in Ardeal te-ar cocosa,d`ai ramane damblagie....
Cum va fraieresc barbatii,cum face ei pe nevinovatii,si sedusi(vezi doamne!)fara voia lor.

Mai departe te contrazici sg...ba zici sa fie cumniti ba sa aiba aventuri cateva minute pai intr-o casnicie se cere FIDELITATE.
Barbatii care au amante,tot cu cateva minute au inceput si s-a ajuns la luni sau ani..vezi si tu aici sute de exemple...Nimeni nu-si impune un targhet sa fie asa ,asa,putin invers si sa dureze un numar de ani...amanta este exact cum era sotia inainte s-o ia de nevasta.....si uite dintr-o aventura ajung sa se indragosteasca,sa-si distruga familia,cand ar putea frumos sa stea cumniti,ca daia s-au insurat,trebuia sa umble cu femeie inainte pana le venea rau(asta daca nu s-au luat de tineri,atunci e barbarie sa-i ceri barbatului sa nu insele)
1..Tu, care:: poate:: nici nu esti casatorita ::habar n ai, ce inseamna sa t i se bage o ;;curca; in familie!
2. Nu ti permit sa ma ;;tutuiesti;; pt, ca nu facem parte din aceeasi grupa, sa ne tragem de ceva!!
3.Da!!!!!! Cateaua, daca nu sta cu a ei coada;;ridicata;; el catelul((barbatul)) n o atinge!!
4.Asa ca,,, abtine-te!!
5 Curci au fost mereu! Chiar si n epoca de piatra,,asa ca ;pastreaza ti postarile ;acide; pt, cele care te sustin!
6.Eu n am avut in familia mea parte de ;;curci;; daca ar fi indraznit ;;ii aratam eu ,, !!
7.Ce inseamna sa i trebuiasca;;barbatu;; alteia!

Vorbesc cu tine cum meriti....adica cu fah...curco(ca la tine in ardeal)
Duduie,sti ce-o sa-ti raspunda un barbat care-l intrebi de ce inseala?Iti spun tot eu....pt ca li se permite.Daca ai afla ca sotul tau are o amanta de 4ani,ce ai zice?''a ridicat cateau coada''???O ridica o noapte,doua,trei,dar mai departe?Crezi ca barbata-tu o ia se simt bine 20minute si o arunca,dupa cateva zile o ia iar?Nu(fa) madamo,investeste ceva,inclusiv timpul pe care-l iroseste cand ar putea frumos sa mearga sa cumpere pampersi la copil.Cauza pt.care barbatul inseala pleaca din cuplu,si cele ca tine gasesc motive din exterior pt.a se scuza(recunosc am facut-o si eu candva).Esti prea ocupata sa-l vezi pe cel care tie tata ,pardon ''tata''si acuzi o straina,care n-are obligatia sa aiba grija de casnicia altora..Daca el nu-i oferea disponibilitate,amanta se intorcea cu coada intre picioare,si nu-mi pune ca nu a rezistat,bine n-a rezistat oadata de doua ori,dar mai departe???Vrei sa spui ca tatal tau are vreun respect pt.mama ta?Nu,a trata-o ca pe o carpa,ca pe o servitoare care ia aranjat camasa s-o mototoleze amanta.A tratat-o cu INDIFERENTA,care e poate cea mai dureroasa,umilitoare.puterica forta din univers.Emiti pareri in functie de situatia care te-a influentat,si anume un tata DENATURAT si o mama care s-a multumit ca-l are..O vorba spune ca omul CINSTIT e cea mai nobila lucrare a lui D-zeu.
Sa fi si tu inselata,sa-ti vina barbatul tavalit de la amanta,sa te mangaie cu mana pe care a bagat-o cine stie unde,sa te sarute,sa manace din oala ta,sa-si pupe copiii inainte de culcare cu gura pe care cine stie pe unde a ajuns....si sa-ti spuna:''iubito,de vreo 4ani,cateaua ridica coada,cum face ca acolo unde sunt cu pantalonii-n vine,vine ea cu coada ridicata''....Curca/catea e aia pe care-o iei din club la 4dim.si-o duci la primul hotel si a doua zi ai uitat cum o cheama.Nu o femeie,care 5luni o minti ca esti divortat,si cand afla-i spui ca esti in divort de damblagia de acasa,care nu-i face mancare,il inseala,cu care nu mai face sex de 7ani si alte vrajeli pe care le baga.Aia e o victima care plateste pt.naivitatea ei.....si app....efectul pe care-l au cuvintele jicnitoare folosite tocmai pt.a prevenii ceva,au exact efect invers.Poate am fost cruda cu tine,dar ar trebui sa intelegi ca daca ai fi inselata(sper sa nu) principalul vinovat e EL si sa nu-ti linistesti constiinta ca (,)cateau a ridicat coada,ii vei da apa la moara,s-o va folosii ca pretext data viitoare,felul asta de gandire place afemeiatilor...

Cum spunea O.Paler,daca oamenii ar sti sa se desparta la timp,infidelitatea n-ar mai exista.
Doresc tuturor sotiilor sa nu fie inselate niciodata,ca poate o tradare/umilinta mai mare ca asta nu este....
Sotiilor sa-si vada de casa lor,daca nu sunt impliniti in cuplu sa rezolve problemele cu sotiile,si daca nu mai au nimic de salvat dupa sa-si gaseasca pe altcineva,in felul asta nu-si ranesc nici sotia si nu mai fac si alte victime.

Fetelor sa nu acceptati relatii cu barbati casatoriti,e o lupta prea grea de dus pana la statutul de ''sotie'',e posibil sa lupati luptati,va treziti ca au trecut anii si-a-ti luptat pt.NIMIC...cu toate ca luand-o si invers.....il refuza una,doua vine si a treia care habar n-are de statutul lui si tot nu-i poate starpii nimeni,daca au asta in sange.....

Si amantelor,multa intelepciune.....sa bage la capatana ca nu tine multa vreme faza:''nu-mi mai iubesc sotia,nu mai ma intekeg cu ea sau mi-e mila de ea'',ganditi-va,stiti vb aia:TU ESTI CAUZA DIN VIATA TA!

data viitoare sa faci acodu`intre subiect si predicat sa ''descifram''mai repede,chiar daca prostia primeaza:):(
garbo166924
Postat pe 14 Decembrie 2010 02:08
eladaela
Postat pe 14 Decembrie 2010 09:16
bunaaaa dimiii si succesuri la inselat si fiti discrete ca nevestele astea eeee rele si nu inteleg victimutele
floare_cu_colti
Postat pe 14 Decembrie 2010 09:44

a inceput de ieri sa cada
cate-o amanta pe strada.....
si s-au strans si stau gramada
cu nevestele, la sfada.

apropo ........daca nu va bateti.,.nu are nici un farmec
jeanette40
Postat pe 14 Decembrie 2010 10:10

jeanette, ai luat popcorn???
cricat
Postat pe 14 Decembrie 2010 10:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Este adevarat ca si nemtii sunt smecheri dar depinde in functie de situatie 3 De la: ingerasulluptator 9 Iulie 2011 17:59
De ce ardelenii rad de moldoveni?De parca ei ar fii mai destepti? 36 De la: xenaprintesarazboinica 9 Decembrie 2013 21:38
feng shui 19 De la: Micass 8 Iunie 2009 19:49
Cum sa scapam de stres 78 De la: garbo134266 5 August 2010 13:03
pentru ca ma reprezinta !! 56 De la: elodia 10 Mai 2011 18:43
Setari Cookie-uri