sunt amanta

nu ..............dar fac
am acasa un sac de puromb de floricele..........pentru toti spectatorii
jeanette40
Postat pe 14 Decembrie 2010 10:21
bun.... eu aduc berea...
cricat
Postat pe 14 Decembrie 2010 10:24
io nu vreau bere ca e frig...
eladaela
Postat pe 14 Decembrie 2010 10:26
Eluta ...........fierbem vin. ...productie proprie .........fara sulfiti si alti conservanti
jeanette40
Postat pe 14 Decembrie 2010 10:28
mami..

cand am vazut cati cu un singur post... au dat cu subsemnatul, am crezut ca e vreun concurs,ca se da ceva..
da' vad ca e vorba despre cioacane,unii ca da,altii ca nu...dupa posibilitati...
iasomia
Postat pe 14 Decembrie 2010 10:30
Ela... la cerere facem si un vin fiert (negru si dulce) .... sa infierbante si mai mult spiritele
cricat
Postat pe 14 Decembrie 2010 10:30
janette,cricat....
eladaela
Postat pe 14 Decembrie 2010 10:36
ela
cricat
Postat pe 14 Decembrie 2010 10:40

Discretie, daca se mai poate,..... si dai bataie: traieste-ti clipele. Nu te gandi ce va fi maine, important este ceea ce se intampla azi, ....! Urmarile vor veni de la sine, de vrei de nu vrei....
Numai sa ai pus deoparte acea rezerva de nonsalanta, pentru a face fata unei eventuale crize de deceptie.... dar dupa cum pot constata, nu duci lipsa. Sa auzim numai de bine.
garbo007205
Postat pe 14 Decembrie 2010 12:01
uite de aia o ajuns tara asta asa: da-i inainte, nu conteaza ce va fi maine!!
pe principiul asta nu ajungi nicaieri, in primul rand pt ca nu sti unde vrei sa ajungi
zambila
Postat pe 14 Decembrie 2010 12:08
Draga mea, iti voi raspunde la acest mesaj simplu. si eu sunt in aceeasi situatie. eu iau aceasta relatie asa cum este cu bune si cu rele, nu-mi doresc sa-l indepartez de familia lui , nu-mi doresc banii lui si nici macar ajutor pe plan profesional. imi place de el exact asa cum e atunci cand este langa mine, cand nu e..nu-mi fac griji si nu ma gandesc la viata lui dincolo de mine. Sfatul meu este sa traiesti clipa, sa nu regreti nimic, sa iei ceea ce e bun din relatia voastra, atat cat este.
alecsandra1988
Postat pe 14 Decembrie 2010 14:37
multumesc garbo 072,
ma bucur ca cineva a inteles cu adevarat ce s-a intamplat cu adevarat.
In rest toata lumea vb fara sa inteleaga mesajul.
O zi buna.
garbo175257
Postat pe 14 Decembrie 2010 15:31
Buna garbo 988,

Sa sti ca si situatia mea este asemanatoare cu a ta,nu ma intereseaza banii,nu ma intereseaza cariera,deoarece am o cariera am si un business singura,insa ma simt atrasa de el.nu doresc sa il despart de familie,las timpul sa decida ce va fii pe viitor.
garbo175257
Postat pe 14 Decembrie 2010 15:40
fetele un vot pe acest link
http://clipedeinspiratie.ro/2010/11/22/o-sansa-pentru-copiii-prematuri/
haide-ti sa fim si noi langa ingerii care au nevoie de noi
tusi_Oli
Postat pe 14 Decembrie 2010 15:53
nu am citit, nu stiu ce ti-au spus ceilalti! dar nu uita ca indiferent de evolutia care o vei avea la job, intotdeauna te va urmari eticheta asta urata. eu nu condamn femeile care se culca cu barbati casatoriti, ci pe ei ii condamn. nu-mi permit sa te judec, dar trebuie sa intelegi ca esti un exemplu pt copilul tau si mai devreme sau mai tarziu, el te va judeca, si mai aspru decat noi toti la un loc. seful tau nu are nicio scuza. nu te respecta nici pe tine, si nici pe sotia lui. si nici pe el la urma urmei. pt ca familia ii pune eticheta. o familie in care tu nu prea ai loc. nu stiu daca el se lauda cu tine pe la servici, ca ai picat in "plasa", dar "esti ceea ce spun oamenii despre tine dupa ce ai parasit incaperea" . nu stiu daca este fermecator sau nu, seful tau, nu stiu daca va potriviti mai bine... nici tu nu cred ca stii asta. Stiu doar ca ai inceput relatia asta cu stangul si asa vei merge pana la capat. e foarte greu sa gasesti un barbat fidel, de multe ori nici nu e vinovata sotia. nu sunt maritata, nu am copii, dar mi se face inima mica cand ma gandesc ca viitorul meu sot, poate e cu alta. stiu ce simte sotia. poate tu nu ai suferit de fostul tau iubit, dar as vrea sa-i dai privilegiul sotiei sa aiba si ea norocul asta. am convingerea ca un om care isi inseala sotia, practic isi inseala si copii. pt mine nu valoreaza nimic acest om. Dar nu te bucura la o victorie atat de scurta si atat de amara.intr-un tarziu vei descoperi ca ai fost doar folosita. cu parere de rau..
adina_art
Postat pe 14 Decembrie 2010 17:26
cred ca trebuie sa fugi cat mai repede, iti spun din experienta.
iulianab
Postat pe 14 Decembrie 2010 17:56
Draga mea , stai linistita si nu iti mai face procese de consiinta, pana la urma ceva te-a determinat sa faci pasul asta, .............. te-a atras ceva la el , dar cum marea majoritate a barbatilor se lauda si mai si infloresc o stim cu totatele. De tine depinde daca statutul de 'amanta ' ti se potriveste sau nu . Sincer mie nu imi place sa am jumatati de masura si nici clipe furate .asa ca numai TU decizi . Sunt convinsa ca ai sa iei cea mai buna decizie pentru TINE .
garbo167174
Postat pe 14 Decembrie 2010 18:22
Am fost si eu amanta si ...... sfatul meu este sa pui capat relatiei cat mai repede. Cu cat va trece mai mult timp, cu atat vei avea tu mai mult de suferit si implicit si altii. Mergi mai departe
Maca
Postat pe 14 Decembrie 2010 19:59
subscriu la ceea ce a spus...maca.Iesi din relatie acum.mai tarziu vei face acelasi lucru,dar cu muuuulta suferinta si regrete!am fost in situatia ta,cu diferenta ca imi era coleg ,nu sef si s a terminat cu multa suferinta pt....mine si fiica noastra care va creste fara...tata.la mine a fost necesar sa se intample faza cu sarcina sa imi dau seama ca e un om las care nu stie ce vrea,,si daca se poate cu amandoua,de ce nu?am suferit crunt,dar am inca o fetita minunata care imi lumineaza existenta..de multe ori ma gandesc ca asta a fost rolul lui in viata mea si....atat.sarbatori fericite!si incearca sa te retragi,sa nu suferi si tu si copilul tau mai tarziu(la mine fetita cea mare pe care o am din prima casnicie a suferit enorm dupa....el,se atasase f mult de el).numai bine!
garbo097275
Postat pe 14 Decembrie 2010 20:14
De la: garbo175257, la data 2010-12-14 15:40:55Buna garbo 988,

Sa sti ca si situatia mea este asemanatoare cu a ta,nu ma intereseaza banii,nu ma intereseaza cariera,deoarece am o cariera am si un business singura,insa ma simt atrasa de el.nu doresc sa il despart de familie,las timpul sa decida ce va fii pe viitor.

sigur... Dar noi aici tocmai de "viitor"discutam.
De cit timp esti in relatia asta in care "te simti atrasa de el?" De foarte putin timp, probabil. Ia lasa sa treaca niste sarbatori.... niste concedii... sa vedem daca intr-adevar la un moment dat nu iti vei dori sa fii cu el in momentele relevante din viata ta, sau mai putin relevante: in cele in care te simti singura. Si n-ai sa poti. Iar asta inseamna exact sa il desparti de familie.
Frustrarile in relatiile astea nu se instaureaza brusc. Vin in timp. Bineinteles ca la inceput doar te simti atrasa, si n-ai nevoie de mai mult... Cind incepi s ainvestesti timp, suflet, amintiri comune, nu mai e deloc atit de simplu.

Daca spuneai ca te doare in fund de el si e o oportunitate, aveai toate sansele la o relatie viabila... In momentul in care iti place EL, ai toate sansele unui fiasco....
quasaria
Postat pe 14 Decembrie 2010 20:15
amanta inseamna mult mai mult decat ceea ce relatezi ca s-a intamplat sau se intampla
este doar o aventura, dorinta, slabiciune, normalitate, etc, careia ii dai mult prea multa importanta
gaseste, te rog raspunsul la intrebarea de ce se intampla, s-a intamplat
poate se afla chiar intre randurile tale
cu drag, mult succes!
eusebia
Postat pe 14 Decembrie 2010 20:20
bravo ai alex corect continua
garbo166658
Postat pe 14 Decembrie 2010 21:13
cory_emy
Postat pe 14 Decembrie 2010 21:15
De la: eu_geminy, la data 2010-10-24 10:12:39iuleana,

numele muntelui cu pricina vine de la numele tau? :P
:))

Cred ca "muntele lui...."le tine loc de creier!
Dorutza
Postat pe 14 Decembrie 2010 22:37
Iulia draga, la tine este, de fapt, o problema hormonala. Ti s-a facut chef de tavaleala ca este si normal daca-ti functioneaza ovarele cum trebuie si atunci, ai pus-o. Asta rezulta si din faptul ca ai un copil cu un altul decat cel de care te-ai despartit. Tu ai putea spune ca ai avut mai multi iubiti dar, de fapt, din perspectiva relatiei impusa de erotica ta, acestia ti-au fost doar clienti. Adica, clirnti care ti-au oferit orgasmele cuvenite unei femei plina de estrogeni si ceva testosteron. Cand te vei plictisi de el, fiindca sigur va aparea un altul la orizont, ii vei da papucii. Pana atunci da-i bataie mai departe si-ti urez tavaleli cat mai fructuoase.
garbo166076
Postat pe 15 Decembrie 2010 00:36

mai 076(imi pare rau ca nu ai un nume sau macar un nick)...nu fi rea,ca acolo e vorba de iubire,de sentimente pro fund(e)...de alea,alea....

eladaela
Postat pe 15 Decembrie 2010 00:38
ei, mai, deh...daca n-ati fost niciodata in piele de amanta n-aveti cum sa intelegeti...
sora_ilsi
Postat pe 15 Decembrie 2010 00:51
In piele de amanta, nu. Dar am prietene bune care au relatii extra. Desi braveaza si spun ca sunt fericite in situatia asta se vede pe fata lor ca nu este asa. Mai ales in perioada sarbatorilor este foarte greu. Sa astepti sa "furi" o convorbire telefonica sau o intalnire (cat esti la "cumparaturi") e dificil. La inceput poate fi frumos apoi speri mai mult si nu indraznesti sa ceri.
Macar cele care sunt la inceputul unor relatii de acest gen sa se poata retrage la timp. Cu cat este mai veche relatia cu atat este mai dificil de renuntat.
cricat
Postat pe 15 Decembrie 2010 01:02
ironia soartei e ca eu in preajma sarbatorilor ma simteam cel mai nefericita alaturi de sotul meu...ca ala nu stia sa sarbatoreasca: se imbata ca un porc inaintea tuturor si se lua de nevestele prietenilor...
sora_ilsi
Postat pe 15 Decembrie 2010 01:19
sa fie sanatos .... alaturi de cine il suporta Ilsi..... bautura e boala grea
cricat
Postat pe 15 Decembrie 2010 01:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Postliceala FEG 1 De la: garbo202614 6 Iulie 2011 19:05
Rautatea si invidia predomina peste tot in Romania,,la cetatenii romani 27 De la: pantera_neagra 13 Februarie 2010 05:39
Ajutooooooor natiune romana!!!!! 15 De la: LILO 19 Martie 2010 05:23
Ce sunt sentimentele si de unde apar ele? Animalele au sentimente? 33 De la: delada 12 Septembrie 2015 20:43
Program de afiliere 2 De la: yanyacharberet 22 Octombrie 2009 11:15
Setari Cookie-uri