De la: quasaria, la data 2010-12-15 23:37:36floare, cam inversunata... ai vreo nesiguranta, ceva?sincer quasi nup si daaacaaaa prin absurd s-ar intampla ca viata ni stii cu ce vine .....mi-as reveni si mi-as vedea mai departe de viata si la cat sant de dracoasa sigur as gasi o victima sa -mi ofere orgasmele necesare siiiii ar fi musai singur si neinsurat paaai sa fie vaduv sa premeasca si fosta fumeie ceva oooooo inghetat siiiii netuuuuuuuu |
||
floare_cu_colti Postat pe 17 Decembrie 2010 15:07 |
||
---|---|---|
Ti-a cam tremurat mana. Na. Parca ce-ai sa spui si tu. | ||
Doara Postat pe 17 Decembrie 2010 17:31 |
||
chiar ns de ce criticati atat..nu suneti pusi in situatie si va dati cu parerea degeaba..dak s-a intamplat asta este..se intampla se te indragosteti de un barbat insurat,sau care are o alta relatie...mi s-a intamplat si mie...am stat 5 ani cu persoana respectiva si nu a fost tocmai bine..e normal k am suferit deoarece nu avea tot timpul pentru mine...acum este insurat si tot continuam pentru ca ne iubim.,si mi-a demonstrat k ma iubeste,am trait clipe frumoase impreuna..eu te sfatuiesc sa continui un timp sa vezi ce se intampla si dupa care sa te gandesti dak merita sa renunti sau nu...dar ar fi mai bine sa termini daca vrei sa ai o viata normala si fara suferinte,si sa iti gasesti nun tata pentru copilul tau(daca am inteles eu bine ca nu mai ai sot)mult noroc si ai grija de tine.(mi-ar place sa mai vb si pe mess daca vrei,persoanele de pe acest forum sunt foarte rautacioase dar nu le da atentie,vb fara cunoastinta de cauza)pop | ||
|
||
Putin_Simpatica Postat pe 17 Decembrie 2010 17:57 |
||
na ca tre sa fi asa ca ele ca sa le critici .........da astea asa ca voi va pupati in fund ca santeti la fel | ||
floare_cu_colti Postat pe 17 Decembrie 2010 18:09 |
||
De la: Doara, la data 2010-12-17 17:31:18Ti-a cam tremurat mana. Na. Parca ce-ai sa spui si tu.AM SCRIS APASAAAT |
||
floare_cu_colti Postat pe 17 Decembrie 2010 18:10 |
||
De la: Putin_Simpatica, la data 2010-12-17 17:57:14....(mi-ar place sa mai vb si pe mess daca vrei,persoanele de pe acest forum sunt foarte rautacioase dar nu le da atentie,vb fara cunoastinta de cauza)pop ai tu certitudinea ca vb "fara cunostinta de cauza"? Probabil asa cum ai certitudinea ca "te iubeste". Si, daca te iubeste, de ce nu e cu tine? E o intrebare simpla... nu trebuie sa imi raspunzi. Doar sa te gindesti daca aia in necunostinta de cauza nu esti tu. |
||
quasaria Postat pe 17 Decembrie 2010 18:46 |
||
nu trebuie sa fii in cuncostinta de cauza ca sa-ti dai cu parerea simpatico (cine zice?) cati ani ai donsoara? |
||
Laura_M Postat pe 17 Decembrie 2010 19:14 |
||
imi pare rau nu am intrat pe forum sa ma iau de nimeni,fata vroia doar un sfat nu parerile voastre rautacioase.am intrat sa imi spun parerea si va multumesc celor kre a-ti incercat sa imi dati sfaturi dar chiar nu am nevoie,stiu ce am de facut si k sa raspund la toate intrebarile am 20 de ani | ||
Putin_Simpatica Postat pe 17 Decembrie 2010 21:58 |
||
ooooo pai n-ai nevoie de sfaturi la varsta asta tati.. |
||
roby_cado Postat pe 17 Decembrie 2010 22:02 |
||
De la: roby_cado, la data 2010-12-17 22:02:09ooooospunei ROBYca de practica are ea nevoie |
||
floare_cu_colti Postat pe 17 Decembrie 2010 22:40 |
||
De practica ai tu nevoie, mamica! Nah, floareo, ca i-am zis io si l-am scutit pe Roby. E bine asa? |
||
Thor_again Postat pe 17 Decembrie 2010 22:43 |
||
ba, thorule, eu cred ca are nevoie sa mai creasca, caci, poate astfel, mai acumuleaza ceva doxa si circumvolutiunile alea de le poseda! | ||
esme Postat pe 17 Decembrie 2010 22:54 |
||
oi fi eu defecta, dar mie mi-e cam... mila: la 20 de ani deja a stat 5 ani (deci, de la 15?) cu unul care n-o vrea suficient... Misto mod de a-ti incepe viata cind esti juma de buletin.... Ma gindesc a macar atunci cind inca te mai joci cu papusile ar trebui sa crezi ca Ben e exclusiv. |
||
quasaria Postat pe 17 Decembrie 2010 22:57 |
||
ei, Q, e inca la varsta la care crede ca tot ce zboara, se mananca. ea s-o fi crezand asezata pe un piedestal si venerata, ca pe-un soare. insa mi-e teama ca zace doar pe podeaua goala cu inchipuirea bubuind de fantasme, neintelegand realitatea si nevazandu-si, ca atare, neputinta si amagirea. | ||
esme Postat pe 17 Decembrie 2010 23:09 |
||
esme, ceva-ceva vede din realitate - sau, daca nu vede, simte: la 20 de ani sa spui ca "dar ar fi mai bine sa termini daca vrei sa ai o viata fara suferinte"... mi se pare foarte trist. Nu stiu, nu e virsta sa vorbesti de suferinta. | ||
quasaria Postat pe 17 Decembrie 2010 23:13 |
||
asa e, Q, daca stai sa te gandesti ca are o experienta destul de lunga (5 ani) si inca de prea cruda, pt varsta ei (20)! si nu ma indoiesc ca asta i-a adus si suferinta, insa, daca vede ori simte niste tentacule ce-o trag inspre realitate, de ce se complace in ceva ce oricum nu-i aduce ce-ar vrea ea! e totusi masochism! ori poate, atata vrea?! si atunci, pt asta se chinuieste de la 15 ani?! pt atat?! ori, poate nu a inteles ceea ce trebuie, ceea ce vrea sa spuna o asemenea experienta?! | ||
esme Postat pe 17 Decembrie 2010 23:21 |
||
habar n-am. Pina la urma, si eu m-am complacut intr-o relatie cu variatii de vreo doua ori mai mult timp... si n-as putea spune ca ma multumesc cu putin. Dar ... genul asta de legaturi evolueaza sinusoidal. In felul lor, evolueaza si ele. Dar se intorc la zero - sau trec prin pct. zero de prea multe ori. | ||
quasaria Postat pe 17 Decembrie 2010 23:26 |
||
quasaria si esme va multumesc pt sfaturi,si credeti-ma k mi-am dat singura seama k nu e bine ce fac...sincer il iubesc..poate o sa am taria de caracter sa il las.....ink o data ms pt sfaturi...iar pt floare cu colti...draga cred k u ai avea nevoie de ceva practica k sa te mai calmezi putin;) | ||
Putin_Simpatica Postat pe 17 Decembrie 2010 23:33 |
||
da, aici ai dreptate, Q! daca ma gandesc bine si la mine, la `evolutiile` mele, imi dau seama ca multe dintre ele au fost pe sarma. cu balansari teribile si periculoase. fiindca, vrem, nu vrem sa acceptam asta, practica cam bate teoria. ...ca vanitate si aroganta. | ||
esme Postat pe 17 Decembrie 2010 23:33 |
||
de vanitate si aroganta nu ducem lipsa... ironic e ca intervenea vanitatea exact cind celalalt facea un pas de apropiere... Pina ceda primul, sufeream amindoi in tacere. Si cind ceda primul, intorcea celalat spatele. Si daca ma gindesc ca virajele au inclus mariaje (cu altii), copii, si n victime colaterale - mult praf si pulbere, n suflete, inclusiv ale noastre, nspe relocari, nspe demisii si vreo cinci masini cu care am dat in garduri.... suficient de telenovelistic ca experientele astea adulterine sa nu mi se mai para surprinzatoare: doar triste. |
||
quasaria Postat pe 17 Decembrie 2010 23:43 |
||
sa fie doar orgoliu ranit ori avem o nevoie crunta sa lipim la loc bucata aia care s-a desprins din noi si fara de care avem senzatia ca nu putem trai?! adevarul e ca psihic, nu putem trai fragmentati, intrucat psihicul nostru ne percepe atunci amputati, franjurati, schiloditi, sfaramati chiar in plan fizic. | ||
esme Postat pe 17 Decembrie 2010 23:51 |
||
bucata aia care se desprinde e fundamentul: cel putin, eu as aam perceput mult timp. Intrebarea era referitoare la mine, nu la el, nu la relatie, la mine: de ce EU NU POT sa fiu suficienta pentru el, in contextul in care nu il analizam pe el - el era personificarea jumatatii si atit. Ma analizam pe mine. Nu pe el. De fapt, el reprezenta un criteriu eronat - dureaza un timp pina iti dai seama. Si mai dureaza un timp pina iti construiesti un alt sistem la care sa te raportezi tu, ca om. Pina atunci, te invinovatesti pe tine. Iar asta poate presupune evolutie exterioara, dar e involutie interioara. | ||
quasaria Postat pe 18 Decembrie 2010 00:03 |
||
in ce priveste invinovatirea, am trecut si eu prin asta. culmea, de multe ori! ca si tine, ma vedeam numai pe mine, ma loveam de un singur zid, care eram eu, vedeam doar imperfectiunile mele, nu si pe ale celuilalt. numai pe mine ma puneam sub lupa. credeam ca eu sunt cea defecta, cea carentata, cea nefunctionala si trebuia sa-i dovedesc celuilalt ca ma pot `indrepta`, ca pot deveni `eficienta` si ceea ce-si doreste. ce aiureala! da, asa e, cand realizezi care trebuie sa fie reperul corect, atunci, dioptriile se modifica surprinzator pana la lipsa lor, incat poti vedea cu ochiul propriu perfect. si atunci e uimitor cum se schimba perspectiva si unghiul de cuprindere. pare ca atunci vezi pt prima data lumina. | ||
esme Postat pe 18 Decembrie 2010 00:12 |
||
de aceea nici nu ma mira ca "se complac"... Da, probabil atit isi doresc pentru ca asta e orizontul lor in acest moment. Sa ajunga la un nene care e el "gresit", constatind ulterior ca tot drumul a fost gresit.... Dar deocamdata de la nenea ala rasare soarele. El e punctul de reper. Ma rog, asta se intimpla si in cazul nevestelor, si in cazul amantelor - mie mi se par cam intr-o oala amindoua - si in general in cazul tuturor celor care ofera prea mult si primesc prea putin. N-are nici o legatura cu sentimentele - a iubi nu solicita nici o balanta. Are legatura doar cu faptul ca sa tin agatate intr-o relatie nefunctionala. Relatia e una, iubirea e alta... poti sa iubesti bine merci fara sa te incurci si fara sa IL incurci....pina iti trece. ...da'cred ca deja e prea multa filozofie la o ora cam mica. |
||
quasaria Postat pe 18 Decembrie 2010 00:36 |
||
acum am gasit melodia... na, asta e realitatea de ambele parti: si cu mistretul la mijloc. Apropo de miturile ca vreuna o duce bine si vreuna o duce prost, si care femeie e de vina...Nu e nici una. gaste amindoua. http://www.youtube.com/watch?v=tcDBgXbGskc |
||
quasaria Postat pe 18 Decembrie 2010 01:03 |
||
De la: quasaria, la data 2010-12-16 18:39:48De la: Lady_Di, la data 2010-12-16 15:21:30Eu nu stiu cum poate o femeie sa se complaca in situatia de a fi amanta cuiva. Cum nu se gandeste cat rau ii face altei femei. Cum te poti bucura sa stai in bratele unui barbat cand te gandesti ca amarata aia sufera acasa si-si doreste sa moara. Cum poti iubi un barbat care face asa ceva unei alte femei? Ce l-ar opri vreodata sa-ti provoace tie aceeasi suferinta? Cand citesc ceea ce scrie doamna Quasaria imi dau seama cat de bine intelege situatia si cata drepatate are. De ce e barbatul atat de important, de ce el e mai important ca cea de acasa ori ca cea care ii este amanta si poate ca e asa dezorientata incat nu mai intelege nimic din viata ei? Tot timpul el pare pe primul plan, dar cine face juraminte desarte? Cine promite sa fie toata viata langa un om de al carui suflet nu-i mai pasa la un moment dat? Amanta in nici un caz! Fiecare sufera la randul ei, dar el, marele "zeu" pt care se pare ca femeile tot se lupta prosteste, nu este decat un nemernic prea las sa ia o hotarare si caruia ii este din ce in ce mai bine intr-o relatie de adulter. Daca nu i-ar fi asa bine, ar lua o hotarare si nu ar astepta ca timpul sa treaca si ranile sa se adanceasca in sufletul fiecarei femei din viata lui. Cat sufera un astfel de om? Acasa e viata cu care e obisnuit si la care nu vrea sa renunte, iar amanta este ora in care el pare sa se simta barbat, marele cuceritor. Chiar va multumesc doamna Quasaria pentru gandire. Imi dau seama ca exista si oameni intelepti in lumea asta! |
||
garbo042913 Postat pe 18 Decembrie 2010 18:16 |
||
KLAUS77 "daca tu ca sotie ai satisfaci si alte fantezii sau el ti le satisface tie atunci nu mai e nevoie de amanta ....trebuie doar discutat si colaborat si femeile ca si barbatii au fantezii asa ca ce e nevoie ca el sau ea sa-si caute amant(a) cind o are acasa [/quote]" Eu NU vreau sa fiu amanta sotului meu. Eu vreau sa fiu doar sotia lui si mama copilului nostru. |
||
FelixTomescu Postat pe 18 Decembrie 2010 18:40 |
||
Incearca si tu asa, macar cat de cat, sa scrii corect... nu tot, ca nu putem avea pretentii chiar asa de mari de la tine. Dar totusi... "ai satisfaci"??? Ce dracu' inseamna asta? |
||
victor68 Postat pe 18 Decembrie 2010 18:45 |
||
De la: eladaela, la data 2010-12-17 09:41:51mai pusa..da'ce sadica esti astazi mami ....C-asa-mi vine cateodata, dorule!!!! |
||
pusastef Postat pe 18 Decembrie 2010 19:58 |
||
De la: quasaria, la data 2010-12-17 10:13:28eu stiu daca o fi bine sa ma puneti tocmai pe mine sef de trib? Ca nu cred ca mai apucati sa omoriti voi nimic in cazul asta... Nu de altceva, dar dintre toate persoanele care au postat pe aici, probabil am problemele cele mai mari in momentul asta legate de fidelitate, fidelizare si alegeri.... Dar tu gandesti cel mai limpede indiferent de problemele pe care le ai!!! Eu sunt o fire vulcanica si ma aprind repede, abia cand ma sting incep sa gandesc!!! Cat priveste "problemele" , striga tare si sarim imediat in ajutorul tau!!! |
||
pusastef Postat pe 18 Decembrie 2010 20:03 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
ajutorrr !!! | 1 | De la: dana92 7 Iulie 2009 18:45 |
UNDE SUNT BARBATII DIN ROMANIA ? | 36 | De la: VOIAJOR 24 Octombrie 2012 13:24 |
De ce oare barbatii nu se pricep nici macar la sex apai la celelalte lucruri...Din cauza ca nevestele gasesc pretexte ca sa nu mai faca sex cu sotii lor | 27 | De la: ingerasulluptator 13 Iulie 2012 20:35 |
|
||
deew | 1 | De la: hermosa20 28 Iunie 2012 15:29 |
LA MULTI ANI PETRA, PAULA, PETRU , PAUL SI DERIVATE!!! | 2 | De la: paulaprecup 29 Iunie 2009 16:24 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice