ana draga, sunt neutra daca ai citit ce am scris cateva pagini mai incolo vedeai ca nu tin cu nimeni si la ce am zis mai jos, nu inseamna ca tin cu cineva anume, trebuie sa fii realist si cum a zis si Q tot cateva pagini mai incolo, e totul logic |
||
Laura_M Postat pe 16 Decembrie 2010 11:29 |
||
---|---|---|
la cata maculatura e aici,nici prin cap nu imi trece sa reiau postarile fiecareia la rand... e bine ca esti neutra,nu se stie niciodata :)) |
||
anaROBERT Postat pe 16 Decembrie 2010 11:31 |
||
|
||
zambila Postat pe 16 Decembrie 2010 11:57 |
||
profita de viata cat poti si ia ce este mai bun din relatia asta . lasa timpul sa rezolve problemele. |
||
dan_vasile70 Postat pe 16 Decembrie 2010 12:52 |
||
lasa Ana, hai sa en bucuram de zapada... la tati ni-i greu |
||
Laura_M Postat pe 16 Decembrie 2010 13:06 |
||
Dar dragelor, nevasta inselata, care nu accepta tradarea si pleaca spunand " bye bye, nu mai suport, am demnitate dom-le" ce va face toata viata? Traieste acolo "pe picioarele ei" cum ati mentionat, (de parca ar fi vorba numai de suport financiar) , da se descurca, dar oare nu ajunge si ea sa caute sa-si satisfaca nevoile !? Mai poate iubi sau nu, de cele mai multe ori NU, ajunge tot amanta.Cate femei nu fac asta fiindca au fost tradate si au avut curaj, poate nebunia de a spune "am demnitate, nu suport" si au plecat.Rareori se recasatoresc.Daca se intampla, mai mult ca sigur au o casnicie defecta.Increderea in omul de langa tine e afectata vesnic, astepti doar momentul cand din nou vei fi in aceiasi postura.Nevasta inselata. E un cerc vicios, ajung amante poate mai rele decat cele care fac asta de la 18 ani.Categoria de neveste inselate devenite amante isi mai si justifica statutul.Ma razbun, alta mi-a distrus casnicia, nu-mi pasa nici mie de altele.Se razbuna si pe prostul de amant, storcandu-l de bani si bunuri, ca barbatii" este" porci toti si merita sa-ti bati joc de ei. Imi place cum gandeste Q.E atat de lucida si in putine cuvinte spune esenta in toate. |
||
JagaJaga Postat pe 16 Decembrie 2010 13:40 |
||
cri, n-as fi crezut niciodata ca in mintea cuiva ar putea bubui un asemenea tunet fals, contrafacut, ca si cum ar insela natura si legile ei: `daca divortez, ce pun in loc?` nu cred ca poate exista ceva mai uluitor, mai stupefiant decat aceasta gaselnita, aceasta deductie compromisa. primo: viata nu e facuta din segmente insiruite conform succesiunii: manifestare, pauza, manifestare, pauza ori existenta, gaura, eventual neagra, existenta, gaura! nu e doar aberant sa-ti imaginezi viata asa, dar o inseli, pur si simplu, o sfidezi si apoi mai vii sa-ti exprimi si revendicari din parte-i! viata nu e constituita din substituiri, lipituri, ajustari, inlocuiri, doar de dragul aparentei. viata e alcatuita din fragmente autentice, unice, care nu pot fi interschimbabile. ca doar nu jucam roluri din diferite perspective: `acum interpretez acest rol din perspectiva comica, maine il abordez dintr-una tragica, sa vedem ce-o iesi`! cum adica, ce pui in loc?! te pui pe tine in loc, te gandesti si la tine, te asezi si pe tine pe un piedestal, daca consideri ca meriti asta, intorci ocheanul catre tine si te reevaluezi, te redefinesti, astfel incat sa capeti, in legatura cu tine, o imagine cat mai fidela, care sa-ti dea o apreciere cat mai adecvata a ceea ce te poate intampina, echilibra si implini. stiind cine esti si ce astepti de la tine, vei sti si ce vrei si astepti de la ceilalti: in primul rand respectul de sine! asta e cel mai important! secondo: o alta nastrusnicie emisa de `mecanismul` cenusiu carentat al altora, e aceea ca `trebuie sa-mi refac viata`! viata nu se reface, nu se reconstruieste, caci nu e o casa, pe care trebuie s-o renovezi, s-o recladesti, pt ca sta sa se prabuseasca! viata continua, fie ca admitem, fie ca nu! ea continua cu noi sau fara noi, constienti de asta! depinde doar de noi ce sens, valoare si directie ii dam! viata asta cuprinde multe inceputuri, implica destule `continuturi` si ne aduce numeroase `incheieri`, dar ele nu au legatura cu viata, ci cu etape ale ei. viata se termina atunci cand incetam a mai respira! punct! |
||
esme Postat pe 16 Decembrie 2010 13:43 |
||
De la: Laura_M, la data 2010-12-16 13:06:37lasa Ana, hai sa en bucuram de zapada... |
||
anaROBERT Postat pe 16 Decembrie 2010 14:21 |
||
esme, cata dreptate ai, si ce usor ne-ar fi sa traim daca ne-am cunoaste, daca ne-am privi cu ochii larg deschisi si ne-am accepta cum suntem. Atatea inceputuri ai in viata, ca fiecare dimineata poate fi un nou inceput, dar la fel de importanta e si continuitatea, reinventarea inceputului si putini sunt pregatiti pentru asa ceva. Pretindem, pretindem si cand am obosit de pretins, ne mai lamentam putin. Dezechilibram balanta cerere-oferta, suntem buricul pamantului si ne ofuscam pe companionii nostri mediocri si involuati! he he....Cat despre autenticitatea vietii, e clar ca majoritatea o neaga, nu e pe gustul lor...dar daca tu, creatorul acestui propriu destin, te scarbesti de realitatea-ti, cum poti astepta intelegerea si aprobarea celorlalti? Daca ne uitam in jur (dupa ce ne-am uitat in propria ograda!) observam ca acele cupluri fericite si implinite sunt compuse din 2 persoane fericite si implinite, ce stiu si pot trai la fel de fericiti si impliniti si individual.Iubirea nu =codependenta Si da....viata continua si fara noi, sunt multi care-au murit sufleteste si se incapataneaza sa existe trupeste si-atat. |
||
ufishor Postat pe 16 Decembrie 2010 14:39 |
||
De la: JagaJaga, la data 2010-12-16 13:40:05Dar dragelor, nevasta inselata, care nu accepta tradarea si pleaca spunand " bye bye, nu mai suport, am demnitate dom-le" ce va face toata viata? Traieste acolo "pe picioarele ei" cum ati mentionat, (de parca ar fi vorba numai de suport financiar) , da se descurca, dar oare nu ajunge si ea sa caute sa-si satisfaca nevoile !? Mai poate iubi sau nu, de cele mai multe ori NU, ajunge tot amanta.Cate femei nu fac asta fiindca au fost tradate si au avut curaj, poate nebunia de a spune "am demnitate, nu suport" si au plecat.Rareori se recasatoresc.Daca se intampla, mai mult ca sigur au o casnicie defecta.Increderea in omul de langa tine e afectata vesnic, astepti doar momentul cand din nou vei fi in aceiasi postura.Nevasta inselata. Jaga Jaga....daca ,,nevasta " aia isi permite sa-i fie disturbat echilibrul interior si viziunea despre o relatie frumoasa....si ajunge in acel cerc vicios despre care vorbesti ..inseamna ca este prea tampita . Viata e facuta sa fie traita frumos ...si nu cu traume ..Niciodata nu se cara ,,fructele stricate " in alta gradina ..adica in alta potentiala relatie . Gradul de implicare este unul pe masura..pana cand un anume papagal dezamageste ...ei si ce-i cu asta ?? A fi OM (nu intamplator scris cu majuscule ) e lucru mare ! NU mi-as bate joc nicio clipa de cel care m-.ar iubi si m-ar pretui ..doar in virtutea faptului ca unul in trecut , m-a dezamagit . Calitatea de om nu este guantificabila.... Ca pe parcursul calatoriei mele in aceasta dimensiune intalnesc si tampiti da....dar atunci cand descoperi asta , iti iei poseta si cardul si ai plecat .Dar a trai intr-o perpetua suferinta ca unul , doi , cinci , noua ..te-au dezamagit mi se pare cretinism total pt ca uiti de fapt sa traiesti si sa te bucuri de viata care ti-a fost data. |
||
reyya Postat pe 16 Decembrie 2010 15:08 |
||
Cuantificarea suferintelor din trecut si proiectarea lor in alta relatie nu e o solutie viabila spre starea de bine interior. | ||
reyya Postat pe 16 Decembrie 2010 15:11 |
||
Eu nu stiu cum poate o femeie sa se complaca in situatia de a fi amanta cuiva. Cum nu se gandeste cat rau ii face altei femei. Cum te poti bucura sa stai in bratele unui barbat cand te gandesti ca amarata aia sufera acasa si-si doreste sa moara. Cum poti iubi un barbat care face asa ceva unei alte femei? Ce l-ar opri vreodata sa-ti provoace tie aceeasi suferinta? | ||
Lady_Di Postat pe 16 Decembrie 2010 15:21 |
||
ufi, cam asta e marea problema, care ne proiecteaza o realitate falsa, cu care defilam si in numele careia revendicam, fara sa prea oferim: iubirea nu inseamna dependenta! uitam ca legea functionarii optime a unui cuplu autentic presupune armonizare, completare prin intampinarea asteptarilor, nevoilor celuilalt. sensul valabil al unui `inmultitor`, adica al unui individ care vine sa te completeze in ideea indreptarii spre un intreg autentic, este acela care incepe de la tine catre celalalt. trebuie sa descoperim mai intai realul `eu`, pt a putea ajunge la autenticul `noi`. iar asta se face printr-un dialog sustinut, pertinent, valabil cu sine si o observare atenta a propriei fiinte care cugeta, actioneaza si reactioneaza. nu in pustiu, ci printre ceilalti, dar suspendand un timp dependenta de unul sau de altul, care pana nu vor fi alesi cu sens, vor fi doar contingenti, adica, intr-un raport total exterior, intamplator. si doar cand vor fi alesi cu sens, vom putea putea constata ca dependenta devine o optiune, chiar o necesitate. asta e `implinirea`, `destinatia` catre care tinde orice structura psihica individuala, situatia in care cele doua structuri sunt atat de bine fixate in limitele gasite aleatoriu, incat nu se mai poate transforma (decat prin si in cadrul structurii nou create) si atunci, perechea ramane fixata definitiv in ceva ce pare o dragoste eterna, unica, nazuita, chiar daca bizara ori chiar `bolnava`. dar una autentica. | ||
esme Postat pe 16 Decembrie 2010 15:30 |
||
sotia sa-si doreasca sa moara ?? ma faci sa rad Lady D..poate doreste sa-i conserve aluia perechea de cohones in ceva formol..in rest , orice nas isi are nasul , unul din asta ajunge in final sa-si puna streangul de gat ...i-o trage viata , nu-i problema .Daca am compasiune pt unul de gen ??? Aiurea ! | ||
reyya Postat pe 16 Decembrie 2010 15:32 |
||
Lady, nu se gandesc pentru ca nu le intereseaza, daca le-ar interesa nu ar mai afce asa ceva... dar, sotul aleia, nu se gandeste la sotia de acasa? nu se gandeste ca proasta sufera? intrebarile astea de ce nu le pui? spui doar de ea cum fac multe altele dar de fapt nu se uita care e rahatul din gradina barbatul e dator sa incerce, femeia daca vrea sa accepte avansurile, bine, daca nu Nu, cand intri intr-o relatie de genul asta nu cred ca te mai gandesti ca poate mai sufera cineva, multe nu se gandesc si mai ales daca ajung sa se indragosteasca, atunci vor fi doua care vor suferi |
||
Laura_M Postat pe 16 Decembrie 2010 15:35 |
||
Laura M ...barbatul e dator sa incerce...dar nu atat timp cat da senzatia cuiva ca are o relatie ...ca asa incercam cu totii ..o punem si de un SWING ...dar sa nu pretindem ca ne iubim si avem o relatie . | ||
reyya Postat pe 16 Decembrie 2010 15:39 |
||
Jaga Jaga, ce draq ai vrea tu sa faca femeia aia care e inselata? sa stea langa nemernic? e treaba ei ce o sa faca dupa ce pleaca, vreo problema? daca te desparti de cineva e dreptul tau sa-ti refaci viata, e treaba ta cu cine, de ce sa stai undeva unde nu ti-e locul? |
||
Laura_M Postat pe 16 Decembrie 2010 15:41 |
||
Nici o amanta care se respecta nu se va indragosti ,nu exista asa ceva. va accepta ca este o chestiune de conjunctura bazata pe un anume tip de prioritati . si atat. | ||
reyya Postat pe 16 Decembrie 2010 15:41 |
||
da Reyya, incearca, si nu esti obligata ca femeie sa si accepti normal ca un barbat cand cauta o alta relatie, cand se prezinta nu-si spune statutul de barbat insurat, si chiar si asa, unele amante stiu, si cu toate astea continua relatia si nu se gandesc ca ala mai are acasa pe cineva sau ca vezi doamne aia de acasa sufera, asta am zis |
||
Laura_M Postat pe 16 Decembrie 2010 15:43 |
||
nu cred ca poti sa ordoni sentimentelor oricat de mult ai vrea chair daca stii ca nu faci bine, dar mai intai esti egoist si te gandesti la tine ca sa-ti fie tie bine de aceea poate si accepta unele sa fie cu barbati insurati, poate ca un barbat ce nu-i al lor si e mai greu sa-l aiba, le fac sa-si puna ochii pe el si dorinta sa fie maii mare chestia e ca nu trebuie sa dai vina intai si intai pe Ea... la tot ce am zis eu aici am batut hai noroc, nush ce am facut cu poza aia cu "biblioteca" mea sfanta :D |
||
Laura_M Postat pe 16 Decembrie 2010 15:48 |
||
Amanta sa se gandeasca ca ala are acasa o nevasta??? :-)) Da ..ala e asa...batut de vant , de soarta...nedotat cu creier ?? ce treaba are amanta sa-i poarte aluia de grija pt ce are acasa ?:-)) A fi amanta, ..e o chestiune de liber arbitru bazata pe un anume tip de prioritati..cum spuneam..nu are neaparat legatura cu implicarea emotionala sau de alta natura. |
||
reyya Postat pe 16 Decembrie 2010 15:48 |
||
Nu stiu cum sunt amantele care se respecta si cele care nu se respecta - eu cred ca o femeie care se respecta nu ajunge amanta - Dar eu sa-l prind pe barbatul meu ca "surmenat" de faptul ca ma vede calcand si spaland si gatind - ca sa fac economie in casa - se duce si-i da bani unei amante nu cred ca as reactiona foarte elegant. Nu iti mai satisfac dorintele, nu sunt femeia pe care o vrei langa tine la bine si la rau - liber baiatule - dar nu imi spune ca totul e in regula si tu iti faci de cap prin asternuturi straine. Nu m-as agata de el nici o secunda. Daca l-as prinde ca a "alunecat " o data si regreta derapajul - poate as lua in considerare sa trec peste povestea asta. Dar n-as accepta niciodata cronicizarea situatiei. Indiferent cat de mult l-as iubi si indiferent cat de frica mi-ar fi ca urmatorul o sa fie la fel de imperfect. |
||
Lady_Di Postat pe 16 Decembrie 2010 15:53 |
||
De la: reyya, la data 2010-12-16 15:48:55Amanta sa se gandeasca ca ala are acasa o nevasta??? :-)) Da ..ala e asa...batut de vant , de soarta...nedotat cu creier ?? ce treaba are amanta sa-i poarte aluia de grija pt ce are acasa ?:-)) Nu - ala e dotat cu tot ce-i trebuie - si vrea cat mai multe de la viata - o femeie acasa sa-l ingrijeasca, una in deplasare sa-i satisfaca nevoia de diversitate. Nu-i vorba sa-i poarte de grija nevestei - cat sa simta compasiune pentru o alta femeie. Ce prioritati are o amanta ca sa fie amanta si nu o femeie libera intr-o relatie cu un alt barbat liber? Eu prin amanta inteleg o femeie care are o relatie cu un barbat insurat. |
||
Lady_Di Postat pe 16 Decembrie 2010 15:57 |
||
lady, esti de-a dreptul hilara! `femeia aia de acasa` nu e nici pe departe amarata, in sensul unei suferinte reale, de inteles si de compatimit! `femeia aia de acasa` nu-si doreste sa moara, te rog, nu fi caraghioasa si nu pica in melodrama de doi bani gauriti! ci, orgoliul i-a fost, chipurile, atat de lezat, incat isi doreste sa poata omori pe cineva, in speta pe amanta sau pe `fufa`, cum sunt `alintate` de catre nevestele alese, cuvioase, intelepte si prea distinse. `femeia aia de acasa`, daca si-ar folosi materia cenusie cu sens, ar intelege ca nu e posesoarea niciunui alt om, ca urmare, nici a barbatului ei si, in consecinta nu are drept de viata si de moarte asupra-i ori a altcuiva. ar face bine sa se calmeze si sa gestioneze situatia, tinand cont de faptul ca nu e vorba de o competitie a vanitatilor, ci de o simpla, dar netagaduita perspectiva ce presupune alegere. e-adevarat, oamenii pot fi datori moral altora, dar nu le datoreaza viata, alegerile, sperantele, nazuintele, dorintele. si nimeni nu are dreptul sa speculeze, impingand in absurd si in ingretosare, aceasta aza-zisa datorie morala. iar cele `de acasa` ar face mai bine sa renunte la orgoliu si victimizare si, mai ales, la santaj emotional si sa faca ceva care sa le ridice cu-adevarat deasupra intregii mizerii create. sa se reevalueze si sa se respecte pe ele insele, ca sa poata fi respectate de altii si credibile in fata altora. | ||
esme Postat pe 16 Decembrie 2010 15:58 |
||
Reyya, Lady se intreba daca nu se gandeste ala sau amanta ca are pe una acasa care sufera... Lady, daca-l prinzi odata si-l ierti, va face si a doua oara, el daca vrea sa te insele nu se gandeste ca tu esti o femeie da casa, nu se gandeste ca-i speli, calci, ii faci mancare ca aveti facturi de paltit, si de fapt impreuna trebuie sa le platiti, unul sau una care calca stramb nu se gandeste la astea ma duc sa bat un cui |
||
Laura_M Postat pe 16 Decembrie 2010 15:58 |
||
TOTI NE NASTEM LIBERI , NIMENI NU APARTINE NIMANUI ,,calatoria relatiei " IN DOI ar trebui sa ne faca placere . Cand lucrurile o iau in derapaj ...(se intampla din pacate asta ) nu va imbatati cu apa rece! | ||
reyya Postat pe 16 Decembrie 2010 16:02 |
||
De la: esme, la data 2010-12-16 15:58:02lady, esti de-a dreptul hilara! `femeia aia de acasa` nu e nici pe departe amarata, in sensul unei suferinte reale, de inteles si de compatimit! `femeia aia de acasa` nu-si doreste sa moara, te rog, nu fi caraghioasa si nu pica in melodrama de doi bani gauriti! ci, orgoliul i-a fost, chipurile, atat de lezat, incat isi doreste sa poata omori pe cineva, in speta pe amanta sau pe `fufa`, cum sunt `alintate` de catre nevestele alese, cuvioase, intelepte si prea distinse. `femeia aia de acasa`, daca si-ar folosi materia cenusie cu sens, ar intelege ca nu e posesoarea niciunui alt om, ca urmare, nici a barbatului ei si, in consecinta nu are drept de viata si de moarte asupra-i ori a altcuiva. ar face bine sa se calmeze si sa gestioneze situatia, tinand cont de faptul ca nu e vorba de o competitie a vanitatilor, ci de o simpla, dar netagaduita perspectiva ce presupune alegere. e-adevarat, oamenii pot fi datori moral altora, dar nu le datoreaza viata, alegerile, sperantele, nazuintele, dorintele. si nimeni nu are dreptul sa speculeze, impingand in absurd si in ingretosare, aceasta aza-zisa datorie morala. iar cele `de acasa` ar face mai bine sa renunte la orgoliu si victimizare si, mai ales, la santaj emotional si sa faca ceva care sa le ridice cu-adevarat deasupra intregii mizerii create. sa se reevalueze si sa se respecte pe ele insele, ca sa poata fi respectate de altii si credibile in fata altora. Nimeni nu apartine nimanui este foarte adevarat - dar ... odata ce ai ales sa te casatoresti ai facut niste promisiuni - pe care esti indreptatita sa crezi ca el le respecta. Femeile de acasa se respecta si isi respecta partenerii si indatoririle. Nu-ti imagina ca o femeie inselata are neaparat tenul imbacsit de prajeala, parul slinos si netuns, unghiile rupte si neingrijite. Poate fi o femeie foarte frumoasa, foarte desteapta, cu o cariera si totusi sa fie inselata pentru ca sunt multe "fufe" care se ofera pentru o cina |
||
Lady_Di Postat pe 16 Decembrie 2010 16:04 |
||
Lady, ce zici de amanti, cand o femeie si un barbat sunt amanti dar fiecare mai au si pe cineva acasa, si copii? | ||
Laura_M Postat pe 16 Decembrie 2010 16:05 |
||
care promisiuni Lady? in biserica, atunci cand te casatoresti? ma lasi, sunt putini care tin cont de niste aspecte, pentru altii sunt doar niste formalitati, mai ales in ziua de azi, crede-ma, pe an vad 20 de miri si fiecare au povestile lor, nu toti se iubesc asa cum pretind ca o fac, multi vor sa scape de toate hartoagele, sa ajunga la restaurant si gata, mai mult femeia tine de toate astea, pentru ea conteaza detaliile, pentru barbati mai putin | ||
Laura_M Postat pe 16 Decembrie 2010 16:10 |
||
De la: Lady_Di, la data 2010-12-16 16:04:55De la: esme, la data 2010-12-16 15:58:02lady, esti de-a dreptul hilara! `femeia aia de acasa` nu e nici pe departe amarata, in sensul unei suferinte reale, de inteles si de compatimit! `femeia aia de acasa` nu-si doreste sa moara, te rog, nu fi caraghioasa si nu pica in melodrama de doi bani gauriti! ci, orgoliul i-a fost, chipurile, atat de lezat, incat isi doreste sa poata omori pe cineva, in speta pe amanta sau pe `fufa`, cum sunt `alintate` de catre nevestele alese, cuvioase, intelepte si prea distinse. `femeia aia de acasa`, daca si-ar folosi materia cenusie cu sens, ar intelege ca nu e posesoarea niciunui alt om, ca urmare, nici a barbatului ei si, in consecinta nu are drept de viata si de moarte asupra-i ori a altcuiva. ar face bine sa se calmeze si sa gestioneze situatia, tinand cont de faptul ca nu e vorba de o competitie a vanitatilor, ci de o simpla, dar netagaduita perspectiva ce presupune alegere. e-adevarat, oamenii pot fi datori moral altora, dar nu le datoreaza viata, alegerile, sperantele, nazuintele, dorintele. si nimeni nu are dreptul sa speculeze, impingand in absurd si in ingretosare, aceasta aza-zisa datorie morala. iar cele `de acasa` ar face mai bine sa renunte la orgoliu si victimizare si, mai ales, la santaj emotional si sa faca ceva care sa le ridice cu-adevarat deasupra intregii mizerii create. sa se reevalueze si sa se respecte pe ele insele, ca sa poata fi respectate de altii si credibile in fata altora. Lady D, sa le luam pe rand : 1.Esti de acord ca nimeni nu apartine nimanui , ma bucur. 2. Alegerea de a te casatori iti apartine ....casatoria este o institutie civila , nimic mai mult , vezi art 31 , cod familiei 3 ,,PROMISIUNI " ...cat dureaza astea ?? in ce conditii ai facut acele promisiuni ? mai corespund conditiile de atunci cu cele din prezent ? esti fericita langa cel caruia i-ai facut promisiunile ? dar el langa tine ? ,,Indatoriri " in iubire ???? ,,INDATORIRI" , un termen de natura sa te puna pe fuga inca din start. 4 Oricine din acea relatie , casatorie ...atunci cand ajunge sa sufere ..rupe orice tip de legamant , promisiune , indatorire...Fericirea ne-o facem noi .... |
||
reyya Postat pe 16 Decembrie 2010 16:12 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
premium naseem medical centre | medical clinic in doha | Qatar | 1 | De la: garbo_500066 24 Iunie 2019 09:59 |
topic de caterinca / user 027119 / sa vedem ce tare esti? | 38 | De la: salbatica_sexy 20 Decembrie 2009 17:52 |
hellou | 1 | De la: hermosa20 28 Iunie 2012 15:25 |
|
||
produse cosmetice Mineralium de la Marea Moarta | 1 | De la: garbo_5291 4 Iulie 2012 16:48 |
Cum credeti ca arata urmatoarele specimene? | 191 | De la: bestia_luptatoare 20 Decembrie 2009 17:05 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice