sunt amanta

�Dragostea nu �nseamn� a te uita lung unul la cel�lalt, ci a te uita �mpreun� �n aceea�i direc�ie.� (Antoine de Saint-Exupery) :-)
reyya
Postat pe 16 Decembrie 2010 16:19
Eu cred in responsabilitate si bun simt - plus ca sotul infidel nu rupe relatia veche ci pur si simplu o tine in pararlel.
Lady_Di
Postat pe 16 Decembrie 2010 16:22
in asta crezi tu Lady Di ( e corect ) dar nu obligatoriu si cel de langa tine :-)
reyya
Postat pe 16 Decembrie 2010 16:25
,,Sa iubesti implica riscul de a nu fi iubit inapoi. Sa speri implica riscul de a fi ranit. Sa incerci inseamna sa risti sa dai gres, dar riscuile trebuie asumate, deoarece cel mai mare risc in viata e sa nu-ti asumi niciun risc"
reyya
Postat pe 16 Decembrie 2010 16:27
De la: Laura_M, la data 2010-12-16 15:58:03Reyya, Lady se intreba daca nu se gandeste ala sau amanta ca are pe una acasa care sufera...

Lady, daca-l prinzi odata si-l ierti, va face si a doua oara, el daca vrea sa te insele nu se gandeste ca tu esti o femeie da casa, nu se gandeste ca-i speli, calci, ii faci mancare ca aveti facturi de paltit, si de fapt impreuna trebuie sa le platiti, unul sau una care calca stramb nu se gandeste la astea

ma duc sa bat un cui

da' cine te pune sa calci si sa faci mancare?
ori faci pt tine, ca asa vrei, ori mai bine nu faci, decat sa-i scoti ochii pe urma
zambila
Postat pe 16 Decembrie 2010 16:28
De la: reyya, la data 2010-12-16 16:25:13in asta crezi tu Lady Di ( e corect ) dar nu obligatoriu si cel de langa tine :-)

Aici era vorba despre amante - despre ideea ca "sunt amanta" si ce parere aveti despre asta. parerea despre sotul infidel am spus-o printre randuri. Stii care e ideea cei mai multi barbati insurati se mandresc cu familiile lor, cu copiii, cu realizarile materiale, nepoti la o bucata de vreme - si nu le e deloc usor sa renunte la statutul de barbat insurat si responsabil. Dar n-ar renunta nici la viata de aventurier - fiecare barbat ( si cred si destule femei) isi doresc sa le fie recunoscut famrecul, isi doresc sa retraiasca tineretea, libertatea. Si aici parerea mea e ca sunt ajutati de complicitatea acestor femei dispuse sa fie amante.
Nu sunt impotriva divortului - nu maimerge relatia, lebada cu care te-ai insurat s-a transformat intr-o gasca grasa, ceva nu-ti mai place - ok - divorteaza si reia-ti viata de burlac in cautarea lebedei. dar prea multi barbati se plimba falosi cu nevasta la brat, cu copiii si cum au ocazia isi fac de cap c cate una disponibila cum am spus pentru o cina si o bijuterie ieftina.
Lady_Di
Postat pe 16 Decembrie 2010 16:33
De la: zambila, la data 2010-12-16 16:28:16
De la: Laura_M, la data 2010-12-16 15:58:03Reyya, Lady se intreba daca nu se gandeste ala sau amanta ca are pe una acasa care sufera...

Lady, daca-l prinzi odata si-l ierti, va face si a doua oara, el daca vrea sa te insele nu se gandeste ca tu esti o femeie da casa, nu se gandeste ca-i speli, calci, ii faci mancare ca aveti facturi de paltit, si de fapt impreuna trebuie sa le platiti, unul sau una care calca stramb nu se gandeste la astea

ma duc sa bat un cui

ori faci pt tine, ca asa vrei, ori mai bine nu faci, decat sa-i scoti ochii pe urma

Doamne iarta-ma nu faci ca sa scoti ochii nimanui - ci pentru ca pur si simplu statutul de femeie maritata vine si cu obligatii - asa cum si statutul de barbat insurat vine cu obligatii.

Si ce ma mai enerveaza e ca dupa o varsta cand se satura de aventuri si de amante, cand sunt batrani si bolnavi stau cu nevasta si-si amintesc cate au facut pentru ele. Si sunt mandri de familia pe care o au in jurul lor - copii, nepoti. Uitand necazurile pe care le-au facut nevestelor inselate.
Nu te obliga nimeni sa te casatoresti - dar daca o faci ... exista reguli. ca ne plac sau nu ne plac.
Lady_Di
Postat pe 16 Decembrie 2010 16:37
De la: reyya, la data 2010-12-16 16:27:00,,Sa iubesti implica riscul de a nu fi iubit inapoi. Sa speri implica riscul de a fi ranit. Sa incerci inseamna sa risti sa dai gres, dar riscuile trebuie asumate, deoarece cel mai mare risc in viata e sa nu-ti asumi niciun risc"

Corect - dar cand ai ajuns la casatorie - ai trecut de aceasta perioada. Casatoria nu e o gluma, nu e o bucata de hartie care iti schimba numele.
Lady_Di
Postat pe 16 Decembrie 2010 16:39

ma duc sa bat un cui

plus ca ...daca gatesti prea des risti sa-ti strici si silueta...il bagi pe fructe si legume :-))
reyya
Postat pe 16 Decembrie 2010 16:42
De la: Lady_Di, la data 2010-12-16 16:39:08
De la: reyya, la data 2010-12-16 16:27:00,,Sa iubesti implica riscul de a nu fi iubit inapoi. Sa speri implica riscul de a fi ranit. Sa incerci inseamna sa risti sa dai gres, dar riscuile trebuie asumate, deoarece cel mai mare risc in viata e sa nu-ti asumi niciun risc"

Corect - dar cand ai ajuns la casatorie - ai trecut de aceasta perioada. Casatoria nu e o gluma, nu e o bucata de hartie care iti schimba numele.

eu cred ca unicul fenomen ireversibil e Moartea...in rest, totul e relativ...
reyya
Postat pe 16 Decembrie 2010 16:44
De la: reyya, la data 2010-12-16 16:44:49

Absolut - dar sa ne amintim ca amantul e inca insurat.
Lady_Di
Postat pe 16 Decembrie 2010 16:47
Offf,cand aud cazuri d`astea, ma groaza,ca am si eu barbat si tare mi-e frica sa n-o ia razna la batranete

Un barbat poate sa insele odata(sau de mai multe ori)in relatii pasagere de-o noapte si alta e sa aiba o amanta stabila.....Refuz sa cred ca un barbat care-si iubeste sotia o poate insela de`alungul lunilor/anilor cu ACEASI femeie.Intre ei se formeaza un atasament,relatia devine identica cu cea pe care a avut-o cu sotia intainte de casatorie.
Barbatii astia au sentimentele alterate,nu stiu de capu`lor,sunt incapabili sa ia o decizie....

Nu de multe ori mi-a fost dat sa aud ''le iubesc pe amandoua'',nu inteleg cum vine asta...

Cat despre faptul ca amanta nu se gandeste la sotie,hai sa fim seriosi,e ca si cand am spune''vanzatorul asta nu se gandeste si la mine sa-mi ''vanda''pantofii astia pe gratis?!''

Pe mine daca m-ar insela ar fi in totalitate vina lui.Nu este nici o femeie obligata sa aiba grija de casnicia mea,daca boului nu-i pasa,cum sa am pretentia sa-i pese unei straine?Sa-i fie mila de mine...?Nuuuuu,lasa-i sa-si urmeze obtiunile,eu as sti ca tre` sa-mi iau talpasita.
Cine inseala odata o face si a doua oara,si oricat ai incerca sa repari ceva,niciodata nu vei mai avea ce-ai avut candva,cand increderea a fost pierduta........

garbo179808
Postat pe 16 Decembrie 2010 17:01
De la: Lady_Di, la data 2010-12-16 15:21:30Eu nu stiu cum poate o femeie sa se complaca in situatia de a fi amanta cuiva. Cum nu se gandeste cat rau ii face altei femei. Cum te poti bucura sa stai in bratele unui barbat cand te gandesti ca amarata aia sufera acasa si-si doreste sa moara. Cum poti iubi un barbat care face asa ceva unei alte femei? Ce l-ar opri vreodata sa-ti provoace tie aceeasi suferinta?

Lady, vrei un raspuns real? Ei bine, se gindeste. Evident ca se gindeste ca ii face rau alte femei, si chiar se simte fericita pentru asta - si stii de ce? Pentru ca la rindul ei are nopti de singuratate, in care si-l dorste pentru ea si nu il are. Si la un moment dat singuratatea si intrebarea "ce are in plus fata de mine de nu poate sa o lase"e mai importanta decit barbatul in sine - care, in majoritatea cazurilor, e doar un bou. Numai ca pina si un bou poate specula perfect situatia, si poate specula perfect orgoliile si frustrarilor ambelor pentru a obtine o situatie privilegiata- in sfarsit semizeul s-a intors LA MINE. Uite ca, totusi, pe mine ma iubeste...
E un cerc vicios pe care e foarte greu sa il rupi. Pentru ca iti sapa increderea ta in tine, ca femeie. Nu il ai niciodata suficient pentru tine, intotdeauna e o alta care il revendica - si numai mila nu simti fata de ea, in cel mai bun caz nu simti nimic. Il ai totusi suficient cit sa iti zgaraie sufletul din cind in cind, cind incepi sa te vindeci de el.
Cam asta e situatia de amanta. Cam asta e relatia intre cele doua femei care, zici tu, ar trebui sa se gindeasca una la alta.... Evident ca se gindesc. Tot timpul se gindesc... Dar nu vrei sa stii in ce mod.
Si, asa cum spuneam, majoritatea celor la mijloc in situatia asta sint fundamental defecti: ei. Nu tu, nu cealalta. Cind constientizezi vinovatul, poate te intorci impotriva lui - poate nu, constientizezi si ca atit poate, asa e el creat - dar de cealalta nu iti va fi precis mila niciodata.
quasaria
Postat pe 16 Decembrie 2010 18:39
nene, cand se termina, se termina.

mai bine sansa unei noi relatii decat cu mortu-n papusoi, si cu poponeatza-n doua luntri..sa astepti franturi de sentimente ..

viata-i scurta, fetele, si credeti-ma destui barbati , cand pleaca unul care minte si inseala, ai de castigat, nu de pierdut

si intotdeauna intrebati-va ce vreti voi de la barbatul acela si nu ce vrea el de la voi
Freya_
Postat pe 16 Decembrie 2010 19:06
De la: reyya, la data 2010-12-16 16:19:35�Dragostea nu �nseamn� a te uita lung unul la cel�lalt, ci a te uita �mpreun� �n aceea�i direc�ie.� (Antoine de Saint-Exupery) :-)

sora_ilsi
Postat pe 16 Decembrie 2010 21:35
De la: reyya, la data 2010-12-16 16:19:35�Dragostea nu �nseamn� a te uita lung unul la cel�lalt, ci a te uita �mpreun� �n aceea�i direc�ie.� (Antoine de Saint-Exupery) :-)

aia n-o fi parteneriat?
quasaria
Postat pe 16 Decembrie 2010 22:07
De la: reyya, la data 2010-12-16 16:42:00

ma duc sa bat un cui

plus ca ...daca gatesti prea des risti sa-ti strici si silueta...il bagi pe fructe si legume :-))

reya fata mea esti dusa rau de tot dute si cumpara-ti o oglinda si priveste in ea probabil no sa-ti placa ceeea ce vezi dar asta e nu esti tu de vina ci persoana din oglinda
klaus77
Postat pe 16 Decembrie 2010 22:07
De la: quasaria, la data 2010-12-16 18:39:48
De la: Lady_Di, la data 2010-12-16 15:21:30Eu nu stiu cum poate o femeie sa se complaca in situatia de a fi amanta cuiva. Cum nu se gandeste cat rau ii face altei femei. Cum te poti bucura sa stai in bratele unui barbat cand te gandesti ca amarata aia sufera acasa si-si doreste sa moara. Cum poti iubi un barbat care face asa ceva unei alte femei? Ce l-ar opri vreodata sa-ti provoace tie aceeasi suferinta?

Lady, vrei un raspuns real? Ei bine, se gindeste. Evident ca se gindeste ca ii face rau alte femei, si chiar se simte fericita pentru asta - si stii de ce? Pentru ca la rindul ei are nopti de singuratate, in care si-l dorste pentru ea si nu il are. Si la un moment dat singuratatea si intrebarea "ce are in plus fata de mine de nu poate sa o lase"e mai importanta decit barbatul in sine - care, in majoritatea cazurilor, e doar un bou. Numai ca pina si un bou poate specula perfect situatia, si poate specula perfect orgoliile si frustrarilor ambelor pentru a obtine o situatie privilegiata- in sfarsit semizeul s-a intors LA MINE. Uite ca, totusi, pe mine ma iubeste...
E un cerc vicios pe care e foarte greu sa il rupi. Pentru ca iti sapa increderea ta in tine, ca femeie. Nu il ai niciodata suficient pentru tine, intotdeauna e o alta care il revendica - si numai mila nu simti fata de ea, in cel mai bun caz nu simti nimic. Il ai totusi suficient cit sa iti zgaraie sufletul din cind in cind, cind incepi sa te vindeci de el.
Cam asta e situatia de amanta. Cam asta e relatia intre cele doua femei care, zici tu, ar trebui sa se gindeasca una la alta.... Evident ca se gindesc. Tot timpul se gindesc... Dar nu vrei sa stii in ce mod.
Si, asa cum spuneam, majoritatea celor la mijloc in situatia asta sint fundamental defecti: ei. Nu tu, nu cealalta. Cind constientizezi vinovatul, poate te intorci impotriva lui - poate nu, constientizezi si ca atit poate, asa e el creat - dar de cealalta nu iti va fi precis mila niciodata.

draga quasaria se numeste egoism si se intalneste la foarte multe persoane nu mai conteaza altii sau ce cred altii sau ce simt altii asa ca cine vrea sa-sai respacte sotul sau sotia bine cine nu treaba lui si traba celuia care acccepta s stea cu el sau ea
klaus77
Postat pe 16 Decembrie 2010 22:11
De la: garbo179808, la data 2010-12-16 17:01:28Offf,cand aud cazuri d`astea, ma groaza,ca am si eu barbat si tare mi-e frica sa n-o ia razna la batranete

Un barbat poate sa insele odata(sau de mai multe ori)in relatii pasagere de-o noapte si alta e sa aiba o amanta stabila.....Refuz sa cred ca un barbat care-si iubeste sotia o poate insela de`alungul lunilor/anilor cu ACEASI femeie.Intre ei se formeaza un atasament,relatia devine identica cu cea pe care a avut-o cu sotia intainte de casatorie.
Barbatii astia au sentimentele alterate,nu stiu de capu`lor,sunt incapabili sa ia o decizie....

Nu de multe ori mi-a fost dat sa aud ''le iubesc pe amandoua'',nu inteleg cum vine asta...

Cat despre faptul ca amanta nu se gandeste la sotie,hai sa fim seriosi,e ca si cand am spune''vanzatorul asta nu se gandeste si la mine sa-mi ''vanda''pantofii astia pe gratis?!''

Pe mine daca m-ar insela ar fi in totalitate vina lui.Nu este nici o femeie obligata sa aiba grija de casnicia mea,daca boului nu-i pasa,cum sa am pretentia sa-i pese unei straine?Sa-i fie mila de mine...?Nuuuuu,lasa-i sa-si urmeze obtiunile,eu as sti ca tre` sa-mi iau talpasita.
Cine inseala odata o face si a doua oara,si oricat ai incerca sa repari ceva,niciodata nu vei mai avea ce-ai avut candva,cand increderea a fost pierduta........

daca barbatul te iseala cu mai multe femei e doar o problema legata de sex si ai si tu vina ta ca femeie dar printr-o simpla discutie sa-r putea rezolva totul daca te inseala cu o singura femeie atunci e o problema grava femeia aia ai ofere ceva mai mult decat sex acum gandeste-te tu ce anume dar si aici e putin vina ta barbatulu-i tau ai lipseste ceva dar si asta se paote rezolva pintr-o mica discuitie asta e de fapt problema cuplurilor....comunicarea .....amanta stie sa asculte linistita dar nevasta nu ...daca vreti sa n u va fuga barbatii pe la altele incercati sa-i mai ascultati ca si ei au probleme si de aceea exista si sotie ca sa-i ajute in problemele lor ....daca nu ai vor ajuta amantele.....asa ca voi femeilor care aveti barbati care isi au amante nu ei sunt de vina ci voi ca nu aveti"timp" sa-i ascultati....in definitiv rufele se spala in familie
klaus77
Postat pe 16 Decembrie 2010 22:20
De la: reyya, la data 2010-12-16 16:44:49

draga reyya nu te obliga nimeni sa iubesti si chiar daca iubesti o faci pur si simplu fara pretentia de a primi ceva inapoi iubire sau altceva,daca speri speri ca vrei nu te oblga nimen,isa incerci la fel,esti prea lasa fata mea vrei doar sa castigi....dar......daca vrei sa castigi si sa te ucuri de cva trebe sa joci ca castigi sau pierzi face parte din viata si trebe sa le accepti pe amindoua cu pace insuflet...........iarba te calmeaza pe moment....convulsiile vin mai tarziu
klaus77
Postat pe 16 Decembrie 2010 22:26
q.e.d.
sora_ilsi
Postat pe 17 Decembrie 2010 00:34
De la: quasaria, la data 2010-12-15 22:05:16pusastef, nu. Sotul nu o inseala pentru ca este obosita. Sotul o inseala pentru ca este un dobitoc care nu stie ce inseamna sa iubeasca pe altcineva in afara de el insusi. De aia inseala. Daca el n-ar fi fundamental defect, si n-ar mai suporta-o asa obosita, s-ar gindi la ce e de facut. Pot sa o ajut? Pot sa ma ajut? Putem trece impreuna peste asta? Si, daca ajunge la concluzia ca nu, i-ar spune uite care e treaba nevasta, nu mai merge caruta. Hai sa ne vedem fiecare de treaba. Si dupa aia, abia dupa aia, si-ar cauta pe altcineva.
Modul in care functioneaza un om care inseala - barbat sau femeie - e altul: sint EU nefericit. EU merit mai mult, drept urmare EU o sa iau mai mult - de unde pot, iar restul - nevasta si problemele ei, aia noua si problemele pe care i le creez si aleia - n-au absolut nici o importanta. Las'ca supravietuiesc ele... Mie sa imi fie bine.
E chestiune de egoism sa te doara in paispe ce le faci celor de linga tine, pe principiul ca tu vrei sa iti faci viata mai apetisanta.

Deci cauza este EL, cauza nu e faptul ca in viata se intimpla si bune si rele.

Ai mare dreptate!!! Dar cand ai vazut tu un barbat sa-si puna neuronii pe bigudiuri ca sa scoata o idee de genul asta??? Or fi existand??? Nevestele sunt pt ei a doua mama care cik tre sa-i iubeasca neconditionat si tre sa-i accepte asa cum sunt!!! De-abia odata cu amanta vine distractia!!!!
pusastef
Postat pe 17 Decembrie 2010 08:35
De la: eladaela, la data 2010-12-15 23:46:56pusastef...daca erai barbat sigur nu iti placea cum gandeste Quasaria
ptr ca ea gandeste"sanatos"
nu cred ca barbatii asta vor,sau cel putin majoritatea..

Se poate!!! Dar mi-am dorit de multe ori sa fiu barbat!!! Ca sa pot face ce vreau ( cum fac ei) si nu mereu numai ce trebuie ( cum facem noi)!!!
Si cand ne-or supara barbatii tare de tot sa vezi matriarhat atunci!!! Ati vazut filmul America 3000? O punem pe Quasaria sef de trib iar pe mine sa ma lasati sa fiu calaul!!!!!!
Intai le tai capul de jos ca sa-i ucid psihic si apoi capul de sus!!!!
pusastef
Postat pe 17 Decembrie 2010 08:43
De la: JagaJaga, la data 2010-12-16 13:40:05Dar dragelor, nevasta inselata, care nu accepta tradarea si pleaca spunand " bye bye, nu mai suport, am demnitate dom-le" ce va face toata viata? Traieste acolo "pe picioarele ei" cum ati mentionat, (de parca ar fi vorba numai de suport financiar) , da se descurca, dar oare nu ajunge si ea sa caute sa-si satisfaca nevoile !? Mai poate iubi sau nu, de cele mai multe ori NU, ajunge tot amanta.Cate femei nu fac asta fiindca au fost tradate si au avut curaj, poate nebunia de a spune "am demnitate, nu suport" si au plecat.Rareori se recasatoresc.Daca se intampla, mai mult ca sigur au o casnicie defecta.Increderea in omul de langa tine e afectata vesnic, astepti doar momentul cand din nou vei fi in aceiasi postura.Nevasta inselata.
E un cerc vicios, ajung amante poate mai rele decat cele care fac asta de la 18 ani.Categoria de neveste inselate devenite amante isi mai si justifica statutul.Ma razbun, alta mi-a distrus casnicia, nu-mi pasa nici mie de altele.Se razbuna si pe prostul de amant, storcandu-l de bani si bunuri, ca barbatii" este" porci toti si merita sa-ti bati joc de ei. Imi place cum gandeste Q.E atat de lucida si in putine cuvinte spune esenta in toate.

Fetelor !!! Am descoperit un barbat care are neuronii intacti!!!!! Ai dreptate si tu Jaga-Jaga , dar pana nu te afli intr-o anumita situatie nu stii cum este!!! Poti doar sa presupui!!! Intr-un anumit moment , cand iti este greu zici ca este mai bine altfel!!! Cand ajungi altfel zici ca poate era mai bine ca la inceput!!! Suntem intr-o continua cautare a fericirii si de aceea ratacim pe o mie de carari, poate poate dam peste ea!!! Si de ce credeti ca intervin amantele intr-o casnicie??? Pentru ca le e greu singure!!! Iar nevestele suparate de ce fug dintr-o casnicie? Pentru ca le e greu cu barbatii lor!!! Deci cea dinauntrul casniciei vrea afara iar cea de afara vrea inauntru!!!! De aceea parerile sunt impartite !!! Si mai depinde si de experienta de viata a fiecaruia!!! Exista ( cred) si casnicii fericite!!!
pusastef
Postat pe 17 Decembrie 2010 08:58
De la: Lady_Di, la data 2010-12-16 15:53:36Nu stiu cum sunt amantele care se respecta si cele care nu se respecta - eu cred ca o femeie care se respecta nu ajunge amanta -
Dar eu sa-l prind pe barbatul meu ca "surmenat" de faptul ca ma vede calcand si spaland si gatind - ca sa fac economie in casa - se duce si-i da bani unei amante nu cred ca as reactiona foarte elegant. Nu iti mai satisfac dorintele, nu sunt femeia pe care o vrei langa tine la bine si la rau - liber baiatule - dar nu imi spune ca totul e in regula si tu iti faci de cap prin asternuturi straine. Nu m-as agata de el nici o secunda. Daca l-as prinde ca a "alunecat " o data si regreta derapajul - poate as lua in considerare sa trec peste povestea asta. Dar n-as accepta niciodata cronicizarea situatiei. Indiferent cat de mult l-as iubi si indiferent cat de frica mi-ar fi ca urmatorul o sa fie la fel de imperfect.

Da-l pe mana mea , lady_Di!!!!
pusastef
Postat pe 17 Decembrie 2010 09:04
mai pusa..da'ce sadica esti astazi mami
hai sa fim mai bune...vine Craciunul,e luna cadourilor....
eladaela
Postat pe 17 Decembrie 2010 09:41
eu stiu daca o fi bine sa ma puneti tocmai pe mine sef de trib? Ca nu cred ca mai apucati sa omoriti voi nimic in cazul asta... Nu de altceva, dar dintre toate persoanele care au postat pe aici, probabil am problemele cele mai mari in momentul asta legate de fidelitate, fidelizare si alegeri....
quasaria
Postat pe 17 Decembrie 2010 10:13
chiar ........ sa-i faca sotia si amantei un cadou ......... ce????????? poate ii trimite sotul ............de tot , cu tot cu defecte si datorii

Quasaria ...........mai bine cu probleme de astea decat cu tot ...................( zi-i cum vrei ) la usa......
jeanette40
Postat pe 17 Decembrie 2010 10:14
De la: quasaria, la data 2010-12-15 23:37:36floare, cam inversunata... ai vreo nesiguranta, ceva?
sincer quasi nup si daaacaaaa prin absurd s-ar intampla ca viata ni stii cu ce vine .....mi-as reveni si mi-as vedea mai departe de viata si la cat sant de dracoasa sigur as gasi o victima sa -mi ofere orgasmele necesare siiiii ar fi musai singur si neinsurat paaai sa fie vaduv sa premeasca si fosta fumeie ceva
floare_cu_colti
Postat pe 17 Decembrie 2010 15:00
De la: quasaria, la data 2010-12-15 23:37:36floare, cam inversunata... ai vreo nesiguranta, ceva?
sincer quasi nup si daaacaaaa prin absurd s-ar intampla ca viata ni stii cu ce vine .....mi-as reveni si mi-as vedea mai departe de viata si la cat sant de dracoasa sigur as gasi o victima sa -mi ofere orgasmele necesare siiiii ar fi musai singur si neinsurat paaai sa fie vaduv sa premeasca si fosta fumeie ceva
floare_cu_colti
Postat pe 17 Decembrie 2010 15:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vineri 21 Decembrie2012 o zi fericita ! 3 De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 22:22
Dumnezeu doreste ca tu sa castigi!!! 39 De la: casperphantom 7 Noiembrie 2010 08:43
indrumare 1 De la: carmen_bebelus 9 Ianuarie 2011 12:24
Rugaciune la Sf. Marta (novena) 11 De la: garbo159660 18 Ianuarie 2016 00:39
Concurs lenjerie de pat 3 De la: Jojolin 23 Septembrie 2010 16:19
Setari Cookie-uri